Sign in to follow this  
Followers 0
Azzido

Sedinta

42 posts in this topic

Sedinta, marti seara la otro cafe la ora 6:30. http://www.otrocafe.ro/contact/

Toti cei care vad mesajul asta sunt invitati sa vina.

numarul meu de tel este 0720.036.792, ma puteti suna daca aveti intrebari sau nelamuriri.

tema de discutie o sa fie fcsteaua.ro, evident.

Pana atunci, va rog sa incetati cu certurile pe forum.

Parerea mea o stiti, am repetat-o de mai multe ori.

In cazul in care, totusi, se ajunge la vot sau alte chestii de genul asta, considerati ca Alex are votul meu.

Edited by MoWeed

Bai Azzido, fu tu ti ideea aia cu martea la sedinta... stii bine ca am incasari la bloc de la 18-20...cum facem ???

Edited by Fane

Liniste bah ca a aparut nasul:)

O translatam pe miercuri?

Miercuri este exclus pentru mine. Pentru Pacurar nu stiu, dar nici pentru el nu cred ca o sa fie bine.

Miercuri nu poate nici Costi, nici George. Deci eu zic s-o lasam asa cum a cazut, ca avem programe prea diferite si n-ai cum sa-i impaci pe toti.

faceti si voi un efort si ajungeti !

Nu am cum sa plec de la munca, sunt pe tura cu cine nu trebuie.

SORRY! :no:

1. Persoanele responsabile de coordonarea moderatorilor/redactorilor o sa fie aceleasi.

2. Toate comentariile inutile sa fie sterse, fie ca e vorba de "vpm, pleaca, cool" sau de "forza nea' Gigi, titikaka Barcelona", iar aici ne referim in primul rand la comentariile de la articole, dar si pe forum, exceptie fiind "Coltul Vesel", acolo se poate abera in voie.

3. Se va pune accent pe calitatea userilor, nu pe numarul acestora, iar chestia asta se aplica in ambele directii, deci nu inseamna ca se da ban unuia doar ca nu e de aceeasi parere cu trendul general de pe site. Daca respectivul isi poate argumenta parerea si este o persoana cu care poti discuta, respectivul isi poate continua activitatea pe site fara probleme. (repet, se aplica in ambele directii, indiferent ca e anti becali sau este o persoana mai moderata)

4. Se vor promova mai putin meciurile clubului de fotbal (fara cronici/avancronici), exceptie fiind meciurile importante, gen cupe europene sau derby-uri, unde se vor adauga articole neutre scrise de redactori sau preluate din presa.

5. Se va scrie in continuare despre transferuri si alte chestii importante legate de FC Steaua, cu mentiunea ca se vor scoate in evidenta si transferurile nereusite de-a lungul timpului, deci incapacitatea actualei conduceri a clubului.

6. Atacurile impotriva staffului nu vor mai fi permise. Userii daca sunt nemultumiti de activitatea persoanelor din echipa FCS trebuie sa posteze pe forum in topicul de nemultumiri, nu in comentariile de la articole, cu mentiunea ca nu sunt interzise discutiile in contradictoriu sau schimbul de replici prin argumentare, in schimb e o problema cand se transforma comentariile in atac la persoana si se intampla constant sau repetat.

Moderatorii trebuie sa sa ia masuri impotriva acestor atacuri, avertizand userii prin mesaje private, warn sau ban - in functie de gravitate si de antecedentele respectivelor. Eu daca o sa observ atacuri de genul asta, initial o sa anunt moderatorii. Daca mozii nu iau nici o masura, urmeaza sa sanctionez eu persoana respectiva (sau sa vb cu Alex), de asemenea exista si posibilitatea ca adminul sa sanctioneze moderatorii daca nu iau masuri in astfel de situatii- in functie de gravitate.

7. Per total nu ne mai intereseaza traficul care o sa-l aiba siteul, urmand sa punem accent pe calitatea materialelor si a comentariilor de pe site.

8. Daca o sa scada veniturile din reclame este posibil sa recurgem la donatii sau sa platim din buzunarele proprii cheltuielile de intretinere a siteurilor (aprox 130 E/luna)

9. Maye nu mai primeste acces, Stix ramane banat. O posibilia banare a lui bogdanp, aici nu s-a impotrivit nimeni ;)

S-a mai discutat despre:

- legea 4 si posibilitatea de a ataca in instanta aceasta lege. S-a ajuns la concluzia ca este dificil, dar va incerca Adrian Pacurar sa programeze o intalnire cu cei de la Tm, Dinamo si vom vedea daca putem face ceva impreuna.

- posibilitatea infiintarii unei echipe a suporterilor si implicatiile aferente. Aici nu s-a ajuns o concluzie concreta despre ce vom face cand/daca se va infiinta o astfel de echipa.

Cam asta s-a discutat, cu mentiunea ca ideile de mai sus se vor aplica pana la sfarsitul returului, apoi vom trage linie si vom analiza ce a fost bine si ce nu.

Alex, am ratat ceva din cele discutate ?

PS: s-a mai discutat si despre DuckTV :)

Repede imi vine in minte doar chestia cu counterul.

O sa revin cu mai multe amanunte:)

O intrebare am, pe care eu o consider importanta: cand ziceti ca se va pune accent pe calitatea userilor ce inseamna asta? Ca un adevarat sau un individ precum kellerman poate primi 7 zile din prima sau, sa zicem, dupa un avertisment?

de asemenea exista si posibilitatea ca adminul sa sanctioneze moderatorii daca nu iau masuri in astfel de situatii- in functie de gravitate.

Cand exista aceasta posibilitate? Oricand vrea adminul sau cand moderatorii au fost anuntati asupra faptelor unui user si cu toate acestea nu au luat masuri?

9. Maye nu mai primeste acces

Daca Maye nu mai primeste acces, as vrea sa intreb care este diferenta intre faptul ca a scris o ironie, "Screenshot", si a primit ban si fapta in care axl si-a scos si bagat ce a vrut in mama lui Adrian si nu a fost sanctionat cu nimic ?

Nu ca l-as vrea pe axl banat, n-am nimic cu el si asta e exemplul ce mi-a venit in minte, dar vreau sa stiu si eu cum se judeca lucrurile pe aici.

Aaa si se vor aplica pana la sfarsitul returului, dar incepand cu ce data?

Edited by *Alecs*

O intrebare am, pe care eu o consider importanta: cand ziceti ca se va pune accent pe calitatea userilor ce inseamna asta? Ca un adevarat sau un individ precum kellerman poate primi 7 zile din prima sau, sa zicem, dupa un avertisment?

dupa ce a fost avertizat, dar daca nu intelege i se da ban. Voi cum ati vrea sa fie ?

Cand exista aceasta posibilitate? Oricand vrea adminul sau cand moderatorii au fost anuntati asupra faptelor unui user si cu toate acestea nu au luat masuri?

Daca Maye nu mai primeste acces, as vrea sa intreb care este diferenta intre faptul ca a scris o ironie, "Screenshot", si a primit ban si fapta in care axl si-a scos si bagat ce a vrut in mama lui Adrian si nu a fost sanctionat cu nimic ?

Nu ca l-as vrea pe axl banat, n-am nimic cu el si asta e exemplul ce mi-a venit in minte, dar vreau sa stiu si eu cum se judeca lucrurile pe aici.

Aaa si se vor aplica pana la sfarsitul returului, dar incepand cu ce data?

dupa ce moderatorii au fost anuntati si nu au luat masuri.

nu stiu cand axl a injurat, dar daca a facut-o ar fi trebuit sa ia warn sau ban, dar nu cred ca ai dat un exemplu tocmai concludent pt ca Adrian are obiceiul de a scoate din minti oamenii, fiind dupa parerea mea un troll in adevaratul sens al cuvantului.

@ Dragosel, din partea mea ar fi ok sa se continue cu live video. Restul lumii ce parere are ?

Edited by Azzido

nu stiu cand axl a injurat, dar daca a facut-o ar fi trebuit sa ia warn sau ban

Penibil esti tu si cu ma-ta.

Care "I-ati"? Nesemnificativule, care "I-ati"? Ne-am unit noi, toti mozii, am plecat de la gang-bang-ul de la ma-ta de-acasa si i-am dat toti warn?

Cand mort.ii ma-ti-i m-am plans eu bai basina slinoasa?

Axl, stiu ca Adrian are efectul asta chiar si asupra oamenilor cu bun simt, dar incearca sa te controlezi pe viitor. Eventual faceti o conferinta pe mess sau ceva asemanator.

I-am scos accesul din grupul redactorilor lui Adrian. Dati-i ban daca face pe trolul in continuare!

serios, chiar nu poti face o comparatie intre Adrian si axl din punctul asta de vedere. La axl este o exceptie, la Adrian o obisnuinta.

Terminati cu off-topicul, ma faceti sa rosesc.

@ Dragosel, din partea mea ar fi ok sa se continue cu live video. Restul lumii ce parere are ?

Nu face niciun rau livevideo-ul. Ba din contra.

Edited by axl

serios, chiar nu poti face o comparatie intre Adrian si axl din punctul asta de vedere. La axl este o exceptie, la Adrian o obisnuinta.

Dar eu nu fac o comparatie intre axl si Adrian. Ce treaba are Adrian?

Eu fac comparatie intre ce ti-a zis tie Maye si ce i-a zis axl lui ma-sa lui Adrian si sanctiunile/nesanctiunile din fiecare caz.

Edited by *Alecs*

Pro :thumbsup:

Am vrut sa astept sa vorbesc cu Alex intai, dar obiectiile mele la punctul 9 nu au legatura cu el.

Cum vad eu problema punctului 9:

1.Se bate cap in cap cu punctul 1. Conform caruia moderarea este supervizata de o persoana. Drept urmare, persoana respectiva isi alege singura echipa, fara interventii exterioare, fie ca e vorba de AISS, redactori sau tehnic.

Daca fiecare am da afara pe toti care ne-au jignit de-a lungul timpului, probabil ne-am da ban reciproc si n-ar ramane nimeni aici.

2.Din punct de vedere al moderarii, urmatorii moderatori isi fac treaba la fel de des cum ar trebui: Alecs, Madalin, ebonyc, 1on, Daniel-Ionut. Pe restul ii inteleg, nu mai au timp sa o faca, din varii motive. Nu spun sa li se ia accesul, ajutorul lor este binevenit cand au timp, insa este nevoie de mai multi moderatori care sa fie prezenti mai des aici.

Multi din cei care ar putea sa ocupe aceasta pozitie deja au refuzat-o(unii de mai multe ori) - ma gandesc aici la red&blue_boy, danimarcu si altii.

In contextul asta, nu cred ca este ok sa inlaturam unul care-si face treaba.

3.Ce ne asigura ca un astfel de abuz nu se va mai repeta?

4.Cine se va ocupa de baschet de acum inainte pe Steaua.ro?

5.In acest caz, nici eu nu pot lucra cu persoane care m-au facut incompetent. Ce ne facem?

Intrebarile respective si problemele ridicate se adreseaza participantilor la sedinta. Care, dupa parerea mea, au acceptat eliminarea lui Maye ca o concesie facuta lui Azzido pentru ca el, la randu-i sa fie de acord cu o parte din schimbarile alea.

5.In acest caz, nici eu nu pot lucra cu persoane care m-au facut incompetent. Ce ne facem?

Daca se considera de majoritatea membrilor staffului ca prezenta mea in echipa dauneaza site-ului nu am nicio problema sa mi se ia accesul. Daca este doar o pisiceala de-a lui Mo nu am nicio problema sa raman mod.

Nu e o pisiceala, vreau sa arat cat de stupida este eliminarea asta din echipa pe orgolii personale. Si daca ale unora conteaza, al meu de ce n-ar conta?

Ia sa vedem din membrii staff-ului cati considera ca prezenta lui Maye in echipa a daunat accesului?

Edited by MoWeed

Eu. Nu am fost de acord cu cooptarea lui, la fel ca si in cazul Adrian.

Sign in to follow this  
Followers 0