Sign in to follow this  
Followers 0
anti gigi

article_29341

39 posts in this topic

Stati linistiti ca in 2 saptamani maxim apare vreun interviu pe gesepe cu "sunt stelist de mic copil". De la fratii Karamian incoace, multi "stelisti" au trecut pe la Steaua...

Edited by SuperstaR18

Stati linistiti ca in 2 saptamani maxim apare vreun interviu pe gesepe cu "sunt stelist de mic copil".

Cica deja ar fi zis asta....

parca il vad pe janos szekely cand ma uit la parvulescu asta

off topic:cand e de injurat ciobanu , il injuram dar chipciu si chiriches sunt doua trasferuri bune, pirvulescu l-a luat ca asa a vrut muschiu lui ca el e Jiji becali, dar i-a umilit pe catei, si cred ca avem un lot buniel deja . ne mai trebuie un fundas dreapta bun, un playmaker gen sovsic ( eu chiar l-am vaz in amicalul ala si dadea niste pase filtrante de cadea in cur galamaz) si un atacant bun si aia e.

Edited by fili

Daca se dovedeste a fi mercenar asa cum spune LIVIu sa ii trantesc toata familia , in schimb referitor la cazul Geralod s-a adaptare repede la Steaua si a inteles cine ne sunt rivalii si cum ne impotmolim cum echipele mici.

Singurii mercenari din afacerea asta sunt conducatorii javrelor, care, in stilul propriu, au taraganat negocierile in speranta in care il vor lua pe bani putini sau gratis. Tot pe acelasi sistem a facut si Gigi transferurile in ultimii 5-6 ani si s-a vazut cat de bine i-a fost. Nu stiu cat a platit ciobanul pentru jucatorii luati, dar totusi s-a miscat pe piata transferurilor, mult mai bine decat credeam eu ca o s-o faca. Parvulescu ramane un jucator profesionist care semneaza cu echipa care, crede el, o sa-l lanseze ca si fotbalist. Daca o sa se intample la Steaua, ramane de vazut, altfel ramane un Bicfalvi 2... Omul Parvulescu este, probabil, un parvenit si un oportunist fara onoare.

un jucator care a zis ca e dinamovist de mic nu are ce cauta la Steaua.Oricum ciobanu la luat la Steaua sa se razbune pe catelusi nu ca ar avea parvulescu mare valoare.VPM

Sa observam cum transferurile nu sunt facute in functie de ce are nevoie antrenorul si de ce cere filozofia acestuia...becalo-transferul este facut in ciuda dusmanilor, sa moara vecinu de ciuda, nu conteaza ca jucatorul nu se pliaza pe stilul de joc al echipei tale. Asa ca sa nu va mire daca si acest Parvulescu o sa ajunga alde Dodel, Nila, Cioara etc...

O carpa , eu zic ca ii afecta mai tare pe catei daca ii dadea lor pe fratii costea.

Sa observam cum transferurile nu sunt facute in functie de ce are nevoie antrenorul si de ce cere filozofia acestuia...becalo-transferul este facut in ciuda dusmanilor, sa moara vecinu de ciuda, nu conteaza ca jucatorul nu se pliaza pe stilul de joc al echipei tale. Asa ca sa nu va mire daca si acest Parvulescu o sa ajunga alde Dodel, Nila, Cioara etc...

Dar cati vad asta?

Saracul Stan ,cred ca afla ca noi transferurile.

Plus ca mai nou si treaba cu transferurile a devenit un circ presarat cu ambitii macho pe axa nas-fin (Jiji-Borcea)...

Stelist, dinam0vist, nu ma intereseaza. Daca-si face treaba in teren o sa fie iubit de public. Daca nu, ii vor aminti mereu ca e fan dinam0! Altceva vreau sa punctez. Sper ca acest "caz" sa fie invatatura de minte pentru toti dobitocii care abia isi termina junioratul si dau declaratii in presa sau pe feisbuc ca tin cu X de mici. Odata ce ai ajuns fotbalist nu mai poti spune asta pentru ca nu stii unde te poate impinge soarta!

Bafta la Steaua Paul!

daca joaca fotbal nu am nimic cu el ,,,mai repede ,,,scuip un costea in ochi pt tupeu si nesimtire

Sign in to follow this  
Followers 0