Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Steaua - AEK Larnaca 3-1 (0-0)

191 posts in this topic

Ar fi frumos sa se iasa la Universitate si dupa o eventuala victorie cu Vointa Sibiu...

Vad ca Jiji a fost incantat de atmosfera, de numarul spectatorilor. Siguuur se gandeste sa plece...Asta e. Lupta e cam pierduta...

poate ca totusi in multimea aia care merge la universitate se va gasi unul care sa ii dea in cap lui behaila. ar fi frumos sa avem doua bucurii intr-o seara, la cata amaraciune am trait de cand prostul universului a cumparat Steaua!

nu am mai tremurat de mult asa ca in seara asta. cel mai mult conteaza ca Steaua a dovedit inca o data ca duce greul in Europa pentru Romania, calificandu-se din nou in primavara europeana. chiar daca a facut-o chinuit, intr-o grupa in care in mod normal trebuia sa faca 16 puncte. si a facut-o zic eu cu mare noroc, mare mare noroc. noroc ca mai sunt si nemti pe lumea asta. si noroc ca Marica nu este totusi atat de dinamovist pe cat este de roman! cinste lui!

Asa e , Bravo Marica !

Multumim !

S-a vazut inca odata seriozitatea nemtilor , puteau sa mearga cu 4-5 pusti cum a facut Sporting in meciul cu Lazio si sa ia 3 , dar a fost un foc de paie totul , era clar ca o sa ii bata !

red&blue esti cel mai smecher de pe aici vad , esti huligan intre 4 pereti?

Edited by Al1nn

Chiar acum citeste, are net pe mobil...

Ce sarbatoare se face din aceasta calificare, asta inseamna credit in plus pentru Jiji...

Suntem tot mai putini, ajungem sa fim priviti/tratati ca fiind ciudati de suporterii adevarati...

Edited by red&blue_boy

Eu as iesi la Universitate. Sa aprind o lumanare...

nu pot ajunge, pune si din partea mea una

red&blue_boy

Atata timp cat pentru ei Steaua inseamna doar un motiv de lauda la munca/scoala si o bucurie timp de 90 de minute in weekend si la stirile din "sport" zilnice(la "arogantele" nevertebratei din loja), normal ca ne vor privi ciudat.

Eu, unul, ma gandesc cu tristete ca mizeria din club a ajuns asa de mare incat nu ma pot bucura la o calificare in primavara europeana.

Ma gandesc cu tristete ca se rugau prieteni de-ai mei de mine sa ma duc la meci aproape gratis si am refuzat pentru ca asta am simtit eu ca trebuie sa fac. Cand alta data, l-as fi facut pe dracu' in 4 sa fiu acolo.

Ma gandesc cu tristete ca singurul sentiment pe care-l am atunci cand ma gandesc la echipa asta este unul de dispret.

Ma gandesc cu tristete ca am fost contemporan cu sfarsitul Stelei vitezistilor si nasterea Stelei cocalarilor.

Ma gandesc cu tristete ca nu mi-am dat seama de la inceput cat de nociv este acest gunoi care raspunde la numele de becali.

Ba chiar imi fac procese de constiinta ca am mers la finala cupei de anul asta....

Rau am ajuns noi, dar mai rau a ajuns Steaua.

Edited by MoWeed

red&blue esti cel mai smecher de pe aici vad , esti huligan intre 4 pereti?

Nu, ti se pare, sunt afara,ca e placut, nu e frig si, oricum, la cat sunt de infierbantat dupa aceasta calificare n-ar mai conta...Cand am mai auzit si ca Jiji o sa ia 4 (patru) jucatori de mare valoare, regret ca n-am elicopter sa dau o fuga pana la Universitate...

Barem nu editez mesajele dupa, nu sterg ceva ce-am zis...

POSIBILI ADVERSARI Steaua

Anderlecht - Belgia

Besiktaș - Turcia

Standard Liege - Belgia

PSV Eindhoven - Olanda

Sporting Lisabona - Portugalia

Athletic Bilbao - Spania

Metalist Harkov - Ucraina

Twente - Olanda

Manchester United - Anglia

Manchester City - Anglia

Olympiakos Pireu - Grecia

Valencia - Spania

Sa jucam cu Metalist sa mai iesim odata in universitatii..oricum seara asta e a gibonului fara doar si poate , la urm. meci pe care il pierdem "du-te si lasa-ne"..oricum nu scapam usor de el , si-a facut un nume pe spatele Stelei !

poate ca totusi in multimea aia care merge la universitate se va gasi unul care sa ii dea in cap lui behaila. ar fi frumos sa avem doua bucurii intr-o seara, la cata amaraciune am trait de cand prostul universului a cumparat Steaua!

Prima care a fost?

Sa jucam cu Metalist sa mai iesim odata in universitatii..oricum seara asta e a gibonului fara doar si poate , la urm. meci pe care il pierdem "du-te si lasa-ne"..oricum nu scapam usor de el , si-a facut un nume pe spatele Stelei !

Si de asta, colegii mei de forum, spun eu ca nu ai cu cine. Pentru majoritatea conteaza numai rezultatele...

red&blue_boy

Atata timp cat pentru ei Steaua inseamna doar un motiv de lauda la munca/scoala si o bucurie timp de 90 de minute in weekend si la stirile din "sport" zilnice(la "arogantele" nevertebratei din loja), normal ca ne vor privi ciudat.

Eu, unul, ma gandesc cu tristete ca mizeria din club a ajuns asa de mare incat nu ma pot bucura la o calificare in primavara europeana.

Ma gandesc cu tristete ca se rugau prieteni de-ai mei de mine sa ma duc la meci aproape gratis si am refuzat pentru ca asta am simtit eu ca trebuie sa fac. Cand alta data, l-as fi facut pe dracu' in 4 sa fiu acolo.

Ma gandesc cu tristete ca singurul sentiment pe care-l am atunci cand ma gandesc la echipa asta este unul de dispret.

Ma gandesc cu tristete ca am fost contemporan cu sfarsitul Stelei vitezistilor si nasterea Stelei cocalarilor.

Ma gandesc cu tristete ca nu mi-am dat seama de la inceput cat de nociv este acest gunoi care raspunde la numele de becali.

Ba chiar imi fac procese de constiinta ca am mers la finala cupei de anul asta....

Rau am ajuns noi, dar mai rau a ajuns Steaua.

Te inteleg perfect, asa am ajuns si eu, sa nu mai ma bucur la o victorie cu Dinamo sau o calificare in primavara europeana...Ne-a Jiji mi-a luat astea...

Cand ma gandesc ca zilele urmatoare o sa ma intalnesc cu "stelisti" si doar eu o sa fiu oaia neagra, ca nu ma bucur, ca nu vad ce de lume a fost la stadion, ca toti sunt alaturi de Steaua, ca Becali o sa faca echipa, etc...

Asa e, vai de noi, dar mai vai e de Steaua...

Am spus ceea ce se va intampla..nu am zis ca la rezultate ma bucur si la infragneri "du-te , pleaca , mori" , se stie care e treaba :) dar macar..in seara asta dorm linistit desi cum spuneti nu e o performanta remarcabila , trebuia sa ne luptam la castigarea grupei nu sa luam 5 de la maccabi si sa transpiram pana in ultimele 5 minute pentru o calificare + spatele altora ca si intodteauna !

Prima care a fost?

prima a fost ca nu aml uat bataie de la ciprioti :-)

Vad ca Jiji a fost incantat de atmosfera, de numarul spectatorilor. Siguuur se gandeste sa plece...Asta e. Lupta e cam pierduta...

Lupta nu e pierduta! O calificare norocoasa nu poate sa-l ajute pe cioban mereu. Are jucatori incredibili la echipa, dar care or sa pice asa cum au picat toti ceilalti. E doar ceva de moment, stai linistit. E o perioada neagra, atata tot.

singurul lucru trist e ca lumea il iubeste si aclama pe Ciobanul......sa i vedeti la anu cand dau cu totii buzna la sectiile de votare sa i voteze pe aceeasi conducatori care i mint si fura de 21 de ani.......popor de hoti,prosti si curve

acum o luna Rusescu era pe lista disponibilizarilor,Nikolic la fel dar,uite cum " oile negre " ii dau peste nas baciului sef de la stana.

bogdanepunkere unde dracu` ai fost ca te am cautat peste tot gargarito.mare sobolan esti.

tara asta nu mai are scapare,m am ingrozit pur si simplu.

"Am facut 25 de ani de puscarie pentru un popor de idioti" Petre Tutea.

Gigi Gigi mos craciu mos craciun!

9-le ala e pus intentionat. Ca o inima pe jumatate iesita. I love 47.

Or fi fani Dragonu`...

La 1-1 am zis ca ne batem singuri daca pierdem calificarea asta.

Sign in to follow this  
Followers 0