Posted May 19, 2012 (edited) · Report post Frati stelisti, eu prefaram sa ia oricine campionatul in locul lui ne-a Gigi si iata ca dorinta mi s-a indeplinit! Uite ca pastorul ne-a Gigi, cruciatul branzei si al casului de oaie, precum si oile sale nu vor avea ocazia nici in acest an sa serbeze in cunoscutul lor stil manelist cel de-al treilea titlu, pe care din motive necunoscute mie ei il denumesc ca "titlul 24". As mai avea o rugaminte la Zamolxe: fa de asa natura, Zeu Dacic, ca acest pitecantrop sa o ia pe coaja de la bozgori cu un scor atat de mare, incat ne-a Gigi sa faca atac de apoplexie si sa dea ortul popii; iar daca nu reusesti acum, poate ii dai minte vreunui alegator sa il trimita pe taramul celalalt in plina campanie electorala, in timpul slujbei pentru cruce si pentru Bucuresti, cu alte cuvinte fa de asa natura incat psihopatul care se viseaza intruparea sf. Gheorghe sa aiba ocazia cat mai repede sa se lupte cu balaurul, bla bla bla, bla bla bla... Edited May 19, 2012 by Tupac Amaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Bozgorii campioni in Romania. Becali patron la Steaua. Basescu presedinte. Ce mai urmeaza? mai urmeaza monica gabor columbeanu la sefia bisericii ortodoxe romane si coca cola declarata cea mai sanatoasa bautura! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Cred ca Porumboiu a spus tot ce era de spus. O gluma proasta acest meci, ca mai tot campionatul de fapt. Printisorul s-a dat eliminat, arbitrul croat a dat un penalti incredibil de hilar in ultimele minute ca sa se asigure de rezultat. Frumos scenariu care va fi inghitit de prosti. Tolontan s-a bagat deja sa amortizeze controversele cu un editorial in care felicita bozgorii si baga placa "fara ura, ura nu are ce cauta in fotbal". Desi sunt stelist nu mi-e jena sa zic ca cel mai aproape de cum ar trebui sa arate o campioana(ca joc) a fost Vaslui. Nasol pentru U Cluj, CFR a castigat deja de 2 ori titlul pe terenul lor. Mare rusire pentru orice u-ist adevarat. Scriu fara diacritice, ca nu merita riscul Oare sa fie vorba de "printul" care se lua la bataie aproape cu antrenorul Rednic, ALT BLATIST NOTORIU!, pe bani din valize ciobanesti?! Normal ca a pus botul la blat gunoiul, dupa ce imbatranesti si esti incorsetat de cliseul fotbalistului roman "s-a nascut talent si a murit speranta" , e EVIDENT ca raspunzi la telefon lui Andone si iei rosu cand echipa ta e PE VAL . Nu glumesc, U ar fi spulberat cu 5-0 pe CFR... erau terminati mercenarii, numai in stewarzi pasau si mai ca le dadeau lacrimile. Dar Cristea spumega de ura cand vedea ce macel iese, instant a dat o palma fara niciun motiv la un neica nimeni de la CFR. Nu numai ca ia rosu intentionat la 5 secunde dupa repunerea de joc, cand 28.000 de mii de oameni erau in extaz inca , dar umilesti niste copii de altfel onorabili (grozav, cojocnean, draghici) , plus ceilalti... au luat ei contact cu neantul romanesc. A infpt cutitul in spate intregii echipe. Concluzia? E suficient sa BLATUIESTI CU UN SINGUR JUCATOR si cu arbitrul bineinteles , ca sa nenorocesti un joc. Din pacate, porumboiu si Gigi au fost facuti de arpi si muri pe mana unui jucator si un arbitru in ultima instanta. De ce sa promiti milioane finului, echipelor, galeriilor, cand dai un 50.000 la un rebut precum Cristea, care apoi pleaca la Ploiesti sa fie mai aproape de Bianca. Daca aia a fost lovitura de pedeapsa, atunci romanii arbitreaza bine (sic!). In rest, ce sa zicem? Gigi a fost facut pe propriile manevre intr-io maniera eficienta inca. Ce sa mai vorbim ca la echipa de prefabricate nu e vorba doar de primul loc, ci de schimbarea puterii la nivel local, noua configuratie uslista (care pare-se va rasturna polii de putere) deja declamand peremptoriu ca cfrul aduce trofee constant si nu merita U sa aiba un asemenea stadion, ca e incorect domle. Asa ca vor primi 4,5 milioane de euro de la consiliul local pentru stadionul din Gruia, ca sa fie toata lumea fericita. Ati prins figura? E simplu, dar cum spuneti voi.... macar a mai luat Gigi o palma. Dar ii pasa? Cand faci 1/2 mil. euro de pe BILETE cu Dinamo , tumoarea maligna merge mai departe. Noapte buna Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Haidee Steauaa , Locul 2 il vrem ! Pierde Vaslui si castiga Steaua cu 5 - 0 si gata . Urat meciul dintre 'U' si CFR , prin minutul 85 am inceput sa ma bucur, dar milogeala si albitrajul in Liga 1 sunt cele mai bune pentru CFR . Asta e , macar locul 2 Steauaa http://www.youtube.com/watch?v=lZ9CKuqa9O8 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post fericiti cei saraci cu duhul.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 (edited) · Report post Concluzia? E suficient sa BLATUIESTI CU UN SINGUR JUCATOR si cu arbitrul bineinteles , ca sa nenorocesti un joc. Din pacate, porumboiu si Gigi au fost facuti de arpi si muri pe mana unui jucator si un arbitru in ultima instanta. Pai da asta n-a inventat-o "neamtul" Paszkany, doar ca ne-a Gigi este muuuult, muuuuuult mai prost. Oricum, fotbalul romanesc trebuie desfiintat. Ar trebui ca banii sa se duca la performeri adevarati (scrima, atletism, gimnastica), adica acolo unde blaturile se fac la alt nivel. Edited May 19, 2012 by Tupac Amaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Pai da asta n-a inventat-o "neamtul" Paszkany, doar ca ne-a Gigi este muuuult, muuuuuult mai prost. Oricum, fotbalul romanesc trebuie desfiintat. Ar trebui ca banii sa se duca la performeri adevarati (scrima, atletism, gimnastica), adica acolo unde blaturile se fac la alt nivel. E corect ce spui, insa lumea vrea fotbal. Sunt 8 televiziuni care si marti la ora 9 dimineata dau doar fotbal, doar discutii despre fotbal, cu oameni de fotbal, analisti, jurnalisti, etc. exista format hd la mai multe dintre ele. Pe autobuz, numai discutii despre valize, conspiratii, blaturi auzi. Si daca ar juca numai juniorii la toate echipele( daca stau sa ma gandesc, ar fi MINUNAT sa fie asa) tot ar avea rating fotbalul cat toate celelalte sporturi la un loc. Ei zic ca asta se cere, noi zicem ca asta se da. Cercuri vicioase, inscrise unul in altul. Pana la urma, tot ne chinuim si tot suntem particpanti la mascarada, bufoneria, debandada si cabotinajul. "Ce drog ciudat!" Repet, perversii machedoni, clanurile mafiote, analfabetii monumentali de tip becali, Borcea, turcu, vama, etc au fost invinsi de pe pozitiile lor, cu regulile lor. Nu e nimeni corect in tara asta care sa faca nota discordanta. Si gazul, care mi-s cei mai dragi, tot il au pe velociraptorul de Horoba. Poate doar Sibiul nu au fost hoti. Nu stiu ce sa zic. Eu stiam ca singura solutie era sa nu se mearga pe stadion si sa ramana Gigi fara bani. Altfel, tot traim psihoza asta pernicioasa TOTAL, in care ne iluzionam si apoi ne deziluzionam teribil, de rad toti securistii si javrele de noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Factura la intretinere N milioane, Bani de buzunar 0, Loc de munca p**a Sa stii ca ne-a Gigi tocmai a pierdut o groaza de bani si nici nu-l vezi/auzi la TV o perioada de timp ca sa-si spuna oful DE NEPRETUIT Pentru toate celelalte exista Alte Sporturi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Meci fata rost pe lumea asta. Tare imi pare rau de cei de La U Cluj , Paszkani are telecomenzi si in afara :-) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Macar sa le stricam sarbatoarea si pe viitor sa-i vad in Liga a 3-a. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Sa fie clar pana nu se lasa de antrenorat domnul fecali nici podiumul nu vom mai pupa. Cum e Jiji cu punctul de aur din giulesti ?))))) Cat de prost e omul asta?Acum are antrenor-lingau care il asculta, de ce il mai da afara? Sa vina altu care nu il asculta si sa fie iar nevoit sa il dea afara? De cate ori trebuie sa faca aceleasi gafe in bucla infinita sa se prinda si el cat de prost e? Si oricat de prost ar fi, foarte grav e ce nici cei ce-l sfatuiesc si conving nu pot fi mai isteti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Macar sa le stricam sarbatoarea si pe viitor sa-i vad in Liga a 3-a. Au pierdut in tur cu Dinamo, Rapid le-a dat 5, Steaua in tur le-a dat cu terenu in cap cu arbitru cu tot, eclar o campioana meritorie, nu ? Daca le-ar da Steaua un 3-0 pe teren propriu cred ca ar sarbatorii titlul asa cum merita ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Meci fata rost pe lumea asta. Tare imi pare rau de cei de La U Cluj , Paszkani are telecomenzi si in afara :-) E doar o logica primitiva a conducatorilor cap patrat sa crezi ca vai daca sunt straini sunt 100% corecti ! Si la ei stau la fel de bine banii in buzunar. Asta era croat, ma gandesc ca era ceva sarantoc, croatii sunt mai saraci ca noi daca iti vine sa crezi Tot luzeri d-astia au adus la meciuri, croati, bulgari, de ce nu au adus unul bogat cu renume ? Sa fie oare pentru ca ala nu si-ar manji renumele si nici nu ar avea nevoie de banii lor? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post Aveti idee de cate ori a batut Chefere pe Steaua in campionat de cand a revenit in Liga 1 ? Va spun eu, doar o singura data, in 13 meciuri(acasa+deplsare), se intampla in 2005, cand se impunea la limita cu 1-0, in rest in cele mai multe cazuri a fost egal. Acum care era situatia, chefere avea nevoie de 3 puncte in 2 meciuri pentru a castiga in fata lui Vaslui acest campionat, cum pe Steaua a reusit sa o invinga doar o singura data in 13 meciuri, iar ros-albastrii erau in forma, ce s-au gandit franarii ? Sa rezolve ecuatia inca din meciul cu U Cluj, pentru ca altfel riscau sa nu faca cele 3 puncte. Mai ales ca s-ar fi prezentat obositi cu Steaua, iar U Cluj ar fi fost o simpla carne de tun pentru cei de la Vaslui, "flamanzi" dupa trofee. Deci pana la urma celor de la CFR le-a fost o mare frica de acest meci. Atat de mare, incat au facut tot ce puteau ca sa castige aseara cu U Cluj. Foarte tare ca Steaua, asa cum este ea in ziua de azi, inca baga frica in aceste pseudoechipe cu pretentii de UCL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 (edited) · Report post Eu stiam ca singura solutie era sa nu se mearga pe stadion si sa ramana Gigi fara bani. Altfel, tot traim psihoza asta pernicioasa TOTAL, in care ne iluzionam si apoi ne deziluzionam teribil, de rad toti securistii si javrele de noi. Ce bine le zici, SSLazio! Dar ca sa nu mergi la meci iti trebuie verticalitate, ori nu cred ca suntem mai multi de 100 pe site care suntem in stare de asa ceva. Pe aia care il idolatrizeaza pe ne-a Gigi pe bune ca ii inteleg. Sunt marea masa, cei pe care in fond se fac experimentele masonilor si care ne trag in groapa cu ei. N-ai ce sa le faci, prostii au fost intotdeauna (mult) mai multi. Adica ai ce sa le faci, dar ar trebui un alt Hitler pentru asta, ori asa ceva cu greu va mai aparea candva. Desi, ca o parere personala, sper sa apara cat mai curand. Dar pe cuvantul meu daca ii inteleg pe aia care zic "incurajati Steaua", "nu-l bagati in seama pe ne-a Gigi". Aia sunt chiar mai idioti decat cei din prima categorie. Edited May 19, 2012 by Tupac Amaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2012 · Report post http://te-japka.blogspot.com/2012/05/CFR-c...astigat-al.html cititi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Castigam cu 5-0 toate golurile le da FalcaoTatu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 (edited) · Report post Steaua poate aduce un jucator bun , eu unul sper sa o faca . http://www.sport.ro/stranieri/oficial-Mutu...de-serie-b.html Castigam cu 5-0 toate golurile le da FalcaoTatu Asta nu prea cred , sunt fundasi care au dat mai multe goluri decat Tatu, sau au dat cat el . Rusescu si Nikolic favoriti sa dea golurile . Edited May 20, 2012 by Larryy Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Steaua poate aduce un jucator bun , eu unul sper sa o faca . http://www.sport.ro/stranieri/oficial-Mutu...de-serie-b.html Asta nu prea cred , sunt fundasi care au dat mai multe goluri decat Tatu, sau au dat cat el . Rusescu si Nikolic favoriti sa dea golurile . Tu de unde ai aparut ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Steaua poate aduce un jucator bun , eu unul sper sa o faca . http://www.sport.ro/stranieri/oficial-Mutu...de-serie-b.html Asta nu prea cred , sunt fundasi care au dat mai multe goluri decat Tatu, sau au dat cat el . Rusescu si Nikolic favoriti sa dea golurile . frate ce jucator scriu ajtia acolo ca vine la Steaua? vine cumva Cristian Vieri? yo nu pot sa intru pe linkul ala. nush ce draku are de nu merge. vad ca ejti suporter adevarat Steaua, nu ca ajtia de pe aici. fara noi, astia care cantam pentru culori nu pentru conducatori, Steaua nu ar fi ajuns niciodata pe locul 3 sau 4. dai frate repede pe gsp, zice ajtia ceva de Gigi. cica vrea sal aduca inapoi pe Lovin. batem bozgorii cu 3-0 !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Buna Ziua Sper ca Steaua in seara asta sa castige detasat ... sa ii aud pe "lesinati" de la CFR cum o sa spune am jucat cu rezervele Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Mai bine lua Vaslui titlul, decat aia de la CFR . In cati ani castigam si noi titlul, curand nu cred, poate peste 10 ani ... ? Nu avem norocul sa plece asta, si sa vina un "arab" dala, care arunca cu milioanele ? ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Nu avem norocul sa plece asta, si sa vina un "arab" dala, care arunca cu milioanele ? ) Ai dreptate ca nebunul nu pleaca repede,dar de arab nu avem nevoie!Doar de un conducator profesionist,cu bun simt. Steaua s-ar autofinanta cu brio si ar aparea si trofeele... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post La cati fani are Steaua ii da-u dreptate lui Tupac. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 · Report post Chipciu = Szekely 2. Share this post Link to post Share on other sites