Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

Euro 2012

EURO 2012   59 members have voted

1. 1. Pe cine pariezi ca va castiga EURO 2012?

• Polonia
      1
    • Grecia
      1
    • Rusia
      1
    • Cehia
      0
    • Olanda
      9
    • Danemarca
      0
    • Germania
      18
    • Portugalia
      3
    • Spania
      15
    • Italia
      2
    • Irlanda
      0
    • Croatia
      1
    • Franta
      1
    • Anglia
      7
    • Ucraina
      0
    • Suedia
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

620 posts in this topic

4440365_700b.jpg

@kellerman, ma refer la cum a facut selectia, si la ce jucatori a lasat pe dinafara. Normal ca Gerrard trebuie sa joace, da cand il lasi pe Crouch si pe altii si iei niste petarde nu poti sa astepti rezultate

Am vazut ca la meciul cu Germania, Ronaldo a fost mai preocupat de freza, intarziind la pauza pentru ca si-a schimbat freza. El n-avea treaba de sfaturi tactice sau mai stiu eu ce...

Am vazut ca la meciul cu Germania, Ronaldo a fost mai preocupat de freza, intarziind la pauza pentru ca si-a schimbat freza. El n-avea treaba de sfaturi tactice sau mai stiu eu ce...

Mai bine asa decat ca urataniile alea de greci. Mama, si au azi meci, ce nebunie..

Mai bine asa decat ca urataniile alea de greci. Mama, si au azi meci, ce nebunie..

Da-i incolo, ca nu-s la concurs de miss sau mister. :)

Nu am treaba ca Ronaldo are nu stiu ce freza, ma intereseaza ce face pe teren. Preferam sa citesc despre asta dupa meciul de sambata.

Apoi, nu mi se pare profesionista atitudinea lui, cand el are grija la pauza sa isi schimbe freza...Ca isi face inainte de meci e altceva...

E important si aspectu' asta. N-ai sa vezi poponari si pisde imbracate in tricoul lui Karagounis. Si nici pe el in vreo reclama la spuma de bierberit.

E important si aspectu' asta.

Dar nu in pauza unui meci ! :D

N-ai sa vezi poponari si pisde imbracate in tricoul lui Karagounis. Si nici pe el in vreo reclama la spuma de bierberit.

Poate ceva membrii ai unei comunitati de motociclisti poarta tricou si cu Karagounis. :)

Si el poate face reclama la ceva motofierastrau, nu toti pot fi cu spuma si gelul. :))

Si el poate face reclama la ceva motofierastrau

=))))

Pana acum e cea mai buna duma de la Euro. Propun sa facem un chestionar la final cu ele :))

Decizie soc luată de UEFA! Rusia, terminată din cauza fanilor! Sanctiune fară precedent: -6 puncte. Rusia poate fi OUT de la Euro

UEFA a decis astazi să sactioneze drastic Rusia, după incidentele provocate de fanii lui Arsavin si Compania la Euro 2012, in ziua meciului cu Cehia.

OUT DE LA EURO?

Forul euopean a hotarat ca Federatia Rusă de Fotbal să fie amendată cu 120.000 de euro, dar si o penalitate de 6 puncte ce poate fi aplicată pană la finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2016. Rusii rasuflă deocamdată usurati, deoarece sanctiunea e "cu suspendare" si se va activa doar dacă fanii Rusiei recidiveaza

Astfel, Rusia poate pierde 6 puncte acum, la Euro 2012, in campania de calificare pentru CM 2014, la turneul final CM 2014 sau in campania de calificare pentru Euro 2016, dacă fanii vor recidiva.

O astfel de sanctiune e una fară precedent in istoria fotbalului european. Rusia are trei zile la dispozitie pentru a face apel, dar e greu de crezut că UEFA va da inapoi.

Totusi, tinand cont de modul in care s-au comportat fanii Rusiei in Polonia, e greu de crezut că acestia vor putea fi tinuti in frau pană la finalul Euro 2012. Mai mult, se poate ca Rusia să primească direct sanctiunea cu "executare", după ce UEFA va analiza si evenimentele petrecute inainte, in timpul si după meciul cu Polonia, al doilea din faza grupelor.

UEFA a deschis, sambata o procedură disciplinară impotriva Rusiei, din cauza comportamentului fanilor la meciul cu Cehia, scor 4-1, disputat la Wroclaw, in grupa A de la Campionatului European. În urma vizionarii imaginilor de la partida de vineri, s-a constatat că suporterii rusi au avut un comportament necorespunzator, au aruncat cu diverse obiecte si au desfășurat bannere interzise.

prosport.

________

In caz de asa ceva , multa moie UEFA. Ce treaba au ultrasii cu puntele obtinute cu sudoare de catre jucatorii rusi ?

pai f bine, cand decizi sa tii campionatul in 2 tari imputite te astepti si la asta

scuze dar traind si mergand la meciuri intr-o tara asa-zis civilizata imi rezerv dreptul de a-i considera pe polaci si rusi imputiti, sunt niste imputiti si niste gunoaie e parerea mea, chit ca va bagati p in ea sa o respectati, gunoaie...rusi gunoaie imputite

Edited by drvladyk

Oh, dar ce surpriza pentru UEFA ca sunt batai la acest turneu. Asa le trebuie daca au stabilit sa se desfasoare in Polonia si Ucraina. Haos.

Si in al doilea rand, ce treaba are Campionatul Mondial (organizat de FIFA) cu suspendarea de azi acordata de UEFA? Si in niciun caz nu le scad punctele de la acest Euro. Cel mai probabil pentru preliminariile CE din 2016.

Acest turneu o sa fie un esec atat pentru UEFA cat si pentru tarile organizatoare. S-au cheltuit o gramada de bani, iar stadioanele nu sunt pline nici la meciurile intre doua forte, suporteri au venit putini, conditiile sunt proaste. Iar imaginea e la fel de proasta, abuzuri rasiale, batai la meciuri si pe strada, torte si fumigene aruncate la meciuri, suporteri in teren si multe mesaje cu "F u c k Euro" in special in Polonia.

Edited by *Alecs*

Mama, cat am injurat cand am vazut ca intra Varela. Chiar incepeam sa urasc jucatorii negri la echipele europene. Noroc cu golul.

Mama, cat am injurat cand am vazut ca intra Varela. Chiar incepeam sa urasc jucatorii negri la echipele europene. Noroc cu golul.

Eusebio3.jpg

Se joaca in minutul 40 la Olanda v Germania de zici ca e minutul 150. Bine, asta-i ritmul impus de nemti, dar ca idee, olandezii sunt iar la pamant.

Ma bucura avand in vedere ca am mizat pe Germania, insa antrenorul olandezilor zici ca-i prost. Cu Huntelaar tinut rezerva poti sa fii sigur ca pleci acasa. ;)

La revedere, Olanda! :wave:

Din pacate, Olanda isi poate face bagajele...

Incredibil cat pot juca de slab/prost olandezii, de nerecunoscut.

Huntelaar si Van der Vaart rezerve, bine ca joaca Afellay, asta e...

Mare supriza neplacuta Olanda ... :( ...eu voiam sa castige Euro...dar se pare ca produc marea surpriza neplacuta a grupelor...

Edited by Arsenal1886Steaua1947

Eusebio3.jpg

Hai ma chiar tre sa precizez mereu cand sunt ironic? Ce drq aveti salariile taiate de sunteti asa tristi..

Din cate am vazut, si vad bine, Welbeck e mult peste Mario Gomez. Si e si negru.

Olanda, daca termina azi la un gol-doua diferenta si bate bine pe Portugalia, iar Danemarca o ia de la nemti, sunt calificati de pe locul 2 :))

@Ronnie

Il vezi pe Welbeck peste Gomez? Super, spune-mi si mie sa iau si eu ce iei tu :>

Edited by RedScorpyON

Nu e eliminata de tot Olanda. Daca Germania bate pe Danemarca iar Olanda pe Portugalia, echipele de pe locurile 2-4 vor avea cate 3 puncte fiecare. Si cum meciurile directe nu pot oferi o castigatoare (Danemarca a batut Olanda care a batut Portugalia care a batut Danemarca), se merge la golaveraj. Pentru Olanda va fi cel mai greu, pentru ca va trebui sa bata pe Portugalia la cel putin 3 goluri diferenta (asta daca se pastreaza scorul din aceasta seara).

Personal as prefera ca Olanda sa bata pe Portugalia iar Germania sa faca egal cu Danemarca. Nu am chef sa-i vad pe portughezi in sferturi...

Olanda, daca termina azi la un gol-doua diferenta si bate bine pe Portugalia, iar Danemarca o ia de la nemti, sunt calificati de pe locul 2 :))

Daca-le ala e cam mare ! :))

Hai ma chiar tre sa precizez mereu cand sunt ironic? Ce drq aveti salariile taiate de sunteti asa tristi..

Din cate am vazut, si vad bine, Welbeck e mult peste Mario Gomez. Si e si negru.

Wow, ultima faza chiar e ironica. Serios, nu va inteleg pe voi, fanii lui United. Ce naiba vedeti la Welbeck? Goluri nu prea da, dribling nu are, nu e nici macar solid, sa zici ca e stanca din atac. Daca nu ar fi Rooney, Valencia sau Nani, ar rade toti de el.

Gomez a avut un sezon prea bun pentru a ajunge sa fie comparat cu un mediocru gen Welbeck...