Posted February 16, 2012 · Report post Dati repede pe prosport.ro. Acolo este doar 0-0. Eram la baie cand s-a intamplat necazul asta lu' Domnul Gigi. Chiar nu mi se pare corect fata de dansul. A tinut post negru si drept recompensa echipa dansului,familia dansului e condusa cu 1 la 0. E randul lor sa tina post negru...la fotbal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Ti se pare tie!... Da si tu o geana la alte meciuri daca vrei sa vezi ceva fotbal... inseamna ca nu mai vad bine... ultima data cand m-am uitat la un meci al Stelei, nu legau 2 pase calumea... probabil e de inteles de ce am ramas surprins de ce am vazut in prima repriza nu ca acum mi s-ar parea ca joaca rau, asta in ciuda faptului ca olandezii conduc Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 (edited) · Report post N-o mai ardeti ma aiurea pe net, mars la universitate sa sarbatoriti ca e scor bun, batem acolo si se vede finala deja Edited February 16, 2012 by drvladyk Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post concluzii: 1. In minutul '86 nu aveau cum sa fie 50.000 de spectatori pentru ca answer a plecat dupa un sfert de ora. asta inseamna ca erau doar 49.999. 2.Singurul om la ora asta, dupa 12 noaptea, de la Universitate este Turqoaz care a zis ca se duce sigur. 3. Domnul acela agasant, Zob69 , nu a reusit sa-i impinga pe baieti de la spate catre victorie. 4. Cei care se jura ca iubesc Steaua si sunt adevaratii suporteri nu ar trebui sa-i injure pe Prepelita,Dananae s.a.m.d. pentru ca un suporter este si la bine si la rau alaturi de cineva aflat in dificultate. 5. Cei cu "Forzza Steaua" si stegulete nu va mai holbati in gura Oierului Suprem si visati finale ca Mos Craciun nu este personaj real. ...... n. Cel mai trist este faptul ca nu mi se mai misca niciun muschi al fetei cand ma uit la meciurile Stelei. Ca nu mai imi sare pulsul peste 120 de batai/minut, ca nu ma mai apuca un tremur de zici ca am stat la -25 de grade C desi in casa sunt lejer peste 25 grade. Dragii mosului,ascultam la Ric ( era un fel de IPod pentru cine-l detinea) sub plapuma meciurile cu Eindhoven sau Goteborg si ma lua un tremurat puternic cand ascultam comentatorul roman in infernul de pe respectivele stadioane. Asta insemna Steaua in alte timpuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Calificare, necalificare, vomita ciobanul pe la TV din nou, are in continuare vise erotice cu finala europa league, toate astea nu mai conteaza. Ceea ce e cel mai important e ca zilele astea i-am vazut la TV si pe net pe Boc si nikita naked. Nu-i asa ca viata e frumoasa? In ce tara traim?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post @turcuaz daca nu mergi la universitate ne suparam, hai ca la 1-0 inca se poate ia-ti si microbuzele cu tine @ zob stai calm ca moderatoru e mai mult decat tolerant eu te trimiteam la universitate de mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Astia care visau la finale, chefuri la Universitate inainte de meci ....v-ati trezit? sau dormiti pana saptamana viitoare dupa meci ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Ce e nou, ce ne mira? Ca am pierdut inca un meci? Ca a iesit iarasi circarul sef imediat pe la TV acuzand pe unul si pe altul, pe antrenor? Ca delireaza iarasi cu faza ca-i batem acolo, ii rupem , ne calificam? Nah, pentru mine nu e nimic surprinzator. Surprinzator e cat a nins p-aici noaptea trecuta, nicidecum ca serialul Gigi spune si face lucruri traznite continua, si continua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Astia care visau la finale, chefuri la Universitate inainte de meci ....v-ati trezit? sau dormiti pana saptamana viitoare dupa meci ? Se intorc tocmai la meciul cu Concordia Chiajna. Se topeste zapada pana atunci n-o fi dracu' chiar asa de negru! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 (edited) · Report post Pentru baietii gen "Forza Steaua" visul continua, in Olanda si pretutindeni in tara, etapa de etapa, nu se sfarseste aici, in seara asta! De fapt, daca ma gandesc mai bine, ei n-au visat niciodata!Cum viseaza unii fraieri ca mine la o echipa si un spirit mai presus de orice rezultat!Ei dorm,iar somnul le e tot mai adanc! Edited February 16, 2012 by red&blue_boy Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Am ajuns sa pariez pe Steaua ca sa am o mica tragere de inima sa tin cu ei!... Dar parca nici asa nu merge... O rusine a ajuns Steaua asta becalizata! O rusine sunt " asasinii" care fac posibila domnia ciobanului! Abia daca vezi o faza de fotbal la 3-4 meciuri,dar credulii cred povestile ciobanului fatarnic... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post N-am vazut meciul, abia am aflat rezultatul, dar: Dragomir inainte de meci: "Steaua poate ajunge in semifinale". Dragomir dupa meci: ""Ma asteptam sa piarda, sunt puternici olandezii". Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Am ajuns sa pariez pe Steaua ca sa am o mica tragere de inima sa tin cu ei!... castigati bine acolo daca arunci asa cu banii Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post concluzii: 1. In minutul '86 nu aveau cum sa fie 50.000 de spectatori pentru ca answer a plecat dupa un sfert de ora. asta inseamna ca erau doar 49.999. 2.Singurul om la ora asta, dupa 12 noaptea, de la Universitate este Turqoaz care a zis ca se duce sigur. 3. Domnul acela agasant, Zob69 , nu a reusit sa-i impinga pe baieti de la spate catre victorie. 4. Cei care se jura ca iubesc Steaua si sunt adevaratii suporteri nu ar trebui sa-i injure pe Prepelita,Dananae s.a.m.d. pentru ca un suporter este si la bine si la rau alaturi de cineva aflat in dificultate. 5. Cei cu "Forzza Steaua" si stegulete nu va mai holbati in gura Oierului Suprem si visati finale ca Mos Craciun nu este personaj real. Super tare, cel mai bun lucru pe seara de azi!!! N-am vazut meciul, abia am aflat rezultatul, dar: Dragomir inainte de meci: "Steaua poate ajunge in semifinale". Dragomir dupa meci: ""Ma asteptam sa piarda, sunt puternici olandezii". Asa face tot timpul, un parsiv! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Ce e nou, ce ne mira? Ca am pierdut inca un meci? Ca a iesit iarasi circarul sef imediat pe la TV acuzand pe unul si pe altul, pe antrenor? Ca delireaza iarasi cu faza ca-i batem acolo, ii rupem , ne calificam? Nah, pentru mine nu e nimic surprinzator. Surprinzator e cat a nins p-aici noaptea trecuta, nicidecum ca serialul Gigi spune si face lucruri traznite continua, si continua... pai nu este vina lui ca echipa nu are unde sa se antreneze Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Am ajuns sa pariez pe Steaua ca sa am o mica tragere de inima sa tin cu ei!... Dar parca nici asa nu merge... O rusine a ajuns Steaua asta becalizata! O rusine sunt " asasinii" care fac posibila domnia ciobanului! Abia daca vezi o faza de fotbal la 3-4 meciuri,dar credulii cred povestile ciobanului fatarnic... Cat timp "asasinii" ii baga bani in buzunar ciobanului la fiecare meci, situatia nu se va schimba la Steaua !! eu unul asa cred Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post În prima manșă a 16-imilor Europa League,Steaua Bucuresti a inclinat capul in fata olandezilor de la Twente,rezultatul negativ producandu-se chiar pe stadionul finalei din acest an,National Arena. Cu aproximativ 50.000 de bilete platite,cu un gazon neasteptat de bun,meciul a inceput la ora 22:05,oră la care marii fotbalisti ai planetei produc spectacol in competitiile intercluburi europene. Steaua Bucuresti a inceput meciul cu urmatoarea formulă : Tatarusanu-Dananane,ChirichesGeraldo,Brandan-Raul Rusescu,Bicfalvi,Prepeliță,Tanase- Nikolic,Tatu. Pe parcurs,pentru Steaua au mai intrat Martinovic si cei doi frati Costea. Twente a inceput partida cu urmatorul ''11'': Mikhailov-Cornelisse,Wisgerhof,Douglas,Rosales-Brama,Fer,Janssen-Chadli,de Jong,O.John Pe parcurs,pentru Twente au mai intrat Baijrami,Bengtsson si Plet. Unicul gol al partidei a fost marcat de John in minutul 53 ,un tanar jucator de culoare ajuns in Europa la o varstă fragedă impreună cu familia sa,din cauza problemelor sociale din tara natala Golul a fost inscris după o greseală in lanț a echipei Steaua Bucuresti,incepută de la luft-ul lui Prepeliță,continuată cu libertatea oferită lui John de catre Geraldo si Brandan pentru a prelua mingea nestingherit,cu fata la poartapentru ca mai apoi Tatarusanu să fie surprins cu un lob superb,executie de mare rafinament,posibilă si din cauza plasamentului cel putin eronat al portarului roman. A fost singurul moment de pe teren specific fotbalului de calitate in această partidaintesată cu trageri de timp ale olandezilor,ratari incredibile,dar tot ale oaspetilor si,aproape nelipsită ultimilor ani,o lipsă incredibilă de calitate la finalizare in momentele dificile a echipei Steaua. Conform site-ului de specialitate soccerway.com,la finalul partidei cele două echipe au avut cate 50% posesie. Alte aspecte : Cornere - 5 >4 Steaua “ Twente Șuturi pe poartă- 2 >1 Steaua- Twente Faulturi - 15 >13 Steaua “ Twente Offside-uri “ 4 >1 Steaua “ Twente Arbitru principal: M. Clattenburg Asistenti: D. Cann J. Collin Arbitrul de rezerva: M. Oliver Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 · Report post Nikolic a fost plantonist de serviciu in prima repriza ? (Nu de alta, a 2a nu am vazut-o) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 (edited) · Report post oierul nu mai stie cum sa ii spuna lui Ilie sa il scoata din primul 11 pe Tatarusanu; daca era Bicfalvi in locului lui Prepelita la acel luft,il trimitea la Buzau , in Liga a2a; tot il lauda pe acest Tatu,mie mi se pare o rata care alearga si se zbate degeaba,cum am anticipat si inainte de meci,a fost cel mai slab de pe teren;cap de linie; ee ma , unde e lunganul ala de Nikolic,il trimit la Iancu,da-l incolo de bosniac,sarb sau ce o fi el; de ce nu se face lepadatura asta coach? macar sa stim o treaba,nu se va mai schimba antrenorul la Steaua cel putin pana cand moartea ne va desparti; off: turqoaz probabil inca sarbatoreste la Universitate,ajunge si zob imediat sa ii aline durerea; Edited February 17, 2012 by Mem0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 · Report post pai nu este vina lui ca echipa nu are unde sa se antreneze Da' ce, ii era greu sa deszapezeasca pe undeva prin Pipera un teren gata parcelat? Ca am vazut ca are utilaje.Pana la urma, pentru binele echipei, altul punea o lama si la Maybach! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 · Report post @vlad answer nu a plecat deloc a stat tot meciul,eu n-am mai plecat la Universitate din cauza rezultatului.Cine a fost la meci stie cum a fost am inghetat pur si simplu, da ce facem noi pentru Steaua la 04:30 dimineata am intrat pe Usa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 · Report post @vlad answer nu a plecat deloc a stat tot meciul,eu n-am mai plecat la Universitate din cauza rezultatului.Cine a fost la meci stie cum a fost am inghetat pur si simplu, da ce facem noi pentru Steaua la 04:30 dimineata am intrat pe Usa. Da, ai facut un sacrificiu pentru echipa si daca Steaua se prezenta in cu totul alt context te si felicitam . Nu mai hali tot ce vezi pe sport.ro , Pro TV, gsp etc. Ce faceai , te duceai la universitate si asistai la dementa nebunului sus pe maibac ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 · Report post @vlad answer nu a plecat deloc a stat tot meciul,eu n-am mai plecat la Universitate din cauza rezultatului.Cine a fost la meci stie cum a fost am inghetat pur si simplu, da ce facem noi pentru Steaua la 04:30 dimineata am intrat pe Usa. Tu si altii ca tine faceti mult rau Stelei actuale!!! cand o sa intelegeti si voi asta ?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 (edited) · Report post @vlad answer nu a plecat deloc a stat tot meciul,eu n-am mai plecat la Universitate din cauza rezultatului.Cine a fost la meci stie cum a fost am inghetat pur si simplu, da ce facem noi pentru Steaua la 04:30 dimineata am intrat pe Usa. Imi pare rau pentru ca ai fost dezamagit,dragul meu prieten. Este previzibil tot ce se intampla cu aceasta echipa care reprezinta Steaua. Nu doar jucatorii sunt vinovati pentru infrangere asta trebuie sa realizezi tu si foarte multi altii. Cei(cel- ca-i unul singura,arza-l-ar focul!) care conduc clubul sunt la fel de vinovati. Dar si mai dezamagit decat tine si altii a fost Oierul! Ce-ar mai fi vrut el sa se catere pe plafonul masinii si sa se simta adulat! Stii ce-ar fi zis ? "Uite ,ba! Io am strans la Universitate mai multi oameni decat au strans aia cu protestele in luna ianuarie. Vedeti,ba, cat de iubit e Becali in Romania? Doar Becali reuseste sa scoata oamenii pe strada si sa le faca bucurii!". Trebuie sa-i dau drepate,din pacate, doar el reuseste sa scoata oameni in strada. Pentru ca daca ar aparea in rondul de la Universitate un tigru tasmanian, nu ar produce asa efect ca un oier analfabet. PS Ultimul exemplar de tigru tasmanian a disparut acum catvea zeci de decenii. Edited February 17, 2012 by vlad Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 · Report post Tu si altii ca tine faceti mult rau Stelei actuale!!! cand o sa intelegeti si voi asta ?? Cand o sa inteleaga ce inseamna Steaua, cel putin ce-a insemnat. Cand n-o sa se mai dea vina doar pe jucatorul x sau y la infrangere, iar la o victorie cu super-forta Larnaka-i ridica in slavi, in timp ce "problema reala" e mai presus de ei. Ei atat pot, cu ce sunt de vina Dananae sau Prepelita ca au ajuns la Steaua,ca au fost adusi de expertul number 1 in fotbal, ca al echipa e un mediu care l-ar ruina pana si pe Messi?... Share this post Link to post Share on other sites