Posted September 20, 2004 · Report post Haideti sa postam aici scandari, cintece, lozinci, strofe ale galeriei steliste... Ar fii foarte misto pt cei care sunt din provincie (cum sunt eu) si nu le cunosc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2004 · Report post Trup si suflet (melodie: Marseilleza) (versuri: grupul Vacarm, cei care stau in Sud) Trup si suflet pentru culori, O echipa face furori, Daruiti-va ca noi! Vrem sa fim mandrii de voi. Pentru Steaua Ne dam VIATA Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2004 · Report post * Cu degetul din mijloc ridicaaaat Dinamo si Rapid sunt de cacaaaat ne pisam pe voi, pe caini si pe cioroi **** celor ce nu sunt cu nooooi ! oooooooooooooo.... * Walk on, walk on with hope, in your heart and you'll never walk alone you'll never walk alone... "acum cu pauza si palme" Walk on (bum, bum), Walk on (bum, bum) with hope (bum, bum), in your heart (bum, bum) and you'll neeever walk alone you'll never walk alone... * Suntem aiiiici, suntem mereu aiiiiici Sustinem pe Steaua, oriunde va juca Asta-i viata ultraaaa' ooooooo...... * Campioni am fost, Campioni vom fi Pana vom muri - Steaua Bucuresti * Campioni am fost, Campioni vom fi Pana vom muri - Steaua Bucuresti * Trup si suflet pentru culori O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fim maaaandri de voi! Peeeentru Steaua Ne dam viataaaaa! Oo,Ooo,Ooooooo Oo,Ooo,Ooooooo * Suntem anti-rapidisti Suntem ultrasii stelisti Suntem Dr.Taberei si dãm **** la cãtei Ale Ale Ale Ale Ale ooooooooooo * Am avut si vom avea mereu Boala pe milogi Ne pisam pe ei la infinit ..U..E LU' rapid * Ca sã stie intreaga Romanie Ca suntem cea mai tare galerie Dinamo-n Ghencea cand veniti Numai la fuga va ganditi....... Mama m-ai facut Stelist Sã omor un rapidist... Sunt cu Steaua pan' la moarte SI CU PUMNU-MI FAC DREPTATE.... OOOOOOOOOOOOOOO... Din peluza nordului Skin-arii Berceniului O strigare, o chemare Pe garda suntem calare * Ros - albastrii aleeee, ros - albastrii aleee.... * Ce rusine sa fii caine ce rusine sa fii caine....... Sa se pise toti pe tine sa se pise toti pe tine...... * Forza Steaua ale, Forza Steaua ale..... * Ale o, ale o Toti stelistii striga ...U...E Dinamo... * O iubire ros-albastra, pentru campioana noastra O iubim si o stimam, spre victorii o purtam... oooooo * Cine sare Armata Ultra'........... * Cine nu sare, cine nu sare ... ori este gabor ori este prost de moare ......... * Cine nu sare, e caine rosu... oooooo..... * Aleee Forza Steaua ale, Forza Steaua ale ..... * Romania Steaua Europa Steaua Oriunde Steaua Campionii din Ghencea * Ale Ale, victorie, Echipa Steaua-i pe gazon Ale Ale, de cantece, Rasuna-ntregul stadion * Scoateti cutite, scoateti topoare Sa facem crima în Stefan cel Mare Sa curga sange, sa curga sange, Sa curga sange de caine spurcat * Echipa-i mare, galeria-i tare Asta-i faima mea Armata ULTRA' * nuova guardia aleargã tare sclavii nu mai au fulare strange-ti bani si pentru steaguri sa le rupem noi de pe garduri * Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la la la la... E la Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] laa la la la.... * Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte Pana la moarte, cu Steaua panã la moarte... * Eeee Forza Steaua faci un gol Eeee Forza Steaua faci un gol eeee forza Steaua, Steaua, Steaua faci un gol * **** rapid CFR, 10 ani ai stat in B Si acum ai venit in A sa-i sugi **** lu' Steaua **** rapid CFR, mancatori de lebede... * Dinamo **** Dinamo * Pe culoarea visinie Ne pisam la vesnicie Si pe fanii lui rapid ne pisam la infinit ale, ale, ale, ale, ale ooooooo * Si cainii de erau in gara Armata le dadea papara sclavii s-au bagat sub pod Armata le dadea la bot... Si a venit politia sã ridice Armata insa ultrasii versati s-au pisat pe ei de gradati oooooooooo **** Dinamo lalalalalaaaaa Armata Ultra' Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2006 · Report post ULTRAS vreau mereu sa fiu ! Sa traiesc asa cum stiu ! Ca la 20 de ani ! Sa dau m**e la tigani ! (-cantata prima data de noi la un meci cu Rapid, apoi copiata rusinos de caini care au schimbat cateva cuvinte...) Campioni am fost, Campioni vom fi, Pana vom muri - Steaua Bucuresti ! --------------------------- Ca sa stie intreaga Romanie Ca suntem cea mai tare galerie Dinamo-n Ghencea cand veniti Numai la fuga va ganditi ! Mama m-ai facut stelist Sa omor un rapidist Sunt cu Steaua pan' la moarte Si cu pumnu-mi fac drepate ! Din peluza nordului Skin-arii Berceniului O strigare, o chemare Pe garda suntem calare ! --------------------------- Romania - Steaua ! Europa - Steaua ! oriunde - Steaua ! CAMPIONII DIN Ghencea !!! --------------------------- Scoateti cutite, scoateti topoare Sa facem crima în Stefan cel mare Sa curga sange, neincetat Sa curga sange de caine spurcat ! --------------------------- Si cainii de erau in gara Armata le dadea papara sclavii s-au bagat sub pod Armata le dadea la bot ! OOOOOOOOOO m**e Dinamo ! LALALALALALAAA Armata ULTRA ! Si-a venit politia Sa ridice Armata Insa ULTRASII versati S-au pisat pe ei de gradati ! OOOOOOOOOO m**e Dinamo ! LALALALALALAAA Armata ULTRA ! --------------------------- Niciodata tigan! Niciodata oltean! NICIODATA caine !!! Sa le dam la toti m**e ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post trageti glugile strangeti sireturile scoateti curelele pentru Steaua sarim la bataie dam pumni si picioare...cre ca am sarit vreun vers doua da in mare km asta e...so scrie kreva kreo stie pe toata corect Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post Steaua clubul nostru drag, ce mult va iubim, la bine la rau, Steaua e clubul meu tot mereuuu ooo ooo ooooo ooo ooo oo Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post Steaua este cea mai tare Echipa din parcare. Steaua Bucuresti, Tot no.1 ESTI! * Cu Steaua pana la moarte Si dincolo de ea Caci Steaua va exista Intotdeauna in sufletele noastre! * Steaua Bucuresti a fost o stea, Steaua Bucuresti este o stea Si in viitor va fi o stea, o stea, o stea... Pentru totdeauna! * Un microbist Care era rapidist Se batea Cu un microbist Care era dinamovist. Dar cand un suporter stelist venea... Rapidistul numai la fuga se gandea, Nu degeaba tinea cu “RAPID”, Iar dinamovistul aproape ca murea! * Steaua sus rasare Cu o victorie mare, Steaua straluceste Si lumii vesteste Ca astazi echipa, Invinge Barca! * Steaua, O echipa cunoscuta atat de hoti, cat si de morti! * De cand m-am nascut, Stiam ca voi fi un mare STELIST, Dar nu un mare artist... * Rapid CFR 10 ani ai stat in B si-a cum ai venit in A sa sugi **** lu Steaua * Noi avem boala pe milogi Ne pisam pe ei la infinit ****lu Rapid * Noi nu suntem rasishti... Ole, Ole, Oleeeee! Rasihti sunt cei care spun Ole, Ole, Oleeeee! Rapidishtii si DinaMUIISHTII Sunt Rasishtii!!! * Forza Steaua, ale, ale, ale... Steauaaaaaa...campionaaa...ale , ale, ale... Huoooaaaaa Dinamo...Javrele... Rapidishtii...tiganii...huooooaaaa CFR... Ale, ale, ale!!! * Ole, Oleee, Oleeee, Oleeeeee.... Dinamo, Dinamo! * Romania Steaua Europa Steaua Oriunde Steaua Campionii din Ghencea * Suntem aiiiici, suntem mereu aiiiiici Sustinem pe Steaua, oriunde va juca Asta-i viata ultraaaa' ooooooo...... * Campioni am fost, Campioni vom fi Pana vom muri - Steaua Bucuresti * Trup si suflet pentru culori O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fim maaaandri de voi! Peeeentru Steaua Ne dam viataaaaa! Oo,Ooo,Ooooooo Oo,Ooo,Ooooooo Trup si suflet pentru culori (mai rar) O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fiiiiim mandri de voi! Peeeentru Steaua Ne dam viataaaaa! * Ca sa stie intreaga Romanie Ca suntem cea mai tare galerie Dinamo-n Ghencea cand veniti Numai la fuga va ganditi....... * Mama m-ai facut Stelist Sa omor un rapidist... Sunt cu Steaua pan' la moarte SI CU PUMNU-MI FAC DREPTATE.... OOOOOOOOOOOOOOO... * Ros - albastrii aleeee, ros - albastrii aleee.... * Forza Steaua ale, Forza Steaua ale..... * O iubire ros-albastra, pentru campioana noastra, O iubim si o stimam, spre victorii o purtam... oooooo * Cine nu sare, cine nu sare ... ori este gabor ori e prost de moare ......... * Aleee Forza Steaua ale, Forza Steaua ale ..... * Cu degetul din mijloc ridicaaaat Dinamo si rapid sunt de kkt ne pisam pe voi, pe caini si pe cioroi **** celor ce nu sunt cu nooooi ! oooooooooooooo.... * Ale Ale, victorie, Echipa Steaua-i pe gazon Ale Ale, de cantece, Rasuna-ntregul stadion * Scoateti cutite, scoateti topoare Sa facem crima in Stefan cel Mare Sa curga sange, sa curga sange, Sa curga sange de caine spurcat * nuova guardia alearga tare sclavii nu mai au fulare strange-ti bani si pentru steaguri sa le rupem noi de pe garduri * Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la la la la... E la Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] laa la la la.... * Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte Pana la moarte, cu Steaua pană la moarte... * Eeee Forza Steaua faci un gol Eeee Forza Steaua faci un gol eeee forza Steaua, Steaua, Steaua faci un gol * Din Ghencea cant si clar am superclasa Fericirea e in urma cand vad Steaua in fata Pentru Steaua noi traim si zic ca e normal Si cu ochii-nchisi Steaua-i campioana iar. Liga Campionilor interzisa cainilor Ciorilor si tutror amatorilor. Sunt cu <> si cu Jean in spate Se vede de departe ca n-ai nici o sansa frate ! REFREN: Cine sare <> hei hei... M-am afirmat prin pumn scandaluri si batai Sunt cu <> si ma bazez pe ei. <> se ridica si asta rau te doare Ciorile si cainii vor cade din picioare. Visati sa ne opriti dar asta nu se poate Degeaba incercati nici o sansa frate !'' Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post pt v#nin:legam sireturile/tragem pe cap glugile/legam toti curelele/incep incidentele! cantam forza Steaua ale/sarim toti la bataie/pentru faima si onoare/noi dam pumni si picioare. cam asta e.si mai e o strofa cu.. mergem prin toata tara/sa sustinem pe Steaua/cantam pana ragusim/Steaua ce mult te iubim! drops..nu prea ai treaba cu cantecele noi!..daca nu le shtii corect..mai bine nu mai zice! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post si mai e una care na..nu cred ca o vom canta vreodata din cauza ca na..shtiti si voi de ce.prea multi semintzari.. noi suntem nordul azi umplem peluza/noi suntem nordul astazi joaca Steaua/noi suntem nordul tot meciul o sa cantam/noi suntem nordul pe Steaua incurajam! la la la la laaaaaa la laaaaaaa..oooooooooo ooooooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post In curand in colaborare cu Peluza Nord Steaua vom pune pe site toate cantecele noi si vechi in format AUDIO..., vom crea o sectiune separata...astfel toti suporterii din provincie ce vor veni la stadion si nu stiu cantecele noi vor avea posibilitatea sa le downlodeze de pe www.fcsteaua.ro (in curand)! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2006 · Report post Mama de cand mai facut/ N-am stiu decat sa F(t/ Sa iau bani de la femei/ Sa dau **** la catei. Am sa beau de acum pana am sa mor/ Votka si lichior....../ Ca asa am fost crescuti de mici/ Micii alcoolisti.... **** Dinamo bis e e Ce katerinca asa e frumos sa fie buna dispotitie si la meci si pe forum Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2006 · Report post din Ghencea cant si clar am superclasa fericirea e in urma cand vad Steaua in fatza pentru. Steaua noi traim si zic ca e normal ca si cu okii inkisi Steaua e campioana iar Steaua ..echipa care stie ce vrea cu a.u. mereu langa ea si vocile baietilor din ce in ce mai tare te pui cu ei mankatzash vei cade din picioare Liga Campionilor interzisa cainilor ciorilor si tuturor amatorilor sunt cu a.u. sicu jean in spate se vede de departe ca nai nici o sansa frate cine sare a.u. eee eee x ? m-am afirmat prin pumni scandaluri si batai sunt cu a,u, si ma bazez pe ei cand abordez problema o fac in stilu meu aplic o dreapta tare si soto iti va fi greu sa te ridici de jos nare nici un rost te pui u jean si cazi de super prost mai bine teai combina la un stabor vrei sa ramai un fraer al tuturor pe zona mea sunt sigur ca nui sti pe baeti dak nai incredere vino si ai sa vezi aici e-n Ghencea si mai poti invata ceva cand vrei sa afli ce vino cu mamik ta... cine sare a.u. ee echipa cu care (atac nush sigur)se numeste Steaua te pui cu a.u. si tiai gasit beleaua violentza a fost si va ramane mereu vom lupta pentru titlu la bine si la greu prostia ta de prost te prosteste si nu tine a.u. e tare si face pe oricine ultras se ridik si asta rau te doare ciorile si cainii vor cade din picioare visati sa ne opriti si asta nu se poate degeaba incerkti nici o sansa frate si acuma pe final Steaua va invinge iar tu copile prost nu ne mai poti atinge ....am bagat si io o mel...veche ...da macar stiu versurile corect ...si toate Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2006 · Report post e asa:Liga Campionilor,interzisa cainilor,ciorilor si tuturor amatorilor. :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2006 · Report post aseaaaara la anteeena am vazuuut dinaaaamoo cu 3-0 a pierdut si de bucurie noi neam imbataaat dinaaaaamoo este de cacaaaaaaat asta merge mereu cand pierde Dinamo:P Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2006 · Report post ST... ...tot ce vreau de la Ti e sa crezi in visele mele caci eu cu siguranta visez ca T crezi in ele creez in ele fantezii pe care le traiesc din plin si stiu ca ma voi trezi zambind a doua zi ..indiferent de cate ori ai sa-ti incalci juramantul daca vreodata ai sa cazi, voi fi acolo.. ..sa ma asigur ca n-o sa atingi pamantul.. ..stiu, asa e, stiu, esti schimbatoare ca vantul.. dar nu conteaza, n-o sa renunt la tine.. prea multi cedeaza.. ..prea multi imi spun ca barca asta esueaza dar eu n-am sa te consider inamicul gandirii ca sunt satul de jocuri, nu mai vreau sa vad focuri.. ..stinse de orgolii prostesti si talkuri.. de cel care antreneaza mai bine in ce jocuri.. ..Nu prea sunt multi predendenti la primele locuri !! ..si nu poti plati pe nimeni sa-ti simta regretele.. ..in locul tau. joaca roulul tau ! fa-ti regulile tale si jocul tau ! ..ca sa te-ajut iti dau esenta mea, slabiciunea si forta mea, intunericul si torta mea.. ..acum am luat foc si renunt la ruga ! ..ochii mi se aprind sub gluga.. ..si-ti mai spun un lucru pe care vreau sa-l retii: nu e de ajuns sa nu vrei sa pierzi !! ..ar fi bine sa vrei sa CASTIGI !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2006 · Report post noi suntem nooordul, azi umplem peluza, noi suntem nooordul, azi joaca Steaua, noi suntem nooordul, tot meciu' o sa cantam, noi suntem nooordul, pe Steaua incurajam.... la la la laaaa la, la la la la la, la la la laaaa la, la la la la la, o o o ooooo o, o o o o o o o o ooooo o, o o o o o strangem sireturile, tragem pe cap glugile, scoatem toti curelele, incep incidentele...... strigam forta Steaua ale, sarim toti la bataie, pentru faima si onoare, noi dam punmi si picioare....., mergem prin toata tara, sa sustinem pe Steaua, cantam pana ragusin, Steaua, ce mult te iubim.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2006 · Report post Noi suntem ultrasi cei mai radicali Intotdeauna fideli si loiali Pentru echipa ce noi o iubim Pentru culorile ei noi traim Ale ale victorie Echipa Steaua-i pe gazon Ale ale de cantece Rasuna intregul stadion . Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2006 · Report post Noi suntem ultrasi cei mai radicali Intotdeauna fideli si loiali Pentru echipa ce noi o iubim Pentru culorile ei noi traim Ale ale victorie Echipa Steaua-i pe gazon Ale ale de cantece Rasuna intregul stadion . Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2006 (edited) · Report post vreau si eu cantecul adaptat dupa treceti batalioane romane carpatii...dak stie cineva 10x Treceti batalioane steliste Carpatii, Cu parul omorati-i pe unguri, Futeti-le nevestele, omorati-le copiii, Sa vada lumea ca suntem romaaani, Futeti-le nevestele, omorati-le copiii, Sa vada lumea ca suntem romaaani... Edited April 24, 2009 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2006 · Report post O propunere pentru galerie Care din suporteri cunoaste piesa cantata de galeria lui Liverpool "When the reds go marching in" O adaptare pentru galeria noastra. Forza Steaua(jumatea galeriei)....Haide Steaua(jumatea cealalta) Suntem cu STEA-UA BU-CU-RESTI... Si vrem sa fim mereu alaturi De echipa ce-o iubim! Repetare de 3 ori...imi pare rau ca nu gasesc acest cantec cantat de galeria lui Liverpool nicaieri...poate ma ajuta cineva,dar daca il ascultati o sa va dati seama ce bine se potriveste! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2006 · Report post Mergem prin toata tara Sa sutinem pe Steaua Cantam pana ragusim Steaua ce mult te iubim oooooooo(cu batai din palme). A mai fost scrisa si in celelalte posturi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2006 · Report post Steaua Bucuresti/INCERCA SA-NTELEGI/CA NOI TE IUBIM/SI TE PRETUIM/NU TE VOM LASA/NOI SUNTEM ULTRA/CAT TIMP VOM TRAI/NOI TE VOM IUBI. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2006 · Report post E tot stadionul ros-albastru, Pe steaguri si fulare este scris: Steaua! (aici striga toti cu mainile ridicate) Nimic nu poate sta in drumul nostru Si orice adversar, si orice adversar, si orice adversar pleaca invins!!! E toata Romania ros-albastra, Si-n inimele noastre este scris: Steaua! Acum este de datoria voastra, Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!! Cu totii am ales un singur nume, De zeci de ani iubit si respectat: Steaua! El reprezinta faima noastra-n lume Sa se auda-acum, sa se auda-acum, sa se auda-acum de toti strigat!!!! Steaua!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2006 · Report post Trup si suflet pentru culooori.. O echipa ce face furooori... Daruiiiiiti-va ca noooooi.. vrem sa fiiiiim invingatoooori.. Pentruuu, STEAUAAA, ne daaaam viataaaa!!! Ce mandrie-i sa fii ros-albastruuuu.. O echipa cu nume de astruuu... Nu uitaaaaati ca va iubiiiim.. Ca e ploaaaaaie, ca-i senin... Pentruuu, STEAUAAA, ne daaaam viataaaa!!! Mai presus de orice furtunaaaa.. Mii de inimi ce canta-mpreunaaaa.... Totdeauuuna langa vooooi.. Sa fim iaaaaarasi campioooni... Pentruuu, STEAUAAA, ne daaaam viataaaa!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2006 · Report post fain..ar trebui incercat ... parerea mea poate nu conteaza, dar mie imi place pe ce melodie e? exista un cantecel acum mai nou in galerie, pe care eu l-am modificat: In toata Romania ros-albastra, Suntem mereu acolo pregatiti.. Acum este de datoria voastra, Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!! am simtit eu ca poate fi inbunatatit nu stiu exact sa-ti spun ce melodie e.. Share this post Link to post Share on other sites