Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Dinamo - Steaua 1-3 (1-1)

151 posts in this topic

ba frate ce tot ma luati la **** atat ??? vreau sa ajung la meci si am cerut niste informatii care e problema??? si am zis ca vb pe privat nu pe forum. care e treaba cu sedinta de parca zici ca s-a pus la cale un atentat ce tot suferiti atat si va legati de un lucru minor ??? cainii oricum nu vin asa ca hai sa le dam in **** mea foc la stadion. si da . vreau si visez zi de zi haos fum teroare cand plec in st cel mare fiindca fara lucrurile astea nu e derby.. vreau ca de la victoriei pana in groapa sa fie numai interventii. asta imi doresc eu care e problema ta? poate ca tu esti dala care vine la meci , flutura steagu , canta si pleaca acasa. eu sunt din cealalta categorie. nam treaba cu meciul , vin fac haos ma bat si am plecat. suntem diferiti vezi ?

Cine este terminatul asta?? :blink:

Nu se poate sa nu-l bagati in seama daca nu aveti cu ce sa-l ajutati ? Si pe voi va mananca..

Referitor la meci , sper sa bata Steaua, inca mai simt emotia de dinainte de derby. Orice ar spune altii , sentimentele astea nu pot disparea.

Steaua-Dinamo? Altadata ceva de vis, acum doar privesc pierdut in abis...

ba frate ce tot ma luati la **** atat ??? vreau sa ajung la meci si am cerut niste informatii care e problema??? si am zis ca vb pe privat nu pe forum. care e treaba cu sedinta de parca zici ca s-a pus la cale un atentat ce tot suferiti atat si va legati de un lucru minor ??? cainii oricum nu vin asa ca hai sa le dam in **** mea foc la stadion. si da . vreau si visez zi de zi haos fum teroare cand plec in st cel mare fiindca fara lucrurile astea nu e derby.. vreau ca de la victoriei pana in groapa sa fie numai interventii. asta imi doresc eu care e problema ta? poate ca tu esti dala care vine la meci , flutura steagu , canta si pleaca acasa. eu sunt din cealalta categorie. nam treaba cu meciul , vin fac haos ma bat si am plecat. suntem diferiti vezi ?

Omul vrea doar sa se bata.... :bananadance:

d#d3rbed3uu ma amuzi teribil,si tu te bati ma smardoiule?unde te bati tu?pe net?pe forum?!tu vrei sa faci haos de la victoriei pana in Stefan cel mare:))...cred ca e prima oara cand mergi la un Dinamo-Steaua si visezi numai haos si batai:))..sa imi zici si mie 3 interventii la care ai participat tu personal,si nu din auzite,abea ai scapat din lesa parintilor si visezi numai batai pana te prind 2-3 caini prin metrou sau pe strada sa vezi cum te dai cu Dinamo dupa:))))..tu esti genul de om care se lauda la prieteni cu ce fac altii

Edited by Win32

Inca nu v-ati prins ca e de la jandarmerie si ca vrea informatii ?

oricum va fi chaos

vin fac haos ma bat si am plecat.

pana la urma..chaos, haos sau bahaos ? .

Kellerman sa sti ca ai dreptate...dupa felul cum scrie si la cat de prost e pun pariu ca e de la jandarmerie

@ Joop

Haos, fum, teroare / Cred ca e de la legale :))

Edited by dayra

nam treaba cu meciul , vin fac haos ma bat si am plecat. suntem diferiti vezi ?

Lumea ỉntreagǎ era-n haos, haos ỉnvảrtejit și negru, fǎrǎ hotare, fǎrǎ formǎ. Ỉnsǎ, precum cảntau poeții, din haos s-a desprins Pǎmảntul. Pǎmảntul nostru larg și darnic. Iarǎ Pǎmảntul rupt din haos era ỉnsǎți zeița Gheea. Dragostea a unit pe Gheea cu cel dintải bǎrbat, Uranus. Și el, Uranus, era Cerul, Cerul ỉnalt și plin de stele... Ce mult ỉși iubea Gheea soțul!... Nu mai puțin o ỉndrǎgise Uranus pe soția lui. Ca sǎ-i arate dragostea, zeul ỉi așternea pe frunte cununi de aur și luminǎ atảt timp cảt era ziuǎ și noaptea o ỉnvǎluia ỉntr-o hlamidǎ albǎstruie, plinǎ de aștri lucitori. O dezmierda cu ploi și vảnturi și nu se sǎtura sǎ-i spunǎ cǎ ea va fi mereu a lui, cảt o sǎ fie lumea.

PS: Chiar ştii sǎ faci haos din vin?

Edited by 1on

Daca joaca Mihai Costea jur ca sparg televizoru :)

Daca joaca Mihai Costea jur ca sparg televizoru :)

Sper ca ai unul alb-negru , ca au anuntat astia ca e titular... :gathering:

Mai sunt 20 de minute pana la Seinfeld ! :)

Superb gol Rusescu !

Edited by red&blue_boy

Mesaj deschis catre designerii vestimentari ai echipamentului dinamovist:" Cum sa pui ba sponsor pe cur?". :))

Imi poate garanta cineva ca acela a fost penalty ? Ma uit la o transmisie SD pe net si nu prea se vede ok...

Edited by chester123

Depinde cum privesti lucrurile. Unul din preferatii lui nea Jiji, Iliev sare aiurea si mingea venita din corner practic cade pe mana lui. Un arbitru onest probabil ca n-ar fi dat penalty. Dar o jigodie cu tema facuta la Borcea de-abia astepta un pretext. Fiti siguri ca luam cel putin un cartonas rosu in repriza a doua. Jucatorii balegarului militiano-securist desigur ca sunt exclusi de la asa ceva. Am numarat minim 4 cartonase galbene neacordate.

Astfel, ultimele 3 goluri marcate de Dinamo in fata Stelei au venit in urma unor lovituri de la 11 metri. În turul editiei trecute de campionat, Marius Niculae a marcat ambele goluri ale dinamovistilor in fata Stelei din lovituri de pedeapsa iar "ciinii" s-au impus cu 2-1.

PS : Mai tine careva minte cand am primit ultima oara penalty contra balegarului militiano-securist ?

Edited by strezahuzum

Sign in to follow this  
Followers 0