Posted December 10, 2011 · Report post doar 45.000 de bivoli si caprioare... ma asteptam la mai mult.. spiritul de turma persista~ Duckadam.. "si la meciul cu crapid si cu macabi stadionul a fost foarte plin" exagerat de plin, mai mult decat plin-ul. =)) Suporteri adevarati e pe stadion Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Joacă Steaua zici că-i Barcelona... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post ca de obicei un meci castigat 2 pierdute Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Tiki-taka Barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Suporteri adevaratii il fluiera pe kapetanos pt k sio merita ca la facut la bani pe ne-a Gigi Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Pacat 3 bari plus ca am dominat meciul,ne-a lipsit norocul,am avut destule ocazii,chiar si minutele cu 2 oamenii in plus nu a fost sa fie,meci placut daca continuam tot asa suntem pe un drum bun.FORZA Steaua ....1-1 Scor final. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post se tin ole-urile aicisha pe site? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Imi e scarba de cei care l-au huiduit pe Kapetanos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Si totusi...ce gol a dat Mihai costea :-?. Merita laude baiatu'. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Pacat 3 bari plus ca am dominat meciul,ne-a lipsit norocul,am avut destule ocazii,chiar si minutele cu 2 oamenii in plus nu a fost sa fie,meci placut daca continuam tot asa suntem pe un drum bun.FORZA Steaua ....1-1 Scor final. esti prost tare Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Stie careva ce brigazi s'au batut la meci? Am auzit ceva de Vieri cu Mustata. Care stie mai multe,va rog sa'mi spuna! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post a fost lipsa de ghinion vorba lu borcica Forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Un grup de suporteri stelisti s-au dat in spectacol in prima repriza a meciului cu CFR. Cativa ultrasi s-au luat la bataie la putin timp dupa intrarea in stadion. Fortele de ordine au intervenit si au oprit la timp conflictul izbucnit in peluza. Mai multi suporteri stelisti au fost retinuti de Jandarmerie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post lasa ca il panseaza cruduta la noapte!hehehehe Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 (edited) · Report post pentru ca singurul motiv pentru care s-a construit stadionul asta este sa scoata bani. cat despre meci, I do not give a single shit about it. poate gasesc ceva mai interesant la TV Raspuns mai slab ca asta n-am vazut in viata mea,pe niciun forum si nici in realitate.Cred ca si noul Wembley a fost construit pentru ca englezii sa se uite la el,sub nici o forma sa nu scoata bani de pe urma sa.Plus ca,eu n-am vazut restaurante si magazine (de la TV) la National Arena,sunt? Imi e scarba de cei care l-au huiduit pe Kapetanos. Vorba ta,cat de cretin sa fii sa-l huidui pe Kapetanos.Pai astia care-l huiduie sunt tot aia care urca pe masina pe altcineva.L-au huiduit de parca omu` ar fi ales el sa plece,nicidecum n-ar fi fost gonit de catre Giginho... lasa ca il panseaza cruduta la noapte!hehehehe Cruduta ii da aspirina aluia de-a marcat pentru 1-1. ____________________ Iliev a mai mancat inca o faza.De data asta a reusit sa influenteze decisiv si rezultatul.Hent-ul penibil din meciul cu gunoierii n-a fost de ajuns,facandu-se echipa pe superstitii si pe telefoane.Drept dovada : echipa castigatoare nu se schimba si Florin Costea pe teren inaintea lui Mihai,care macar marcase cu gunoierii... In rest,dupa 2 bare credeam ca vor iesi din Conducere si vor spune ca ''a fost ghinion ,ca baietii au alergat,da` n-a fost sa fie'' ( cam Duckadam le zice p-astea). Dupa a 3 a bara am crezut si eu c-au ghinion. Edited December 10, 2011 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 (edited) · Report post Discutand strict fotbalistic Steaua a jucat destul de bine fata de ce a jucat pana acum.Am vazut,in sfarsit,dupa multi ani triunghiurile de pase care se formau si , chiar daca nu ieseau bine,vedeam pase din prima (ce nu s-a mai vazut la noi de ani buni) ,pase la rand.Per total s-a jucat bine si e prima data dupa mult timp cand ma oftic ca nu am castigat. In rest nimic special , acelasi ..... care sta in tribuna si comenteaza. Intr-un fel imi pare bine ca nu il vad iar pe Oaibac. Edited December 10, 2011 by 2RazvaN4 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post s-a jucat bine si e prima data dupa mult timp cand ma oftic ca nu am castigat. sa nu faci ulcer.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post vad numai oameni suparati,daca nici in cuvantul lu nea Gigi nu poti sa mai crezi atunci in cine sa mai ai incredere,doar l am vazut cu totii la TV cand ne a promis victoria...............si din cate a zis la sfarsit arbitrul a fost de vina dar lasa ca o sa le dam 5 la astia miercuri,promite el,duceti va repede sa va luati bilete Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 (edited) · Report post "A fost blat,o jigodie,o javra..."cascavalu' domne"hehehehehe Edited December 10, 2011 by STARforce Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 (edited) · Report post Despre oier nu e nimic de comentat , il stim cu totii,atat il duce mintea, asa ca nu are rost sa discutam. Nu va mai aruncati asa cu avant sa comentati ce am scris eu sa nu cadeti in prapastie,eu sunt unul dintre cei mai aprigi contestatari ai domnitorului.Eu vorbeau pur si simplu fotbalistic ."Eu pac pac am simtit ca Dumnezeu imi da aripi si in sufletul meu crestinesc arde inca flacara sperantei si a iubirii de Steaua" )). N-are rost.Nu merita sa discutam despre el , ne pierdem timpul discutand asta , sper sa nu ma considerati vreo sluga care tine cu FC Oaia ca nu sunt, eu tin cu spiritul ros-albastru care sunt sigur ca inca mai exista in fiecare dintre noi si care ,chiar daca numele si onoarea sunt tavalite de un mascarici , ne simtim oarecum suparati atunci cand Steaua pierde,chiar daca unii impinsi pe buna dreptate de avantul anti-oaie nu mai simt nimic. Asa cum Romania nu e reprezentata de Base si Boc,ci de "oamenii de rand" , asa nici Steaua nu e reprezentata de becali ci de noi. Edited December 10, 2011 by 2RazvaN4 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post Multi dezamagiti ca Steaua lu' Jiji n-a mai obtinut o victorie, care o apropia si mai mult de titlu. Am avut bare, ne-a furat arbitrul, ce sa mai, am jucat senzatieee! In rest, ma bucur ca a marcat Kapetanos. "Frumos" cum a fost primit grecul de suporterii adevarati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 · Report post doamne ce circ face becali la TV,incredibil in ce fel se comporta,incredibil a fost si faptul ca 45.000 de becalisti au fost azi la meci,acesti oameni se identifica si l sustin pana la moarte Share this post Link to post Share on other sites