Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Steaua - AEK Larnaca 3-1 (0-0)

191 posts in this topic

Si, intr-adevar, numai niste suporteri minunati nu pot scanda decat "lupta Steaua", "am avut si vom avea mereu..." si "**** Dinamo".

Nu ii dedicati un cantec stapanului vostru? Oilor!

Mo, Red va rog din suflet nu-i mai raspundeti poate se duce... Si-asa mi-e rau de aseara si tre' sa muncesc imi mai intorc si astia stomacu, va rog mult lasati-i cu ne-a jj al lor...

Fericiti cei saraci cu duhul, mare vorba, uite ce fericiti sunt ei, noi niste frustrati care latram la luna

Foarte frumos,tot grupul anti Gigi v-ati pus pe mine ...

Si ce credeti ca daca sunt de la Targoviste nu pot veni la meci ?voi sunteti idiotca stati langa stadion si nu veniti..numai vreau sa comentez cu toti frustrati,mult noroc in continuare mari suporteri ce va credeti

Decat sa veniti voi la meci sa il injurati pe Gigi ..mai bine stati acasa .. fular-campionii

Aaa, asta era, sa nu venim noi sa-l injuram pe Gigi...Asta va e frica voua adevaratilor...

De ce peste 90% din astia ca tine sunt analfabeti, agramati? La ce te duce cu gandul?

Ce sa ma mai agit, nici macar nu stii limba romana. Probabil esti unul din cei care au picat bac-ul anul asta.

Sper sa fi fericit in ignoranta ta.

Spre 24! Sus pe Maybach! Mos Craciun Ciobanul! Tiki takaaa! fular-campionii

Si ce credeti ca daca sunt de la Targoviste nu pot veni la meci ?voi sunteti idiotca stati langa stadion si nu veniti..numai vreau sa comentez cu toti frustrati,mult noroc in continuare mari suporteri ce va credeti

Baietel, ai vazut ce frumos au renovat nemtii Spitalul Coltea? Imi este mult mai drag sa admir arhitectura aia deosebita decat sa ma holbez la niste stalpi de beton armat sau cateva grinzi. Nefericit esti tu ca stand in Targoviste si nu langa Stadionul National ratezi in drumul tau si un popas la Million Club ( aproape de National Arena) .

Si pune dracului mana pe gramatica limbii romane ca e mai frustrant in viata sa nu stii sa scrii.

Am mai zis de la inceput ca nimerit ar fi fost sa faca primaria stadionul si pentru atletism. Cu siguranta ar fi fost multi oameni si la evenimente importante gen Golden League .

Decat sa veniti voi la meci sa il injurati pe Gigi ..mai bine stati acasa .. fular-campionii

Decat sa vin sa strig 'ue dinamu/rapid/tigani,ciori,caini,javre,potai etc' la un meci cu FC Brasov sau AEK Larnaca chiar ca mai bine stau acasa.

eu as milita ca articolul despre invitatia la dialog sa fie pus intr-un loc accesibil pe site astfel incat sa fie citit si recitit de toata lumea, indiferent de convingeri si simpatii. in felul asta poate o parte dintre cititori, cat de mica, ar intelege ca unitatea (ne) ajuta foarte mult.

Edited by Harald

Ba baieti,stati voi acasa ..si fara voi Steaua v-a avea suporteri minunati

Romania, fara tine, ar avea mai multi oameni care nu-si bat joc de limba acestei tari.

Baieti, oita de serviciu a luat o pauza.

Jignirile nu-si mai au rostul. Reveniti la titlul topicului, care o fi ala.

Aveam cumparat de cineva bilet la tribuna si stau la 5 minute de mers pe jos de stadion si am trecut exact prin fata stadionul in drum spre un prieten in sensul opus zecilor de mii care se duceau la meci. Normal ca as fi vrut sa fie altfel situatia, dar pur si simplu am simtit ca nu e locul meu printre cei 50 de mii de indivizi si nici nu va fi cat de curand.

Aveam cumparat de cineva bilet la tribuna si stau la 5 minute de mers pe jos de stadion si am trecut exact prin fata stadionul in drum spre un prieten in sensul opus zecilor de mii care se duceau la meci. Normal ca as fi vrut sa fie altfel situatia, dar pur si simplu am simtit ca nu e locul meu printre cei 50 de mii de indivizi si nici nu va fi cat de curand.

Esti un frustrat! Nu intelegi?! Te duceai sa sustii echipa , il ignorai pe Nea Gigi!

Scuza-ma,nu aveai cum sa-l ignori atata timp cat biletul a costat bani.

Caline, vorbesti de ignoranta cel putin de 2 ori in 3 posturi. Dar raspunde-mi si mie la intrebare te rog.

Cine ignora? Cei care se duc la meciuri si incurajeaza Steaua pentru ca asa simt ei (ca sunt prosti, cocalari, tarani, dinamovisti, asta este partea a doua), sau cei care stau in scaune si si plang nefacand absolut nimic constructiv (un protest de 1000 de persoane n-are nicio relevanta avand in vedere ca ieri au fost 50000 la stadion / sau niste poze pe net cu VPM) la fiecare victorie? Mie imi pare putin ipocrizie.

Ignoranti sunt aia care, desi stiu ca asta face rau echipei, prefera sa-l ignore.

Ignoranti sunt aia care, vazand ca protestul impotriva lui becali nu are sanse de izbanda(cel putin nu in viitorul apropriat), si-au schimbat radical viziunea. Nu pentru ca asa simt ei, ci pentru ca asa e mai usor.

Ignoranti sunt aia care, desi li s-au adus atatea dovezi, cred in continuare ca retardatul nu are nici o vina si baga bani la club.

Ignoranti sunt aia care ignora declaratiile retardatului, declaratii prin care-si bate p**a de ei.

Ignoranti sunt aia care au crezut la inceput ca becali va pleca in 2-3 luni si doar atat o sa trebuie sa sufere din cauza faptului ca nu mai sunt suporteri.

Ignoranti sunt aia care au vandut clubul(moral vorbind) pentru niste pseudo-rezultate si ocazia de a te lauda pe facebook cu poze de la meci, de pe marea Arena Nationala.

Ignoranti sunt aia care acum un an erau cei mai mari protestatari si acum ii iau la **** pe cei care gandesc la fel.

Ignoranti sunt cei care cred ca mai importante sunt rezultatele din urmatorii 2,5,10 ani decat insasi identitatea Stelei.

Ipocrizie este sa pretinzi ca-l urasti pe becali si sa-i bagi in acelasi timp bani in buzunar. Ipocrizie este sa spui ca iubesti clubul asta si sa asisti bucuros la distrugerea lui.

Edited by MoWeed

Caline, vorbesti de ignoranta cel putin de 2 ori in 3 posturi. Dar raspunde-mi si mie la intrebare te rog.

Cine ignora? Cei care se duc la meciuri si incurajeaza Steaua pentru ca asa simt ei (ca sunt prosti, cocalari, tarani, dinamovisti, asta este partea a doua), sau cei care stau in scaune si si plang nefacand absolut nimic constructiv (un protest de 1000 de persoane n-are nicio relevanta avand in vedere ca ieri au fost 50000 la stadion / sau niste poze pe net cu VPM) la fiecare victorie? Mie imi pare putin ipocrizie.

daca e asa cum zici tu,de ce te mai obosesti sa postezi despre ceea ce se intampla? nu cred ca nu te-ai bucurat de aceasta calificare,poti spune orice in posturile tale dar,reactia ta a fost una pro Steaua aseara cu siguranta.

* oierul e oier si nu ai ce sa ii faci,dovada o noua escaladare pe maybach si aclamare la scena deschisa,voi chiar nu realizati ca degeaba suntem impotriva lui? Steaua ramane Steaua,iar oierul trebuie ignorat,nici moartea lui nu va scapa Steaua de clanul becaliot.

Edited by Mem0

Ba baieti,stati voi acasa ..si fara voi Steaua v-a avea suporteri minunati

Si inteligenti pe deasupra.

Fantastic. Steaua ati omorat-o. Sunteti amabili macar limba romana s-o lasati in viata?!

Hai ma, acum esti ignorant daca te duci pe National Arena sa vezi stadionul? Oameni buni, trezitirea in plm. Eu cred ca unii dintre voi ori sunteti baieti de bani gata de vi se pare o prostie stadionul, ori va treziti in fiecare dimineata intr-o vila de 5 etaje cu un Caen la poarta si la 50 de metri de Santiago Bernabeu.

Caline, nu la tine ma refer cand spun de ipocrizie. Sunt altii, multi. Uita-te la copilasul asta de deasupra care vrea suporteri inteligenti la fotbal. El incurca Liga Campionilor cu Olimpiada de matematica.

Si eu te-am rugat sa-mi raspunzi la o simpla intrebare, nu sa-mi filozofezi 10 randuri. E sau nu ignoranta sa stai in curulet acasa si sa strigi muiie becali? Simplu.

Daca ceri cuiva sa scrie corect, inseamna ca-i ceri sa fie olimpic la matematica. Ce asemanare o fi, aia o vezi doar tu. Logica lui roni. Dar nu cer, ca stiu ca nu-i.

Tu vorbesti de "baietii de bani gata", iar tu ai asta ca subtitlu.

Deci da, nu la el te referi cand spui "ipocrizie". Te referi la persoana ta. Am elucidat misterul.

Ramai in lumea ta!

Vladut, nu esti tu un pic cam prost?

@Ronnie sunt in Bucuresti si n-am calcat pe mall arena. Nici macar la ziua portilor deschise.

Aseara, la intrare, era coada de 200-300 de persoane la fiecare serie de turnicheti. Nu e nimeni suparat pt asta... pe Ghencea se facea prapad.

Sunt curios cat sta Ilie ca antrenor , parca vad ca la urm. 2-3 egaluri e demis !

Suntem 5 milioane de stelisti in tara , punem 10 euro fiecare , luam clubul iar dupa se auto'finanteaza

@Ronnie poti sa vezi stadionul si la un meci la nationalei, nu e obligatoriu sa ii bagi bani mizeriei in buzunar.

@*Alecs* Porsche Cayenne, in accent de moldovean :D

Cel mai mult imi pare rau pentru ca nu mai exista Peluza Sud din Ghencea , daca aseara aia a fost atmosfera sa fi vazut ce atmosera ar fi fost daca SUD-ul era inca in acctivitate.

Sign in to follow this  
Followers 0