Guest ebonyc

Ce putem face ca sa plece Gigi

83 posts in this topic

Unii spun ca nu conteaza ca merg la meciuri, ca prin asta nu gireaza "domnia" ciobanului, ca ciobanul nu sta in banii aia din bilete, ca aia reprezinta maruntis pentru Steaua....

Unii spun ca merg la meciuri pentru Steaua, ca nu inseamna ca prin asta sunt de acord cu ce face ciobanul in continuare, dar nu mai vezi niciunde nici cea mai mica forma de protest, ceva baner cat de mic, nu mai auzi nici o scandare "de bine" adresata acestuia...

Bine ca lui Stucan i se pot face banere. Ca de el ne f... pe noi grija...

Vinzarile si incasarile-record in privinta biletelor duc spre o singură concluzie » Fanii, actionari majoritari la Steaua!

Cu veniturile pe tichetele de la meciul cu detinatoarea Champions League, totalul incasarilor clubului exclusiv din bilete in acest sezon se ridică la 6 milioane de euro, adică 60 la sută din bugetul pe un an.

Steaua a pus, pentru meciul cu Chelsea, 37.000 de bilete in vinzare, online, simbată seara la ora 20:00, iar duminică dimineata, la ora 02:00, erau deja epuizate! Un record absolut de vinzari de tichete, in ciuda faptului că pretul mediu al unuia a fost de aproape 30 de euro.

Record egalat

Cum aproape sigur disputa cu detinatoarea Champions League se va disputa cu casa inchisa incasarile totale ale clubului, de pe urma biletelor, vor atinge 1,5 milioane de euro. Sumă cu care se va atinge maximumul istoric detinut de meciul cu Real Madrid, din 2006, din Liga Campionilor.

Totusi, cu banii din meciul cu Chelsea, Steaua va stabili insă un alt record all-time. Cel care se referă la banii proveniti in acest sezon doar de la suporteri. Cu tot cu reteta de la disputa cu trupa lui Abramovici, veniturile se ridică la 6 milioane de euro, ceea ce inseamnă că fanii au contribuit la 60 la sută din bugetul clubului pe intregul sezon.

Derby-urile din Liga 1 egal un milion de euro

Grosul incasarilor de la suporteri au venit de la meciurile din Europa. Cele 3 partide din grupa cu Molde, Stuttgart si Copenhaga, au adus două milioane de euro, iar cele din primavara cu Ajax si cu Chelsea, incă 2,2 milioane de euro.

Spre deosebire de alti ani insa in actualul campionat, datorită parcursului foarte bun, dar si a stadionului de 5 stele Arena Nationala Steaua a realizat importante retete financiare si la derby-uri din Liga 1. Asa s-a ajuns ca de la jocurile cu Rapid, CFR si Dinamo, toate cîștigate, să adune peste un milion de euro.

Peste 400.000 de spectatori

Steaua a disputat in acest sezon in 3 competitii diferite, Liga 1, Europa League si Cupa Romaniei, 17 meciuri pe teren propriu. La aceste jocuri, au fost prezenti 424.121 de spectatori. Cei mai multi au venit la meciul cu Stuttgart, 50.000, iar cei mai putin la jocul cu FCM Tg. Mures din Cupa cind au fost doar 4.500. Spre deosebire, CFR, care a jucat tot 17 jocuri pe teren propriu, a avut doar 140.000 de spectatori.

Doar 8.000 la case

Cum toate cele 37.000 de bilete au fost epuizate pe site, au mai ramas disponibile 13.000. Doar 8.000 dintre acestea vor fi distribuite spre vinzare la casele de la stadioanele Arena Natională si Steaua. Restul de 5.000 au fost oprite de club pentru invitatii UEFA, pentru parteneri, pentru sponsori si pentru cei de la Chelsea. Cele 8.000 de tichete vor fi puse la case in această saptamina

Bisnitarii sunt deja activi online

La putin timp după ce s-au terminat de dat cele 37.000 de tichete disponibile online, au aparut oferte pe site-ul okazii.ro. Acolo, multe persoane au scos la vinzare bilete pentru Steaua - Chelsea, din 7 martie, iar preturile sunt cu mult peste cel oficial. De exemplu, la peluze, la inelul 1, unde oficial s-a vindut cu 80 de lei, acum sunt oferite cu 250 de lei.

Pe Stamford Bridge, 2.000 de stelisti

Steaua va avea sustinere importantă si la meciul retur cu Chelsea, pe 14 martie. Clubul englez i-a informat pe sefii roș-albastrilor că le-au rezervat 2.000 de tichete, adică 5 la sută din intreaga capacitate a arenei Stamford Bridge. Returul va incepe la 22:05, in timp ce disputa de pe Arena Natională va incepe la 20:00. Ambele jocuri vor fi transmise de Pro TV, Dolce si Digi.

Hackerii au atacat site-ul

Site-ul pe care s-au comercializat biletele la meciul cu Chelsea a fost imposibil de accesat in citeva momente simbată seara. "Site-ul a fost atacat de mai multe ori. Dacă nu ar fi existat aceste probleme, tichetele s-ar fi epuizat si mai repede de cele 7 ore", au precizat ieri cei care administrează site-ul www.biletesteaua.ro

Încă 4 meciuri cu incasari mari

În afara turului cu Chelsea, Steaua mai are programate si alte jocuri in această primavară care i-ar putea aduce retetă importantă din bilete. E vorba de jocurile cu Vaslui, Petrolul si Pandurii, dar mai ales de cel cu FC Brasov. Disputa cu "stegarii" e programată in ultima etapa cind Steaua ar putea sarbatori titlul cu numarul 24 si ar avea parte de o asistență-record pe Arena Nationala

"Au fost ani in care am avut buget si mai mare, insă după ce am diminuat salariile, acum am ajuns să avem un buget mediu de 10 milioane de euro anual" (Ciobanul, patron Steaua)

80 de mii de euro sunt cheltuielile Stelei la un meci pe care il dispută pe Arena Natională cu stadionul plin in Europa

24.950 de spectatori pe meci e media Stelei in actualul sezon pentru toate jocurile de pe teren propriu, medie care va urca după disputarea turului cu Chelsea

1,5 bilete pe secundă a fost media ritmului in care s-au rezervat toate cele 37.000 de tichete in cele 7 ore pe site-ul biletesteaua.ro

400 de bilete au fost achizitionate in primul minut după ce au fost disponibile online si 8.000 in prima ora in intervalul 20:00-21:00

http://www.gsp.ro/international/Steaua-che...aua-391718.html

Edited by red&blue_boy

E greu tare sa-i faci sa inteleaga. Suntem exact in faza de negare, ca atunci cand unui pacient i se spune ca are cancer. Dar faza asta ar trebui sa se termine odata, ori la noi persista de mult timp.

Se da sentinta in dosarul schimburilor de terenuri dintre BecaIi si M.Ap.N. Instanta trebuia sa se pronunte pe data 12 Februarie, insa completul de cinci judecatori a amanat pronuntarea sentintei pentru maine, 26 Februarie, din cauza ca au cerut dovada pentru care Gigel nu s-a prezentat la Tribunal. Interesant motiv, se pare ca Nea Gigi sta pe muchie de cutit...

Dar sa asteptam ziua de maine.

Avand in vedere ca e vorba de completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, sentinta va fi definitiva. Asta e termenul corect, definitiva, nu definitiva si irevocabila. Nicio sentinta nu poate fi "irevocabila", intrucat mai exista cai extraordinare de atac, cum ar fi revizuirea, gratierea sau plangerea la CEDO ( Curtea Europeana a Drepturilor Omului ). Oricum ar fi, aceste cai extraordinare se fac cu individu' dupa zabrele.

In cazu' asta, hai sa fim optimisti.

Dosarul asta e la piece du resistance. Celalalt, cu valiza, e cam apa de ploaie, n-as pune prea multa baza pe el. Oricum, avand in vedere ca toti judecatorii sunt femei, e putin probabil sa le fi impresionat "marea calificare" cu Ajax... La ora aia ori dormeau, ori se uitau la Suleyman...

Sper doar sa fie corect totul. Atat. Nu vreau ca judecatoarele sa il bage pe becali la puscarie pentru ca vreau eu sau pentru ca vor ele. Vreau sa il bage pentru ceea ce merita.

Si merita.

Daca eu sau oricine altcineva de pe acest site faceam ce a facut el, eram de mult dupa gratii. Dar asa...

Nu prea cred ca o sa fie condamnat,desi as vrea sa ma insel.

Edited by Lari
Gata, avem pe cine sa ne varsam nervii, in case shit... :D

Adrian, din pacate, asa-i hora pe la noi, vorba aia... Noi nu avem un sistem de justitie bazat pe precedente. La noi precedentu' e doar starea de fapt dintr-un anumit moment conjunctural si cam atat. N-ai sa vezi niciodata intr-o motivare a unei instante romanesti vreo trimitere la o "sentinta cadru" dintr-un dosar rasunator, asa cum vezi in sistemul de drept anglo-saxon. Asta si pentru ca noi n-am avut pana acum niciun dosar rasunator, din punctul de vedere al pledoariei vreunui procuror sau avocat... Asa ca sa-l condamne dracului, oricum ar fi !

Partea mai proasta e ca nu stiu in ce masura nebunu' va mai renunta la Steaua, chiar si condamnat fiind... Acum, ca a primit sange proaspat... vom trai si vom vedea.

Edited by LDS

Iarasi s-a amanat sentinta in dosarul cu terenurile Mapn. Sincer, n-am inteles exact de ce e Becali invinuit, ca mai degraba reprezentantii Mapn au prejudiciat statul printr-un schimb nerentabil. Vom vedea ce se va intampla in 12 martie, dar eu chiar nu cred ca-l vor condamna.

Latifundiarul din Pipera nu s-a prezentat la termenul de marti al recursului de la ICCJ iar judecatorii din completul de cinci au amanat cauza tocmai pentru ca reprezentantii lui Becali nu au prezentat motivul lipsei din sala de judecata a acestuia. sursa: ziare.com
Edited by dee

IŽnalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, amanarea deciziei in "Dosarul Terenurilor MApN", in care este implicat George Becali pe data de 12 martie. sursa:REALITATEA.NET

George Becali nu s-a prezentat, marţi, în faţa judecătorilor care urmau să dea o decizie în "Dosarul Terenurilor MApN", preferând să meargă în Parlament. Becali a lipsit şi la termenul precedent al acestui proces, care a avut loc pe 12 februarie.

ÎCCJ urma să judece, marţi, "Dosarul Terenurilor MApN", în care Becali riscă închisoare cu executare. Finanţatorul stelist a fost iniţial achitat, dar procurorii au făcut recurs şi cer pedeapsă cu executare, fără să specifice lungimea acesteia.

Potrivit procurorilor, între 1996 şi 1999, MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu Becali, patronul Stelei primind 28,89 ha de teren arabil intravilan. În urma schimbului, statul român a fost prejudiciat cu 892.758 de dolari. Cel care a facilitat transferul a fost Victor Babiuc, ministrul Apărării din acea vreme. Becali, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, a fost achitat de ÎCCJ în 2012, însă decizia a fost atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

La aceeaşi instanţă, pe 25 martie, e programat termen în Dosarul Valiza, pe acelaşi sistem: achitat iniţial, Becali se confruntă cu un recurs al procurorilor care cer 4 ani de închisoare cu executare pentru parlamentar. Pe lângă cei 3 ani de închisoare cu suspendare, Becali s-a ales şi cu o perioadă de supraveghere de 8 ani de zile.

Edited by dee

Eu nu inteleg nicicum fenomenul asta de a nu te prezenta la judecata. Pai cum vine asta?! Sa imi zica cineva.

Chiar nu poate fi sanctionat deloc acest comportament sfidator?

Eu nu inteleg de ce trebuie sa fie prezent. Banuiesc ca nu poate Curtea amana la infinit pronuntare sentintei din cauza lipsei inculpatului. Nu tin minte ca Adrian Nastase sa fi fost in sala, prezent si totusi instanta s-a pronuntat. De fapt sigur nu era in sala, ca l-ar fi dus direct la inchisoare, nu l-ar mai fi cautat acasa.

Lasand la o parte animozitatea fata de Becali, mi s-ar parerea straniu sa-l condamne pentru prejudicierea statului; dupa mine nu el trebuie sa raspunda pentru incompetenta angajatilor statului. As considera nedreapta condamnarea sa.

Edited by dee

Incompetenta? Acolo a fost rea vointa cat incape. A fost un act criminal, premeditat, furt, hotie, zi-i cum vrei. Ca numai incompetenta nu a fost.

Daca eu fac o afacere cu statul, profit de o ocazie ce mi se ofera si care-i benefica pentru mine, mai putin pentru stat, eu ar trebui sa fiu condamnata sau reprezentantii statului? Ei au prejudiciat statul, nu eu. Doar in cazul in care le-am oferit mita ca sa faca acea afacere cu mine si se dovedeste asta, pot fi acuzata de prejudiciu adus statului, in caz contrar, reprezentantii statului sunt singurii vinovati si raspunzatori pentru incompetenta lor.

Edited by dee

Nene, ei au stiut ce fac. Ei au vandut sub pret ca sa isi scoata profit maxim. Aici nu e vorba ca afaceristul becali a negociat atat de bine incat statul roman nu a avut ce sa faca. Aici e vorba ca aia au furat.

Sau ce? Tu crezi ca, daca eram eu in locul lui Gigel, ar fi facut schimbul ala?

Nu, au facut schimbul pentru ca erau prieteni si voiau sa castige amandoi bani multi.

din ce am citit eu nu s-a putut judeca azi pentru ca una din judecatoare era la sedinta CSM unde au fost demisi aia doi, Danilet si nu mai stiu cine.

ma bucur ca mai tremura maimuta inca un timp, pentru ca oricum mari sperante in justitia romana nu mai am. daca mai aveam, nu plecam din tara!

Intr-adevar, sentinta nu a putut fi data astazi intrucat completul de cinci judecatori nu s-a putut reuni datorita sedintei CSM (Consiliul Superior al Magistraturii). Ca sa explicam la tot iubitoru' de fotbal ce e CSM-ul asta, el este echivalentul CCA (Comisia Centrala a Arbitrilor), adica o institutie independenta, lipsita de ingerinte politice si de oricare alta natura si menita sa supervizeze, sa modereze si sa monitorizeze activitatea magistratilor. Ca in cazu' arbitrilor, in fotbal...

Numai ca in urma sedintei de astazi, CSM-ul a trecut de sub controlu' lu' Base', sub controlu' lu' Mickey Mouse si a lu' Cacarau. Pentru connaisseur-i, e clara treaba, pentru ceilalti... mai departe scrie-n carte.

Cam nasoala treaba cu CSM-ul... Daca de la nea Traian (cu toate bubele lui) mai puteam spera la un minimum de corectitudine justitiara, de aceasta nu voi avea nici un dubiu... Cu totii vor fi achitati!!!

mai rau decat justitia gaozarului sef nu se poate. ce a facut justitia sub bashinescu a fost strigator la cer. cum gaozarul este si razbunator, s-ar putea ca maimuta sa si-o ia... pentru ca justitia inca lucreaza la comanda gaozarului