Sign in to follow this  
Followers 0
MoWeed

Sugestii

43 posts in this topic

Lari, te rog sa vii marti la sedinta, pt ca fata in fata se poate discuta mult mai bine decat pe net. Orice am discuta acum este egal cu 0, deci va rog sa va pastrati argumentele pt discutiile de atunci, pt ca intr-un fel sau altul lucrurile o sa se lamureasca si o sa stim in ce directie mergem.

@lari, siteurile respective sunt de sport in general, nu doar targhetat pe Steaua. oamenii prefera sa se informeze din trusturi mari media decat de pe siteul nostru. care isi aduc oameni din enspe mii de locuri iar la noi vin natural.

chiar si asa am fi in primele 10 siteuri de sport, ca sa nu zic chiar mai bine :)

In primii 10, da, stam de vorba. Mi se pare ca am stat chiar mai bine de-atat, mai ales in perioada de proteste. Nu?

Am trecut cu vederea gluma cu "siteurile respective sunt de sport in general, nu doar targhetat pe Steaua". Nu de alta, dar eu, in inima mea neagra de pe ceru' gurii zmoala, eu simt ca acest site in fruntea categoriei "Steaua" de pe orice site de masurat trafic din lume. Sa nu-mi ziceti Marian daca nu e asa!

Aia cu nr1 era o gluma, se pare ca nu mai stiti nici macar de gluma in ultima vreme.

Ba stiu. Chestiile scrise de Axl mi s-au parut pe cat de amuzante, pe atat de true.

Plus de asta, el atingea probleme cat se poate de palpabile, spre deosebire de matale, faraonu' care va ridica acest site pana dincolo de imaginatia noastra.

Toata lumea muncea, Steaua castiga, suporterii prosperau, ce sa mai era asa ceva de vis. Eu nu imi aduc aminte chiar asa, dar mah rog, ti-am zis am memoria mai scurta.

Asa e: la site era un redactor juma' (si ala, pentru ca se acrise, dadea paste la cronici de meci de pe Agerpres), doar 2, maxim unu' juma', moderau, Steaua nu inregistra performante istorice, suporterii erau muuult mai divizati ca acu'.

Apropo in momentul de fata vreo 15% din suporterii de pe fcsteaua, alora de le-am tot explicat de ce e cici nociv cred ca meritul pt calificare e al lui Gigi. Am zis vreo 15 ca mai sunt si votari la misto (ca al meu de exemplu) si consider ca mai mult de 9% din 24 sunt la misto, nici nu vreau sa ma gandesc altfel.

Gata, mi-a revenit simtu' umorului. Hai sa purtam discutii serioase bazandu-ne pe un sondaj pe care unu' cu IP dinamic, de exemplu, poate vota de 80 de ori pe minut. Ba nu, de 1000 de ori pe minut. Ba nu, de 98474087 de ori pe miime.

@Lari

Din cate vad eu pe site-uri de sport suntem pe locul 246, in spatele celor a lui rapid sau a suprcatilor. Asta in conditiile in care acum 2 ani, cand situatia era cel putin la fel de rea ca si astazi eram in primii 10 si eram primul site de sport dupa cei mari(ziare si 2-3 site-uri de pariuri).

Mo, am scos scriptul trafic.ro de pe site de vreo 9 luni, d-asta suntem pe locul 247. :)

si da, in ceea ce priveste Steaua, ne putem considera un site autoritar, avand mai multi vizitatori decat siteul oficial sau orice alt site de sport

avand mai multi vizitatori decat siteul oficial sau orice alt site de sport

:huh::blink:

Stiu c-o dam in diverse, dar urmand linku' ala vei vedea situri care fac constant 15.000-20.000 de unici pe zi. Situri de sport.

Aaa, ca suntem peste orice alt site al suporterilor, da. Dar mi se pare cam exagerat sa ne comparam cu situri cu un asemenea trafic.

In fine, nu asta e important.

Mo, am si spus ca, in perioada protestelor, acest site era foarte urmarit, de multa lume. Incepand cu cei din presa, pana la "oi" sau neutri. La articolele cu "explicatii" ca "2gi=buba", rar se intampla sa nu se sara peste 50 de comentarii.

Cum nu "s-a mai facut publicitate pe stadion din partea PS", nici Mache nu cre'ca ne mai urmareste.

Eu spun ca motivele pentru asta sunt multe si diverse. Unul din ele, ba chiar unul important, este si atitudinea duplicitara pe care am adoptat-o de la venirea lui Piturca incoace. Asta este parerea mea. Stiu ca nu esti de acord cu ea.

Dar discutia de aici nu are absolut nici un sens, la momentul actual. Veti avea maine seara o sedinta. Drept urmare, reluam discutia asta miercuri dimineata. Sau n-o mai reluam deloc. In orice caz, nu are sens sa continuam acum

Edited by MoWeed

Pai nucleul dur de pe acest site a ramas la locu' lui chiar si atunci, chiar si dupa. Oricat de putin mai comenteaza respectivii. Plus de asta, nimeni nu ne-a acuzat de atitudine duplicitara atunci.

Ar fi fost si destul de dificil tinand cont de faptul ca pe topicul de AISS se faceau liste pentru abonamente pe TOT sezonu', de am fost socat vreo 2 saptamani. Si alea erau full, mai era nevoie de oameni care sa stea la coada, si-acu' tin minte. :blink:

Eu nu voi ridica piatra in ceea ce priveste descalecatul lui Piturca. Speram ca disperatu' sa-l pacaleasca pe papagal si sa-i subtilizeze Steaua. Deci as fi un ipocrit cel putin magar sa-i acuz de ceva pe aia care s-au bulucit sa-i bage gunoiului bani in buzunar, chiar daca eu i-am consultat pe multi, la telefon, de sanatate psihica in acea perioada.

E cat se poate de periculos sa privesti totul in alb si negru.

Edited by Lari

:huh::blink:

Stiu c-o dam in diverse, dar urmand linku' ala vei vedea situri care fac constant 15.000-20.000 de unici pe zi. Situri de sport.

Aaa, ca suntem peste orice alt site al suporterilor, da. Dar mi se pare cam exagerat sa ne comparam cu situri cu un asemenea trafic.

a fost o greseala de exprimare. ma refeream strict pe segmentul Steaua. si da, fcs avea si cred ca are in continuare mai multi vizitatori decat siteul oficial

lari, in clasamentul respectiv n-am sta deloc rau, chiar daca stam din ce in ce mai rau de la an la an...in clasamentul respectiv, primele locuri sunt ocupate de siteuri comerciale, siteuri apartinand unor trusturi mari de presa, noi venind imediat dupa ele.

lari, in clasamentul respectiv n-am sta deloc rau, blah-blah-blah-blah

Daca ce?

Am trimis acest mesaj cu titlul ''FCSteaua.ro'' catre doi useri (kappon,tranzit) pe care i-am vazut ( in premiera ) comentand la unul din articole,acestia avand cont de prin 2006 :

Salut !

Iti multumim pentru comentariul de la unul din articole.

Am fi foarte bucurosi daca ai trece mai des pe aici si ,impreuna, sa discutam despre tot raul care se intampla la Steaua si in societatea romaneasca!

O zi buna sa ai !

Ce-ati zice de un mesaj automat pentru userii nou-inscrisi. Exista asa ceva , eu nu mai stiu?

Sau tot asa,un mesaj tip pe care sa-l trimitem noi,moderatorii,catre userii mai vechi care apar la discutii.

Propuneri,idei?

dpdv tehnic se poate face

pai din ce stiu utilizatorii noi inregistrati primesc un mesaj de intampinare, sau ceva in genul. ala cred ca se poate modifica :)

Sefii, ce ziceti, bagati cate un premiu din partea AISS pentru top 3 la Concursul de Pronosticuri Euro 2012?

Sau niste vouchere de reducere de 50% ?

Vorbeam ieri cu gio_stgloria si ne intrebam daca s-ar putea...

:P

Edited by blindica

Mai bine ii dati un telefon, sms, pm, scrisoare recomandata lu' Costi si vorbiti direct cu el despre premii.

din partea mea sa se dea. Costi se ocupa de partea financiara, deci spamati-l!

S-a rezolvat , multumim !

Sign in to follow this  
Followers 0