Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

STEAUA - Dinamo: 3-2 (1-1)

F.C. Steaua v F.C. Dinamo Bucuresti   86 members have voted

1. 1. Care va fi deznodamantul partidei?

• Victorie F.C. Steaua Bucuresti
      54
    • Nasul si Finul sunt linistiti
      26
    • DanseazÄ? Borcea pana cade
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

120 posts in this topic

Un derby jucat pe "Mall-Arena" doar din interesele financiare ale maimutei aleia ! Trist , nimic nu se poate compara cu Templul si cu ideea de a ii invinge ACASA .

-va fi un meci ca oricare altul , doar sper sa fi mai multa determinare , ca doar ... e DERBY ! Sincer , cred ca ne vom impune , potaile sunt mult sub ceea ce-si doresc , macar acuma sa ne bucuram putin , ca in rest nu prea mai conteaza . :)

Edited by ALEXIS.1947

Nu inteleg ce mai sustinem.. Si daca prin absurd am lua campionatul, chiar ar fi asta o mandrie pentru voi? E un campionat plin de blaturi, chiar nu m-ar bucura cu nimic. Mai degraba am incerca sa protestam toti, sa oprim toate meciurile. Asta e solutia! Toate galeriile ar trebui sa faca asta. Ce naiba mai e de sustinut? Au distrus tot astia si noi inca ne mai batem ca fraierii intre noi.

Crezi ca nu te-ar bucura un campionat luat de Steaua si mandria de a privi la toti in jos?

Pe mine unul, la ora actuala, clar NU !

Crezi ca nu te-ar bucura un campionat luat de Steaua si mandria de a privi la toti in jos?

Pe tine te-ar bucura un Q7 furat cu care sa fii mandru si sa privesti la toti pensionarii in jos?

Edited by chodi do pi�e

Haideti sa ne pastram cumpatul si sa nu fim foarte entuziasti. Am vazut zilele astea o atitudine pozitiva din partea multor useri cu privire la meciul cu Dinamo . Si eu vreau sa batem Dinamo , pentru mine e de altfel singurul meci care-mi mai poate trezi mandria stelista, dar sa nu uitam de acel gunoi. De altfel nu vreau sa ma gandesc cum vor radia de fericire si cum se vor mandri becalistii cu "jocul tikitaka al Stelei" daca batem Dinamo.

Macar noi astia de nu halim toate prostiile din mass media unde jegul e mereu prezent trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant.

Nu am zis sa luam la bataie jucatorii. Pur si simplu intri in teren, arunci cu fumigene,torte. Idei sunt, doar sa fim cu adevarati uniti si sa lasam orgoliile la o parte. Si da, hai sa zicem ca luam campionatul. De ce m-as bucura? Asta e campionat? Poate sunt eu nebun si ai tu dreptate.

ce rezolvi daca intri pe teren sau din aruncatul cu torte? interdictie,amenda,poate chiar si inceperea urmaririi penale,...apoi....ei isi vad de treaba mai departe....si tot noi avem de suferit.eu unul nu vad nicio solutie..nici pe moment nici in viitorul apropiat!!!

ce rezolvi daca intri pe teren sau din aruncatul cu torte? interdictie,amenda,poate chiar si inceperea urmaririi penale,...apoi....ei isi vad de treaba mai departe....si tot noi avem de suferit.eu unul nu vad nicio solutie..nici pe moment nici in viitorul apropiat!!!

Lasa ca mersul in continuare la meciuri e solutie, nu?

hmmm din cate am inteles de la un prieten care este dinamovist, a fost azi sa isi i-a bilete in sectorul lor si cica i-ar fii spus "elias" ca vor fii 15000 de patrupezi, nu stiu ce sa zic...

oricum sper sa bata Steaua cu 2-0 :steag_cruce_invers:

TU personal ce sustii? Crezi ca nu te-ar bucura un campionat luat de Steaua si mandria de a privi la toti in jos?

Eu sustin respectul de sine, verticalitatea, munca si meritocratia.

Deja ne uitam in jos fata de toti chiar si scaldandu-ne in mocirla actuala, asa ca de ce sa imi doresc sa continui in jeg?

"In retur o sa castige ori nasul, ori finul. Vrem sa tinem titlul in familie". Cuvintele ii apartin lui Ciobanul, o declaratie facuta in iulie 2011. Iata ca in 2012 am ajus la meciul retur si la situatia in care Steaua mai spera la titlu, iar Dinamo nu mai are de atins decat obiectivul Cupei aflat in afara campionatului.

Asadar, pentru ca titlul sa ramana "in familie", Steaua nu are nevoie de o surpriza a lui Dinamo pe Stadionul National.

Cele doua mari echipe au mai incercat o data. S-a intamplat in sezonul 1998/1999, atunci cand situatia era inversa, iar Dinamo avea nevoie de puncte, Steaua fiind iesita din calcule. A fost un 0-0 in Stefan cel Mare, insa stelistii au incercat in ultimul minut sa ofere victoria rivalilor.

Zidul Stelei s-a dat in 1999 la o parte din fata mingii trimise de Iftodi din lovitura libera, iar portarul Ritli statea in coltul opus al portii. Insa, Iftodi nu a fost in stare sa nimereasca poarta goala.

Onlinesport

Edited by blindica

Nu am zis sa luam la bataie jucatorii. Pur si simplu intri in teren, arunci cu fumigene,torte. Idei sunt, doar sa fim cu adevarati uniti si sa lasam orgoliile la o parte. Si da, hai sa zicem ca luam campionatul. De ce m-as bucura? Asta e campionat? Poate sunt eu nebun si ai tu dreptate.

Cred ca majoritatea au si familii si cred ca trebuie facuta o delimitare clara intre ea si Steaua. Iubesti Steaua, bravo, dar gandeste-te la consecinte daca faci ce ai scris tu. Merita sa-ti lasi copiii sa traiasca fara un parinte pentru un lucru care in opinia mea este gresit gandit, deoarece nu vad cum ar putea sa-l influenteze pe Becali un om intrat pe teren in timpul meciului sa plece de la Steaua?

PAna la urma sudu se prezinta la meci? eu am bilet cu niste preteni la Peluza II si vreau sa stiu daca voi fi singur intre caini sau mai sunt si alti stelisti care merg la meci.. Organizarea pulii facuta de un club mare , au pus la vanzare restu de 15 000 de bilete la national arena .. practic i au invitat pe caini sa isi cumpere bilete in sectoarele steliste. Deci? se organizeaza ceva? sau sunt nevoit sa ii aud pe Barba & co. tot meciul?

peluza I , adica nordu de pe national arena.. sa ii ia drq cu peluzele lor

Lasa ca mersul in continuare la meciuri e solutie, nu?

din alba e usor de vb!!!

din alba e usor de vb!!!

Serios?

Asta e scuza pe care vrei s-o folosesti pentru a-ti explica slabiciunile? Distanta?

Jenant!

Si daca as locui in stadionul Ghencea, in zi de meci tot as pleca de acolo si m-as blimba haihui prin oras, doar ca sa nu-i bag jegului bani in buzunar.

Stau si ma intreb de ce nu puteti voi.

1. Sunteti oameni foarte slabi. Se poate. Pur si simplu nu sunteti barbati si nu aveti taria de caracter de a termina ceva ce ati inceput sau de a nu va trada principiile.

Ati inceput toti cu "becalii pleaca din Ghencea", acum o dati cu scuze si explicatii.

2. Sunteti suporteri de rezultat si va intereseaza doar asta.

Mi s-a spus de multe ori ca suporterii adevarati sustin echipa la bine si la greu.

Pai, voi o sustineti doar la bine. Ca acum Steaua e la greu dar sustinerea voastra lipseste.

Sigur, mergeti la stadioane, ii incurajati pe jucatori, ii bagati jegului bani in buzunar - asta nu inseamna a sustine Steaua.

Steaua trebuie sustinuta in lupta impotriva jegului. Dar pe voi va doare-n cur.

Cand Boloni a zis nasoale de nea Gigi, s-au trezit unii sa se ia de el, ca e ungur, ca ce vorbeste el ca a negociat cu rapidul, ca ala e doar dupa bani, etc.

Da' ati uitat de scrisorile lui in aproximativ 2 secunde.

Cand Piturca a venit la echipa si se intrevedea campionatul, erati toti la stadion, 30 de mii de oameni, urland din toate puterile. L-ati sustinut pe Piturca pana la moarte, adica etapa 3.

Apoi, cand a plecat si a indraznit sa zica adevarul(a se citi nasoale) despre nea Gigi, repede ati sarit ca el a vrut sa-l fure pe cioban, sa-i ia Steaua, sa-i ia pamanturile, sa-l saraceasca pe fraierul care avea cele mai bune intentii, etc.

Marii lideri de galerie care indoiau genunchiul in fata lui Piturca la inceputul campionatului si ii jurau fidelitate s-au lepadat de el in secunda 2.

Au facut asta ca doar si Ilie Dumitrescu e fosta mare glorie, e stelist pur sange, a venit gratis la Steaua, etc. Da' cand a plecat Ilie si a zis si el nasoale de Gigi, toti au cazut de acord ca nu era un antrenor destul de valoros pentru Steaua.

Observ asadar urmele unui comportament de curva de pe traseu, in nici un caz comportament de barbat.

Voi, care sunteti din Bucuresti, ar trebui sa fiti exemplu pentru restul tarii.

De la cetatenii din provincie nu ma astept sa nu mearga la meciuri, ca ei oricum vad Steaua doar o data pe an, daca au noroc. Dar voi, care aveti cel putin 15 meciuri pe sezon, voi nu va puteti dezlipi. Sunteti ca niste copii mici care nu pot sa nu se joace cu jucariile.

Maturizati-va odata si vedeti ce vreti.

Adrian, ai cam exagerat putin, dar sa dam vina pe "entuziasm". Ai generalizat si nu e bine. Exista mai multe "categorii" , sa le zicem asa, de baieti care considera ca Jiji e problema. Cei ca tine, care au considerat ca mersul pe stadion nu face bine deloc echipei, mai sunt baieti care considera ca mergand la stadion, si..ne cantand "haideti pe ei pe mama lor" sau "am avut si vom avea mereu", arata ca ceva nu e in regula, si nu o sa fie pana el nu pleaca, si mai sunt cei de la tribune, oameni cu familii si copii, cu mai multe griji pe cap decat "purificarea" Stelei, care considera ca Jiji e vina, dar totusi "el e cel ce baga bani la echipa, si eu iubesc prea mult Steaua ca sa nu ma duc." Ai dreptate, noi nu avem inca mentalitatea sa boicotam toate meciurile etc, si stii de ce? Pentru ca Steaua e o echipa prea mare pentru Romania, si stii la ce ma refer? Are prea multi suporteri, din prea multe cateogrii sociale. De la oameni de afacere, la distribuitori, studenti si maturatori. Nu-i poti convinge pe toti, ca binele tau e cel mai bine!

Ce nu mi-a placut la postul tau e ca ai cam "jignit" provincia. Suntem destul de multi pe aici, care suntem din provincie, si-am mers peste tot cu Steaua. Fie Romania, fie strainatate (asta in vremurile bune).

Nu conteaza din ce peluza faci parte, nu conteaza din ce oras esti. Conteaza sa simti acea iubire pentru Steaua,si sa realizezi ca Jiji e "buba". Pentru ca suntem inca la inceput, din 2009-2010 s-a pus accent mai tare pe "pleaca din Ghencea"...timpul sa treaca, si sa realizeze TOTI, si apoi o sa fie bine, TREBUIE! Pana atunci, pace celor ce merg la meciuri, pace celor ce sparg seminte si umbla cu fulare "Steaua Campioana",pace baietilor de la Peluza Nord, care merg peste tot, si ca sunt alaturi de echipa, pace celor de la Peluza Sud, care au aratat ca,daca esti aparte, arati ca se poate!

Salut si traditionalul **** Dinamo!

brainwash1255729846.gif

PAna la urma sudu se prezinta la meci? eu am bilet cu niste preteni la Peluza II si vreau sa stiu daca voi fi singur intre caini sau mai sunt si alti stelisti care merg la meci.. Organizarea pulii facuta de un club mare , au pus la vanzare restu de 15 000 de bilete la national arena .. practic i au invitat pe caini sa isi cumpere bilete in sectoarele steliste. Deci? se organizeaza ceva? sau sunt nevoit sa ii aud pe Barba & co. tot meciul?

peluza I , adica nordu de pe national arena.. sa ii ia drq cu peluzele lor

Peluza 2 este cea unde va sta galeria Stelei. Cainii stau la 1 cea de la electroaparataj la inelul de sus.

Aveti idee daca astazi metroul circula dupa un program prelungit, sau ca de obicei, pana la 23:00 ?

Nu-i stres, cica o sa fie dupa meci si ne-a Jiji cu Maybach-ul, plus cateva ricse de la Nord .

din alba e usor de vb!!!

Asta este de departe cea mai penibila scuza pe care am auzit-o.

Daca el din Alba nu poate vorbi, pot eu din Brasov? Ca tot a jucat Steaua duminica aici si stadionul e la 20 de minute de mers pe jos...

ma bucura adriane ca tu te poti stapani.eu sunt mai las poate, mai mult de 2 ani nu am putut sa stau in afara stadionului!!! restul argumentelor tale nu are rost sa le combat...iti dau dreptate in mare...

Ai stat 2 ani departe ca sa te intorci acum? Pacat. Macar daca ai fi avut de ce sa te intorci. Da' fix in sezonu' cu National Arena...

Asta nu e Steaua mea...

toate discutiile sunt in zadar.

pasiuni, tensiuni .. nu uitati pentru ce luptati si va certati.

Cum bine zicea si Marius, asta nu e Steaua noastra!

Sign in to follow this  
Followers 0