Posted December 9, 2006 · Report post La Lyon VERSURILE s-au cintat fara batai din palme si fara tobe... si cred k asa o sa ramina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2006 · Report post In toata Romania ros-albastra Vom fi mereu oriunde pregatiti Ramane doar de datoria voastra Sa-ne aratati si voi,Sa-ne aratati si voi,Sa-ne aratati si voi cat ne iubiti! Imi place in mod deosebit acest cantec Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2006 · Report post e bine ca iti place..dar il stii prost.este..vom fi mereu acolo pregatiti.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2006 · Report post bai..nu imi aduc aminte..cum era aia..Sunteti cei mai prosti dintre romani..M*** la olteni...continuare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2006 · Report post ne p***m mereu pe Craiova / m**e stiinta Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2006 · Report post e bine ca iti place..dar il stii prost.este..vom fi mereu acolo pregatiti.. Cantecul asta e unul de inspiratie... toti au varianta lor personala... nu canta nimeni la fel :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2006 · Report post Dupa meciul disputat de Steaua in tara Prazului, in timp ce nocturna se stingea, stelistii, mai bine dispusi ca oricand au inceput sa foloseasca tevile de la steaguri pe post de tobe. A iesit un un "mix" super amuzant. Inregistrarea a fost facuta de baietii de la Oltenita Squad. http://rapidshare.ro/download.php?id=bffex...X5c1JZCykzkg2e4 "Iubim Steaua, si-o vom urma oriunde in lume va juca..." :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2006 · Report post Dupa meciul disputat de Steaua in tara Prazului, in timp ce nocturna se stingea, stelistii, mai bine dispusi ca oricand au inceput sa foloseasca tevile de la steaguri pe post de tobe.A iesit un un "mix" super amuzant. Inregistrarea a fost facuta de baietii de la Oltenita Squad. http://rapidshare.ro/download.php?id=bffex...X5c1JZCykzkg2e4 "Iubim Steaua, si-o vom urma oriunde in lume va juca..." :wink: e frumos ritmul...la mai multe si sa trecem cu toti la invatat cantecul Ole ole, ole ola Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Ale ale Steaua Ale Cantam pentru culori deoarece Noi nu vom renunta Si ne vom apara Emblema si Istoria Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Nu e "luptam pentru culori" ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Am auzit ambele versiuni Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Nu e "luptam pentru culori" ? "luptam" nu "cantam", dar se folosesc ambele versiuni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Personal, mie imi place cel mai mult: Azi in Ghencea-i sarbatoare Joaca o echipa mare Joaca Steaua Bucuresti!!! Si-am venit cu mic cu mare Galeria cea mai tare Din intregul Bucuresti.... Steluta NOASTRA.....Are sufletul curat Nu ca Dinamo spurcaaat Steluta NOASTRA.....O iubim si o stimam Spre VICTORIE o purtaaam.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Personal, mie imi place cel mai mult: Azi in Ghencea-i sarbatoare Joaca o echipa mare Joaca Steaua Bucuresti!!! Si-am venit cu mic cu mare Galeria cea mai tare Din intregul Bucuresti.... Steluta NOASTRA.....Are sufletul curat Nu ca Dinamo spurcaaat Steluta NOASTRA.....O iubim si o stimam Spre VICTORIE o purtaaam.... Azi e zi de sarbatoare.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Cantam pentru culori. Nu sunt mai multe versiuni. E una singura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Mie personal imi place asta: Mergem prin toata tara Sa sustinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim Cand se canta asta mi se face pielea gainii Are cineva vreo inregistrare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Personal, mie imi place cel mai mult: Azi in Ghencea-i sarbatoare Joaca o echipa mare Joaca Steaua Bucuresti!!! Si-am venit cu mic cu mare Galeria cea mai tare Din intregul Bucuresti.... Steluta NOASTRA.....Are sufletul curat Nu ca Dinamo spurcaaat Steluta NOASTRA.....O iubim si o stimam Spre VICTORIE o purtaaam.... Putin mai lung cantecul, si mai corectat pe cate undeva, si ar merge de un imn.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Cantam pentru culori. Nu sunt mai multe versiuni. E una singura. http://rapidshare.ro/download.php?id=8a4nk...RYFsAV2ZPSfwsqQ Mai asculta cantecul o data si spune-mi cum e... :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post e vorba de alt cantec... nu de "Avem un singur scop" pe care l-ai pus tu, ci de cel postat de Vassy mai sus "Ale ale Steaua Ale Cantam pentru culori deoarece Noi nu vom renunta Si ne vom apara Emblema si Istoria" de ceva vreme apar cantece frumoase, mai lungi, fara injuraturi... asa ca cei care se plangeau mai demult ca nu au ce canta, nu mai au motive sa nu ajunga ragusiti acasa. desi poate ca e posibil sa-i zgarie pe gat o rebela coaja de samanta si efectul e acelasi... pentru Steaua si versurile frumoase, sper sa fie prima varianta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post Stiti "Imnul Golanilor"? (interpretat de Valeriu Sterian sau Cristi Paturca) E un cantec de mare rezonanta si care ar putea suna foarte tare in peluze. Vi s-ar parea oportun sa-l "adaptam" un pic? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post 8) Mai bine Stelisti decat milogi/Mai bine mortzi..decat dinamuevisti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post Doamne cat imi place ce canta baietii astia :x + ca sa nu mai zic de tribuna aia care se clatina http://youtube.com/watch?v=NKWfrJMvtnE Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post Doamne cat imi place ce canta baietii astia :x + ca sa nu mai zic de tribuna aia care se clatina http://youtube.com/watch?v=NKWfrJMvtnE e destul de dragutz.....dar e prea turcizm..nu prea ma incanta turcizmele Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post Doamne cat imi place ce canta baietii astia :x + ca sa nu mai zic de tribuna aia care se clatina http://youtube.com/watch?v=NKWfrJMvtnE e destul de dragutz.....dar e prea turcizm..nu prea ma incanta turcizmele Pai nu prea e turcism deloc. Daca am retinut bine, clipul era facut in Olanda, so... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post nici mie nu mi s-a parut a fi turcesc... Share this post Link to post Share on other sites