Posted December 21, 2011 · Report post Marius e redactor. Intrebarea e cum a daunat accesul lui, nu cine l-a vrut si cine nu initial. Moweed a prezentat argumente. Restul ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 · Report post eu nu pot lucra cu persoane care m-au facut incompetent. Mo, eu ma consider si sunt un profesionist in ceea ce fac. Ca profesionist, pot lucra cu oameni cu care am meciuri. De multe ori, cand am considerat ca am dreptate sau ca varianta mea e mai buina decat a altora m-am luat fara nicio jena in gura cu sefii mei, de multe ori mi-am atras antipatii (sau simpatii din alta parte, dupa caz) dar asta nu inseamna ca nu pot lucra cu ei. Incidentul cu Adrian a fost unul izolat si nu-mi face cinste. Cu tine sta altfel cazul, tu ai bun simt, cu tine se poate discuta. Sau se putea. Daca tu consideri ca nu poti lucra cu mine nu mai am nevoie de parerea majoritatii, ma retrag eu singur. Tu ai fost numit coordonatorul mozilor, ti s-a acordat increderea asta, se urmareste (imi inchipui)realizarea unui anumit plan aici, pastrarea unei anumite strategii, pana mea, voi, care va ocupati cu asta stiti mai bine. Daca tu consideri ca nu poti lucra cu mine si astfel ramanerea mea in staff ar impiedica sau ingreuna realizarea planului eu nu am absolut nicio problema sa ma retrag. Urmaresc binele site-lui, nu binele meu. In continuare consider ca esti incompetent, ca nu esti potrivit pentru pozitia asta, ca nu stii sa te impui, nu stii sa gestionezi anumite situatii delicate, esti nesigur si actionezi tardiv. Dar pot lucra cu tine. Tu trebuie sa decizi daca poti tu lucra cu mine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 · Report post Dar eu nu fac o comparatie intre axl si Adrian. Ce treaba are Adrian? Eu fac comparatie intre ce ti-a zis tie Maye si ce i-a zis axl lui ma-sa lui Adrian si sanctiunile/nesanctiunile din fiecare caz. Am vrut sa astept sa vorbesc cu Alex intai, dar obiectiile mele la punctul 9 nu au legatura cu el. Cum vad eu problema punctului 9: 1.Se bate cap in cap cu punctul 1. Conform caruia moderarea este supervizata de o persoana. Drept urmare, persoana respectiva isi alege singura echipa, fara interventii exterioare, fie ca e vorba de AISS, redactori sau tehnic. Daca fiecare am da afara pe toti care ne-au jignit de-a lungul timpului, probabil ne-am da ban reciproc si n-ar ramane nimeni aici. 2.Din punct de vedere al moderarii, urmatorii moderatori isi fac treaba la fel de des cum ar trebui: Alecs, Madalin, ebonyc, 1on, Daniel-Ionut. Pe restul ii inteleg, nu mai au timp sa o faca, din varii motive. Nu spun sa li se ia accesul, ajutorul lor este binevenit cand au timp, insa este nevoie de mai multi moderatori care sa fie prezenti mai des aici. Multi din cei care ar putea sa ocupe aceasta pozitie deja au refuzat-o(unii de mai multe ori) - ma gandesc aici la red&blue_boy, danimarcu si altii. In contextul asta, nu cred ca este ok sa inlaturam unul care-si face treaba. 3.Ce ne asigura ca un astfel de abuz nu se va mai repeta? 4.Cine se va ocupa de baschet de acum inainte pe Steaua.ro? 5.In acest caz, nici eu nu pot lucra cu persoane care m-au facut incompetent. Ce ne facem? Intrebarile respective si problemele ridicate se adreseaza participantilor la sedinta. Care, dupa parerea mea, au acceptat eliminarea lui Maye ca o concesie facuta lui Azzido pentru ca el, la randu-i sa fie de acord cu o parte din schimbarile alea. Daca voi considerati ca axl a gresit, pasul urmator ar fi sa fie sanctionat cu warn sau ban pe termen limitat. 1. Iti alegi singur echipa, dar echipa ta trebuie sa lucreze impreuna cu alte persoane din alte echipe, iar dupa cum se observa sunt mai multi care nu il vor. Daca eram singurul care aveam obiectii, probabil ca mi-ar fi dat de gandit, dar in situatia data se pare ca omul chiar are o problema de atitudine. Ce ar fi daca i-as da acces de admin lui Toronto, pt ca a mai avut? Ai putea sa lucrezi cu el ? Cat despre jignit, cred ca am suportat destul si am facut destule concesii, nu crezi ca am si eu o limita ? 2. Sunt de acord cu tine, dar cu punctul 1 cum facem ? Moderam in ture? Ne dam ignore ? 3. Nu te asigura nimeni cu nimic. Pe mine cine ma asigura ca situatiile cu atacurile la persoana nu o sa se repete ? 4. Ce legatura are fcsteaua.ro cu Steaua.ro ? Aici teoretic vorbim de fotbal, acolo de baschet. Nu zicea el ca nu mai vrea sa scrie despre sectia de fotbal? Ca Steaua inseamna CSA? Faptul ca nu il mai intereseaza fotbalul e inca un motiv in plus pt eliminarea lui din stafful fcs, iar la Steaua.ro poate continua linistit. 5. Pai nu stiu. Nici eu nu pot lucra cu anumiti redactori sau mozi care comploteaza impotriva mea pe ascuns, dar inca sunt aici - de dragul Stelei. Hai s-o spunem pe bune: echipa ta ideala cum ar arata? Fara mine, fara o parte din moderatori (aia mai neutri), practic fara o opozitie, nu ? Si atunci probabil ca ne-am transforma in antibecali.ro, nu ? Parerea mea este ca ca intr-o situatie ideala, in staff-ul fcs trebuie sa exista cat de cat un echilibru. In momentul asta cred ca tu vrei o dezechilibrare, ceea ce nu e de bun augur, zic eu. Hint: nici Gandalf sau Adrian nu sunt doriti la moderare. Faza interesanta este ca din nou sunt mai multi care nu ii doresc aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 · Report post Si eu sunt pro in ceea ce priveste live video. Iar daca initiatii in acest domeniu SF imi vor impartisi din intelepciunea lor, as putea ajuta si cu asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 · Report post Cu axl e problema mai veche, acum ce facem incepem sa cautam toate postarile din ultimul an si sa le banam retroactiv? Nu s-a luat masura atunci pentru ca nu te-a afectat direct pe tine. In afara de axl si Daniel-Ionut n-am vazut pe nimeni sa spuna ca nu-l vor sau ca ai procedat corect. Daca cei doi erau nemultumiti, de ce n-au spus ca il vor afara din echipa inainte sa-i dai ban? Pe langa cei de aici (Costi, Alex, Adrian Pacurar, I.N.Money, Moweed, 1on, eu si scuze daca am ratat pe cineva) care am considerat ca ai gresit in privinta asta, au mai fost si useri cu nume (Gandalf, LRP, danimarcu, Kellerman, Bogdan, Adrian, red&blue boy, blindica) care si-au exprimat parerea la nemultumiri si nu am vazut vreunul sa iti dea dreptate. Asa ca nu stiu care sunt aia "multi" care nu-l vor. Daca voi considerati ca axl a gresit, pasul urmator ar fi sa fie sanctionat cu warn sau ban pe termen limitat. 1. Iti alegi singur echipa, dar echipa ta trebuie sa lucreze impreuna cu alte persoane din alte echipe, iar dupa cum se observa sunt mai multi care nu il vor. Daca eram singurul care aveam obiectii, probabil ca mi-ar fi dat de gandit, dar in situatia data se pare ca omul chiar are o problema de atitudine. Ce ar fi daca i-as da acces de admin lui Toronto, pt ca a mai avut? Ai putea sa lucrezi cu el ? Cat despre jignit, cred ca am suportat destul si am facut destule concesii, nu crezi ca am si eu o limita ? 2. Sunt de acord cu tine, dar cu punctul 1 cum facem ? Moderam in ture? Ne dam ignore ? 3. Nu te asigura nimeni cu nimic. Pe mine cine ma asigura ca situatiile cu atacurile la persoana nu o sa se repete ? 4. Ce legatura are fcsteaua.ro cu Steaua.ro ? Aici teoretic vorbim de fotbal, acolo de baschet. Nu zicea el ca nu mai vrea sa scrie despre sectia de fotbal? Ca Steaua inseamna CSA? Faptul ca nu il mai intereseaza fotbalul e inca un motiv in plus pt eliminarea lui din stafful fcs, iar la Steaua.ro poate continua linistit. 5. Pai nu stiu. Nici eu nu pot lucra cu anumiti redactori sau mozi care comploteaza impotriva mea pe ascuns, dar inca sunt aici - de dragul Stelei. Hai s-o spunem pe bune: echipa ta ideala cum ar arata? Fara mine, fara o parte din moderatori (aia mai neutri), practic fara o opozitie, nu ? Si atunci probabil ca ne-am transforma in antibecali.ro, nu ? Parerea mea este ca ca intr-o situatie ideala, in staff-ul fcs trebuie sa exista cat de cat un echilibru. In momentul asta cred ca tu vrei o dezechilibrare, ceea ce nu e de bun augur, zic eu. Hint: nici Gandalf sau Adrian nu sunt doriti la moderare. Faza interesanta este ca din nou sunt mai multi care nu ii doresc aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 · Report post Cu axl e problema mai veche, Nu s-a luat masura atunci Am fost sanctionat conform regulamentului interior. Daca cei doi erau nemultumiti, de ce n-au spus ca il vor afara din echipa inainte sa-i dai ban? Pentru ca am spus ca nu sunt de acord cu aducerea lui in echipa. Atat timp cat altii l-au vrut eu nu aveam niciun drept sa fac scandal DUPA ce a fost cooptat. Nu mai insista pe subiectul asta, ar fi lipsit de etica. In plus, eu am fost primul care a fost intrigat de banarea lui Maye si primul care a spus ca poate e o masura exagerata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 · Report post Cu axl e problema mai veche, acum ce facem incepem sa cautam toate postarile din ultimul an si sa le banam retroactiv? Nu s-a luat masura atunci pentru ca nu te-a afectat direct pe tine. In afara de axl si Daniel-Ionut n-am vazut pe nimeni sa spuna ca nu-l vor sau ca ai procedat corect. Daca cei doi erau nemultumiti, de ce n-au spus ca il vor afara din echipa inainte sa-i dai ban? Pe langa cei de aici (Costi, Alex, Adrian Pacurar, I.N.Money, Moweed, 1on, eu si scuze daca am ratat pe cineva) care am considerat ca ai gresit in privinta asta, au mai fost si useri cu nume (Gandalf, LRP, danimarcu, Kellerman, Bogdan, Adrian, red&blue boy, blindica) care si-au exprimat parerea la nemultumiri si nu am vazut vreunul sa iti dea dreptate. Asa ca nu stiu care sunt aia "multi" care nu-l vor. respectivii faceau referire la banarea lor, nu la partea cu accesul de mod. e o diferenta, nu crezi ? dupa cum observi banarile au fost scoase, deci nu vad de ce mai discutam pe tema asta. Nu s-a luat masura atunci pentru ca nu te-a afectat direct pe tine. sau poate ca nu am vazut. sau poate ca trebuia sa vedeti voi, nu eu, cum de altfel trebuia sa vedeti si atacurile la persoana, care nu le-ati vazut pt ca nu va afectau pe voi la modul negativ. Gandalf sau Adrian: da, astea-s cele mai "elocvente" exemple. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 (edited) · Report post Am fost sanctionat conform regulamentului interior. Nu ai fost. Ai hotarat sa lipsesti cateva zile, citez "Voi lua o pauza de la moderare". Nu s-a hotarat ceva, nu ti-a dat nimeni vreo sanctiune. dupa cum observi banarile au fost scoase, deci nu vad de ce mai discutam pe tema asta. Discutam pentru ca dupa cum ti-au spus si altii, nu era o masura pe care sa o iei tu. Tu lucrezi in departamentul vanzari si vine seful de la tehnic si te da afara. Ti se pare logic? Nu s-a luat masura atunci pentru ca nu te-a afectat direct pe tine. sau poate ca nu am vazut Am impresia ca ne iei de prosti. Tocmai ti-am postat in pagina 1 care a fost reactia ta la injuraturile lui axl. axl catre Adrian: Penibil esti tu si cu ma-ta. Care "I-ati"? Nesemnificativule, care "I-ati"? Ne-am unit noi, toti mozii, am plecat de la gang-bang-ul de la ma-ta de-acasa si i-am dat toti warn? Cand mort.ii ma-ti-i m-am plans eu bai basina slinoasa? Azzido catre axl: Axl, stiu ca Adrian are efectul asta chiar si asupra oamenilor cu bun simt, dar incearca sa te controlezi pe viitor. Eventual faceti o conferinta pe mess sau ceva asemanator. I-am scos accesul din grupul redactorilor lui Adrian. Dati-i ban daca face pe trolul in continuare! Mie imi pare ca ai vazut destul de bine Edited December 21, 2011 by *Alecs* Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 (edited) · Report post 1. Iti alegi singur echipa, dar echipa ta trebuie sa lucreze impreuna cu alte persoane din alte echipe, iar dupa cum se observa sunt mai multi care nu il vor. Daca eram singurul care aveam obiectii, probabil ca mi-ar fi dat de gandit, dar in situatia data se pare ca omul chiar are o problema de atitudine. Ce ar fi daca i-as da acces de admin lui Toronto, pt ca a mai avut? Ai putea sa lucrezi cu el ? Cat despre jignit, cred ca am suportat destul si am facut destule concesii, nu crezi ca am si eu o limita ? Care simt cei care nu-l vor? In afara de cei 3 care sunt binecunoscuti(scuze Daniel, pe tine te-am uitat). Nu consider ca axl a gresit, ar fi stupid sa ma dau ofuscat ca l-a bagat pe Adrian unde l-a bagat atata timp cat eu, la randul meu, nu am vorbit atunci, desi puteam. Ce ma deranjeaza este diferenta cu care s-au judecat 2 situatii extrem de asemanatoare. Din punctul meu de vedere, este imposibil ca intr-un colectiv de 20 si ceva de persoane sa nu existe antipatii personale. Si consider ca este mai bine, mai sanatos, sa exprimam aceste antipatii aici sau in privat decat sa le exprimam pe forum sau, mai rau, sa le ignoram pentru ca, la un moment dat sa "explodam" aiurea. Si, in cazul de fata, l-ai exclus fara nici un avertisment prealabil. Tocmai pentru ca nu i-ai raspuns cand trebuia. De fiecare data cand a fost un conflict intre membrii staff-ului, atat tu cat si eu sau altii le-am cerut celor doi sa se ignore, daca nu sunt in stare de reconciliere. Daca nu se pot ignora, le-am cerut sa-si duca razboaiele aici, unde nu sunt vazuti de utilizatori. Acelasi lucru ar trebui sa fie valabil si in cazul sefilor. De fapt, mai ales in cazul sefilor, ca de aia sunt sefi, pentru ca se considera ca au mai multa minte. Tu, ca admin, ce preferi? "Yes-man"i care posteaza aici numai cand e vorba de a fi Gica contra sau ca sa-ti dea dreptate sau oameni carora nu le este rusine sa zica ce simt, dar care-si fac treaba? 2. Sunt de acord cu tine, dar cu punctul 1 cum facem ? Moderam in ture? Ne dam ignore ? Nu inteleg ce vrei sa zici. Te referi la relatiile dintre membrii staff-ului? Te jigneste in privat, ii raspunzi in privat ca un barbat. Sau il ignori. Nu te ascunzi in spatele pozitiei superioare si-l dai afara. 3. Nu te asigura nimeni cu nimic. Pe mine cine ma asigura ca situatiile cu atacurile la persoana nu o sa se repete ? Atata timp cat sunt atacuri la persoana facute aici, pe forumul asta, unde le cerem tuturor din staff sa-si duca conflictele de ceva vreme, nu vad care e problema. Daca te referi la cele facute pe public, si eu am fost jignit si nu m-am mai plans pe aici. 4. Ce legatura are fcsteaua.ro cu Steaua.ro ? Aici teoretic vorbim de fotbal, acolo de baschet. Nu zicea el ca nu mai vrea sa scrie despre sectia de fotbal? Ca Steaua inseamna CSA? Faptul ca nu il mai intereseaza fotbalul e inca un motiv in plus pt eliminarea lui din stafful fcs, iar la Steaua.ro poate continua linistit. Nici pe mine nu ma mai intereseaza fotbalul. Nici pe Alecs, nici pe Madalin, nici pe Alex. Eu, unul, n-am vazut decat un meci intreg sezonul asta, pe cel cu Larnaca. Si ala din intamplare. Referitor la el, cu siguranta nu va mai scrie acolo. Si vreau sa vad unul de pe aici atat de ipocrit incat sa spuna ca, daca ar fi in aceeasi situatie, ar lua alta decizie. 5. Pai nu stiu. Nici eu nu pot lucra cu anumiti redactori sau mozi care comploteaza impotriva mea pe ascuns, dar inca sunt aici - de dragul Stelei. Zi lucrurilor pe nume, daca tot vrei sa zici ceva. Zi cine a complotat impotriva ta. Si cum. Hai s-o spunem pe bune: echipa ta ideala cum ar arata? Fara mine, fara o parte din moderatori (aia mai neutri), practic fara o opozitie, nu ? Si atunci probabil ca ne-am transforma in antibecali.ro, nu ? Parerea mea este ca ca intr-o situatie ideala, in staff-ul fcs trebuie sa exista cat de cat un echilibru. In momentul asta cred ca tu vrei o dezechilibrare, ceea ce nu e de bun augur, zic eu. Echipa mea ideala ar fi echipa de acum, insa unita. Ma refer la moderare, desigur. De redactie nu vorbesc, ca nu e treaba mea. Contrar a ceea ce crezi, scopul meu nu a fost niciodata sa te inlatur. Consider ca ai facut o treaba excelenta de cand esti admin. De moderatori nici nu mai zic. Parerea mea este ca staff-ul trebuie sa fie in primul rand unit. Edited December 21, 2011 by *Alecs* De ce zici ca nu ma mai intereseaza fotbalul? Nici nu stii la cat Premier League ma uit :)))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Eu nu am fost de acord cu inlaturarea lui Maye, si nu sunt nici acum. Consider, in schimb, ca o decizie in ceea ce-l priveste ar trebui sa fie luata dupa o discutie Alex-Mo-Azzido, ajuns la o concluzie si respectata acea decizie, fara alte comentarii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Cristi, Calin Cand aveti timp de o mini-conferinta sa discutam situatiile astea presante? Putem sa o facem seara, dupa 9 azi, maine? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Sunteti mai rau ca pi zdele ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Tu si Marius. In afara de asta? Cum eu n-am mai comentat aici speram ca si tu sa ai bunul simt sa nu-mi mai aduci numele in discutie si nici sa faci aluzii cretine care nu fac cinste imaginii pe care ti-ai croit-o. Mai ales ca eu personal n-am niciun fel de putere decizionala in cazul moderarii forumului si nici n-am cerut cuiva care are sa ia anumite hotarari in functie de preferintele mele. Despre activistu' de partid am anumite pareri, pe care mi le mentin, dar pe care voi evita sa le mai fac publice, asa cum voi evita pe viitor sa interactionez cu voi doi. In continuare cred ca esti paralel cu "functia" asta coordonator al moderatorilor, in continuare cred ca tu, inainte de toti, profiti de sistemul de "cumetrii" pe care il infierai cu patos zilele trecute, in continuare cred ca nu ai capacitatea de a lua decizii atunci cand e nevoie. Iar asupra acestui aspect ar fi trebuit sa se insiste la sedinta. Insa, cum n-am participat, nu am decat sa accept deciziile luate acolo. Iti promit ca asta e ultima data cand imi spun parerea despre tine pe forum, la fel ca in cazul activistului. In incheiere, nu pot decat sa constat ca sedinta "lamuritoare" a provocat mai multe discutii si nelamuriri, asta desi unii se bateau cu carammida in piept ca vor respecta fara sa discute hotararile luate acolo sau ca se vor retrage, daca vor considera ca le e atinsa "demnitatea in integritatea morala". Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Marius, eu sunt de parere ca s-au lamurit destule chestii. Ca ar mai fi cate una de discutat, asta e altceva. Alex, sunt pe mess pana diseara la ora 22, deci putem discuta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Discutia era despre cine nu-l vrea aici din tot staff-ul. Imi cer scuze ca ti-am dat numele, desi toata lumea de pe aici stia exact cat de mult va aveti la inima. Eu profit de sistemul de cumetrii? ) Personal, dintre cei de aici, nu i-am cunoscut decat pe Lari, Madalin, Costi, Stanici si Fane. Cu tine, Daniel si cu Azzido am dat mana odata, nici macar nu am schimbat mai mult de cateva cuvinte. De unde naibii cumetrii, cand pe majoritatea nu ii cunosc sau abia ii cunosc? Iti dai seama, este visul meu sa am o "functie" pe un site de internet. Si pentru asta imi cultiv un sistem de cumetrii Cat despre ce s-a discutat la sedinta, astept sa vorbesc cu Alex, care a fost acolo. Mai intai sa vad daca rezultatul este cel pe care l-am dorit noi, nu o varianta de mijloc si apoi o sa spun exact ce si cum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Actually Calin si pe mine ma stii personal de la o deplasare de la BV. O sa vb (sper in seara asta). Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Da, am uitat sa te trec in lista. De la intalnirea AISS la care ati venit tu cu Carmina Stan din Bucuresti. Cumetrie, frate... Share this post Link to post Share on other sites