Posted March 23, 2012 (edited) · Report post VS FC Steaua Bucuresti - Gaz Metan Medias Edited March 31, 2012 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2012 · Report post 3-1 ! Up ! vezi ca pun la pariuri. Up ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2012 · Report post Dupa meciul de la Tg Mures s-au mai trezit cetateni (sper) si nu cred ca va fi multa lume la meci.Nu am sa zic nimic de proteste, ca am crezut ca se protesteaza la meciul cu Astra, si mi-am luat o mare teapa. O sa stau acasa ca de obicei,cu gandul ca mai pierdem inca un meci,iar ciobanul se mai afunda un pic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Echipa de start a Stelei: Stanca - Chiriches, Geraldo, Iliev, Parvulescu - Chipciu, Bourceanu, Radut, Tanase - Fl. Costea, Rusescu. (conform Onlinesport.ro) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Vreau tiki-taka tonight !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 (edited) · Report post Vinde clubul ale, ale, ale, ale ... parca asta s-a auzit la un moment dat dinspre Sud ... Asa baietiii!!!! Si ceva de mafiotul de vama. Ce penibili sunt oamenii lu' mustata ... Baietii din sud striga m**e dinu vama si ei imediat m**e Dragomir ... Mai e ceva de zis ... Edited March 26, 2012 by RED-STAR Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Eu auzeam "suntem sudu ale, ale, ale, ale " si un musetel ciobane la sfarsit o.O Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post 0-0 ( la pauza ) Ne-o luam grav in a II-a repriza! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Ce se intampla, vad ca e doar 0-0?! Mingile-s umflate, terenul bun... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Cum striga el tot stadionul "sugi pixu". N-or fi copii, femei, neveste sau prietene pe stadion? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post O mare tristete sa-l tot vezi pe Tatu impus pe teren. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post O mare tristete sa-l tot vezi pe Tatu impus pe teren. Tristete sa il vezi jucand ,trebuie cineva sa il impuste sa-l scuteasca de chin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post De-odata a inceptu Sud-ul sa scandeze anti Gigi sau cum ? Vreti nu vreti si voi va incadrati in categoria suporteri de rezultat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Cand Geraldo iti da cele mai bune centrari, asta spune multe despre potentialul echipei... Plus ca daca Rusescu nu e inspirat nimeni nu e in stare sa dea un gol.Tatu?Ce gluma buna! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post urmatorii e de vina : - arbitrii - terenu' - vremea - mingea - antrenoru' - jucatorii - huliganii - dujmanii - prietenii - restul lumii Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post S-a schimbat si ora, e mai greu pentru baieti, multi nu stiau asta, i-a prins schimbarea prin cluburi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 (edited) · Report post Deci sa inteleg ca astazi nu se danseaza pe masina? Oricum,s-a vazut de la o posta complotul intregului univers impotriva Stelei... Edited March 26, 2012 by danimarcu Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 (edited) · Report post Deci s-au facut cele mai proaste schimbari !! cu exceptia lui Tatu care dupa parerea mea e cea mai proasta achizitie si e impus in teren ..il scoti pe Tanase care cat de cat sa miscat si il bagi pe F.Costea care stii ca e incapabil sa faca ceva pe flancul stang si s-a vazut ca statea mai mult prin fata careului si era nevoit sa joace saracu geraldo in locul lui ..vezi ca nu merge treaba asta si ca tot nu ai un atacant care sa stie cand sa se demarce si cand sa traga si de unde sa traga si ce zici? il scot pe rusescu si il bag pe machado' !! alt rateu dupa parerea mea .. si asa s-au stricat apoi toate fazele undeva la marginea careului ..ca de acolo nu mai avea cine sa o continue ..dar poate ca trebuia tot geraldo sau chiriches sa vina si acolo ..deci scoti 2 jucatori care au creat cate ceva si au avut ocazii clare..si bagi 2 care sa strice tot jocul ... dupa parerea mea la ce aveam pe banca mergea Mihai costea in locu' lui Radut ..mai alearga si dupa parerea mea din toti jucatorii Stelei el ajunge cel mai repede in fata portii ..isi creeaza singur ocazii daca nu are cu cine .. Tanase lasat in teren..iar pe restul sa ii impuste !!! in meciul asta Tanase si Rusescu nu aveau ce cauta pe banca ..si aduceau un plus mare daca il baga pe M.Costea chiar si de prima data in locul lui Parvulescu! Edited March 26, 2012 by grasu112 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post face Jiji echipa de acum incolo e bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2012 · Report post Ce cauta Tatuaj la Steaua? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2012 · Report post Azi noapte s-a dat cu banu'. Rezultatul : antrenoru' e de vina ! Da' n-are nimic, Lippi se incalzeste pe margine .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2012 · Report post Azi noapte s-a dat cu banu'. Rezultatul : antrenoru' e de vina ! Da' n-are nimic, Lippi se incalzeste pe margine .... se pare ca slughita e noul antrenor. n-am nimic personal cu omul, dar ca si caracter e 0. o sa faca echipa exact dupa cum o sa-i cante ciobanu'. si pe acelasi model o sa se arda si el, cum s-a ars si Ilie stan. pacat de Ilie, parca am vazut altceva la Steaua de cand a preluat el echipa. cu ce petarde de jucatori a avut la dispozitie, s-a descurcat mai mult decat onorabil. Share this post Link to post Share on other sites