Posted December 5, 2011 · Report post Steaua - CFR Cluj Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2011 · Report post O SA FIE SPECTACOL!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2011 · Report post O sa ne "revenim" ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2011 (edited) · Report post O sa-i batem, castigam campionatul si la anu' Liga Campionilor varianta pastorala Edited December 5, 2011 by thor_clone Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 6, 2011 (edited) · Report post Dupa o victorie atat de clara in groapa, musai sa batem si CFR-ul. Desi nici un meci nu seamana cu altul. Steaua are insa alta fata. Una dupa chipul si asemanarea lui Ilie Stan. Darzenia si combativitatea sunt pe primul plan. Cu inca trei puncte ne-am mentine locul 4 in vacanta de iarna, ceea ce ar constitui o rampa de lansare spre podium. Cadu a vrut sa batem Dinamo! Cred ca nu se supara daca batem si CFR-ul lui. Ar avea si-o scuza. Doar sunt oaspeti. Steaua - CFR: 1! Edited December 6, 2011 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 6, 2011 · Report post In buna traditie a ultimilor ani, probabil va fi, in cel mai bun caz, un egal. Nu de alta, dar mereu cand am avut un rezultat bun, ne-am dat cu tesla-n c***e in etapa urmatoare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 (edited) · Report post Ceferistii joaca mai bine decat javrele, paseaza mai bine si sunt mai tehnici. Intrebarea este cum vor aborda meciul, Dinamo a jucat deschis si Stelei i-a fost mai usor asa, daca CFR vine si joaca tactic, defensiv, Steaua va intampina dificultati la fel cum a facut-o si impotriva altor echipe care au jucat ceva mai defensiv(Brasov cel mai recent). Pronostic X dublat de 1 in cazul in care face Steaua inca un meci mare sau chefere se prezinta mai slab decat ne asteptam. O sa fie oarecum ciudat sa-l vad pe Kapetanos jucand impotriva lui Steaua. Cu toate ca imi este antipatica aceasta echipa din Cluj, sper ca grecul sa-i dea o palma(macar un gol) ciobanului, care l-a aruncat ca pe un mar stricat, desi acesta era cel mai bun atacant din lot. Edited December 7, 2011 by Stryker Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post CFR-ul e o echipa mult mai buna ca FC Potaie,au jucatori mai valorosi dupa parerea mea si cu o mentalitate diferita dar,dupa cum si in meciul cu Dinamuu am facut surpriza,e posibil orice si in meciul cu FC Bozgoria. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post poate scoatem un egal magic Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post poate nu e topicul potrivit..dar biletele pentru meciul cu larnaca cand se pun in vanzare?multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post Eu stiu un singur lucru...sunt cu Steaua pana la moarte...cu becali/fara e acelasi rahat de peste ma duc si la meciul cu CFR si cu larnaca.Si o sa castige cu ambele echipe.Macar sper ca victoria din derby i-a motivat indeajuns si sa fie asa Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post :steag_cruce_invers: Preturile biletelor de la Steaua - CFR unde le gasesc ?:-? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post =)) egal sau infrangere.. prea am jucat bine o etapa.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post Hai sa mergem toata lumea pe mall arena,sa sustinem echipa,sa fie veselie,am castigat,suntem cei mai buni,batem tot,castigam capionatul,mergem in shampion lig,castigam tot!!!! Trezirea marionetelor,desi cred ca e prea tarziu....Unii sunteti asa de setati de zici ca sunteti programati,pacat .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post la bulanu pe care il are Steaua nu mar mira sa batem si clujul si larnaca.forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post poate nu e topicul potrivit dar larnaca vine sa bata si sa se califice. Nu inteleg de ce lumea o vede victima sigura Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 (edited) · Report post la bulanu pe care il are Steaua nu mar mira sa batem si clujul si larnaca.forza Steaua pe caini nu i-am batut din bulan , s-a vazut clar ca am fost peste ei cu avantajul ca acestia au prins o zi proasta,parerea mea. Edited December 7, 2011 by Mem0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post memo nu m-am referit la meciul cu Dinamo.Steaua de obicei e o echipa norocoasa Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post gresesti cand spui asta,de ce? sa iti dau cateva exemple: Boro,Napoli ar fi cele mai importante. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 (edited) · Report post 10 lei la peluza eftin meci la prima vedere cu cel putin 2 goluri echilibrat sper sa ne mentinem in forma buna si sa castigam pe PODIUM la sfarsit de an Hai Baietii se poate INIESTA ole Edited December 7, 2011 by TURQOAZ Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 (edited) · Report post Hai sa mergem toata lumea pe mall arena,sa sustinem echipa,sa fie veselie,am castigat,suntem cei mai buni,batem tot,castigam capionatul,mergem in shampion lig,castigam tot!!!! Trezirea marionetelor,desi cred ca e prea tarziu....Unii sunteti asa de setati de zici ca sunteti programati,pacat .... Eu nu inteleg de ce este ''mall arena'' ( eu inca n-am fost pe National Arena ,am inteles ca are si lipsuri acest stadion,dar totusi a fost asteptat foarte mult timp si,mai ales,Santiago Bernabeu nu-i mai mall cumva? )si de ce meciurile nu au o descriere decenta ( ora de disputare,cine transmite,unde se joaca,echipe probabile ,bilete) chiar si in situatia de fata,in conditiile neprielnice performantei? Daca din lene sub pretextul faptului ca situatia de la club nu este cea dorita,atunci nu-i bine. Edited December 7, 2011 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 · Report post Eu stiu un singur lucru...sunt cu Steaua pana la moarte...cu becali/fara e acelasi rahat de peste ma duc si la meciul cu CFR si cu larnaca.Si o sa castige cu ambele echipe.Macar sper ca victoria din derby i-a motivat indeajuns si sa fie asa Forza Steaua, hei hei! Sus , sus, sus! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 (edited) · Report post Eu stiu un singur lucru...sunt cu Steaua pana la moarte...cu becali/fara e acelasi rahat de peste ma duc si la meciul cu CFR si cu larnaca.Si o sa castige cu ambele echipe.Macar sper ca victoria din derby i-a motivat indeajuns si sa fie asa cu si fara becali e acelasi rahat ? e ca si cum ai spune ca Romania fara base si gasca lui de puscati e tot acelasi rahat ...tine minte problemele la orice tara/club de fotbal provin de sus,din conducere ! legat de meci,1-0 pt CFR,nu leaga Steaua 2 meciuri bune ...(nu ca cel cu Dinamo a fost stralucit) Edited December 7, 2011 by gabi100 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2011 (edited) · Report post Analiza premergatoare meciului de sambata ,Steaua v CFR. Acum cateva minute la Digisport. Sorry pentru fotografii,daca foloseam blitz-ul nu se mai vedea,asa a intervenit refresh rate-ul (sau care-i treaba,tehnica ma omoara). Edited December 8, 2011 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2011 · Report post 10 lei la peluza eftin meci la prima vedere cu cel putin 2 goluri echilibrat sper sa ne mentinem in forma buna si sa castigam pe PODIUM la sfarsit de an Hai Baietii se poate INIESTA ole Ce mai e nou pe la voi la Constanta, ce mai fumati? Share this post Link to post Share on other sites