robert aero

Toata lumea la miting !

123 posts in this topic

Mai prostilor (si cand va spun prosti, credeti-ma ca v-as spune mai urat daca as fi genul care injura la minut), voi ati facut praf protestul! V-ati dus acolo cu galeria si ati inceput sa va comportati ca pe stadion! Daca as fi fost conspirationist, v-as fi crezut ca sunteti mana in pana cu Puterea...

Hai acum, vreau sa va vad cum exultati ca domne', ce am facut noi acolo, cum i-am combatut pe aia... Veti vedea ca nimeni nu-si va asuma ceea ce ati facut iar toata opinia publica va va fi impotriva: basescienii - ca ati fost in prima linie; anti-basescienii - ca le-ati distrus protestul pasnic si ca gesturile voastre au sprijinit riposta ferma a puterii.

Bravo!

si n-am inteles, ultrasii greci au stricat protestul cetatenilor greci cu foi a4 ? vai de tine bozgore...

Edited by Kellerman

Mamaliga nu poate face altceva decat "fas", iar cei care asteptau sa vada o ciuperca nucleara n-au decat sa studieze geneza mioritei laie-bucalaie.

Inchipuiti-va ca s-ar fi deschis o taraba cu promotie la tigai, sau niste popi durdulii ar fi cracanat niste moaste din fofoloancele carora ar fi tasnit fasole cu costita... Atunci sa fi vazut "revolutie" !

Revenind la subect, nimic nou sub soare. Mult zgomot pentru nimic si nimic atunci cand e zgomot. Daca e s-o luam din '90 incoace, romanii au avut 'n'spe motive ca sa dea de pamant cu puroaiele astea care au copt deja in bube cu radacini in sistemul nervos. Dupa ce ne-am pus la pamant economia, dupa ce ne-am imbolnavit sanatatea, dupa ce ne-am manelizat cultura si ne-am amanetat suveranitatea, acum e mult prea tarziu.

Sigur, speranta moare ultima, dar totusi, NOAPTE BUNA !

Edited by LDS

Mai prostilor (si cand va spun prosti, credeti-ma ca v-as spune mai urat daca as fi genul care injura la minut), voi ati facut praf protestul! V-ati dus acolo cu galeria si ati inceput sa va comportati ca pe stadion! Daca as fi fost conspirationist, v-as fi crezut ca sunteti mana in pana cu Puterea...

Hai acum, vreau sa va vad cum exultati ca domne', ce am facut noi acolo, cum i-am combatut pe aia... Veti vedea ca nimeni nu-si va asuma ceea ce ati facut iar toata opinia publica va va fi impotriva: basescienii - ca ati fost in prima linie; anti-basescienii - ca le-ati distrus protestul pasnic si ca gesturile voastre au sprijinit riposta ferma a puterii.

Bravo!

bai intelectualule inchipuit!

1.habar nu ai ce a fost acolo,doar ingurgitezi ragaind ca porcu` trepanat ce ti ofera televiziunile pe tava.

2.ma doare in pu.la ce crede oricine despre mine,am facut ce am simtit,era cazu` sa vada toti ca EXISTAM,ca nu suntem o masa de legume care pot fi calcate in picioare.

3.jandarmii au fost cei care au provocat,in fata mea au dat de pamant cu o fata absolut nevinovata,care avea un banner anti basinica,tot eu am vazut cum un batran de vreo 70 de ani a fost luat la suturi pentru ca a avut curaj sa le strige ca sunt niste nesimtiti.ca sa nu mai zic de gaze aruncate aiurea si de bocanci in tibii pe care ii dadeau razand.

4.ma simt VIU,pentru ca am avut curaj sa arunc cu pietre,sa ma bat cu ei,ma bucur daca am crapat capul vreunui taran cu 4 clase al carui singur mod de exprimare este pumnul si bulanul.

Crezi ca mi pasa de cateva tomberoane incendiate si de cateva pietre din caldaram smulse.Stai linistit ca stricaciunile alea vor fi supermegagigaumflate pe niste facturi de reparatii,care ani vor intra in buzunarele smecherilor.

Respect tuturor Romanilor care azi au ridicat ochii din pamant si si au scuturat grumazul.

Multa **** garzii care monitorizeaza aici.

mai dati va in mortii vostri de inapti,baga mi as **** in mentalitatea voastra de sclavi confuzi si incetosati,doar daca o licarire de speranta si de lumina vi se arata la orizont,va bagati in custile voastre de hamsteri si incepeti sa chitaiti de frica,sclavi care va bagati de bunavoie gatul in jug.

Singura oportunitate buna creata de aceasta manifestare ar fi transformarea ei intr-un protest/miting/revolutie (cum vrei sa-i spuneti) la care sa participe nu 1000 de persoane ci cel putin 10.000, adresat/a intregului sistem politic. Si impotriva celui care a fost si impotriva celui prezent si a celui viitor. Ar fi o dovada de atitudine, o palma morala si o lectie data intregii clase politice, si chiar a mass-mediei. Iar pe viitor ar stii ca la orice decizie idioata, ar putea iesi lumea in strada.

Dar daca se va rezuma la ce a fost zilele acestea, cu mai multe grupari, unele in tura de dimineata, altele dupa-masa si seara, fiecare avand alte revendicari si alte razboaie si meciuri, nu se va rezolva nimic.

Si da, sunt de acord cu manifestari violente atunci cand nu se mai poate discuta si cand s-a umplut paharul, dar doar daca se organizeaza ceva concret.

Strategy without tactics is the slowest route to victory. Tactics without strategy is the noise before defeat.

Edited by *Alecs*

In statia tramvaiului 32 -capat Unirii,,,,jandarmii au venit si au batut oameni nevinovati ce asteptau tramvaiul. Au venit 2 masini din zona Casa Poporului DIN CARE AU COBORAT APROX 15-20 JANDARMI care au inceput sa bata oameni nevinovati.Un om a fost scos cu japca, ca sa spun asa, din masina( este vorba de un matiz rosu--uitati-va atent) si a fost batut.In acel moment mi-am scos aparatul din rucsac si am tras cateva cadre la repezeala.In momentul in care au vazut ca sunt fotografiati, unul dintre jandarmi a strigat la ceilalti,, Ba nu mai dati ca se filmeaza,,. Inafara de cel care a fost batut in statia de tramvai a mai fost un barbat care a primit in fata de la o distanta f mica , aprox 30 cm un jet de spray paralizant.RUSINE JANDARMERIA ROMANA

www.facebook.com/media/albums/?id=100001018345884

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Coruptia in Romania este la cote alarmante, o stim toti. Indiferent despre ce domeniu vorbim, justitie, sanatate, turism, institutii de stat, consilii locale etc etc avem de-a face cu aceleasi mizerii. Cum pestele se impute de la cap evident ca toti ne intoarcem privirea spre cei pe care i-am votat sa ne reprezinte interesele.

Dar interesele noastre nu au primat niciodata. Tara este condusa de o gasca de shmekeri preocupati in mod special de interesele personale. Inaintea lor fraiele au fost in mainile altei gasti cu acelasi mod de operare.

Problema majora in momentul de fata este ca alternativa care ni se ofera este sa dam jos gasca actuala si sa reinstauram vechea gasca asezonata cu cateva figuri noi. Nu ma incanta deloc. Luand in calcul forta media de care dispune opozitia imi este chiar mai frica de ce ne asteapta. Pe langa coruptia care probabil se va mentine vom avea de-a face si cu o musamalizare si manipulare mult mai mare.

Sunt convins ca acelasi sentiment de neputinta il avem toti si aceeasi debusolare ne domina cand suntem pusi sa alegem intre mai multe rele. Pe acest fond de abandonare evident ca ne intrebam: de ce sa iesim in strada?

Eu ies pentru ca imi doresc ca macar o data sa reusim sa ne coalizam si sa fim perceputi ca o forta. Daca milioane de oameni ies in strada sper sa reusim sa ii facem sa tremure putin. Visul meu este ca toti cei din functii de conducere sa invete ce este responsabilitatea si sa conduca cu frica, frica de popor, frica de cei 22 de milioane de fraieri care pot iesi oricand in strada sa ii ingroape sub o ploaie de pietre.

Mi-as dori sa putem da o lectie nu doar celor care sunt acum la conducere dar si celor care o sa urmeze. Sa fie constienti ca pentru tot ce fac pot fi trasi oricand la raspundere de popor. Si cel mai mult mi-as dori sa fie o lectie importanta pentru noi ca atunci cand suntem nemultumiti sa avem curajul sa luam atitudine.

Deliric.

Concluzia pe care am tras-o este urmatoarea : incerci sa transmiti un mesaj subliminal: "Rau cu rau dar mai rau fara rau". Esti nemultumit de actualul sistem,alternative pentru acest sistem nu exista, i-ai da jos pe cei de acum dar te ingrozeste faptul ca vine vechea gasca cu doar cateva figuri asezonate. Esti de acord cu mitingurile de acum doar pentru a trage actuala putere o spaima zdravana. Pot ramane la putere dar sa fure mai putin pentru ca noi poporul daca ne incordam putin muschii le aratam cine suntem.

Poate ai trait departe de tara si ai privit lucrurile care se intampla prin ochi de copil. Actualul sistem este tot vechiul sistem epurat si asezonat cu cateva figuri . Dupa epurare au ramas foarte multi incompetenti, tampiti, ospatari, curve si nemernici pupincuristi. Acelasi sistem corupt era acuzat de misoginism ,ca nu promoveaza femeia in functii de conducere, iar domnii de acum folosindu-se de aceasta dorinta de "reformarea" sistemului isi pun in functii amante,pitipoance, neveste ,fiice etc.

Orice schimbare este binevenita si cei care vor veni trebuie sa primeasca mesajul ca forta sta in simplii oameni ,nu in cei care se infrupta din munca celoralti amarati. Eu am sentiment de neputinta cand vad cum abordezi situatia si cum incerci sa transmiti mesajul mai sus bolduit.

Deschide ochii!

@Azzido , acum am vazut fotografiile tale. Ma indoiesc ca acea femeie arunca cu borduri in jandarmi si ca s-a deghizat in calator pe peron pentru a scapa de militieni. Se vede cum incearca din rasputeri sa opreasca animalele acelea. Jandarmeria este garda de corp a celui de la putere. Zici ceva de rau , te arde , iti da amenda.

Cica Igas nu a considerat ca e nevoie de o celula de criza pentru ce s-a intamplat aseara. De parca hotareste Igas ceva. Basescu a zis : " fara celula de criza( d.p.l.d.v. asta era un moment de slabicune a Puterii) , bataie sora cu moartea fraierilor". Foarte multa lume crede ca Basescu este vreun manierat sau o persoana cerebrala. E un fost marinar,un badaran, este violent,ranchiunos,fals,manipulator si imun la grijilie oricui (mai stim si noi care-i natura lui si asta nu din presa sau TV).

Edited by vlad

Ba, jandarmilor, uitati-va in ce hal a ajuns tara, apoi mai ganditi-va putin la faza cu galeriile, cu ultrasii!Si pana la urma si astia-s cetateni romani.

Cand au iesit pensionarii, presupun ca si aia au iesit de bine , ca se plictiseau.Si erau ultrasi si aia...

Ma, intr-un fel sunt sigur ca si jandarmii ar fi protestat alaturi de fratii care au iesit aseara. Dar aici e vorba de meseria lor. Ce faci? Lasi munca, iesi si tu in strada dar cand se face 5 dimineata si te duci acasa observi ca nu ai ce pune copilului in ghiozdan pentru scoala.

Ce vreau sa spun este ca nu jandarmii sunt de vina pentru ce a ajuns tara asta.

Respect celor din Bucuresti care au iesit aseara si au facut exact ce au simtit! Din pacate protestele din provincie sunt mult prea pasnice si nu vor trezi interesul nimanui.

Ma, intr-un fel sunt sigur ca si jandarmii ar fi protestat alaturi de fratii care au iesit aseara. Dar aici e vorba de meseria lor. Ce faci? Lasi munca, iesi si tu in strada dar cand se face 5 dimineata si te duci acasa observi ca nu ai ce pune copilului in ghiozdan pentru scoala.

Ce vreau sa spun este ca nu jandarmii sunt de vina pentru ce a ajuns tara asta.

Nu asta am insinuat, ca ei sunt de vina pentru ce-a ajuns tara.

M-am referit la faptul ca s-a spus ca cei iesiti in strada sunt doar huligani, din galerii.De parca astia nu sunt cetateni, de parca altii n-ar avea de ce sa iasa in strada, de bine ce-o duc.Plus ca au dat parca ceva comunicat de la Jandarmerie prin care se spunea ca huliganii din fotbal au cauzat evenimentele.Plus reactia pe care au avut-o, facand din nou exces de zel in multe dintre situatii.

Posibil ca printre ei sa fie si unii care ar fi vrut sa se alature protestului.

LDS,

nu stiu cum a fost situatia la Piatra Neamt, dar protestele din Bucuresti nu prea sunt aliniate cu ironiile pe care le-ai scris. inteleg ca esti pesimist si ca increderea in poporul roman este 0, dar macar oamenii aia care au iesit in strada merita respect. uite, de exemplu comportamentul jandarmilor arata ca cineva acolo sus a fost deranjat.

Orice schimbare este binevenita

Orice schimbare e binevenita, dar nu cu cei care au mai fost. Asta e ideea ce ar trebui sa uneasca romanii.

Pai ce facem, vine Lacatus a 4-a oara?

Astazi sau maine vin si eu in Bucuresti,nu se mai poate trebuie oprita jandarmeriada asta cu orice pret,este necesar ca toata clasa politica sa fie indepartata toata fara exceptie.

Pana atunci mai iesiti voi in strada sa nu se faca pasul inainte vor veni si altii din alte judetet,politicieni trebuie trasi in teapa ca sunt vanzatori de patrie si neam.

Orice schimbare e binevenita, dar nu cu cei care au mai fost. Asta e ideea ce ar trebui sa uneasca romanii.

Parerea mea este ca daca se continua asa vor iesi din ce in ce mai multi. Eu unul recunosc ca n-am iesit pana acum pentru ca am avut unele probleme, dar de acum incolo voi fi prezent.

nu se mai poate trebuie oprita jandarmeriada asta cu orice pret,este necesar ca toata clasa politica sa fie indepartata toata fara exceptie.

Tocmai despre asta ziceam, ca acum se iese in principal ca "sa ne batem cu jandarmii" si "apoi om mai vedea si ce facem cu politica".

Momentan nu exista un scop bine definit, multi care vin nu stiu exact de ce au iesit in strada.

Pai si ce facem, Alecs? Il lasam pe Becali?

Vorbiti cu toti cei care ii cunoasteti si hai sa protestam trebuie sa indepartam clasa politica,asta sa fie scopul si daca scopul cere violenta asta este,trebuie facut orice numai sa nu mai fim condusi de tot felul de marinari bisnitari si mondiali

Toata lumea in piata,toata lumea in Bucuresti

mai dati va in mortii vostri de inapti,baga mi as **** in mentalitatea voastra de sclavi confuzi si incetosati,doar daca o licarire de speranta si de lumina vi se arata la orizont,va bagati in custile voastre de hamsteri si incepeti sa chitaiti de frica,sclavi care va bagati de bunavoie gatul in jug.

Uite unde era liderul strazii, individul cu mentalitate sanatoasa care n-a citit, probabil, nici abecedarul asa cum trebuie.

Spiritul asta liber nu se lauda mai deunazi ca a colaborat sau ca a lucrat pentru un serviciu de informatii al statului? Acelasi stat care baga omul de rand in jug?

Mai ai, ma, frati, d-astia ca tine pe-acasa? Vai de capul si de mintea ta :)

Jandarmii si politistii n-ar trebuie sa uite ca sloganul "iesi afara, javra ordinara" ei l-au reprodus pentru prima data,deci oamenii care ies in strada ii reprezinta si pe ei. Nici protestatarii sa nu uite lucrul asta. Pacat ca unii nu s-au putut controla si au acaparat scopul si mesajul protestului, care era acelasi pentru toti, denaturandu-l si transformandu-l intr-o rafuiala cu fortele de ordine.

Edited by dee

Jandarmii si politistii n-ar trebuie sa uite ca sloganul "iesi afara, javra ordinara" ei l-au reprodus pentru prima data,deci oamenii care ies in strada ii reprezinta si pe ei. Nici protestatarii sa nu uite lucrul asta. Pacat ca unii nu s-au putut controla si au acaparat scopul si mesajul protestului, care era acelasi pentru toti, denaturandu-l si transformandu-l intr-o rafuiala cu fortele de ordine.

Aia care si-au aruncat chipiile la Cotroceni nu mai sunt demult in Politie. Au fost restructurati de pe atunci. Toate oficialitatile minimalizeaza protestul multor persoane si o dau in actiuni huliganice ale celor de pe strazi.

E ca la fotbal. O mana de huligani si drogati il contesta pe marele conducator de oi iar 5 milioane de oameni il iubesc. Asa si aici: cativa derbedei,ultrasi contesta cresterea economica si saboteaza ratingul de tara al Romaniei. De parca lumea ne judeca pentru 3 geamuri sparte sau o ghereta arsa. Am crezut ca sutele de milioane de euro care zboara in neant, fondurile rambursate ilegal sau justitia ne creza probleme.

Au prins si au rupt tot jandarmii aseara. Teroarea duhneste in aer mai rau ca gazele lacrimogene. Aceasi teroare pe o simteam inainte de '89 sau in timpul mineriadelor. Au trecut 20 de ani de atunci totusi.

Nemultumirea nu are varsta:

60930437130503067540.jpg

Edited by vlad

Aia care si-au aruncat chipiile la Cotroceni nu mai sunt demult in Politie. Au fost restructurati de pe atunci. Toate oficialitatile minimalizeaza protestul multor persoane si o dau in actiuni huliganice ale celor de pe strazi.

Minimalizeaza atunci cand se pot agata de niste acte izolate, individuale. Sincer, mi s-a parut jenant cum ieri, agentiile de stiri se inghesuiau sa prezinte imagini cu o toneta arzand sau doua fumigene aruncate aiurea intr-un boschet, accentuand violentele stradale, de parca oamenii ar fi iesit in strada pentru a face scandal, a crea anarhie. Niste gesturi izolate ,necontrolate, au anatemizat o intreaga masa protestatara bucuresteana, unita intr-un scop comun. La Tg.Mures au iesit in strada chiar mai multi oameni decat in Bucuresti, n-au existat incidente, nu au putut minimaliza protestul acestora. In seara asta se va aduna lumea si in p-ta Unirii din Cluj-Napoca.

bombonel94:Sa vada toata lumea cum e romanu!!!

Pai nu v-au blocat jandarmii strazile laturalnice, ca oamenii sa nu ajunga in piata? De aceea au fost mai putini, iar cei din piata, s-au dispersat, caci oricat de nemultumit ai fi, e suficient ca esti lovit de masurile de austeritate, nu mai vrei sa fii lovit si de o piatra in cap. Protestele sunt un fenomen social indreptatit, iar ele nu trebuie deturnate in altceva.

Edited by dee