Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Steaua - FC Vaslui 0-1 (0-0)

50 posts in this topic

In cazul asta ar fi mai bine sa stati acasa,ca va face ciuciulete!

Din declaratiile oficialilor vasluieni,Vasluiul vine la Bucuresti cu sansa a doua:"Steaua este pe val,a facut un joc bun cu Otelul si este clar favorita."

Steaua sta pe val cam de multisor,ar fi timpul sa revina cu picioarele pe pamant,dar prea devreme n-o sa se intample,caci behaila face prea multe valuri!

Astia-s suporterii care merg la meci. -> :bananadance: :bananadance: :bananadance: Niste banane saritoare pe Maybach. Pronostichez o umilinta pentru meciul asta.

PS: Ati vazut cum fac reclama aia de la GSP la meciul asta? "Steaua - Vaslui pe Teatrul viselor". Nu stiam ca se joaca pe Old Trafford. Asa se atrag "suporterii".

Edited by ebonyc

Ati vazut cum fac reclama aia de la GSP la meciul asta? "Steaua - Vaslui pe Teatrul viselor".

WTF ?! :))

Ca fapt divers:

- Chiriches si Gardos sunt prezenti pe linia de fund, titulari.

- Rusescu este titular desi indicatiile patronului au fost clare.

- Chipciu si Radut sunt titulari la mijloc.

- Geraldo pe teren avand in vedere ca fundasii centrali sunt cei doi din primul rand.

Wow. :ohmy:

Cat dureaza minunile?

blindica, aproximativ 45 de minute, la pauza cineva o sa fie tras de urechi, presimt

meci de 0-0 cota mare la pariuri

Am inteles de la prieteni ca cel care a facut echipa pentru meciul asta este Cel achitat. In concluzie, vinovatul pentru infrangere e Stoichita.

Senzaaaational ! :clap:

Ce strigau ''suporterii'' ''demisia, demisia'' si cum i-au huiduit pe jucatori...

Ufff, si eu care am stat acasa si n-am mers sa incurajez echipa si sa-l ignor pe becali... si sa-i las si o particica din cateva zeci de mii de euro...

steagro

Edited by blindica

Inca o seara fara maimutareli pe masina? :whistle:

Acum serios: de-a dreptul magnifici adevaratii suporteri ai Stelei !Sa le fie rusine jucatorilor ca nu au batut ca sa poata ei sa faca circ alaturi de circarul -sef al lumii!

Ceva anti Gigi n-ar fi strigat. Una peste alta m-am uitat putin la meci , mare parte din timp am urmarit Romanii au talent.

Titlul, titlul, dar titlul unde e?! :))

Sa inceapa drumul valizelor!

Edited by red&blue_boy

Mihai STOICHIȚĂ‚: Am luat gol la o fază care nu anunta nimic. :)):)) :)) ( Digisport )

Adevarul este ca n-anunta absolut nimic o centrare a lui Adailton, astfel incat Tatu s-a gandit sa nu-l marcheze pe Wesley.

Bineinteles, dupa meci, departe de baia obisnuita de ''tiki-taka-Barcelona'', de data aceasta in sprint-ul spre masina, intaiul patron al lumii, idolul lui GeorgeDaniel, a lansat ipoteza ca Alexandru Chipciu a ''pierdut meciul de unul singur.'' :yes:

Am vazut si eu 2 minute din meci si apoi am adormit. Ma bucur totusi de ce vad ca s-a scris pe aici. Scrie pe onlinesport ca "adevaratii" i-au strigat lui Porumboiu "Sus, sus, sus". Poate ca isi schimba seful si ne lasa naibii in pace.

Edited by ebonyc

Sper ca ai pus la pariuri....

Se poate spune ca mi-am scos parleala cu meciu asta, tot inainte Becali Bucuresti FC

Ne fac de rusine, tentative de jucatori . :-j

Bine macar ca castig bani din toata afacerea asta , ca titluri nu prea mai castigam.

Bine macar ca castig bani din toata afacerea asta , ca titluri nu prea mai castigam.

Suporter de rezultat ! :P

Cu citeva minute inainte de startul partidei dintre Steaua si FC Vaslui un incident scandalos a avut loc la marginea terenului.

Un grup de suporteri stelisti din clasele I-IV s-au gindit să le transmită un mesaj favoritilor printr-un banner colorat pe care l-au afisat pe gardul de la tribuna 0. Mesajul inscriptionat era urmatorul: "Vreau si eu ceva: Steaua campioană!".

Pe pusti ii pindea insă un pericol. Ochii vigilenti ai observatorului de joc Gheorghe Nedelescu vegheau din umbra Oficialul din Craiova a vazut repede banner-ul si imediat a "aplicat" legea: a ordonat ca acesta să fie confiscat pentru că pustii nu aveau AUTORIZAȚIE să-l afiseze.

Dumitru Dragomir a vorbit la Digi Sport Special despre episodul petrecut in Ghencea, cind observatorul meciului Steaua - Vaslui a confiscat banner-ul unor copii: Nedelescu este unul dintre cei mai buni observatori. Sigur nu a incalcat regulamentul. El este un baiat foarte priceput".

Terminati ma cu asta, ca asta e nimic.

Viata e plina de dezamagiri, e bina sa invete copiii aia asta acum. Vor fi pregatiti pe viitor.

Daca vreti sa discutati despre Mitica, haideti sa discutam despre abuzurile grave comise de niste nenorociti aparati de legea jegului aluia.

Ce face gazeta acum e fix 0.

De ce nu au facut scandal atunci cand oameni nevinovati au fost umpluti de sange pentru ca au dorit doar sa isi exercite drepturile asigurate de constitutie?!

Viata e plina de dezamagiri? Wtf? Tristilor. Si nu, nu sunt baiat de bani gata.

Viata e plina de dezamagiri? Wtf? Tristilor. Si nu, nu sunt baiat de bani gata.

Adrian a zis, nu noi. Eu sunt OK.

Sign in to follow this  
Followers 0