Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

Euro 2012

EURO 2012   59 members have voted

1. 1. Pe cine pariezi ca va castiga EURO 2012?

• Polonia
      1
    • Grecia
      1
    • Rusia
      1
    • Cehia
      0
    • Olanda
      9
    • Danemarca
      0
    • Germania
      18
    • Portugalia
      3
    • Spania
      15
    • Italia
      2
    • Irlanda
      0
    • Croatia
      1
    • Franta
      1
    • Anglia
      7
    • Ucraina
      0
    • Suedia
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

620 posts in this topic

Eu chiar mi`am dorit sa castige Danemarca. Bine eu de regula, in meciurile in care joaca o echipa slaba si una buna, vreau sa castige echipa mai slaba. Danemarca nu a fost totusi cu nimic mai prejos decat Olanda, au jucat frumos, mi`a placut.

Germania-Portugalia. Meci urat, ma asteptam la cu totul altceva. Cu Ronaldo in teren, cu Nani, si tu te aperi, si iesi la joc in ultimele 15 minute, doar pt ca ai primit gol. Daca Gomez nu inscria, Portugalia nu iesea la joc. Pacat. Podolski nu mi`a placut deloc, nu stiu de ce l`a luat Arsenal. Defapt daca ma gandesc mai bine, nu mi`a placut nimeni din meciul asta. Olanda-Danemarca si Rusia-Cehia, au fost cele mai frumoase meciuri de pana acum.

Sa vedem deseara Spania-Italia. Abia astept meciul asta. Sper totusi Italia sa nu joace defensiv, dar sunt sigur ca asa vor juca. Parca vad ca o sa fie meciul exact ca Germania-Portugalia, o echipa ataca, dar nu prea reuseste nimic, alta se apara, si nu iasa la joc.

Si Germania a jucat ceva ieri? Un gol norocos la singura lor ocazie adevarata, Portugalia a fost peste. Meritau cel putin(!) un egal.

Sa nu uitam ca portughezii au avut 2 bare si minim o ocazie imensa, ratata de Varela, un fel de Tatu al lor. Mi s-a parut chiar ca semanau.

Vorbeam si cu gio_stgloria, Podolski o fi fost transferat de Arsenal, dar omul n-a mai vazut competitii la nivel inalt de minim 2 ani, iar anul acesta a mai si retrogradat cu echipa de club. Cu toate acestea, i-a mai dat si nr. 10 ( !!! ), l-a pus titular si i-a tinut pe banca pe Gotze si Reus.

Daca nu era Mario Gomez nu stiu cine mai putea sa marcheze, Muller si Ozil au fost blocati foarte bine.

Edited by blindica

255417_345585318846267_634644076_n.jpg

:ce_oameni:

Poate am vazut eu alt Germani-Portugalia :wall: ...Dar mie asa mi s-a parut. Portugalia cu fundul in poarta, si Germania incercand. Nu zic ca Germania a jucat extraordinar, insa a incercat. Portugalia doar aparare si contraatac. Motivul pt care zic ca Germania a meritat victoria este ca eu detest genul de joc practicat de Portugalia, sau cel practicat de Chelsea in semi-finala si finala CL. In orice caz, daca Portugalia iesea la joc din primele minute, cred ca scorul arata altfel, un 3-1 pt ei, sau poate chiar mai mult. Nu poti tu ca echipa uriasa, sa te bagi cu fundul in poarta si sa contraataci, nimic mai mult. NU sunt de acord cu asta. Ai jucatori uriasi, dar ii bagi in aparare. Mi se pare idiotenie. Ma rog, asta e doar parerea mea.

Daca Portugalia iesea la joc din primul minut avea poarta mitraliata, iti garantez. S-au aparat bine portughezii , insa era normal sa le intre o boaba nemtilor, au atacat tot meciul. Cu putin mai multa exactitate in centrari din partea jucatorilor de pe benzi ( Muller , Podolski , Lahm) Germania putea sa marcheze chiar mai mult.

Germania in finala !:D

Pana la urma conteaza cine da gol... restul e degeaba... la finalul jocului conteaza sa ai mai multe pe tabela... cum ? ...nu e important.

Nu prea inteleg de ce De Rossi e folosit ca fundas central . Plus sistemul folosit de Prandelli, cu 3 fundasi si 5 mijlocasi...

Apoi Spania joaca fara nici un atacant veritabil. Abia asteptam sa-l vad pe Torres...

probabil italia cu 5 mislocasi incerca sa recupereze mingea pe la mislocu terenului si sa aive multi oameni atat in atac cat si in faza defensiva pana acum leau iesit... eu sper sa se termine egal am pariat un X :D

Edited by ebonyc
"Misloc"? Serios?

Imi place de antrenorul spaniol. In loc sa joace cu Torres, mai bine joaca fara atacanti. :D

Daca jucau de la inceput cu Torres spaniolii invingeau.

miJloc scuz :P totusi mi-a iesit "X" :D

Edited by gio_stgloria
mi-a

Buffon catre Torres:

179101_475710499122759_169730539_n.jpg

Pe mine m-a surprins Italia... dpmdv au jucat foarte bine... daca joaca la fel si in celelalte 2 meciuri din grupe... nu vor avea probleme in a se califica mai departe...

In primul ca nu poti sa te califici inapoi (urasc pleonasmul asta pe care nimeni nu-l ia in seama) si in al doilea rand mie mi s-a parut destul de urat jocul Italiei. Oricum nici nu au concurenta extraordinara pentru locul 2 in grupa.

Una peste alta Anglia - Franta e meciul care prezinta cel mai mare interes pentru mine. Ar trebui sa fie un meci deschis.

E merseyside- franta, te rog frumos...Nu am crezut vreodata ca am sa tin cu francezii, astia si nemtii nu mi-au placut niciodata, da maine allez les bleus. justice for Rio

Cine bos ? e Gerrard capitan, stai calm, are totul sub control.

Tin cu Franta . Nu stiu daca stiti dar francezii nu sunt prea incantati de nationala lor. Am discutat anul trecut cu 2 francezi , exact in timpul meciului Romania - Franta de pe National. Mi-au spus ca nationala asta nu ii reprezinta si tin cu Romania , tocmai datorita originii jucatorilor.