Guest ebonyc

Ce putem face ca sa plece Gigi

83 posts in this topic

HAI SA SCAPAM DE BEHAILA! (de Mountytoma)

Ce anume il face pe prostul pamantului sa se creada puternic?

1) Banii? Nu cred, ii sunt pe terminate, daca nu ar mai avea acces la conturile Stelei ar manca de pe jos acum. A fost atat de inteligent incat dintr-o avere estimata la 2-3 miliarde de euro a ajuns sa traiasca din veniturile Stelei din cupele europene si din banii pe care ii mai incaseaza cand vinde cate un teren!

2) Imunitatea parlamentara? Mai au si altii asa ceva, si totusi nu ne otravesc viata cum o face cel cu fundul latit din Pipera.

3) Prezenta constanta in mass-media, in principal la TV. Aici e potul cel mare!

Ce putem face noi, niste oameni simpl, insa cu mult mai mult creier decat el si toti slugoii lui? Eu refuz sa cred si mai ales sa accept ca nu putem face nimic! La cat am suferit noi pentru Steaua din cauza prostului pamantului, ar trebui sa sufere si el, ca doar toate se platesc pe lumea asta, nu?

Banii “ e clar ca nu trebuie sa mai mergem la meciurile Stelei de pe teren propriu, astfel nici un banut din buzunarul nostru nu va mai intra in buzunarul maimutei de la loja. Cei care totusi vor sa vada Steaua pe viu, o pot face la meciurile din deplasare. Ar fi o satisfactie uriasa sa vad ca la un singur meci din deplasare Steaua strange mai multi suporteri decat la toate cele 17 meciuri de acasa ale intregului sezon! In plus, nu cred ca la Piatra Neamt sau chiar si in giulesti sau Stefan cel mare suporterilor le vor fi confiscate bannerele cu

Gigi te iubim, da' numa-n gura!

Putem face si noi circ, fara sa incalcam legea.

Imunitatea parlamentara - ce-ati zice sa stam cu ochii pe gibon, sa-i urmarim ilegalitatile? Cum ai o dovada, cum trimiti petitia online la Parlamentul European! O poate face oricine are o adresa de email valida, nu conteaza ca e pe un nume fictiv. Aici se trimit petitii:

https://www.secure.europarl.europa.eu/about...t/ro/cites.html

Daca Parlamentul European primeste sute de emailuri pe zi referitoare la numitul George Behaila, sigur va fi atent monitorizat. Si el va avea o preocupare intensa, care ii va lasa mult mai putin timp pentru Steaua. Si poate intr-o zi va fi dat afara de acolo, fara imunitate parlamentara va vorbi altfel, cu siguranta!

Mass-media!!! Ei, aici e aici. Il vedem pe behaila in toate ziarele, la toate televiziunile, nu conteaza ce prostii spune, important e sa fie el acolo. Romania este o tara condamnata la autodistrugere si datorita celor mai slabi, prosti, corupti si lipsiti de profesionalism jurnalisti din cati exista pe lumea asta. Nu iti trebuie prea multa minte ca sa intelegi ca pentru jurnalistul roman este mult mai comod si mai ales rentabil sa scrie sau sa vorbeasca despre behaila. De ce sa isi bata capul cu subiecte importante, care intr-adevar conteaza, si care ar putea avea benefice pentru viata noastra a tuturor, pentru progresul unei societati / tari si asa ramase in urma? El a invatat ca o stire este aia in care omul l-a muscat pe caine! E mai simplu sa scrie ce culoare a avut basina lui behaila dupa ce a mancat rahat, el jurnalistul lui peste crede ca asta ii va aduce audienta, adica ii va asigura salariul din care sa isi plateasca rata la casa si la masina si sa isi intretina amanta. In plus, va primi si el un oscior din laba maimutei de la loja. De doua ori multumit! El da, noi insa ramanem cu otrava. Generatia tanara este pur si simplu ucisa incet dar sigur prin becalizare. Behaila a ajuns, constatam cu mahnire, model pentru orice prost!

Hai sa vedem cat de multi sau putini sunt. Behaila declara mai deunazi ca pe el il iubesc vreo 6 milioane de romani. Eu cred ca de fapt cateva zeci de mii il iubesc, pentru ca au primit sau primesc bani de la el. Si cred ca de fapt cei 6 milioane de romani, care odata au tinut cu Steaua, il iubesc pe behaila... doar in gura :-) ! Refuz sa cred ca romanilor le lipseste intr-atat inteligenta incat sa nu vada ca tot ce face maimuta de la loja nu face decat pentru propriul lui interes. A construit case pentru sinistrati? A donat bani la biserici? Tot ce face face pentru a se bate cu pumnul in piept la TV. Pentru a scrie si el ceva in CV-ul de la Parlamentul European, CV care altfel ar fi la fel de gol ca si cutia lui craniana. S-a suparat ca Titi Dumitriu si-a trecut in CV titlul de campion cucerit in fapt mai mult de Zenga, dar maimuta isi trece in CV-ul de la Parlamentul European semifinala cupei UEFA si participarea de trei ori in Liga Campionilor! Oare de ce nu a scris acolo si ca in cei trei ani de CL echipa a cucerit mai putine puncte decat Unirea Urziceni intr-un singur an, cu jucatori care au costat mai putin decat un singur jucator cumparat de gibon?

Cate ziare scriu si cate nu scriu despre behaila? Hai sa le facem inventarul. Hai sa vedem cine ii sunt slugile. Si sa dam in ei cum dau ei in Steaua noastra prin sprijinirea Atotprostului Universal!

Ce televiziuni il sprijina pe behaila si care sunt televiziunile unde nu are acces? Hai sa facem diferenta intre ele.

Ce-ar fi sa scrii si tu in fiecare zi cateva emailuri in care sa le ceri sa nu ne mai otraveasca cu prostiile lui Behaila? Ce ar fi sa le scrii ca renunti la ziarul/postul TV respectiv daca mai apare o singura data prostul pamantului acolo? Ce-ar fi sa scrii tuturor prietenilor, tuturor cunoscutilor, pe toate forumurile de pe net, sa faca si ei acelasi lucru? Ce se va intampla daca toate televizoarele ar fi inchise in momentul in care fata lui tampa apare pe micul ecran? Ce se va intampla daca toata ziarele in care apare moaca prostului universului ar ramane nevandute, trebuind returnate la maculatura? Un lucru e sigur, viata noastra va fi infinit mai frumoasa!

Jurnalistii slugoi isi vor pierde slujba, prostul universului isi va face propriul post TV (PROSTTV - marca inregistrata :-)!) si probabil propriul ziar, unde va continua sa ii otraveasca pe cei saraci la minte, carora insa tot el va trebui sa le plateasca si abonamentul :-)

Odata inlaturat din prim-planul vietii publice, Behaila va redeveni un nimeni, adica isi va aminti cine este de fapt. Steaua nu ii va mai aduce bani, si va renunta la ea. O va vinde pe nimic, pentru ca va fi o Steaua ruinata. Atunci va fi nevoie de noi sa ajutam Steaua sa renasca!

Daca reusim sa il terminam pe Behaila, ar fi o sansa de salvare si a Romaniei, nu doar a Stelei!

Ce spui amice, incepem astazi impreuna campania:

SPORT FARA BEHAIELI ???

inclin sa cred ca inainte de a face ceva cu Behaila, trebuie sa facem ceva cu suporterii Stelei. se pare ca multi se lasa influentati de mass-media si ii tin partea maimutei de la loja. pana nu suntem noi uniti impotriva lui, nu prea putem face mare lucru.

daca ar fi sa facem o lista de prioritati...

1. hai sa vedem cati suntem cei care vrem sa scapam de Behaila

2. hai sa vedem cum putem face rost de ceva mijloace materiale necesare unei campanii serioase impotriva maimutei

3. hai sa vedem ce anume, cand anume si cum anume putem face impotriva lui. totul trebuie facut, parerea mea, cu consultarea prealabila a unui avocat, astfel incat singurul care sa ajunga in puscarie sa fie autofelationistul din pipera

4. apoi, hai la treaba!

cine se inscrie?

chiar daca sunt departe, va asigur ca ma bag si eu!

Edited by mountytoma

inclin sa cred ca inainte de a face ceva cu Behaila, trebuie sa facem ceva cu suporterii Stelei. se pare ca multi se lasa influentati de mass-media si ii tin partea maimutei de la loja. pana nu suntem noi uniti impotriva lui, nu prea putem face mare lucru.

daca ar fi sa facem o lista de prioritati...

1. hai sa vedem cati suntem cei care vrem sa scapam de Behaila

2. hai sa vedem cum putem face rost de ceva mijloace materiale necesare unei campanii serioase impotriva maimutei

3. hai sa vedem ce anume, cand anume si cum anume putem face impotriva lui. totul trebuie facut, parerea mea, cu consultarea prealabila a unui avocat, astfel incat singurul care sa ajunga in puscarie sa fie autofelationistul din pipera

4. apoi, hai la treaba!

cine se inscrie?

chiar daca sunt departe, va asigur ca ma bag si eu!

Si eu la fel, daca pot ajuta in vreun fel cu mare placere. Are dreptate Lari in ceea ce spune, dar e foarte greu, pentru ca suntem extrem de putini. Eu nici pe site-ul asta nu cred ca suntem mai mult de 30( cu indulgenta ) care vedem unde-i buba. La restul ce sa zic...toti aveti prieteni si cunostinte, cati din ei se uita la voi ciudat cand incercati sa le explicati situatia? Eu as vedea ca si solutie punctul 2 al lui mounty, o campanie serioasa si sustinuta, dar site-ul asta nu e suficient, trebuie acoperita o arie mai larga zic eu, dar cu presa aservita si avida de bani e dificil. Si eu sunt departe dar repet, daca prin orice mijloc pot fi de folos rog sa fiu contactat si ma implic 100%. Lupta va fi oricum lunga si extrem de grea.

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Mahatma Gandhi

Edited by drvladyk

E greu sa faci ceva cand prostimea se duce in continuare la meciuri si continua sa il aprobe pe gibon. In afara de neprezentarea la meci o solutie ar fi sa apelam la cei cativa din presa care nu-l plac pe cioban si nu-l promoveaza, sa ne ajute in diferite demersuri.

Daca reusim si cu altii din presa sa-i intoarcem impotriva lui, cum din nu stiu ce motive s-au intors impotriva lui Sandu si Dragomir am avea sanse mai mari, fiindca prostimea se hraneste de la televizor si presa.

Cred ca solutia ca decaderea ciobanului sa inceapa e tot la presa. :P

Ori, poate ne ajuta Instanta Suprema si il baga la cutie pentru vreo 4-5 ani.

Edited by pcsbb

Lari ce ai scris tu acolo via mountytoma se poate demonta punct cu punct, din pacate.

1-banii nu ii sunt pe terminate, ca are mai putini decat in anii precedenti e altceva. Ca Steaua ii aduce niste venituri frumoase in momentul asta e corect ,poate cea mai eficienta afacere a lui in prezent, dar lumea asociaza gresit niste chestii. De exemplu chiria la stadion pentru care s-a targuit. Multi au vazut in asta un semn de slabiciune, ca a ajuns la fundul sacului ca moare dupa 2,3 .000 de euro. Cred ca de fapt mai mult a fost vorba despre vechiul conflict cu anumiti generali s-a simtit si el sclav la stapan(in viziunea lui) si nu i-a convenit. lui ii place sa dicteze sa fie asa cum zice el.

3- asta cu lipsa de la meciuri nu are efect. Pentru ca cei care nu s-ar prezenta la meciuri reprezinta o minoritate care nu poate modifica parerile celorlalti(sau se intampla doar pentru 1 meci, ceva ocazional). si unitatea asta e fantezista in momentu de fata tinand cont ca nu mai e unitatea din alti ani , vezi finala de la Brasov cand au fost 3 grupuri. cei care nu au vrut sa vina, cei care au venit pentru ce a fost in centru si restu pentru meci.

pai hai sa ne uitam in trecut si vedem ca ai nevoie(de cele mai multe ori) de o masa mare de oameni pentru a inlatura pe cineva, sau de o masa mai mica dar care sa contina oameni cu o mare influenta(din sistemu juridic, politic).asta nu exista

Alta chestie pe care nu o inteleg deloc. Lumea se roaga acum pentru DNA, sa-l bage la puscarie.OK pai daca intra(aia 4 ani, ca se ia pedeapsa mai mare) se va intampla urmatoru lucru. Steaua ramane a lui, ca se vor ocupa nepotii, teia anturaju lui pana iese, dar ce e mai trist e ca mass-media il va ridica si mai mult in slavi(vor suferi mult financiar fara el pe sticla) iar cand va iesi va avea o imagine mult mai buna, in societate sunt multi"barabas" liberi iar Gigi saracu pentru ca a vrut sa se joace corect un meci de fotbal plateste. asta s-a intamplat si cu furtu masinii,popularitatea lui a crescut.

4. propunerea cu semnalarea ilegalitatilor e una buna, probabil trebuie studiat mai bine segmentu asta-ce obligatii are un europarla, ce pateste cand incalca anumite prevederi.

In concluzie, singura solutie sa fie omorat sau sa-i cada cupola bisericii-n cap acum de Sarbatori. Ramanem cu fanteziile astea, caci nu e nimeni dispus sa renunte la viata lui pentru a face viata altora mult mai usoara.

Ps. toti cei cu probleme la mansarda il iubesc, pica si astia pentru postu de lunetist.

site-ul asta nu e suficient

Cum am spus si ieri, cred ca suntem singurii care vrem sa facem revolutii si o facem pe internet. Eu, sa fiu Becali, as rade pana la urechi de voi stiind ca cei care ma contesta o fac pe internet si "restul de 5 milioane de suporteri vin si umplu National Arena".

Si daca mi se permite un sfat, daca mobilizare nu se poate face decat pe internet atunci mai degraba pe facebook decat pe acest site. Acoperim o raza mult mai mare de oameni.

Lari ce ai scris tu acolo via mountytoma se poate demonta punct cu punct, din pacate.

In concluzie, singura solutie sa fie omorat sau sa-i cada cupola bisericii-n cap acum de Sarbatori. Ramanem cu fanteziile astea, caci nu e nimeni dispus sa renunte la viata lui pentru a face viata altora mult mai usoara.

e tipic romanesc ca atunci cand vine unul cu o idee, sa apara 100 care sa spuna de ce nu e buna. sper din toata inima sa existe si din aceia care sa se lege de cea mai mica firimitura pentru a aduce ceva in plus, pentru ca acea chestie sa mearga.

aste te rog si pe tine, si pe toti, hai sa ne stoarcem creierii sa vedem ce putem face.

ca stim fiecare cel putin 1000 de motive de ce nu se poate face nimic :-)

Edited by mountytoma

mai degraba pe facebook decat pe acest site.

Exista deja ciobanul.com, exista pagina AISS, se publica articole de aici, ce altceva se poate face pe fb? Vino cu o idee te rog. Si cum adica ar rade de "voi"? Tu nu esti cu noi? Si las' sa rada scuze ca ma repet da'

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Vlad, momentam eu nu sunt unul dintre voi. N-am contribuit cu nimic la protestele anti-cioban. Ca apas pe tastatura nu mi se pare ceva wow. Faptul ca gandesc si eu ca trebuie sa plece nu ma face automat un protestatar. Cel putin in opinia mea.

Nici eu nu am contribuit Ronnie, e si greu de la 3500km, dar macar faptu ca mai vb pe aici, faptu ca incerc sa fac share la orice articol ce mi se pare ok...nu stiu, macar e mai mult decat 0, poate e 0,1 da macar e ceva. Cand ajung acasa o sa iau legatura cu AISS macar sa dau cotizatia, stiu ca nu e cine stie ce da macar e mai mult decat nimic.......Oricum e o lupta cu morile de vant...

Cand ajung acasa o sa iau legatura cu AISS macar sa dau cotizatia, stiu ca nu e cine stie ce da macar e mai mult decat nimic.......Oricum e o lupta cu morile de vant...

Cotizatiile au contat enorm atunci cand a fost nevoie de bani la "63 - ne vrem clubul inapoi", ori la ce a iesit la Dumars.

Nu e o lupta cu morile de vant, terminati cu asta: a mentine o stare de spirit contra anormalitatii este esential. Si e grav daca ar trebui sa explice careva de ce...

Cotizatiile au contat enorm atunci cand a fost nevoie de bani la "63 - ne vrem clubul inapoi", ori la ce a iesit la Dumars.

Nu e o lupta cu morile de vant, terminati cu asta: a mentine o stare de spirit contra anormalitatii este esential. Si e grav daca ar trebui sa explice careva de ce...

ok, oricum a ramas ca il sun pe Costi pt un tricou si o sa vb cu el mai multe detalii

Banii “ e clar ca nu trebuie sa mai mergem la meciurile Stelei de pe teren propriu, astfel nici un banut din buzunarul nostru nu va mai intra in buzunarul maimutei de la loja. Cei care totusi vor sa vada Steaua pe viu, o pot face la meciurile din deplasare. Ar fi o satisfactie uriasa sa vad ca la un singur meci din deplasare Steaua strange mai multi suporteri decat la toate cele 17 meciuri de acasa ale intregului sezon! In plus, nu cred ca la Piatra Neamt sau chiar si in giulesti sau Stefan cel mare suporterilor le vor fi confiscate bannerele cu

Gigi te iubim, da' numa-n gura!

Putem face si noi circ, fara sa incalcam legea.

asta nu o sa mearga in veci :-j mereu se vor gasii "cativa" sa mearga

Bun topic, eu cred ca trebuie facut orice am avea banuiala ca l-ar da jos. Ceva exact nu vom stii niciodata poate, dar incercand, mereu vor ramane mai putine posibilitati , si in final speram ca totul sa fie bine, si ciobanul sa plece!

In opinia mea,Gigi o sa plece din Ghencea doar atunci cand nu o sa-i mai permita starea de sanatate sau buzunarul.

Pana atunci,chiar daca imi place sa vad ca lumea este impotriva lui,nu cred ca o sa fie vreun rezultat pozitiv pentru cei ce nu-l suporta.

Toate protestele anti-cioban or sa se reverse doar impotriva suporterilor.(preturi exagerate la bilete,etc.)

Va zic eu ce putem face sa plece ciobanul.. NIMIC! atata timp cat lui ii iese ca$hu' gros de la Steaua nu pleaca .... el trebuie sa moara ca Steaua sa scape de el.

eu cred ca, datorita influentei si numarului de membri, din astfel de discutii nu ar trebui sa lipseasca peluzele care populeaza stadionul cand se joaca acasa. ce se discuta in sedintele lor sunt convins ca atinge si subiectul proteste.

asadar, cred ca ar fi util ca un membru al unei peluze sau al vreunei brigazi sa ne descrie modul in care se pune problema.

Harald, chestiunile de peluza trebuie sa ramana ceva mai discrete. Mai ales pe astfel de subiecte. Foarte multi evil eyes sunt in zona.

Plus de asta, nimeni nu datoreaza nimic nimanui, oricat de brutal ar putea suna asta.

Crede-ma, Harald, asta o spune cineva care stie cat de sincere sunt intentiile tale si care spune toate astea cu cele mai prietenoase ganduri. Dar gandeste-te ca "oamenii de peluza" intra rar pe astfel de topice si li s-ar parea ciudat sa dea explicatii unor necunoscuti.

Lari, cand am scris postul de mai sus, eram constient de lucurile pe care le-ai enumerat si ca subiectul este sensibil.

Am vrut sa spun, fara sa am vreo intentie de a denigra topicul sau autorul lui, ca este ciudat sa discutam despre protestat neincluzand peluza in discutie, peluza care are un impact destul de mare pe stadion si in viata clubului.

N-am avut nicio intentie aiurea, doar am vrut sa atrag atentia la modul general ca lucrurile-s ceva mai complicate, atata tot. ;)

Are dreptate Harald ` practic cei care se duc la meciuri/deplasari [ cei anti-cioban] sunt esența cea mai tare din ce vrem noi sa facem aici , si ei ar trebui inștințați despre asta .

Doar impreună [ TOTI ] putem face ceva.

Pai eu la meci nu mai merg de mult ... si nici prietenii mei... dar degeaba nu mergem cateva sute sau 2-3 mii ... ca sunt altii care merg..tarani,samantari,sclavi ai lui fecalii si oameni care vin sa vada doar stadionul ... pe cioban chiar il avantajeaza intr-un fel..banu' tot iese si in plus nici nu ii mai da la mumu nimeni... si bomboana de pe coliva ... la orice amarata de victorie cu toti descultii, sarmanii astia de il pupa-n cur il suie si pe maibah..ca deh... taranismul e in floare... si creste inima in cioban... cand aia il aplauda...

asta era pt MariusMihet

Edited by Arsenal1886Steaua1947

mai intai ar trebui sa stim cati suntem cei care vor sa faca ceva pentru a scapa de Behaila.

apoi eu zic sa ne stoarcem creierii pentru a gasi modalitati de a face bani pentru campania anti-Behaila

si pe urma, la treaba!

eu unul sunt departe, dar vreau sa particip!

moderatori, redactori, etc, puteti schimba titlul topicului asta in: "vrei si tu sa ajuti Steaua sa scape de cioban?"

nu cred ca poate exista procupare mai importanta pe acest site pentru cine iubeste intr-adevar Steaua!