Posted January 4, 2012 · Report post rad ca prostu singur de cand am aflat stirea,cu boul de Gigi e bine sa nu te pui,asta are minte putina dar pt miscarea astea nu o sa i mai reprosez nimic vreo 2 minute,am intrat pe dinamomania iar aia sunt catraniti rau Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Pai a semnat pe patru sau pe cinci ani ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Pai a semnat pe patru sau pe cinci ani ? Pe viata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post sa nu uitam ca si Lacatus era dinamovist pana sa vina la Steaua. asta e o mare palma data lui Dinamo. =)) cea mai mare data in ultimii ani (in afara de cele date pe teren) =)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Noroc ca Lacatus nu avea facebook ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Sincer eu apreciez transferul asta chiar daca o fi dinamovist Parvulescu. Asta nu ar trebui sa conteze... Daca e profesionist si isi face treaba e foarte bine ca a venit... Conteaza ca nu e stelist? Ce Geraldo (de exemplu) era stelist inainte sa vina la Steaua? Sa fim seriosi.... In ceea ce il priveste pe guie , e tampit nu ai ce sa ii faci. E iremediabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post http://imageshack.us/photo/my-images/822/p...arvulescu1.jpg/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Conteaza ca nu e stelist? Ce Geraldo (de exemplu) era stelist inainte sa vina la Steaua? Sa fim seriosi.... Nu-i tot aceeasi situatie, Geraldo n-a batut toba ca vrea sa joace doar la o echipa anume, nu s-a pozat cu tricoul altei echipe... in fine, bine-ar fi sa fie ceva de el ca fotbalist... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Tare...ce le-a traso Gigi la Dinamo! Iar Parvulescu e fotbalist! Sa speram ca va arata ca e cel care ne lipsea ca Latovlevici imi manca nervii cate greseli mai facea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Dadea si el din clont pentru ca auzise ca il vrea Dinamo... In orice caz, nu cred ca e important faptul ca tine cu Dinamo si joaca la Steaua , ci daca va juca bine si nu se va pierde pe drum ca altii (Plesan - dinamovisto-polisto-craiovisto-stelistul)... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post sa il ***.. mercenar fara soarta sa ii mulga oile lu' ne-a Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post =)))))))) vai.. ce PALMA au luat patrupezii nu-mi vine sa cred =))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post ba voi sunteti cu pluta?era sub acoperire in pch sa-i zica lui musti palnurile lor b-) Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 (edited) · Report post HAhaha asta era membru onorific Pch,ii dadusera cainii tricou special!!!! Pentru faza asta,nu-l mai injur pana la sfarsitul saptamanii pe cioban!!chiar ma simt fericit in seara asta!! Despre jucator,no comment!!!! un taran penibil care merita injurat meci de meci.Putini fotbalisti mai au caracter in ziua de azi insa majoritatea sunt jigodii penibile!!!! pacat ca noi avem echipa plina numai de asa ceva!! Edited January 4, 2012 by Co-Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post CITAT MRobert: ba voi sunteti cu pluta?era sub acoperire in pch sa-i zica lui musti palnurile lor b-) =))))))))))))))) hahaha ))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post haideti sa nu dramatizam , toti sunt mercenari si Dinamo a fost singura echipa care in trecut a zis ca vrea sa il ia normal ca trebuia sa il impresioneze pe Borcea cumva. Nu zic , o fi dinamovist dar nu va ganditi ca e vreun ultras sau vreun fanatic de sparge televizoru. Din pacate sentimentele din partea jucatorilor stelisti au disparut de la neaga , Dica , Goian , Radoi incoace Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post QUOTE Bogdanos: haideti sa nu dramatizam , toti sunt mercenari si Dinamo a fost singura echipa care in trecut a zis ca vrea sa il ia normal ca trebuia sa il impresioneze pe Borcea cumva. Nu zic , o fi dinamovist dar nu va ganditi ca e vreun ultras sau vreun fanatic de sparge televizoru. Din pacate sentimentele din partea jucatorilor stelisti au disparut de la neaga , Dica , Goian , Radoi incoace Eu cred ca in general un fotbalist trebuie sa fie profesionist, adica sa isi faca treaba pe teren, poate sa tina si cu Avantu' prabusirea din partea mea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post CITAT cristian86: CITAT Bogdanos: haideti sa nu dramatizam , toti sunt mercenari si Dinamo a fost singura echipa care in trecut a zis ca vrea sa il ia normal ca trebuia sa il impresioneze pe Borcea cumva. Nu zic , o fi dinamovist dar nu va ganditi ca e vreun ultras sau vreun fanatic de sparge televizoru. Din pacate sentimentele din partea jucatorilor stelisti au disparut de la neaga , Dica , Goian , Radoi incoace Eu cred ca in general un fotbalist trebuie sa fie profesionist, adica sa isi faca treaba pe teren, poate sa tina si cu Avantu' prabusirea din partea mea. pai da poate sa tina cu cine el chef , daca joaca bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Nu e vorba despre echipa cu care tine...Si despre spectacolul penibil care l-a facut de un an incoace.Visul lui era sa ajunga caini pentru ca era dinamovist de mic,in meciul din tur zicea ca e infiltrat si joaca pentru Dinamo ca s-o faca campioana si a dedicat victoria de dupa meci patrupezilor,pentru ca in final sa ajunga la....steaual!!! Mie unul mi se pare un jucator mediocru si umflat de tasu,insa repet,cainii au fost umiliti in ultimul hal,i-au dat tricouri onorifice si omul s-a pisat pe elel!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Daca taceai.. filozof ramanea.. sa ne jugi parvulescule! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post mi-am dorit din totdeauna sa ajung aici Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 (edited) · Report post Un banner, de acum ceva ani, de la PN (cand era pe bune peluza) zicea ceva de genul: "Vorbele n-au valoarea faptele conteaza, stelistii se nasc nu se inventeaza". Nu mai exista asa ceva in ziua de azi, asa ca nu va mai agitati... Edited January 4, 2012 by tavyto Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Nu conteaza ce-a zis daca da goluri. Nu conteaza ce face daca baga bani la echipa. Nu conteaza ca e blat daca batem noi. Asadar un transfer perfect pentru Steaua de azi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Citat de pe pagina de %u201Dfeisbuc%u201D a lui Paul Parvulescu din septembrie 2011: %u201DImi pare foarte rau pentru ca nu s-a realizat acest transfer! Asta este viata%u2026.! Multumesc tuturor suporterilor dinamovisti pt mesajele de incurajare si ca au fost alaturi de mine si le PROMIT ca Dinamo e singura echipa la care o sa plec dupa ce imi expira contracul la Medias!%u201D Eu sunt de parere ca durerea dinamovistilor e cu atat mai mare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 · Report post Si asta e citat tot de pe pagina lui...dar dintr-un interviu din 21 decembrie 2011: -Dinamo r%u0103mâne echipa ta de suflet unde î%u0163i dore%u015Fti sa ajungi? -Sa fiu sincer, sper ca în iarna asta sa se rezolve acest transfer. Îmi doresc foarte mult sa joc la Dinamo. -Ai vorbit cu cei de la Dinamo? Ce %u0163i s-a transmis? -Am vorbit, dar nu pot sa spun mai multe. Visez sa ajung la reunirea echipei de dupa S%u0103rb%u0103tori. Share this post Link to post Share on other sites