Posted August 17, 2006 · Report post Esti pe zi ce trece mai rau, Bogdan :lol: ON TOPIC: Rasfoiam revistele din '86,in speranta ca voi gasi cantece de acum 20 de ani.Oare ce cantau? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post De ce oare, de ce oare suntem ultrasii stelisti de ce oare, de ce oare omoram pe rapidisti Pt ca,rapid,sunt saraci si nu au bani pt ca,rapid,au suporteri doar tigani (dupa imnul lor cu suntem peste tot.....) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post Cand baietii din peluza au dat tomul eoo incepe tot stadionul striga m--e Dinamo o o o o o o o o o o o oooooooooo.... (dupa refrenul din mafia-poezie de strada) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post FOTBAL Steaua, 1987 La alta Steaua De-o stea ca ea atat s-a fost dus vestea Ca stearpa amintirea n-o sa setea Ci va urca mereu in steag povestea Cum altadata nu se prevestea Dar pe cand gandul nostru nu rostea CA-n aste amintiri, cu-n simplu gest ea S-a inaltat in zori cum dragostea Vestea in inimi sa se duca vestea Modest ea a urcat cum urc-o setea Cum nu simteau nici randurile-acestea Dar cum iubirea noastr-o investea: Hai Steaua, sa continuam povestea! Vasile PREDA Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post acum am copt-o pe asta,frige: Noi capitala,o reprezentam cu capul sus pe oriunde plecam prin cantece,steaguri,coregrafii sau pe strazi unde rupem dusmanii refren:ale ale,ale ale,canta toate brigazile ale ale,ale ale,se-aude forza Steaua ale suntem baietii din Peluza Nord sustinem Steaua peste tot nu ne plac cainii, nu ne plac taranii ne iubim rasa,omoram tiganii refren-bis sau ca sa nu bagam cu tigani sa ne suspende astia,asa:suntem de la nord,din nastere stelisti ne iubim tara suntem nationalisti nu ne plac negrii,chinezii,musulmanii stramosii nostri-s dacii si romanii refren-bis Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post ultima se canta dupa:ale ale,victorie,echipa Steaua pe gazon Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post Un pistol cu apa De-as avea Pe jandarmi i-as impusca ! O jandarmerita De-as avea Toata ziua m-as juca cu ea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post eu zic ca ar fi interesant un cantec de galerie pe ritmul imnului national, scurt si la obiect , ca sa poata fi invatat de toti. dar cred ca si mai interesant ar fi o melodie scurta pe ritmul nu stiu careiu simfonii a lui bethovana - oda bucuriei. eu propun , nu dau cu paru, deci nu va grabiti sa ma injurati:D . leas fi facut eu , da sunt zero la capitolu asta fularsteau2 spre cl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2006 · Report post Prin 90, cand glaeria statea la Peluza Sud, se canta la goluri: "hei hei, hai Steaua". sau "o sansa Stelei si glorie o sansa Stelei Victorie " mai era un cantec care se punea la statie, suna asa ca o fanfara militara: "baietii nostri, Stelisti nostri, sunt campionii din Ghencea" Mai tarziu un pic, se striga: "Cine fura? Dinamo! Si daca fura? Sa-i futem in gura" "Din Ghencea la Otawa Nu-i echipa ca Steaua Si din Ghencea la Milano Nu-s mai prosti ca la Dinamo" sau scandarea celebra de pe vremea lui Jean: Forza Steaua Vinci per noi Forza Steaua e vinci per noi Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua e tutti con te Ale ale (cu fularele) Mai era o perioada cand glaeria (tot la sud), ocupa la un meci importand doar 2 sectoare, si se faceau un fel de genoflexiuni (nu radeti) se ridica un sector si striga "Steaua" apoi se asezau si se ridica celalalt si striga "Victorie", efectul era destul de frumos. Imi amintesc si celebrul nostru steag imens in dungi ros albastre, cu multe gauri in el. Un fel de coregrafie permanenta a acelor vremuri. Da imi mai amintesc chestii revin Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post Javre spurcate,o sa sunati garda Peluza Nord si-a adunat brigada stim ca sunteti campioni la alergare da suntem sute,nu aveti scapare ooooooooooo...... tot dupa ale ale,victorie,echipa Steaua pe gazon ))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post Primul cuvan e ja vre,nu dinamovisti,modifica astia:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post olele olala ros-albastri ale....magica Steaua.. voi ne tineti la intrare si ne bagati in cordoane iar pe noi ne doare`n [email protected] de politia romana ale ale ale ale aleoooo cea mai proasta meserie este la jandarmerie cea mai proasta meserie este la jandarmerie ale ale ale ale aleoooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post suntem de la nord,din nastere stelisti ne iubim tara suntem nationalisti nu ne plac negrii,chinezii,musulmanii stramosii nostri-s dacii si romanii Foarte tare ! astept cu nerabdare sa o cantam Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post dinamooo iesi din cimitir! nu vreau! iesi din cimitir! mai stau! :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post cum e melodia aia care e pe videoul ala , cand ultrasii merg spre Arad , mi se pare. Se termina asa ´.../pu-la s-o belesti/sa se-auda-n toata tara/m..e **** Timisoara/ale,ale,ale,ale,ale,ooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post "Un mesaj din Bucuresti Poli... " Restul ai scris tu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post mai stie cineva o melodie, se canta de mult in galerie....ceva de genu (era la caterinca, cred): "Frumoasa-i vecina noastra, scoate c#r# pe fereastra [...}" stie cineva continuarea? sau tot cantecul (nu originalul bineinteles). e penibil rau cantecul da plm daca te int io`l stiu asa : frumoasa`i vecina noastra scoate cooroo pe fereastra ooo o oooo o mooie Dinamo chilotei cu gaurele sa iasa fl#cii prin ele ooo o oooo o mooie Dinamo! :roll: :roll: io ceva de genul asta stiu! dar ma fac ca nu recunosc acest post :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post .. si se continua ceva de genu: Asta-i tara lui Dracula, toate fetele sug p... ooo o oooo o mooie Dinamo Si acuma de-ncheiat, va dam p... la frecat ooo o oooo o mooie Dinamo Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post e penibil rau cantecul da plm daca te int io`l stiu asa :frumoasa`i vecina noastra scoate cooroo pe fereastra ooo o oooo o mooie Dinamo chilotei cu gaurele sa iasa fl#cii prin ele ooo o oooo o mooie Dinamo! :roll: :roll: io ceva de genul asta stiu! dar ma fac ca nu recunosc acest post :lol: :lol: Ai uitat ceva: frumoasa`i vecina noastra scoate cooroo pe fereastra SA VEDEM CU TOTI CA SI-A LUAT CHILOTI chilotei cu gaurele sa iasa fl#cii prin ele ooo o oooo o mooie Dinamo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post .. si se continua ceva de genu: Asta-i tara lui Dracula, toate fetele sug p... ooo o oooo o mooie Dinamo Si acuma de-ncheiat, va dam p... la frecat ooo o oooo o mooie Dinamo si mai era si varianta asta "asta`i tara lu Dracula , la la la la la unde ciorele sug **** , la la la la la de ce sug ciorele **** , la la la la la ca le place aventura , la la la la la " Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post Si mai e ceva dupa versul cu Dracula:"Toate fetele sug p**a ca le place aventura/ooo oo oooo m**e Dinamo" Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post AAAAAAAAAANTONESCU DE ERA PEEEEEEEEE milogi II OMORA ANTONESCU DE ERA PE milogi II OMORA ALE ALE ALE ALE ALEOOOOOOOOO!!! steaua_ro steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2006 · Report post si O DEDICATIE pentru BANATENI NU PT CEI CARE-S STELISTI, DAR ACOLO ESTE UNUL DINTRE PUTINELE LOCURI UNDE NU SUNTEM PRIMITI BINE: UUUUUUUUUUUUUUN MESAJ DIN Bucuresti POOOOOOOOOOOLII **** S-O BELESHTI SA SE-AUDA-N TOATA TARA **** Poli Timisoara ALE ALE ALE ALE ALE OOOOOO steagcruce2 steaua_ro steagcruce2 steaua_ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2006 · Report post Mi-am amintit si eu una veche: Si-am sa beau pana-am sa mor Mooie ciorelor! Si-am sa beau pana-am sa cad Dinamo e de cakat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2006 · Report post Voi sunteti Dracula Boys, Voi sunteti Dracula Boys, Voi sunteti Dracula Si ne **** ****, Voi sunteti Dracula Boys.tam tam! cand aveau aia de la Dinamo o brigada numita Dracula Boys! Share this post Link to post Share on other sites