Posted April 23, 2006 · Report post Noi suntem stelisti fideli Demnitate si mandrie La Sud mereu or sa fie Pentru Steaua noi traim Pentru Steaua noi murim De e rau sau de e bine Noi mereu o vom sustine Si orice s-ar intampla Strigam toti FORZA Steaua Dam dovada de onoare Strigam cat putem de tare Tare,tare,tot mai tare S-aude peste hotare Vocile noastre rebele Se aud pana la STELE FORZZA Steaua !! Mergem prin toata tara sa sustinem pe Steaua cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim...ooo in toata Romania Ros-Ablastra Vom fi mereu acolo pregatiti Ramane doar de datoria voastra sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi sa ne-aratati si voi ca ne iubiti! Ori ce s-ar intampla vom fi mereu cu voi Vom fi mereu aici pt culori Pe drumuri lungi ne chinuim pentru Steaua Peluza Sud orice ar fi va va urma. Stii, stii, stii de ce ma bucur eu Asta seara joaca Steaua In peluza ne-adunam Echipa s-o-ncurajam Steaua e echipa mare Galerie tare asta-i faima mea Ultrasii Steaua Sunt din provincie, si nu le stiu pe toate, ce-am mai invatat cand am fost la meciuri cand venea echipa in oras si juca cu Otelul, sau pe Ghencea cand am mai fost. Astept sa puneti pe site mp3 cu tot ce este cantat de suflarea stelista. Forta Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 · Report post E tot stadionul ros-albastru, Pe steaguri si fulare este scris: Steaua! (aici striga toti cu mainile ridicate) Nimic nu poate sta in drumul nostru Si orice adversar, si orice adversar, si orice adversar pleaca invins!!! E toata Romania ros-albastra, Si-n inimele noastre este scris: Steaua! Acum este de datoria voastra, Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!! Cu totii am ales un singur nume, De zeci de ani iubit si respectat: Steaua! El reprezinta faima noastra-n lume Sa se auda-acum, sa se auda-acum, sa se auda-acum de toti strigat!!!! Steaua!!! ---------------------------------------------------- Chiar suna bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 · Report post Si orice s-ar intampla / SUD-ul nu se va preda / Este vorba de onoare / Strigam cat putem de tare / Tare,tare tot mai tare / Se aude peste hotare / Vocile noastre rebele se aud pana la stele / Oooooo / oooooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2006 · Report post Pacat ca nu prea se canta tot cantecul acela cu :"Mergem in toata tara" De fapt acesta e cam asa: "Strangem sireturile Tragem pe cap glugile Scoatem si curelele Incep Incidentele Strigam Forza Steaua ale Pentru faima si onoare Noi dam pumni si picioare Mergem in toata tara Sa sustinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim ! " linia melodica: momentan nu mi-o amintesc.. :? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2006 · Report post suntem de la nord, suntem stelistii, pe strazi omaram dinamovistii, acceptam oricand o provocare, daca va prindem n-aveti scapare, ........................... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2006 · Report post din Ghencea cant si clar am superclasafericirea e in urma cand vad Steaua in fatza pentru. Steaua noi traim si zic ca e normal ca si cu okii inkisi Steaua e campioana iar Steaua ..echipa care stie ce vrea cu a.u. mereu langa ea si vocile baietilor din ce in ce mai tare te pui cu ei mankatzash vei cade din picioare Liga Campionilor interzisa cainilor rapidistilor si tuturor amatorilor sunt cu a.u. sicu jean in spate se vede de departe ca nai nici o sansa frate cine sare a.u. eee eee x ? m-am afirmat prin pumni scandaluri si batai sunt cu a,u, si ma bazez pe ei cand abordez problema o fac in stilu meu aplic o dreapta tare si soto iti va fi greu sa te ridici de jos nare nici un rost te pui u jean si cazi de super prost mai bine teai combina la un stabor vrei sa ramai un fraer al tuturor pe zona mea sunt sigur ca nui sti pe baeti daca nai incredere vino si ai sa vezi aici e-n Ghencea si mai poti invata ceva cand vrei sa afli ce vino cu mamik ta... cine sare a.u. ee echipa cu care (atac nush sigur)se numeste Steaua te pui cu a.u. si tiai gasit beleaua violentza a fost si va ramane mereu vom lupta pentru titlu la bine si la greu prostia ta de prost te prosteste si nu tine a.u. e tare si face pe oricine ultras se ridik si asta rau te doare rapidistii si "cainii" vor cade din picioare visati sa ne opriti si asta nu se poate degeaba incerkti nici o sansa frate si acuma pe final Steaua va invinge iar tu copile prost nu ne mai poti atinge ....am bagat si io o mel...veche ...da macar stiu versurile corect ...si toate Din Ghencea cant si clar am superclasa Fericirea e enorma cand vad Steaua in fatza pentru. Steaua noi traim si zic ca e normal Ca si cu ochii inchisi Steaua e campioana iar Steaua ..echipa care stie ce vrea cu a.u. mereu langa ea Si vocile baietilor din ce in ce mai tare Te pui cu ei mancati-ash vei cade din picioare Liga Campionilor interzisa cainilor ciorilor si tuturor amatorilor Sunt cu a.u. si cu jean in spate Se vede de departe ca nai nici o sansa frate cine sare a.u. eee eee x ? cine sare a.u. eee eee x ? cine sare a.u. eee eee x ? 8x m-am afirmat prin pumn scandaluri si batai sunt cu a.u. si ma bazez pe ei Cand abordez problema o fac in stilu meu aplic o dreapta tare si sotto iti va fi greu Sa te ridici de jos nu are nici un rost Te pui cu jean si cazi de super prost Ssa ca mai bine te`ai combina la un stabor Vrei sa ramai un fraier al tuturor Pe zona mea sunt sotto pe noi si sigur pe baeti Daca nu ai incredere vino si ai sa vezi Aici e-n Ghencea si mai poti invata ceva Cand vrei sa afli ce e vin`o cu mamica ta... cine sare a.u. ee cine sare a.u. ee cine sare a.u. ee cine sare a.u. ee .... cine sare a.u. ee cine sare a.u. ee 8X Echipa cu care m-atac se numeste Steaua Te pui cu a.u. si ti`ai gasit beleaua Violentza a fost si va ramane mereu Vom lupta pentru titlu la bine si la greu Prostia ta de prost te prosteste si nu tine A.u. e tare si face pe oricine Ultras se ridica si asta rau te doare Ciorile si "cainii" vor cade din picioare Visati sa ne opriti si asta nu se poate Degeaba incerkti nici o sansa frate Si acuma pe final Steaua va invinge Iar tu copile prost nu ne mai poti atinge Uite aici si mai corect :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2006 · Report post Steaua noastra minunata Alee alee N-o s-ajunga niciodata Alee alee Unde voi ati stat o viata Alee alee Adica-n B ... Rapidulee Alee aleee Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2006 · Report post Pacat ca nu prea se canta tot cantecul acela cu :"Mergem in toata tara"De fapt acesta e cam asa: "Strangem sireturile Tragem pe cap glugile Scoatem si curelele Incep Incidentele Strigam Forza Steaua ale Pentru faima si onoare Noi dam pumni si picioare Mergem in toata tara Sa sustinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim ! " linia melodica: momentan nu mi-o amintesc.. :? Aleee, Forza Steaua Ale Alee Forza Steaua ale Aalee Forza Steaua Ale Aaleeee Forza Steaua Ale!! Cam asa ceva...cred ca stie lumea linia melodica, daca nu sa mearga la stadion:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2006 · Report post "S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa, Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa, Traiesc, mai rad, fac glume, sunt sanatosi, dar, vai, Acum nimic nu este ca-n acea zi de mai... Si cat as vrea acuma sa fim iar impreuna, Pierdut intre prieteni ce visul si-l aduna Si as da totul, totul si locul meu din rai Ca viata mea intreaga sa fie-o zi de mai..." Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2006 · Report post azi e zi de sarbatoare joaca o echipa mare joaca Steaua Bucuresti... si-am venit cu mic cu mare galeria cea mai tare din intregul Bucuresti! Steluta noastra are sufletul curat.. nu ca Dinamo spurcat! Steluta noastra o iubim si o stimam.. spre victorii o purtam!!! oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2006 · Report post Cand am spus linia melodica,ma refeream la melodia dupa care este inspirat cantecul Pet Shop Boys - Go West Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2006 · Report post Pacat ca nu prea se canta tot cantecul acela cu :"Mergem in toata tara"De fapt acesta e cam asa: "Strangem sireturile Tragem pe cap glugile Scoatem si curelele Incep Incidentele Strigam Forza Steaua ale Pentru faima si onoare Noi dam pumni si picioare Mergem in toata tara Sa sustinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim ! " linia melodica: momentan nu mi-o amintesc.. :? Am mai adaugat ceva: Steaua si Mirel Radoi Doar ei lupta pentru noi Steaua cantam pentru voi Steaua suntem capmioni sau Steaua cantam pentru voi Steaua si Mirel Radoi Doar ei lupta pentru noi Steaua suntem campioni!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2006 · Report post Observatie... Strofa a 2 a Strigam FORZA Steaua ale sarim toti la bataie pentru faima si onoare noi dam pumni si picioare Frumoasa incercare de noui strofe dar nu se potrivesc cu linia melodik ...aduti-o aminte si mai inceark ! sal Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2006 · Report post Ce ziceti sa se cante asa: "Strangem sireturile Tragem pe cap glugile Scoatem si curelele Incep Incidentele! Strigam Forza Steaua ale Sarim toti la bataie Pentru faima si onoare Noi dam pumni si picioare! Mergem in toata tara Sa sustinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim ! Noi toti ne sacrificam Pentru tine noi cantam Steaua esti echipa mea Oriunde te vom urma! Doua culori noi iubim Si cu ele ne mandrim Steaua esti echipa mea La greu nu te voi lasa! Steaua lupta pentru noi Steaua si Mirel Radoi Cantam doar pentru voi Steaua mereu campioni!" (doar ultima strofa e compusa de mine:D) E prea misto cantecul Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2006 · Report post Suntem aici Suntem mereu aici sustinem pe Steaua oridune ar juca asta e viatza ultra' oooooooo....ooooooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2006 · Report post totusi noi gindim spre deosebire de voi de unde concluzia asta?e prea mult daca te rog sa argumentezi? sau voi nu va injositi discutand cu sustinatorii altor echipe?... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2006 · Report post @moa Discutam cu oricine. Atata timp cat nu dapaseste limitele bunului simt. Si te rog nu cauta acuma nod in papura la fiecare afirmatie facuta de cineva de pe forumul asta. PS: daca vrei raspuns la intrebarea respectiva, ar trebui sa il intrebi pe antrenorul vostru... are obiceiul sa faca anumite gesturi fara sa le gandeasca, adica cel putin asa sper, ca daca le face premeditat atunci... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2006 · Report post pentru faima si onoare noi dam pumni si picioare :lol: mare rabdare am avut sa citesc toate "cantecele" voastre... ar fi inutil sa vorbesc despre jignirile si scandarile la adresa altor echipe, astea se regasesc la majoritatea cluburilor,inclusiv in repertoriul galeriei echipei pe care o sustin eu, deci as fi ipocrita sa acuz pe altii de asemenea atitudine... m-a uimit insa inteligenta versurilor citate...adica, "a da pumni si picioare" =a apara onoarea?!?!?!?! ce mod interesant de a gandi aveti voi,stelistii... si in caz ca nu stiai, faima si onoarea gruparilor din peluza, se face si prin pumni si picioare aplicate cainilor (si nu maidanezi), si acelor chestii care seamana cu batman (). asa ca nu mai pune intrebari stupide. ca voi tare multa gandire ati avea. sa fim seriosi. asta e un topic unde se posteaza cantece. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2006 · Report post la la la la la la la la Steaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti la la la la la la la la Steaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti Linia melodica.. KC & The Sunshine Band - Baby Give it Up Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2006 · Report post @moa ITI DAU CU DEDICATIE UN BANER STELIST...AFISAT LA AVATAR SI DE forever_STEAUA SUNA CAM ASA: NU VA SUPORT Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2006 · Report post oooo Forzza Steaua oooo Forzza Steauaaaa Forzzzzaaaa Steauuaaaa Cine sare Armata Ultra eee eee Cine sare Armata Ultra eee eee Toata lumea canta, pentru echipa favorita, Toata lumea striga, si`n picioare se rdica, Batem totzi din palme, si strigam cat putem, Astazi joaca Steaua, si iar o sa invingeeeem oooo Forzza Steaua oooo Forzza Steaua Forzzzzaaaa Steauuaaaa Cine sare Armata Ultra eee eee Cine sare Armata Ultra eee eee Avem istorie mareatza, si un viitor stralucit, Sunt stelist pana la moar-te, si am sa mor fericit, Europa a fost a noastra, este si`o sa fie , Pentru echipa ros-albastra, care joaca cu mandrieeee oooo Forzza Steaua oooo Forzza Steaua Forzzzzaaaa Steauuaaaa Suntem buni la noi e mingea Va spunem bun venit in Ghencea Si sa va mai explicam astazi o sa castigam oooo Forzza Steaua oooo Forzza Steaua Cine sare Armata Ultra eee eee Cine sare Armata Ultra eee eee Aceste versuri sunt cantate de formatzia Gaz pe Foc, piesa este numita Imn Steaua, mie mi se pare foarte frumoasa piesa, versurile nu sunt de cantat pe stadion doar sa ascultzi melodia in masina! Este foarte frumoasa! FORZZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2006 · Report post la la la la la la la laSteaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti la la la la la la la la Steaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti Linia melodica.. KC & The Sunshine Band - Baby Give it Up nu vad legatura cu melodia. melodia: http://dl1.uploadgalaxy.com/files/cee46725..._GIVE_IT_UP.mp3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2006 · Report post ca urmara a recentelor acuzatii de rasism cred ca ar trebui sa renuntam la canecul "am avut si vom avea mereu...", cel puitn in tribune... imi aduc aminte de un cantec... suna cam asa... "pe culoarea visinie/ ne [email protected]# la vesnicie/ si pe fanii lu' Rapid/ ne [email protected]# la infinit" Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2006 · Report post la la la la la la la laSteaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti la la la la la la la la Steaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti Linia melodica.. KC & The Sunshine Band - Baby Give it Up nu vad legatura cu melodia. melodia: http://dl1.uploadgalaxy.com/files/cee46725..._GIVE_IT_UP.mp3 Asculta refrenu! na na na na na na.... Baby give it Give it up Baby give it up .... la la la la la.... Steaua Bucuresti Bucuresti Steaua Bucuresti. nici acuma nu vezi legatura ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2006 · Report post Azi e zi de sarbatoare Joaca o echipa mare Joaca Steaua Bucuresti Am venit cu mic cu mare Galeria cea mai tare Din intregul Bucuresti Steluta noastra Are sufletu curat Nu ca Dinamo spurcat Steluta noastra O iubim si o stimam Sper victorie-o purtam. Linia melodica e de la Gica Petrescu - Casuta noastra e pusa si in format mp3 pe site pe undeva Share this post Link to post Share on other sites