robert aero

Toata lumea la miting !

123 posts in this topic

http://www.youtube.com/watch?v=nFHQQ_Te-04&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=k1NDAJQxEQs

http://www.jurnalul.ro/observator/protest-...armi-601457.htm

http://www.cotidianul.ro/tvr-a-filmat-pent...armerie-169715/

Asta e doar ce a iesit pe net pana acum ! Lasati dezbaterile despre legi, gargara pe net, povestile cu psd si pdl si iesiti in strada ca traim intr-un stat politienesc !

Pana acum va vaitati ca nu aveati cu cine , acum aveti hai in plm odata !!!!

Lasati topicul asta aici, consider ca tema asta poate fi dezbatuta pe site-ul asta. In definitiv, ne afecteaza si pe noi ca romani.

Si oarecum si direct, pe suporterii Stelei, care sunt acuzati direct de incidentele de aseara.

La M.U.I.E clanul BB (basescu&becali).

P.S: Ati putea si voi sa nu mai cenzurati, ca tot e interzis prin lege.

"Pe noi nu ne intereseaza aceste manifestatii spontane. Suntem oricum prea mici pentru o palarie asa mare. Va spun sincer, noi am incurajat aseara Steaua '86, in meciul caritabil organizat pentru fetita lui Iosif Rotariu, iar apoi am mers intr-un club sa sarbatorim. Am inteles si eu ca ar fi fost niste baieti care stau intr-o anumita parte a stadionului, pe cel identificat de Jandarmerie il si stiu din auzite. Dar nu vreau ca acesti oameni sa mai fie identificati cu galeria Stelei. Noi, cei de la Peluza Nord suntem galeria Stelei si nu vreau sa fim asociati cu astfel de proteste. Ne pasa doar de fotbal si de incurajarea echipei sau protestarea impotriva legilor abuzive facute contra suporterilor", a spus Mustata pentru Adevarul.

http://www.sport.ro/Liga-1/becali-si-galer...reactionat.html

Edited by Kellerman

Cum iese un protest un pic din sablonul pasnic , media : ''galeriile,suporterii,Peluza Sud,Noua dreapta''. Nemultumirea este generala,acum ar putea fi un moment bun pentru a o expune zgomotos,pasnic sau nu.Fiecare cum simte!

Edited by blindica

Coruptia in Romania este la cote alarmante, o stim toti. Indiferent despre ce domeniu vorbim, justitie, sanatate, turism, institutii de stat, consilii locale etc etc avem de-a face cu aceleasi mizerii. Cum pestele se impute de la cap evident ca toti ne intoarcem privirea spre cei pe care i-am votat sa ne reprezinte interesele.

Dar interesele noastre nu au primat niciodata. Tara este condusa de o gasca de shmekeri preocupati in mod special de interesele personale. Inaintea lor fraiele au fost in mainile altei gasti cu acelasi mod de operare.

Problema majora in momentul de fata este ca alternativa care ni se ofera este sa dam jos gasca actuala si sa reinstauram vechea gasca asezonata cu cateva figuri noi. Nu ma incanta deloc. Luand in calcul forta media de care dispune opozitia imi este chiar mai frica de ce ne asteapta. Pe langa coruptia care probabil se va mentine vom avea de-a face si cu o musamalizare si manipulare mult mai mare.

Sunt convins ca acelasi sentiment de neputinta il avem toti si aceeasi debusolare ne domina cand suntem pusi sa alegem intre mai multe rele. Pe acest fond de abandonare evident ca ne intrebam: de ce sa iesim in strada?

Eu ies pentru ca imi doresc ca macar o data sa reusim sa ne coalizam si sa fim perceputi ca o forta. Daca milioane de oameni ies in strada sper sa reusim sa ii facem sa tremure putin. Visul meu este ca toti cei din functii de conducere sa invete ce este responsabilitatea si sa conduca cu frica, frica de popor, frica de cei 22 de milioane de fraieri care pot iesi oricand in strada sa ii ingroape sub o ploaie de pietre.

Mi-as dori sa putem da o lectie nu doar celor care sunt acum la conducere dar si celor care o sa urmeze. Sa fie constienti ca pentru tot ce fac pot fi trasi oricand la raspundere de popor. Si cel mai mult mi-as dori sa fie o lectie importanta pentru noi ca atunci cand suntem nemultumiti sa avem curajul sa luam atitudine.

Deliric.

Implicarea termenului de galerie, ultras samd nu face decat sa dea apa la moara celor contestati. Pai ce ba , cine ne contesta pe noi , huliganii, drogatii, batausii ?

Nu, defapt e vorba despre niste romani cu mai mult curaj decat restul, care nu ies in strada pe considerente fotbalistice , ci pentru un trai mai bun si pentru schimbare.

Ba, jandarmilor, uitati-va in ce hal a ajuns tara, apoi mai ganditi-va putin la faza cu galeriile, cu ultrasii!Si pana la urma si astia-s cetateni romani.

Cand au iesit pensionarii, presupun ca si aia au iesit de bine , ca se plictiseau.Si erau ultrasi si aia...

lasa blue ca in ultimele 5 minute, au pronuntat cuvantul huligan de 20 de ori pe realitatea, acuma conving romanii ca de fapt galeriile fac scandal, mi-e scarba frate, mi-e scarba rau

Incredibil, cum poate fi manipulata lumea. Mi-e si sila sa mai ma uit la ceva legat de asta la TV...

E adevarat. Aia sunt ultrasi.

Da, si care e problema? asa se face o revolutie, treubuie sa fi ipocrit sa ceri revolutie si sa strigi apoi "FARA VIOLENTA".

REVOLUTIE INSEAMNA VIOLENTA. Respect ultrasilor! m.u.i.e cetatenilor care au venit cu foi a4 sa ocupe trotuarele...

totodata M.U.I.E realitateaTV, antena3 si toti care manipuleaza, fie ca sunt de partea puterii, fie ca sunt de partea lui basescu.

Edited by Kellerman

MANIPULARE media!!! Sa le dau si lor o parte din cuvantul manipulare, mama lor!!!!

Edited by red&blue_boy

kellerman ce speri tu ca schimbi prin aceasta noua " revolutie"?

Clasa politica.

Desigur, e tot una daca vine psd la putere, sau usl sau cine mortii ma-sii mai e acolo.

E vorba insa de un avertisment, sa bage la cap ca oricine vine acum dupa basescu, trebuie sa aiba mare grija ce face, pentru ca exista acest precedent.

esti un visator my friend, precedente au mai fost, ferice tie ca mai poti visa

esti un visator my friend, precedente au mai fost, ferice tie ca mai poti visa

Prietene, si ce vrei, sa lase capul plecat si sa priveasca cum tara asta este bagata in rahat ?

E ceva firesc sa protestezi, chiar daca se stie ca dupa basescu vine un alt interlop. Dar e ceva NORMAL, e mult mai bine decat sa lasi capul plecat. Chiar si un posibil 0.00000001% (in urma protestelor si schimbariilor din guvern/parlament) care ne-ar ajuta sa traim mai bine, tot e bine! e mai bine decat nimic.

Probabil ultrasii au protestat si impotriva legii 4, si impotriva lui becali si Dragomir, Borcea, Badea, Copos, Savulescu si cine mai e in fotbal. Au protestat pentru inlaturarea coruptiei. E ceva laudabil, si trebuie sustinuti.

Edited by Kellerman

Huligani , huligani si iar huligani. De 2 minute am deschis televizoru si am auzit cuvantul asta de 10 ori.

mai numara, il repeta pana la indoctrinare

uite deja demonizeaza galeriile pe relitatea ce dracu kellerman aia fac in tara cum face Jiji cu oile. e aiurea ba, e aiurea

Edited by drvladyk

Tocmai asta e problema cu poporu asta de atatia ani, ca a fost indoctrinat cu anumite idei. De-aia nu s-a putut face nimic pana acum si sunt sceptic in ceea ce priveste situatia actuala.

Edited by iNsTiGaToR

ete zice javra aia cu costum ca vin de pe stadioane, ba nu va mai lasati manipulati, hai ma romani ca sunteti mai destepti de atat

@ Kellerman: orice fel de protest e binevenit,chiar si cu a4. Nu astept de la o tanti de 40-50 de ani sa arunce cu pietre. Nu-ti strica ideile bune scrise blamand ceea ce tu numesti "cetateni cu a4". In rest,sper sa fie din ce in ce mai multa lume.

Mai prostilor (si cand va spun prosti, credeti-ma ca v-as spune mai urat daca as fi genul care injura la minut), voi ati facut praf protestul! V-ati dus acolo cu galeria si ati inceput sa va comportati ca pe stadion! Daca as fi fost conspirationist, v-as fi crezut ca sunteti mana in pana cu Puterea...

Hai acum, vreau sa va vad cum exultati ca domne', ce am facut noi acolo, cum i-am combatut pe aia... Veti vedea ca nimeni nu-si va asuma ceea ce ati facut iar toata opinia publica va va fi impotriva: basescienii - ca ati fost in prima linie; anti-basescienii - ca le-ati distrus protestul pasnic si ca gesturile voastre au sprijinit riposta ferma a puterii.

Bravo!