Sign in to follow this  
Followers 0
Andrei_VIP

SOC !!! STEAUA JOACA FARA CARLOS !!!

Va juca CARLOS in dubla cu Rapid ?   40 members have voted

1. 1.

• NU
      9
    • DA
      31

Please sign in or register to vote in this poll.

40 posts in this topic

SOC !!! Steaua JOACA FARA Carlos !!!

Cernea va fi titular contra Rapidului!

În cadrul antrenamentului de astăzi al Stelei, început la 19:30, Carlos a suferit o întindere musculară. El a părăsit terenul de joc după 20 de minute, şi mîine mai mult ca sigur nu va juca. Titular va fi Cernea, urmînd ca rezervă să fie Toma. Totuşi, Carlos ar putea juca în cazul în care, după rezonanţa magnetică de mîine dimineaţă, doctorul îi va permite să intre pe teren cu infiltraţii.

Trebuie sa CREDEM maine! Asta e cel mai important! Si ne vom califica!

Va fi greu fara Carlos si Iacob, dar acum Cernea, Oprita/Cristea pot face meciul vietii! TREBUIE! Si il vor face!!!!

Hmm! Miroase a poveste de adormit rapidistii... Daca va juca in mod sigur nu se va sti decat la anuntarea echipelor. Daca nu, sa speram ca inlocuitorul nu va avea mult de munca. Eu, insa, cred ca va juca!

Daca joaca Dorin Goian in centrul apararii putem sa jucam si 'cu un manechin' in poarta! Trebuie sa CREDEM pentru ca SUNTEM MAI BUNI!!!

FORZA Steaua!

DOAMNE AJUTA Steaua SA SE CALIFICE!!!

Doamne ajuta-ne mai mult ca oricand si da-le baietilor incredere si concentrare !

FORZA Steaua ! :D

nu stiu acum daca e adevarat si nu vreau sa ma injurati dar cand am vazut stirea asta m-am crucit. mi-am adus aminte de meciurile din europa dupa vremea lui ritli si gherasim..cand s-au accidentat si a intrat hotoboc si inca unu imi scapa acum numele unu cu 'r'. nu vreau doamne sa se inample ca atunci.

Oricum, orice-ar fi maine, aviz tuturor celor care vor fi maine pe stadion (de-ai nostri) : singura noastra treaba este sa cantam ca disperatii ! Orice ar fi !!!

Asta ne mai lipsea. Cernea nu are nici un joc oficial in picioare, sa nu mai zic ca e posibil sa se piarda in importanta unui asemenea meci si asta pe langa valoarea si experienta inferioara lui Carlos. Nu stiu ce sa mai zic dar plecam la lupta fara cap (Iacob) si picioare(Carlos)....sper sa reusiem si sa-i tinem pumnii lui Cernea, poate cine stie maine vom mai castiga un portar.

Sper din tot sufletul sa joace , chiar dacu nu joaca Cernea sper sa-si arate valoarea . Oricum eu am incredere si stiu sigur ca Steaua va marca 3 goluri , sper sa nu primim nici un gol . FORZA Steaua

"Nici o problemă, în acest meci aş putea apăra şi eu, adversarii nu vor ajunge la poartă" Gigi Becali, gsp.ro

macar acest om are credinta in echipa. sa avem si noi!

CU Steaua pana la moarte!

Azi dimineata la Europa FM au spus ca portarul nostru are intindere si i se va face o rezonanta in cursul zilei. Daca va iesi bine cica il vor baga cu infiltratii.

Nu e vorba ca Cernea nu ar putea apara,dar ma gandesc ca pe umerii lui va apasa o mare responsabilitate.Trei puncte pierdute in campionat,pe terenul adversarei nu ar fi un capat de tara,dar in aceasta faza a Cupei UEFA,da.

Eu sper sa joace Carlos.Pur si simplu nu am incredere in Cernea.De cand a venit de la Galati,nu a aparat si el macar o jumate de repriza.Nu are meciuri in picioare si probabil nici prea mare incredere in el.

Pur si simplu nu am incredere in Cernea.De cand a venit de la Galati,nu a aparat si el macar o jumate de repriza.Nu are meciuri in picioare si probabil nici prea mare incredere in el.

Aici te inseli, dar nu mult. Adica, Cernea a jucat un singur meci, in acea nefasta partida de Cupa cu Rapid II, cand am fost eliminati...

Imi amintesc ca meciul s-a terminat 0 - 0 dupa 120 de minute de joc.La penalty-uri si-a tradat neputinta.N-a aparat nici macar unul.

PS Atunci e si mai rau.Poate sa aiba complexe.Dar poate fi si bine.Daca vrea sa demonstreze ca nu mai e cel de atunci.

Azi dimineata la Europa FM au spus ca portarul nostru are intindere si i se va face o rezonanta in cursul zilei. Daca va iesi bine cica il vor baga cu infiltratii.
Doamne ajuta sa joace ca fara el suntem pe jumatate pierduti :(

Haideti sa nu ne mai vaitam ca niste muieri. Am calarit cea mai puternica echipa din divizia A (Poli Timisoara) si nu le dam noi 3 goluri in tziganie ca sa se invete minte ?...? Cernea nu e portar? Si inca unul cu experienta.

Da....totusi Cernea este un portar destul de scund din pacate..si rapidul joaca foarte mult pe centrari..si stim foarte bine ca,Carlos iesea foarte bine pe centrari....sa vedem..ar putea fii saansa vietti pentru Cernea....mai stie cineva ceva de Carlos...a facut acel control? :cry:

E Oficial! Carlos nu joaca! Scrie pe onlinesport: Echipa Stelei a realizat joi dimineata o scurta sesiune de pregatire, la care portarul Carlos, accidentat miercuri pe Giulesti, nu a participat. Oficialii Stelei au afirmat ca portughezul nu va juca joi seara, pentru ca accidentarea nu permite o recuperare in timp util. Raspunsul vine in urma unui examen medical realizat joi dimineata.

:((:((:((

Cu Steaua pana la moarte !

:P Se descurca Cernea si nu primeste nisiun gol,insa nu il va egla nicioidata pe Carlos.

FORZAAAAAAAAAA STEAUAAAAAAAAAA

Nu cred sa fie o stratagema. Alegeau si ei alt jucator pt stratagema(Dica ,Paraschiv etc). Daca totusi e o stratagema cred ca Oli mai are vreo cateva in mana. Ce am observat eu e ca atunci cand rapizii sunt incerzatori o fura rau de tot(vezi cazul hamburg ca e mai recent) :D . Nu e exclus ca avandu-l pe Iacob deja accidentat si Bostina suspendat Oli sa fi incercat si asta. Una peste alta daca nu joaca sper ca Cernea sa apere suficient de bine cat sa nu luam gol ca de dat o sa dam ca apararea lor e cam visatoare.

Asta ne mai lipsea. Cernea nu are nici un joc oficial in picioare, sa nu mai zic ca e posibil sa se piarda in importanta unui asemenea meci si asta pe langa valoarea si experienta inferioara lui Carlos.

Te inseli amarnic prietene Cernea are mai multe meciuri in Cupele Europene decat Carlos care a debutat in sezonul asta(numai in ultimul sezon pt Otelul a jucat 6 - primind un gol in 2 meciuri cu Partizan Belgrad care dupa 2 sapt le-a dat 5 la caini tot in 2 meciuri ). Cat de experienta a jucat si vro 2 meciuri contra Rapidului (cam in aceasi componenta de acum) cand era la Otelul.

Sa nu uitam Carlos a venit cam tarziu la Steaua tocmai datorita evolutiilor bune ale lui Cernea in meciurile de pregatire si probabil nu venea dc nu se accidenta acesta.

Din pacate s-au adunat prea multe absente in primul 11 al nostru si din pacate se intampla pe posturile pe care avem probleme..mai rau e ca s-ar putea sa piarda si returul si meciul cu Dinamo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0