Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Am zis sa incepem de la ceea ce am discutat mai demult. Am pus propunerile mele (1-7) si a lui Azzido (8,9). Am luat de bun ceea ce a scris Costi mai devreme, de aceea am inceput. Cand vine vorba de persoane eu, la moderare, n-am decat 2 cereri, pentru moment: vreau sa i se dea iar acces lui Maye si vreau ca fiecare sa spuna daca vrea sau nu sa participe. Nu este nici o rusine daca nu vreti; vreau sa stiu pe cine ma pot baza. 1.Desigur ca trebuie sa scriem despre transferuri, rezultate si asa mai departe. Insa intr-o nota anti-Jiji. Adica, sa zicem ca-l ia pe Chipciu. In loc de articolul optimist, in care sa-i uram bafta si asa mai departe, trebuie sa aratam ca am luat atatia jucatori promitatori care s-au plafonat in mizeria fotbalistica si morala de la club. Adica sa-i uram sa nu aiba soarta unui Radut sau Ochirosii(astea fiind exemplele care-mi vin acum in minte, poate sunt altele si mai elocvente). Nu e musai sa enumeram de fiecare data de ce Jiji este de vina, reiese si din articol. Sa zicem ca avem un rezultat de genul 0-5 la Haifa. In locul cronicii in care sa discutam strict fotbalistic, sa aratam declaratiile dinainte de meci, sa aratam ca unii jucatori sunt impusi, sa amintim ca acum cativa ani, fara sa se vehculeze sumele ametitoare de bani de acum, nu aveam ce juca cu echipele de calibrul lui Macabbi. Adica, sa ne folosim de sport pentru a demonstra de ce nu se poate vorbi de sport cat timp e jegul aici. 2.Trebuie sa continuam cu articolele despre istorie a lui Gandalf. Chiar daca, momentan, numai o parte mica le citesc in intregime, trebuie sa insistam. Pentru ca este datoria noastra sa ne promovam istoria, gloriile s.a.m.d. De asemenea, la partea cu istoria trebuie sa aratam diferentele intre ceea ce era inainte de Jiji si ce este acum. Si din punct de vedere sportiv dar, mai ales, din punct de vedere moral. 3.Majoritatea spunem ca Steaua inseamna CSA. Pai haideti sa demonstram asta. Haideti sa promovam din nou articolele de pe Steaua.ro pe prima pagina a site-ului. Ai dreptate, baietii de acolo fac o munca laudabila si, de aceea, trebuie promovati aici, unde traficul este mult mai mare. Aici se poate ca unul din articolele principale sa fie mereu luat de pe Steaua.ro (cand dai click pe el sa fii direct redirectionat acolo). Sau putem sa facem un fel de bara pe lateral in care sa apara articolele de pe Steaua.ro(la fel click=redirectionare). Mai sunt si alte variante. Eu, unul, as scoate de la "urmatorul meci" meciurile echipei de fotbal si le-as pune numai pe cele ale CSA 4.Pentru ca suporterul roman are memoria scurta, saptamanal(sau la o perioada determinata de timp) sa postam un articol in care sa amintim o tampenie din trecut de-a babuinului(valiza, carpa rosie la gat, interzicerea suporterilor, fugarirea jucatorilor de la Bistrita). De asemenea, putem vorbi despre certurile cu diverse glorii, precizand cine sunt acele glorii si ce au facut pentru Steaua. Stiu ca despre astea s-au mai scris, insa trebuie sa le amintim, trebuie ca saptamanal sa readucem in memoria suporterului macar o tampenie facuta de becali. 5.Trebuie sa le oferim suporterilor exemple de comportament. Trebuie sa le aratam ca, in alte locuri, suporterii au o voce si si-o fac auzita. Eventual in comparatie cu ce am facut noi. Sa le aratam ca pentru Betis Sevilia s-au strans 20.000 de oameni intr-un oras cu cateva sute de mii de locuitori, in timp ce, in aceeasi perioada, pentru Steaua s-au strans 4000 intr-un oras cu 2 milioane(o parte din ei venind din afara Bucurestiului). Exemple mai sunt: Dinamo Zagreb sau Legia Varsovia(astea imi vin acum in minte). De asemenea, exemplele astea ar putea fi baza unor dezbateri pe forum: ce au facut bine, ce au facut rau, ce putem aplica la noi, cum ne putem inspira de la ei. 6.O idee care am preluat-o de la mitingul la palat: sa spunem pe site povestea diferitor suporteri, din Bucuresti, din provincie, tineri, batrani care sa spuna de ce Jiji este un cancer, de ce refuza sa vina la meci(sau de ce au renuntat la absenteism). Adica sa le aratam suporterilor ca multi dintre ei, multi care au zeci, sute de meciuri la activ, au renuntat la drogul lor pentru binele Stelei. Trebuie sa dam exemple concrete, nu generale. Bine, asta inseamna sa si gasim oameni dispusi sa faca asta. 7.Din punct de vedere al moderarii. Postarile cretinilor gen flory_steaua vor fi sterse imediat, fara explicatii. Asta nu inseamna ca toti care posteaza in favoarea prezentei la meci vor fi cenzurati. Oamenii care pot lega 2 ideei, cu care este evident ca poti purta o discutie logica in contradictoriu vor fi lasati sa posteze(atata timp cat nu sar calu') in speranta ca ii vom convinge de ce nu trebuie facut asta. 8. am putea chiar sa infiintam categorii noi de articole: de exemplu, saptamanal, am putea sa scriem un articol/doua despre istoria fenomenului ultra din lume, cu poze de la meciul x din italia, cu un filmulet cu atmosfera, ce mesaje au avut aia, cine a avut piro, ce coregrafie , incidente, etc 9. Filmuletul zilei: o chestie interesanta luata de pe youtube, dar care sa aiba legatura cu fotbalul/sportul din lume, gen: x a dat un gol de la 50m, acum 30 de ani, Van Basten a dat un super gol contra Stelei, acum x ani Steaua umilea Dinamo cu 5-0, etc. Putem chiar sa prezentam ultima sectiune ca pe un no comment, asta ca sa scapam de nevoia de a avea un redactor care sa munceasca zilnic la chestia asta. Edited December 18, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Eu am raspuns avant la lettre. Screen-shotul nu a prins si ultima fraza de atunci: Pai noi nu am fost in stare sa facem o amarata de reorganizare din martie pana acu'. La vorbe, suntem campioni. La fapte... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Inainte de a se face un plan, ar trebui lamurita problema departamentelor. In situatia de fata, in care se face abuz preferential de putere, eu (si posibil si altii) nu voi mai continua. Daca se stabileste ca de moderatori raspunde Moweed, de redactori Alex si adminul de problemele tehnice, voi discuta si despre propuneri pentru viitorul site-ului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post E o intrebare in screenshotul ala care inca ma macina: Unde sunt miile alea de oameni care trebuie convinsi? Sunt tot aia de pe National Arena sau altii? Ca aia care s-au scarbit si nu mai intra pe site, protest,etc se inmultesc pe zi ce trece. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Unde sunt miile alea de oameni care trebuie convinsi? Sunt tot aia de pe National Arena sau altii? O sa raspund la asta, cand ai sa raspunzi si tu la intrebarile alea doua. Ca aia care s-au scarbit si nu mai intra pe site, protest,etc se inmultesc pe zi ce trece. Eu vad aceeasi oameni care raspund decent la orice fel de articole. Altfel, absolut nimeni nu e de neinlocuit. Oricum, e "imbucurator" ca ai gasit un nou motiv de hartza din tot ce era scris acolo. Deci asta inseamna radicalizare. Bun! Nu mai am niciun chef sa ridic un deget pentru aia care stiu care-i rau', da' se retrag in confortul vietii personale. Am spus-o public: cine (mai) vrea ceva, sa se implice, sa-si sparga creierii. Adaug aici: sau sa taca! Eu, daca voi renunta, voi avea decenta sa-mi tin gura si sa-i felicit cat se poate de sincer pe cei care au facut ceva constructiv. Prefer oricand un dialog nesfarsit despre orice cu Azzido, de pilda (care mai are sa fie acuzat ca primeste "foloase necuvenite"), decat lectii de la aia carora le pute totu' in lumina verticalitatii ori a cunoasterii lor profunde a atator si atator lucruri. Pozitia mea este asta (o repet, ca sa figureze si pe acest topic, special creat pentru asa ceva): Steaua e o stare de spirit diametral opusa guismului. Sunt dispus sa aratam acest lucru, nu altceva. Iar guie este: grobian, lipsit de respect la adresa rivalilor/dusmanilor, lipsit de fair-play (adica nu recunoaste atunci cand greseste). Sunt de acord sa raspundem la intrebarea "cum facem asta?". Nu vreau sa raspund la "intrebarea" muje guie!. Edited December 18, 2011 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post La prima intrebare cati intra pe site nu pot raspunde ca nu stiu. Pentru a doua pot sa spun ca Dinamo - Steaua cu 138 (o suta treizeci si opt) de comentarii e ceva ingrijorator din ce motive vrei tu. Nu catu niciun motiv de harta, doar ca refuzi sa raspunzi la intrebarea cu unde sunt oamenii aia de trebuie sa ii convingem. Somanescu a refuzat sa imi mai raspunda si a plecat, tu vad ca mai rezisti, ma bucur, astept raspunsul:) Si daca guie e asa, imi spui ce rost are sa facem cronici SPORTIVE? Sa analizam jocul din punct de vedere Tactic? Zici ca Ilie Stan nu l-a ascultat pe Gigi. Ai fost tu langa ei sa vezi ce i-a zis? Eu stiu doar ca l-a sunat pe Mache pe banca sa ii sugereze una, alta. Degeaba, te superi, degeaba te enervezi. Nici eu, nici Calin si nici RESTUL (mai nou) nu suntem de vina ca site-ul s-a dus pe pewla, ca mai nimeni nu mai vrea sa continue si ca cici are 50k de oameni pe extrational arena. Cand mai incurajam oamenii sa mearga la meci sa nu ne mai intrebam : CUM A REUSIT SA STRANGA 50K? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Cand vorbeati despre radicalizare mi-am inchipuit ca va fi rau dar, Doamne iarta-ma, nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca poate fi atat de oribil. 1.Desigur ca trebuie sa scriem despre transferuri, rezultate si asa mai departe. Insa intr-o nota anti-Jiji. Asta este una dintre cele mai extremiste idei pe care le-am auzit pana acum. Nu pot decat sa multumesc divinitatii ca pana la acest moment NU am procedat asa. 2.Trebuie sa continuam cu articolele despre istorie a lui Gandalf. Nu, nu, de trei ori nu! Este prea extrem! Prea radical! 3. sa promovam din nou articolele de pe Steaua.ro pe prima pagina a site-ului. Aici cred ca gresiti fundamental. Pana si cei mai radicali suporteri vor fi absolut ingroziti de radicalitatea extrema a acestei masuri. 4. saptamanal (sau la o perioada determinata de timp) sa postam un articol in care sa amintim o tampenie din trecut de-a babuinului Nu am ce sa spun despre aceasta masura radicala. Pur si simplu nu am ce sa spun. 5.Trebuie sa le oferim suporterilor exemple de comportament. Aici, spre binele vostru si al planului vostru cred ca ar trebui sa modificati in 5.Trebuie sa le oferim suporterilor exemple de comportament radical. 6.sa spunem pe site povestea diferitor suporteri La fel ca la 5, sa spunem pe site povestea diferitor suporteri radicali, domnilor, suporteri radicali. 7.Din punct de vedere al moderarii. Postarile cretinilor gen flory_steaua vor fi sterse imediat, fara explicatii. Asta nu inseamna ca toti care posteaza in favoarea prezentei la meci vor fi cenzurati. Oamenii care pot lega 2 ideei, cu care este evident ca poti purta o discutie logica in contradictoriu vor fi lasati sa posteze(atata timp cat nu sar calu') in speranta ca ii vom convinge de ce nu trebuie facut asta. Oricat as fi eu de impotriva acestei radicalizari a site-ului nu pot sa nu remarc genialitatea acestui paragraf. Deci daca un user scrie cretinitati stergem postul fara explicatii, exact cum spune si regulamentul? Iar daca userul nu spune cretinitati nu stergem? Asa e? Mai simplu, daca postul incalca regulamentul il stergem, daca nu incalca regulamentul il lasam? Adica, si mai simplu, pur si simplu aplicam regulamentul? Plesneste-ma tare si spune-mi Pisi, e genial! Genial, va zic! 8. am putea chiar sa infiintam categorii noi de articole: de exemplu, saptamanal, am putea sa scriem un articol/doua despre istoria fenomenului ultra din lume, cu poze de la meciul x din italia, cu un filmulet cu atmosfera, ce mesaje au avut aia, cine a avut piro, ce coregrafie , incidente, etc E prea radical. O categorie noua de articole? Despre fenomenul ultra IN LUME? Prea radical. Fcsteaua.ro a fost pana acum un site de nisa, un site despre o echipa de fotbal. Evident, in loc sa-l facem mai user friendly si sa infiintam o noua categorie de articole despre, spre exemplu, istoria fenomenului ultra stelist, voi vreti sa-l radicalizati, si aici e iar genial, generalizandu-l! Da, ma inclin! In loc de "neradicalizare" si impingerea cititorilor spre nisa nisei care este fenomenul ultra stelist, noi ne vom radicaliza generalizand! 9. Filmuletul zilei: o chestie interesanta luata de pe youtube, dar care sa aiba legatura cu fotbalul/sportul din lume Da, asta va indeparta intradevar toate oile! Cine ar vrea sa intre pe site-ul radical al suporterilor stelisti cand stiu ca acolo vor gasi un filmulet haios, o faza tare, un gol de la jumatatea terenului! Ati putea folosi si catch frases gen "Intra si vezi ce gol a dat Y din corner! Il vrei la Steaua?". Hai ma oameni buni recunoasteti ca habar n-aveti ce vreti sa faceti. Sunteti impinsi de la spate de orgolii si, posibil, incompetenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Alex, nu degeaba am pus acel screen-shot si nu am dat paste. Pentru ca ti s-a raspuns tot in acel thread. Iar lucrurile s-au oprit acolo. Axle, nu ma face sa rad ca am buzele crapate! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Axl singurul impins de orgolii esti tu, vad ca nu ti-a trecut de la ultimul puci esuat. Despre incompetenta prefer sa nu intram in detalii. Lari chiar TE ROG sa ne mai spui o data UNDE si CINE sunt oamenii aia, ca eu am memoria scurta si nu ma ajuta. Si vezi ca vorbim despre o perioada de acum 6 luni, nu de acum. Acum cred ca suntem si mai in galeata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Noi stim prea bine ce vrem. Si nu e trabloidizarea pe care o vrei tu. Despre competenta pot sa spun ca cei care vor asta reprezinta majoritatea celor care chiar isi mai fac treaba pe site si nu apar numai aici sa fie Gica Contra. Edited December 18, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Bineinteles ca si la mine e vorba de orgoliu. Dar asta nu ma impiedica sa nu fiu orb si sa vad ce vreti voi sa faceti. Si ce vreti voi sa faceti, din punctul meu de vedere, e complet gresit. "Radicalizarea" asta nu-si are rostul acum. Poate si-ar fi avut rostul candva, cand Jegul era la apogeul nemerniciei lui, cand echipa mergea prost, etc., dar am ratat momentul ala. Acum, cand echipa merge aparent bine si Jegul e din nou popular ar fi o greseala imensa. Si, constient ca pot lasa impresia ca-s manat exclusiv de orgoliu, sunt hotarat sa incerc din toate puterile sa va impiedic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Axl pana una alta nici eu nici Calin nu vedem SUGESTIILE tale. Ca de impiedicat am inteles cum sta treaba, ceva constructiv gasim? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Mo, nu vreau tabloidizare, nu stiu de unde ai inteles tu asta. Am spus ca gsp profita de numarul mare de oi fara sa-i indeparteze definitiv, la fel ar trebui sa facem si noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Ai spus ca ar fi o eroare sa incercam sa schimbam ceva si ca ar trebui sa facem ceea ce se cere. Ceea ce mie imi suna exact a tabloidizare Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Axl pana una alta nici eu nici Calin nu vedem SUGESTIILE tale. Ca de impiedicat am inteles cum sta treaba, ceva constructiv gasim? Arunc si eu cu o idee de compromis care ne-ar permite sa mentinem linia pur sportiva (pentru cei inca interesati) precum si cea anti-jeg fara aparenta cedarii (renuntarii/ignorarii) in fata jegului si care inlatura si ideea de site exclusivist/elitist/pana mea anti-jeg in ochii publicului. Senatul Roman avea un instrument juridic numit Damnatio Memoriae. Era o pedeapsa adresata in mare tradatorilor si celor ce prin actiunile lor dezonoreaza Imperiul, si insemna pur si simplu stergerea lor din istorie, din orice document, inscriptie, fresca, pictura, statuie sau grup statuar, etc. S-au pastrat extrem de putine nume a celor condamnati ceea ce e dovada a eficacitatii instrumentului. Acelasi lucru l-au facut si egiptenii (pentru cei ce cocheteaza nitel cu istoria), cu toate cartusele alea stricate cu dalta, cu stergerea chipurilor, etc. Bine, smecheria functioneaza cel mai bine dupa decesul persoanei respective. La noi din pacate inca nu e cazul. Dar se poate improviza. Putem face un comunicat de presa in care site-ul suporterilor, fcsteaua.ro (nu AISS) il condamna pe jeg la Damnatio Memoriae. Pare si poate fi o frumoasa lovitura de imagine. Putem modifica (nu sterge!) in arhiva orice articol, comentariu, poza, etc. in care apare numele jegului, si inlocui numele nu cu apelative (jeg, cioban, Chtulu) ci cu ******. Putem pedepsi pe oricine mai foloseste alta exprimare decat ******, in articolele in care inevitabil trebuie sa apara numele lui va aparea tot ******. In acest fel putem vorbi despre fotbal SI despre jeg. Astep feed-back si cand spun astept feed-back nu spun astept feed-back (numai) de la Lari. Ai spus ca ar fi o eroare sa incercam sa schimbam ceva Am spus ca ar fi o eroare sa schimbati nu ceva, am spus ca ar fi o eroare ireparabila sa radicalizati. si ca ar trebui sa facem ceea ce se cere. Ceea ce mie imi suna exact a tabloidizare Cum adica ce se cere? Ce exact se cere? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Din punctul meu de vedere, eliminarea numelui lui este o idee foarte buna, chiar in contextul radicalizarii. Dar, chiar si asa, tot nu avem despre ce fotbal vorbi. Ba chiar, daca facem numai asa, incurajam si mai mult ignorarea jegului. Parerea mea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Axl, e o idee buna si pe care am putea/o vom aplica. DAR si acest DAR e unul foarte mare, scoaterea NUMELUI din ecuatie, tot nu explica de ce avem cronici SPORTIVE cand apare cici miercuri la TV sa spuna echipa de sambata, cand schimbarile sunt facute din loja, cand transferurile sunt facute de Sf. Gheorge in tandem cu Sf. Parascheva. Deci linia aceasta pur sportiva nu mai exista, pentru ca e intoxicata de cici. Putem in schimb sa punem DOAR meciurile CSA pe site, peste tot si sa punem o nota ca la meciurile de fotbal NU AVEM cum sa facem asa ceva pentru ca acolo nu exista sport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Putem in schimb sa punem DOAR meciurile CSA pe site, peste tot si sa punem o nota ca la meciurile de fotbal NU AVEM cum sa facem asa ceva pentru ca acolo nu exista sport. Si o sa ai FIX 10 vizualizari si 5 comentarii. De ce la CSA se vine doar la finale ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Mda, bagarea pe gat cu forta a meciurilor de la CSA. Pe cine pana mea intereseaza cu adevarat sporturile alea? Da, sunt sportivi care se antreneaza mult si fac performanta pe bani putini, cu merite nerecunoscute indeajuns, etc. Tot respectul pentru ei, si cand spun tot respectul spun ca mai auzi din cand in cand de o finala castigata sau de niste medalii si-ti zici, hm, ce chestie, bravo, si uiti in jumatate de ora. Sa fim sobri, NIMIC nu inlocuieste fotbalul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Daniel in acest moment sunt pe site urmatoarele articole: Steaua - prezent si viitor - 141 vizualizari si 2 (DOUA) comentarii - articol cam anti-guie. Tricolorii au tacut la imnul nostru, dar l-au cantat pe cel al Ungariei! - Libertatea, ceva cu bozgorii 729 de vizualizari si 34 de comentarii. Pun pariu ca daca mai punem si un filmulet o sa depasim suta. Pupat Piata Universitatii - Vizualizari 1139 si 18 comentarii. Au disparut stelistii - 896 Vizualizari cu 30 de comentarii. Steaua - Twente 2128 cu 50 de comentarii. Si nu mai continuu. Fa-mi pe plac te rog. Mergi in perioada mea preferata aia cu Olaroiu. Ia tu ORICE articol vrei de atunci si spune-mi minimul de vizualizari si de comentarii. Iti zic si tie ce i-am zis lui Lari, acum 4-6 ani la un Steaua - Dinamo erau 1000+ comentarii, acum vreo 2-3 au ramas 4-500, anul asta sunt 138, nu facem nimic peste 2 ani o sa avem fix 30 ca si la CSA. Si pana la urma care e scopul nostru, traficul sau stelismul? Ca avem eu si Calin o idee de trafic, in 2 luni suntem nr 1 in topul site-urilor de SPORT GARANTAT! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Si vezi ca vorbim despre o perioada de acum 6 luni, nu de acum. Acum cred ca suntem si mai in galeata. Pe ce te bazezi cand spui chestia asta? Eu nu vad nicio diferenta inca de prin toamna anului trecut. Daca e sa fim in galeata suntem pentru ca eu sunt printre singurii redactori care mai si munceste, desi mai multi au acest statut. E simplu sa nu faci nimic pana cand lucrurile nu se ordoneaza asa cum ai tu chef si sa faci comparatie cu o perioada in care mai munceau inca cel putin doua persoane si sa mai si spui: daca imi dati mie sabia de jedi-sef, aduc oameni, daca nu, nu. Fratica, sunt cam aceeasi oameni care comenteaza pe acest site/forum inca din toamna anului trecut, diferentele sunt nesemnificative (da-mi exemple concrete de oameni care atunci comentau constant si acum nu). Da, situl s-a umplut de oi, dar, pentru asta, adreseaza-te (si) moderatorilor. Eu nu m-am bagat NICIODATA in chestia asta. Si eu as vota PENTRU ca mozii sa fie mozi, iar redactorii, redactori. Rareori a dat satisfactie, pe acest site, cumul de functii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Lari cu siguranta ca esti printre cei care muncesc cel mai mult la site-ul asta, nimeni NICIODATA nu a zis altceva. Instinctul meu feminin imi zice ca suntem mai prost ca acum 6 luni. Eu cu sabia mea de jedi-sef nu pot face nimic, fara alti oameni pe langa mine. Eu din pacate nu sunt Ciobanul sa fac absolut totul. Si perfect pe deasupra. @axl Dar sentimentul de umilinta cand vezi ce se intampla cu Steaua poate inlocui cu succes fotbalul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Fa-mi pe plac te rog. Mergi in perioada mea preferata aia cu Olaroiu. Ia tu ORICE articol vrei de atunci si spune-mi minimul de vizualizari si de comentarii. Iti zic si tie ce i-am zis lui Lari, acum 4-6 ani la un Steaua - Dinamo erau 1000+ comentarii, acum vreo 2-3 au ramas 4-500, anul asta sunt 138, nu facem nimic peste 2 ani o sa avem fix 30 ca si la CSA. Ia uite-l si p-asta ce comparatii face, te doare mintea! Ba, nene, lumea a cazut de foarta multa vreme de acord ca traficul acestui site a fost direct proportional cu performantele echipei. Si, in perioadele alea, lumea MUNCEA pentru situ' asta, nu era gargara. Astea-s motivele, e cat se poate de simplu. Si pana la urma care e scopul nostru, traficul sau stelismul? Ca avem eu si Calin o idee de trafic, in 2 luni suntem nr 1 in topul site-urilor de SPORT GARANTAT! Deci tu zici ca o sa fim si spuma stelismului si o sa facem si trafic? "io, Ciobanul, va garantez ca Steaua va lua campionatu', va garantez ca o sa fac transferuri ... Shampion Liiiig, finala Ligii Euroooopaaaa ..." Uitati aici link catre sectiunea "Sport" de pe trafic.ro: http://www.trafic.ro/vizitatori/top-siteuri-sport/saptamana Nu vorbesc de sport.ro, dar celelalte au regulat peste 20.000 de useri zilnici pe zi. Azzido, Costi, scoateti istoria statisticilor, va rog! TOT ce ati propus voi pana acum s-a mai facut. Ba mai mult, in urma cu 4-6 ani, multe din ideile alea nici nu existau pe site. Erau doar oameni cat se poate de pasionati, care MUNCEAU. Esential, nu exista segregarea asta in randul suporterilor, pe marginea careia se poarta 85% din discutii in ultimul an (cel putin) pe acest site. M-am lamurit! @Azzido @Costi @Adi @restu' gastii vesele Nu are rost sa mai vin marti. Stabiliti voi ce e de stabilit (daca e ceva de stabilit) si cu asta basta. Stiti pozitia mea, mi-am expus-o de mult prea multe ori. Gata, ati scapat de tot de mine pe subiectu' asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post @lari, siteurile respective sunt de sport in general, nu doar targhetat pe Steaua. oamenii prefera sa se informeze din trusturi mari media decat de pe siteul nostru. care isi aduc oameni din enspe mii de locuri iar la noi vin natural. chiar si asa am fi in primele 10 siteuri de sport, ca sa nu zic chiar mai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Aia cu nr1 era o gluma, se pare ca nu mai stiti nici macar de gluma in ultima vreme. Toata lumea muncea, Steaua castiga, suporterii prosperau, ce sa mai era asa ceva de vis. Eu nu imi aduc aminte chiar asa, dar mah rog, ti-am zis am memoria mai scurta. Apropo in momentul de fata vreo 15% din suporterii de pe fcsteaua, alora de le-am tot explicat de ce e cici nociv cred ca meritul pt calificare e al lui Gigi. Am zis vreo 15 ca mai sunt si votari la misto (ca al meu de exemplu) si consider ca mai mult de 9% din 24 sunt la misto, nici nu vreau sa ma gandesc altfel. Share this post Link to post Share on other sites