Sign in to follow this  
Followers 0
dee

article_30585

38 posts in this topic

Vad ca se sterg postari aici,fara sa se dea nici o explicatie,frumos.

Edited by blindica
Gun: dintr-o regretabila eroare,mesajul de avertizare pentru tine n-a mai ajuns.Te rugam sa pastrezi discursul pe tema expusa,nicidecum pe alte teme care au fost sau n-au fost in afara stadionului si nu au legatura cu organizarea meciului/protestul.

deci da :-?? cand o sa fim si noi la fel de hotarati si cand o sa avem "cojones" cum au grecii , sarbii , croatii si nu numai .. englezii etc si o sa protestam in masa atunci poate ca o sa schimbam ceva .. La un protest cu conteaza calitatea ci cantitatea . Insa nu o sa se intample niciodata asta ,eu , voi si toti romanii am fost intoxicati si nu avem nicio reactie la abuzurile care se fac in lant nu numai in sport , in orice se petrece in tara asta "minunata". Tara noastra este perfecta , noi(romanii) suntem singurii care o facem sa fie de rahat!

Citi! Fratilor asa se intampla cand vrei sa faci ceva bun pentru neamul tau si te pui cu iudeo-masoneria care a impanzit toata lumea. Pe noi care suntem nationalisti ne fac rasisti , fascisti , criminali . Iar pe voi din propaganda care se da la TV , huligani , drogati , derbedei.

Am mai spus-o, o repet, suporterii, mult hulitii ultrasi sunt singurii oameni din tara asta care incearca sa isi pastreze demnitatea.

Cu cele bune dar si cu cele rele ei sunt singurii care nu se dau la o parte din calea abuzului.

Edited by Protasov

CITAT
Akebono89:

Citi! Fratilor asa se intampla cand vrei sa faci ceva bun pentru neamul tau si te pui cu iudeo-masoneria care a impanzit toata lumea. Pe noi care suntem nationalisti ne fac rasisti , fascisti , criminali . Iar pe voi din propaganda care se da la TV , huligani , drogati , derbedei.

pai ai dreptate ,,,,cineva nu vrea sa mai avem identitate,,,cum ai comentat ori te ridici si spui ce nu iti convine direct la dubita,,,de ce credeti ca se loveste atat in suporteri ???? pt ca pot devenii oricand o forta pe care ei nu o pt controla

nu o sa putem face nimica daca iesim numai o mie, doua mii de suporteri, sincer ajung la concluzia ca sa se poata face ceva trebuie sa fie cum a fost in duminica de pe 15 ianuarie ca sa schimbam ceva da sa fim nu 500 nu o mie sa fim 10 mii ca sa avem un impact mare ca la greci sau ca la englezi

si BGS sa vazut ca a intervenit la comanda..cred ca habar aveau ce scie acolo,doar ca au vazut ca scie FRF...si gata pe iei...de necrezut asa ceva. Suporteri nau nici un drept pe stadion decat sa fie umilit pe bani lor.Dupa meci apare securistu sef Dragomir la TV si face iar afirmatia pe care am auzito de atatea ori si anume "huligani" cu toate ca dupa vocabularu pe care il are Dragomir..stim cine e huliganu. Minciunile si dezinformarile curg lant pe TV asa ca noi cum ne aparam...

legea Dragomir trebuie contestata la curte constitutionala altfel nu scapam de aberatia asta de lege...

Azil'am vazut pe Mustata vorbind la sport.ro despre incidentele de la meci.Oare face si el parte din acesta asociatie?Pt ca eu nu l'am vazut la meci.Rog pe cineva care stie sa' mi raspunda.(din ce stiu eu nu face parte)NU VREAU INTERLOPI SI SLUGARI SA VORBEASCA IN NUMELE SUPORTERILOR ADEVARATI!!!

@Blindica , Si un prieten de al meu avea fuluar cu Real Madrid si nu l-a lasat sa intre cu el...

alex475891 : multumim pentru raspuns!

Da,destul de ciudat,dar nu ne mira nimic! Dom'le,pana la urma daca ti-e frig si asa te accesorizezi...va dati seama pana unde s-a ajuns cu abuzurile?

Aiurea este si faptul ca nu a existat o egalitate in judecata aceasta.Cred ca am vazut doua fulare cu Galatasaray prin zona in care am stat,ditamai fularele.Exemplele pot continua!

Sign in to follow this  
Followers 0