Posted March 4, 2007 · Report post PROVOACA DEPENDENTA !!! Deci am 2-3 zile de cand am luat melodia format mp3, si de atunci o ascult aproape incontinu, am lasat winamp pe repet.. indiferent ce ma joc sau ce fac, asc melodia..am invatat-o perfect VaSsY sper sa o canti pe acelasi ritm pe care o ascultzi , adica prima strofa fff rar , daca vrei si video lasa`mi messul pe privat Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post eo`l astept in Ghencea :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post Ceva in genul celor de la Panathinaikos(HORTO MAGIKO) .. oricum foarte reusit si perfect pentru Steaua ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post oricum este furat in totalitate..nu doar melodia si ritmul, cat si versurile..sunt schimbate doar culorile si clubul..DAR E PREA FRUMOASA MELODIA !!! MERITA CANTATA !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post si daca e furata ce ? Doar nu ne ducem cu ea la Eurovision Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post Mai oameni buni, ce inseamna furat? Majoritatea cantecelor care le auzi pe stadioanele Europei sunt "imprumutate", "adaptate", spune-le cum vrei. De altfel, prin tribunele si peluzele din Romania, cred ca nu exista 5 cantece facute pe aici. Poate celebrul "Hotii" sau "Pe ei pe mama lor". Nu mai aruncati asa usor cu cuvinte precum "furat", mai bine incercati sa invatati melodia, sa o cantati pe stadion la meciul cu spurcatii si sa il convingeti si pe cel de langa voi sa o cante. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post Abia astept meciul din gIULESTI pentru ca acolo o sa fie numai baieti din brigazi ce stiu cintecele , o sa face-m senzatie cu cintecul asta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post Melodia sa cantat in duet la Oradea...si a iesit aproape perfect s-a cantat si la constanta si n-a sunat rau deloc....in mod normal ar trebui sa se auda super pe Ghencea....pt ca la ct am fost destul de putini... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post s-a cantat si la constanta si n-a sunat rau deloc....in mod normal ar trebui sa se auda super pe Ghencea....pentru ca la ct am fost destul de putini... Pai poate tocmai de aceea a iesit aproape perfect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post Abia astept meciul din gIULESTI pentru. ca acolo o sa fie numai baieti din brigazi ce stiu cintecele , o sa facem senzatie cu cintecul asta ! Corect, acolo va merge bine, dar din pacate vom fi foarte putini, din cate stiu, Stelistii au doar 400 de bilete in pentru ca pubela bucurestiului e in renovare. PS: Corecteaza-ti si tu unele greseli gramaticale, altfel vor spune unii ca habarnai85 sa scrii si nu e frumos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post s-a cantat si la constanta si n-a sunat rau deloc....in mod normal ar trebui sa se auda super pe Ghencea....pentru ca la ct am fost destul de putini... Pai poate tocmai de aceea a iesit aproape perfect. poate...dar ma gandesc acum... sunt multi care n-au putut sa vina la constanta....si cei care am fost la constanta plus cei care n-au putut sa vina = perfect....sau cel putin la fel de bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post si azi la Vaslui s-a cantat bine.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post la cantecul asta ar fi bine sa fie impartiti niste fluturasi , e destul de greu , mai ales pentru cei care nu au ascultat niciodata "horto magiko" Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2007 · Report post la cantecul asta ar fi bine sa fie impartiti niste fluturasi , e destul de greu , mai ales pentru cei care nu au ascultat niciodata "horto magiko" nu e atat de greu...daca il auzi de 2-3 ori incepi sa prinzi....toata faza e ca trebuie sa incerci si tu...nu sa stai degeaba...incearca sa repetzi acasa...exista youtube unde gasesti linia melodica...(desi exista si aici) ... versurile sunt puse si pe forum...si pe prima pagina...asa ca spor la munca.... :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2007 · Report post de cand astept cantecul asta....pentru ca il stiam de la cei de la panatinaikos..si e super tare. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2007 · Report post e super versiunea stelista a horto makigo-ului. Daca se canta bine o sa fie cel mai tare cantec din toata Romania. Felicitari celor care l-au invintat si pus in practica. :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post la cantecul asta ar fi bine sa fie impartiti niste fluturasi , e destul de greu , mai ales pentru cei care nu au ascultat niciodata "horto magiko" nu e atat de greu...daca il auzi de 2-3 ori incepi sa prinzi....toata faza e ca trebuie sa incerci si tu...nu sa stai degeaba...incearca sa repetzi acasa...exista youtube unde gasesti linia melodica...(desi exista si aici) ... versurile sunt puse si pe forum...si pe prima pagina...asa ca spor la munca.... :wink: nu vorbeam de mine , vorbeam de tovarasi .. mai incep cateodata sa cant cantecu asta , si se uita la mn ca matza-n calendar Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post ba da..e complet.si pentru ala care vede comparatia asa..esti cam dus amice.aici ne referim la o comparatie intre un drog si Steaua.ca Steaua pentru noi e ca un drog, de care nu te poti lipsi.il ai in sange mereu si nu poti scapa de el.iti produce dependenta si doar cand il iei..adica cand te duci la meciuri simti ca traiesti.trebuie sa fac analiza textului cu tine?sau o fac degeaba? Bai ascaris-ule, eu nu stiu cum e sa fii dorgat, dar iti multumesc ca mi-ai explicat. Iar expresii d-astea elevate gen "esti dus" sa folosesti acasa cu parintii tai, nu cu mine. Steaua e ceva pozitiv, drogul ceva negativ. Asta am vrut sa scot eu in evidenta. Tocmai de un drog poti scapa, dar de Steaua nu. Sunt curios cati ani ai 12-13, ca daca ai mai mult e grav... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post Steaua e ceva pozitiv, drogul ceva negativ. Asta am vrut sa scot eu in evidenta. Tocmai de un drog poti scapa, dar de Steaua nu. Sunt curios cati ani ai 12-13, ca daca ai mai mult e grav... Asta este parerea ta,ca Steaua este ceva pozitiv,iar drogul ceva negativ.Sunt oameni care le considera pe amandoua lucruri pozitive.Oricum nu ai inteles nici pe departe comparatia facuta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post @ Sebass este o metafora,nu trebuie sa iei sensul propriu al cuvantului "drog" Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post PS: Corecteaza-ti si tu unele greseli gramaticale, altfel vor spune unii ca habarnai85 sa scrii si nu e frumos. Multumesc pentru observatie , de vina e mess-ul si cu mult timp inainte mIRC-ul vreau doar sa scriu cat mai repede si prescurtat ca in sms-uri:). Voi tine cont de acum de observatia ta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post Revenind la subiect , in gIULESTI vom merge 400 ...dar vom fi numai baieti 1 si 1. Dupa meci toti ragusiti si fericiti ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post suntem rasisti suntem drogati suntem betivi si mereu innarmati de satana noi suntem posedati ati face bine la o parte sa va dati ale ale ale ale ale.... :lol: :lol: si acum unul serios, cei de la valencia au un cantec pe linia asta melodica, o sa caut un clip sau ceva.. ros-albastrii ale bam bam bam ros-albastrii ale bam bam bam ros-albastrii ale ale aleeee Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post sebass..faptul ca nu vezi o metafora ma face pe mine..baiatul de 12-13 ani mai avansat din punct de vedere al intelegerii textului.na ca te-a facut un pusti!ce mai zici acum?peace out! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2007 · Report post Un cantec care merge bine cu fularele sus.. linia melodica-> http://youtube.com/watch?v=4H3rgr52ftk Ale Steaua, Steaua Oriunde tu vei juca Noi mereu te vom urma Ale Steaua, Steaua ? Share this post Link to post Share on other sites