Daniel-Ionut

Petrolul - Steaua 0-3

232 posts in this topic

FC Petrolul Ploiesti - FC Steaua Bucuresti

Nu se merita sa detaliez mai mult. O echipa de amatori, condusa de amatori, cu jucatori amatori.

Edited by Daniel-Ionut

FC Petrolul Ploiesti - FC Steaua Bucuresti

Atat si sa lasi, nu merita mai mult rusinea asta de echipa.

Atat si sa lasi, nu merita mai mult rusinea asta de echipa.

Tocmai asta vroiam sa fac :D

Petrolul tocmai a castigat pe terenul Astrei , deci avand in vedere ce am facut noi cu Timisoara sper ca macar sa nu luam bataie iar :(

Cu totii pe stadion!

Dupa National Arena urmeaza OZN Arena. Alt obiectiv turistic de vizionat.

Melteni sunt cate unii!

Sa nu uitati,

Pe Gigi s-aclamati!

Sus pe Maibach!

haideti in PLOIESTI. AVETI 700 bilete care daca nu vor fi rezervate pana MAINE vor fi puse in vanzare incepand TOT DE MAINE numai ca vor fi puse in vanzare PLOIESTENIILOR.

Edited by 1on

ba tarane ,tu nu stii ca e perimata asta cu acab,toti taranii se cred ultrasi,doamne cum e Romania,macar daca intrai si spuneai ceva inteligent,tu nu vezi ba ca nu ne agitam pt meci,suna i pe baietii care incurajeaza echipa dar nu cred ca vin pt ca ei nu s la numar nici pt un microbuz

Asa cum sunt ei amatori va fi o alta partida dificila ca toate celalalte [...] meci clar de 1X!

x pauza 1 final gol fl . Dumitru :) ..asa mai merge..

meci bun pt pariuri: 1x are cota 1,95

1.95 zici? Tentant. Macar sa scot niste bani de pe urma amatorilor astora.

Refuz sa mai vorbesc despre o echipa care nu are propriul stadion, nu marcheaza de trei meciuri, la care e indisciplina si joaca haotic. Asta nu e Steaua. Ilie Stan nu e antrenor de Liga 1, jucatorii au fost scapati din mana. Din echipa asta nici cu Mourinho nu mai face nimic.

Despre Petrolul, nu sunt interesat sa vorbesc. Trebuie sa remarc totusi ca Vivi Rachita a reusit sa promoveze in Liga 1 si sa faca o figura frumoasa pana acum.

Fir-ar el al naibii de fotbal!

Edited by Virgil

cine sare cioban moare. hey hey..

oare mai castigam si noi ceva pana la finalul turului..

pentru cine , pentru ce ?

a,da,meciul cu Dinamo - singurul !

Edited by S.S.Lazio

ne bate Petrolul fara drept de apel!sa moara ciobanu in plm odata ca m am saturat !!!

face cineva deplasarea la ploiesti? Vreau si eu un bilet in galeria Stelei. Mesaj pe privat cine ma poate ajuta

face cineva deplasarea la ploiesti? Vreau si eu un bilet in galeria Stelei. Mesaj pe privat cine ma poate ajuta

Cine crezi ca mai merge , sincer?... Nici macar baietii de la NORD , poate cei din OLD BOYS .

Cine crezi ca mai merge , sincer?... Nici macar baietii de la NORD , poate cei din OLD BOYS .

esti tu sigur ?

Steaua nu a mai dat gol de 3 meciuri, nu a batut pe nimeni in sezonul actual in deplasare, nu a marcat decat de 2 ori in campionat in deplasare, asta in conditiile in care a jucat cu vreo 3-4 echipe amarate

Noroc ca Petrolul sunt slabi, avantajul lor este ca joaca acasa in meciul asta, in rest sunt o echipa de duzina cum din pacate a ajuns si Steaua in acest moment

Javrele au batut fara drept de apel(nu e de mirare), Steaua parazitata de Fecali va face un egal