Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

Euro 2012

EURO 2012   59 members have voted

1. 1. Pe cine pariezi ca va castiga EURO 2012?

• Polonia
      1
    • Grecia
      1
    • Rusia
      1
    • Cehia
      0
    • Olanda
      9
    • Danemarca
      0
    • Germania
      18
    • Portugalia
      3
    • Spania
      15
    • Italia
      2
    • Irlanda
      0
    • Croatia
      1
    • Franta
      1
    • Anglia
      7
    • Ucraina
      0
    • Suedia
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

620 posts in this topic

Ronnie, i-ai gandit rau lui Karagounis, e suspendat maine cu Germania.

Asa are timp mai multe de reclame la Husqvarna ! :D

Nu pariez. Nu sunt adeptul fotblului modern :D

Put your money where your mouth is.

Portugalia - Cehia . De ce n-am vedea o surpriza?

Nu pariez. Nu sunt adeptul fotblului modern :D

=)) Vezi ca pe fotbal se pariaza oficial inca de prin 1940-1950, sau chiar mai devreme. Atunci era un fel de premodernism sau cum? :)))

Portugalia - Cehia . De ce n-am vedea o surpriza?

Eu merg pe victoria Portugaliei, insa am pronosticat niste prelungiri. Sunt curios daca se vor intampla.

=)) Vezi ca pe fotbal se pariaza oficial inca de prin 1940-1950, sau chiar mai devreme. Atunci era un fel de premodernism sau cum? :)))

Aia din 1940-1950 erau vizionari.

Calificare meritata a Portugaliei.

Cehia a inceput promitator, dar si-a atins repede limitele.

Daca nu era Ronaldo, Portugalia era plecata!

Nenea, parca ''Messi il pisa de la 10 m distanta'' pe Ronaldo.

Uitam ce spunem? ntz ntz ntz.

Ronaldo se pisa pe heitari!!! Kellerman, cand mai compari Gerrard cu Ronaldo du-te pe hi5 sau prosport, aici suntem oameni seriosi! Portugalia campioana europeana! OBRIGADOOO!!!

hahah, funny.

Ronaldo mai are mult de mancat pana sa ajunga la nivelul lui Gerrard. In primul rand, Ronaldo nu joaca la Liverpool. :D

Edited by Kellerman

Deeeci, nu joci la Liverpool, inca nu te poti numi fotbalist. :D

hahah, funny.

Ronaldo mai are mult de mancat pana sa ajunga la nivelul lui Gerrard. In primul rand, Ronaldo nu joaca la Liverpool. :D

Cate campionate castigate are Gerrard cu Liverpool?

Edited by iNsTiGaToR

hahah, funny.

Buna asta, poate pe la 35 de ani cand se va retrage, cum se duc altii in China sau Emirate el vine la voi lol

Nenea, parca ''Messi il pisa de la 10 m distanta'' pe Ronaldo.

Uitam ce spunem? ntz ntz ntz.

Tu n-ai si tu carti de colorat de citit? Ce legatura are una cu alta? Messi il pisa pe Ronaldo, asta nu inseamna ca Ronaldo nu e un fotbalist fenomenal. Una e una si alta e alta... Sau daca il plac pe Messi, inseamna ca Ronaldo e mai slab ca Tanase? Dar cu cine mi-am gasit si eu sa vorbesc...

Iar discutia Messi - Ronaldo - Liverpool ? :wall::chair:

Si Messi si Ronaldo sunt jucatori fabulosi ..cine nu recunoaste asta e ipocrit..dar asta nu inseamna ca fotbalul inseamna doar Messi si Ronaldo :|

Ce ziceti de meciul de azi ? Bate Germania usor sau face Grecia o surpriza uriasa ? :D

Iar discutia Messi - Ronaldo - Liverpool ? :wall::chair:

Si Messi si Ronaldo sunt jucatori fabulosi ..cine nu recunoaste asta e ipocrit..dar asta nu inseamna ca fotbalul inseamna doar Messi si Ronaldo :|

Ce ziceti de meciul de azi ? Bate Germania usor sau face Grecia o surpriza uriasa ? :D

Si daca s-ar vorbi despre Nastase ar fi mai interesant ca eterna discutie Ronaldo-Messi si interventiile lui Kellerman, interventii in care fotbalul se invarte in jurul lui Liverpool. Unele sunt amuzante, dar altele parca sunt exagerate si nu-si au locul. ( parerea mea, Kellermane, fara suparare :drunk: )

Ce-o fi atat de greu sa vorbim despre Euro 2012?

Prefata lui Low

Selectionerul echipei nationale a Germaniei, Joachim Low, si-a avertizat jucatorii sa nu subestimeze dificultatea confruntarii cu Grecia din sferturile de finala ale Campionatului European 2012 si sa nu se considere deja calificati in semifinale: ''Noi suntem favoriti, este logic si putem sa acceptam asta, dar nu este suficient pentru calificare - afirma antrenorul Germaniei, la conferinta de presa sustinuta inainte de meci - Stim de asemenea ca partidele din fazele eliminatorii directe au propriul lor caracter. Odata ce meciul a inceput, a fi considerat favorit nu mai conteaza la nimic. Grecia nu reprezinta genul de echipa care sa poata fi invinsa usor, am vazut acest lucru contra Rusiei, cand s-au impus in ciuda pronosticurilor. Nu ii poti niciodata considera a fi invinsi.''

Joachim Low a efectuat o singura modificare in echipele sale de start pana in acest moment al competitiei, o constanta care a adus victorii cu Portugalia, Olanda si Danemarca. Odata cu revenirea lui Jerome Boateng dupa suspendare si recuperarea lui Bastian Schweinsteiger, accidentat usor la glezna, tehnicianul in varsta de 52 de ani este asteptat inca o data sa confirme primul 11 care a impresionat in primele trei meciuri, contra unei echipe a Greciei pe care o descrie ca fiind ''dinamica, foarte buna din punct de vedere defensiv si periculoasa pe contraatac.''

''Intr-un sfert de finala trebuie sa depui un efort imens - continua Low - Am demonstrat pana acum ca practicam un joc in viteza, suntem capabili sa punem probleme adversarilor si sa marcam goluri. Daca vom putea ataca intr-un ritm ridicat in ultimii 30 de metri si daca vom dovedi un instinct de 'killer' in fata portii, ne vom plasa intr-o situatie buna pentru a castiga.''

Razvan Mitacu

Suntem curiosi cum va reactiona Grecia pe teren fara aportul lui Karagounis, omul decisiv in partida cu Rusia.

Vad o victorie a nemtilor cu maxim 2-0, pe baza jocului de atac prestat pana acum si a defensivei solide.

Daca grecii produc surpriza de a ajunge in semifinale, inseamna ca fotbalul si-a pierdut busola.

Edited by blindica

Ar trebui sa facem un topic separat gen Ciurucurile fotbalului si acolo putem vorbi pana crapam de Liverpool.

Pana atunci, sper ca Germania sa nu se califice ca mi-s antipatici de cand ma stiu si totodata vreau ca Grecia sa piarda la scor, au niste jucatori prea urati pentru semifinale.

Ronnie, ca tot ziceai de greci, am citit undeva asta : Charisteas cica s-ar da pe par cu crema de ghete, ca sa-i stea mai bine in timpul jocului! :))

Ce iti spuneam, ca nu toti sunt cu gelul si spuma de rasa!

Cred ca va trece Germania fara prea mari probleme.

Iar discutia Messi - Ronaldo - Liverpool ?

Totul se reduce la asta ! :D

Eventual, mai adaugam si un pic de United !!!

Edited by red&blue_boy

Charisteas cica s-ar da pe par cu crema de ghete

Ptu, dracie. Mi-e scarba de astia. Daca voi avea de ales intr-o excursie intre Grecia si Dorohoi, cu inima deschisa aleg Dorohoiul.

Vezi, si atunci nu apreciezi un baiat stilat precum Gerrard.

Apropo, cica e fain in Dorohoi . :)

Am o antipatie pentru astia cu G. Grecia, Germania, Gerrard, Punctul G. Gkellerman.

dar altele parca sunt exagerate si nu-si au locul.

Faceam misto boss. Evident ca nu mi l-as dori pe Ronaldo la Liverpool. :D

Bate Grecia, fara probleme. Pe ei am pariat, ei castiga. :D

Fara misto, acum 3-4 ani cand eram intrebat pe cine aleg dintre Messi si Ronaldo ziceam Gerrard. Chiar era un jucator complet inainte de accidentarea grava, dar dupa n-a mai fost la fel. Acum discutiile pe tema Messi sau Ronaldo sunt futile; e vorba doar de preferinte.

PS: Buna asta a lui Ronnie cu Gkellerman. :)

Edited by ebonyc

CE SISTEME AU ECHIPELE CALIFCATE ÎN SFERTURI:

Cehia: 4-2-3-1
Cech - Gebre Selassie, Kadlec, Sivok, Limbersky - Plasil, Hubschman - Jiracek, Rosicky, Pilar - Baros

Portugalia: 4-3-3
Rui Patricio - Pereira, Bruno Alves, Pepe, Coentrao - Meireles, Veloso, Moutinho - Nani, Postiga, Ronaldo

Germania: 4-2-3-1
Neuer - J. Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Schweinsteiger, Khedira - Muller, Ozil, Podolsky - Gomez

Grecia: 4-3-3
Sikakis - Torossidis, K. Papadopoulos, Papastathopoulos, Tzavellas - Maniatis, Katsouranis, Karagounis - Salpingidis, Gekas, Samaras

Spania: 4-3-3
Casillas - Arbeloa, Pique, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Iniesta, Torres, Silva

Franta: 4-2-3-1
Lloris - Debuchy, Rami, Mexes, Clichy - A. Diarra, Cabaye - Ribery, Nasri, Malouda - Benzema

Anglia: 4-4-1-1
Hart - G. Johnson, Lescott, Terry, Cole - Milner, Gerrard, Parker, Young - Rooney - Welbeck

Italia: 3-5-2
Buffon - Bonucci, De Rossi, Chielini - Maggio, Motta, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Cassano, Balotelli

gsp