Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

STEAUA - Dinamo: 3-2 (1-1)

F.C. Steaua v F.C. Dinamo Bucuresti   86 members have voted

1. 1. Care va fi deznodamantul partidei?

• Victorie F.C. Steaua Bucuresti
      54
    • Nasul si Finul sunt linistiti
      26
    • DanseazÄ? Borcea pana cade
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

120 posts in this topic

steaua_dinamo33.jpg

Statistica meciuri directe:

- 125 de intalniri intre cele doua echipe

- 35 de victorii pentru Steaua fata de cele 45 de victorii ale lui Dinamo

- 45 de meciuri incheiate la egalitate

- 164 de goluri marcate de Steaua fata de cele 168 marcate de Dinamo

- 23 de titluri de campioana a Romaniei pentru Steaua > 18 titluri castigate de Dinamo

- 21 de Cupe ale Romaniei a cucerit Steaua > 12 Cupe a castigat Dinamo

*Dinamo este prima echipa romaneasca participanta in Cupa Campionilor Europeni, editia 1956 :wanker:

** Steaua a fost prima echipa din estul Europei si singura din Romania care a castigat Cupa Campionilor Europeni, editia 1986 :steagro:

*** Informatii privitoare la achizitionarea biletelor veti gasi in zilele premergatoare partidei dand click AICI.

UPDATE: Partida dintre Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti se va disputa joi, 17 Mai 2012, la ora 21:45, pe Stadionul National Arena din Bucuresti.

Cateva imagini premergatoare derby-ului:

bannere_afisate_in_steaua_dinamo_10_size1.jpg

coregrafie_steaua_dinamo_4c80390a087ee4.jpg

_2009__Steaua_Dinamo_023a.jpg

Sa nu uitam... un mic bonus de intampinare pentru suporterii dinamovisti:

danciulescu11.jpg

Edited by blindica

Avand in vedere situatia de la meciul Universitatea Cluj cu CFR calatori ( daca se da 3 puncet pentru U ) si batem pe dianmoo am avea o sansa de 1% la campionat.

Asta avand in vedere ca avem meci direct cu CFR calatori.

''Ne dorim sa invingem dusmanul de o viata, Dinamo. Steaua a jucat un fotbal superior :yawn: echipelor din prima parte a campionatului, dar Dinamo are avantajul ca are o zi in plus de odihna, ca nu a pierdut niciun jucator important si ca a evoluat in fata unui adversar mai slab", a declarat Mihai Stoica la DigiSport. :wave:

Edited by blindica

dar nu pe Mall Arena

Si Ghencea este Ghena Arena? Mor cand vad ipocriti d-astia. Nokia 1100 nu va mai place, toti umblati cu Galaxy si Iphone, da' cand e sa avem un stadion adevarata e Mall Arena.

Si Ghencea este Ghena Arena? Mor cand vad ipocriti d-astia. Nokia 1100 nu va mai place, toti umblati cu Galaxy si Iphone, da' cand e sa avem un stadion adevarata e Mall Arena.

Pai da, ma, e mall Arena! De ce? Pentru ca n-ai voie cu straguri de niciun fel daca depasesc 1m patrat, pt ca esti obligat sa stai jos, pt daca intra jandarmii te bat de te caci pe tine fara sa ai unde sa te duci. Este facut pentru control total asupra suporterilor hot-dog-isti!

Sper din toata inima mea de stelist sa-i caftim si de data asta sa ne tina minte....si sa se oftice a mia oara ca noi sintem instare sa aducem lumea pe stadioane,pe cind ei ba. STEAUAAAAAA un singur deznodamint=Victorieeeeeeeeeee

Cel mai important meci de pe acest sfarsit de sezon pentru cei mai multi dintre noi. Trebuie sa castigam, au trecut aproape 5 ani de la ultima victorie acasa cu patrupezi, bine de data asta, nu se va juca tocmai acasa, dar oricum victoria trebuia sa vina. Ar fi frumos, sa legam 3 victorii consecutive in fata maidaneziilor.

dinam0 are o aparare foarte subreda in ultima perioada, ia gol de la aproape oricine. Comparativ cu meciurile jucate acasa, dinam0 evolueza ceva mai bine in deplasare, tinand cont ca au doar 2 infrangeri in ultimile 10 meciuri jucate afara.

Steaua are 4 victorii la rand, singura echipa din acest campionat care a reusit acest parcurs, Steaua a marcat in 8 din ultimile 10 partide, desi atacul nu este unul stralucitor, atacantii find mai degraba modesti, Steaua a punctat mai mult la faze fixe decat din actiunea in ultimele partide.

Meciul in sine se anunta unul destul de dificil, dinam0 poate pune ceva probleme, desi nu cred ca poate castiga. Pentru Steaua va fi probabil cel mai dificil meci din ultimile 4 partide, in mod cert, Steaua va avea nevoie, de un joc mult mai bun decat in precedentele meciuri, pentru ca sa obtina victoria impotriva rivalului de o viata.

PS : Se intampla rar sa fiu de acord cu ronnie, dar de data asta are dreptate, peiorativul asta cu Mall Arena este unul neinspirat si deplasat. National Arena este cel mai bun stadion din tara, a facut fata cu brio finalei Europa League. Cred ca ar trebui sa fim mandri ca avem un asemenea stadion si sa lasam la o parte mistourile si rautatiile ieftine.

Edited by Stryker

"Ne vom ocupa personal de acesti bisnitari, pentru că nu este posibil ca la un stadion atat de mare suporterii Stelei să intampine probleme la achizitionarea biletelor. Deja ne-am pus baieti pe la stadion, iar de maine ii vom alerga bine de tot pe cei pe care ii vom depista că vand bilete la suprapreț", a declarat liderul galeriei, Gheorghe Mustață, pentru ProSport.

"Ne vom ocupa personal de acesti bisnitari, pentru că nu este posibil ca la un stadion atat de mare suporterii Stelei să intampine probleme la achizitionarea biletelor. Deja ne-am pus baieti pe la stadion, iar de maine ii vom alerga bine de tot pe cei pe care ii vom depista că vand bilete la suprapreț", a declarat liderul galeriei, Gheorghe Mustață, pentru ProSport.

=)))))

Stryker, stadionul are apelativul pe care il are datorita faptului ca reprezinta un simbol al fotbalului modern si comercial, nu pentru ca este luat in deradere. De protestat in acest stadion este dificil, cum s-a vazut la meciul cu Uruguay.

vevebr

Asta trebuia sa o pui la "Gluma zilei"!

Pai nu cred ca e o gluma. Mustata chiar se ocupa personal de bisnitari ! :))

tare faza cu musti..de maine isi pune baietii la stadion, dar azi a fost ultima zi cand se vand bilete la casele din Ghencea..smecher si el :)) daca pierdem sarim in teren ca la turci..nu o sa suportam sa mai pierdem un campionat..in halul acesta!

stati linistit, nea Gigi a zis ca din vara aduce el 3 4 jucatori..ca nu se mai poate asa..! (deja-vu de prin 2008)

vevebr..asl pls! (sa rimeze) :w00t:

tare faza cu musti..de maine isi pune baietii la stadion, dar azi a fost ultima zi cand se vand bilete la casele din Ghencea..smecher si el :)) daca pierdem sarim in teren ca la turci..nu o sa suportam sa mai pierdem un campionat..in halul acesta!

stati linistit, nea Gigi a zis ca din vara aduce el 3 4 jucatori..ca nu se mai poate asa..! (deja-vu de prin 2008)

vevebr..asl pls! (sa rimeze) :w00t:

asl pls ? :))

Vom castiga greu , la limita cu 1-0 nu ma astept la un meci cu un joc exceptional, dar ma astept la o victorie!

Edited by Daie86

@mariusmihet

Citeste ce-am scris. N-am spus nimic de faptul ca Steaua-Dinamo nu se joaca in Ghencea. Nu asta e problema, si eu sunt de acord ca meciul trebuia sa il jucam acasa, ma revolta faptul ca singurul stadion adevarat din Romania este catalogat drept mall Arena si ca este privit ca un loc unde fotbalul este distrus. Stadionul in sine este senzational, la nivel european, as vrea sa avem cat mai multe in tara. Faptul ca nu este permis sa intrii cu steaguri si altele acolo e din cauza mediului in care traim.

National Arena este un stadion mult peste Ghencea, dar acest meci trebuia sa il jucam la noi.

Joaca leapsa intre ei?

Ce mult a trecut de cand am mai pus suflet la un asemenea meci. Altadata se vorbea de fotbal, de rivalitate, de cine si cum vom juca...

Acum stau si ma amuz cand vad ca jucam pe alt stadion, ca Mustata all mighty promite sa proteje lumea de bisnitari, desi nu vad cum cineva poate sa protejeze pe cineva de el insusi, cand stiu ca Jiji face echipa etc...

Triste vremuri am ajuns, cat ar fi el de derby...

De unde s-o fi nascut interesul asta subit pentru meciul cu cainii? Cred ca din burtile goale, ca din alta parte nu vad de unde asa interes pentru fotbalul asta de kko.

Salutare tuturor. Voi ati vazut ce vor sa faca javrele la derby? Vor sa cumpere, pe langa cele 2600 de bilete destinate lor, toata Peluza Nord. Deja s-au vorbit sa se intalneasca maine sa cumpere toate biletele de acolo. Nu, nu e o gluma, aveti mai multe detalii aici. Putem sa-i oprim cumva?

S-a ocupe cum ?

Oameni din carton?

"Cel putin 10.000" :wanker:

S-a fim seriosi... .

MariusMihet

Da' de ce sa nu se joace pe National Arena? Pai, sa se joace pe un stadion cat mai mare, sa vina cat mai multi oameni si sa castige Gigel cat mai multi bani.

Care e problema?

Ca nu se joaca acasa la Steaua? Pai asta conteaza? Conteaza suporterul stelist adevarat? Nu. Banul conteaza.

Eu, de fapt, nu inteleg de ce a ales Gigel national arena. Eu as fi ales Camp Nou, ca are aproape 100 de mii de locuri. Iti dai seama cati bani ar fi scos Gigel din meciul asta?

Sign in to follow this  
Followers 0