Posted October 21, 2011 · Report post Lozinci anti Rapid. Am avut si vom avea mereu, boala pe tigani Nu-i avion, dar zboara. Nici liliac, e (cioara) Meciurile cu voi, subiecte de caterinca pentru noi! H5N1 “ spalati-va! In Romania ultima speranta: 0 toleranta. Nu va suportam nici cat negru sub unghie. Scoli, licee, facultati, enigme pentru voi toti. Suspendati-ne, uram ciorile! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 (edited) · Report post Azi, la ora 12:00, s-au pus in vinzare biletele pentru derby-ul Steaua - Rapid (luni, ora 20:00, Dolce Sport si gsp.ro). Steaua le-a oferit giulestenilor un numar de 1.200 de tichete, aflate la Peluza Nord a Arenei Nationale. Acestea vor intra in posesia fanilor din Grant prin intermediul responsabilului de ordine si siguranta a clubului. Totusi, fanii lui Pancu si compania ar putea fi mult mai multi la meciul de luni. Cum pot reusi acest lucru? Steaua nu a introdus nici o restrictie la zona caselor de bilete prin care sa preintimpine posibilul asediu giulestean. Purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, spune ca Jandarmeria nu se poate opune ca rapidistii sa intre in posesia mai multor bilete: "Zona speciala pentru fanii giulesteni va fi cea de la Peluza Nord, unde vor avea 1.200 de locuri. Galeria stelista are rezervata Peluza Sud, cea dinspre bulevardul Basarabia. Noi nu putem insa sa oprim pe nimeni sa-si ia bilet intr-o anumita zona a stadionului. E posibil ca la tribune sa stea impreuna stelisti si rapidisti. Daca tindem spre normalitate, nu ar trebui sa existe conflicte!". Totusi, in sedinta de astazi a Jandarmeriei Capitalei meciul de luni a fost catalogat ca fiind unul cu nivel ridicat de risc. gsp.ro Edited October 21, 2011 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post Pai daca meciul cu rapid este derby, inseamna ca si meciurile cu UTA, Petrolul, FC Arges, Universitatea Craiova sunt derby-uri. Pai, mai degraba sunt alea, decat cu rrrapid. Am impresia ca si UTA si Petrolul si Arges si Craiova au mai multe campionate castigate decat ce-care-n-au-batut-aseara-din-cauza-arbitrului-(probabil-si-ala-comandat-de-Ceausescu). haideti pa iei, haideti pa iei, haideti pa iei, pe mama lor! aaaam aaavut si vooom aveaaa mereeeeeeu.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post Prezent , La Ti M..E la Ti ! V . P . M Zburatoarele or sa fie 6.000 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post Ma duc la tribuna 1 se vede mai frumos de acolo decat de acasa.Stadionul este foarte frumos pacat ca nu avem echipa(: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Ma duc la tribuna 1 se vede mai frumos de acolo decat de acasa.Stadionul este foarte frumos pacat ca nu avem echipa(: Nu ne vom vindeca niciodata daca ne curg balele la un mastodont de beton armat care n-are pic de "culoare". Sunt altii mai abilitati decat mine care ne pot spune daca stadionul este o mare realizare d.p.d.v. arhitectural. E ca la targurile alea de masini, pe care le detest, cand merge tot poporul si ciocane in tabla masinilor expuse. Desi sunt la o aruncatura de bat de National Arena nu voi calca niciodata pe acest stadion la un meci de fotbal decat atunci cand merita. Nu ma duc nici sa aplaud ca cetatenii pe Otelul cu Manchester,nu ma duc sa vad pe Steaua sau Romania doar sa povestesc la tot satul ce tare se auzea cand suflam in vuvuzele sau bateam din palme. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Stadionul este foarte frumos pacat ca nu avem echipa(: Asa e, Ghencea e frumos, dar n-are cine sa-l calce. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post In sfarsit am aflat si eu cum sta treaba... O sa fie scandal mare pe strazi si in tribune... ar fi trebuit sa le dea toata Peluza Nord la rrapidisti si aia era.... iar restul stadionului sa fie cu stelisti....ma rog Eu merg cu un prieten care vrea sa vada National Arena.... Nu ne-am hotarat unde mergem, dar probabil vom merge unde vor fi mai multi stelisti (peluza dinspre Bd Basarabia) sa nu ne trezim in vreun grup de pasari... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Salut.Sa inteleg ca galeria va sta la Sud...daca se poate,imi puteti spune care peluza este?1 sau 2? Multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Salut.Sa inteleg ca galeria va sta la Sud...daca se poate,imi puteti spune care peluza este?1 sau 2? Multumesc anticipat PELUZA II Biletele le poti lua de la casa dupa bluevardul basarabia Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Salut.Sa inteleg ca galeria va sta la Sud...daca se poate,imi puteti spune care peluza este?1 sau 2? Multumesc anticipat "Galeria Aia Mare" ai vrut sa spui, ca nu e, asa, orice galerie Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post despre ce grupuri de rapidisti vorbiti? nu vor exista chestii de genul asta la tribuna, cel putin nu cu insemnele echipei si organizati in grupuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post "Galeria Aia Mare" ai vrut sa spui, ca nu e, asa, orice galerie Bine zis:* Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Da vedeti cum va asezati sau cum va puneti in stadion ca se va face o coregrafie mare cu "multumim ca existi" si sa nu o stricati ca se munceste mult la ea si e pacat. Mai vorbiti cu lumea ca sa stiti unde sa va luati bilete si cum sa stati. M**e la gunoieri, ne pisam pe ei luni! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Da vedeti cum va asezati sau cum va puneti in stadion ca se va face o coregrafie mare cu "multumim ca existi" si sa nu o stricati ca se munceste mult la ea si e pacat. Mai vorbiti cu lumea ca sa stiti unde sa va luati bilete si cum sa stati. se va face pe inelu 1 sau inelu 2? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Doar am intrebat,nu am dat cu paru':)In fine... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post sper sa se deschida si inelul 3, ca ieri la tribuna a doua cel putin erau numai bilete la sectoarele laterale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Oileooo, se mobilizeaza ciorile mai tare decat la meciul cu Legia. Tlist, o sa fie ditamai stolul prezent intr-o partida considerata "acasa". Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post nu cred deloc in varianta asta, o sa vedem luni daca asa va fi . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post 11-le probabil pentru meciul de luni: Stanca - Martinovici, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Balan, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M. Costea Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 (edited) · Report post Cioroneii ne-au trosnit mai tot timpul pe terenul nostru in ultima vreme. Tin mine ca ultima noastra victorie acasa impotriva lor dateaza de prin 2001 sau 2002 , nu mai stiu exact. A fost o dubla a lui " Blocnotes " care ne-a asigurat victoria cu 2-1. Parca Piti era antrenor! In plus , ei sunt familiariazati foarte bine cu National Arena. Au disputat deja 2 meciuri acolo , iar oierul desi se exclama si exhibitiona ca va juca el primul , dar iata ca joaca ultimul , la coada. Meciul poate fi considerat pe teren neutru. " Dumnezeu e sus si vede ! " P.S. Daca asta va fi echipa , iar Brandan va fi din nou trecut la mijlocul terenului , e clar , luam 5 din nou ! Daca arunci o privire atenta , mai descoperi cateva petarde gen Galamaz,Martinovic,Tatu . Edited October 22, 2011 by bogdinho' Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Mi se falfaie ca ne bat zburatoarele, ca sunt familiarizate cu National Arena,ca joaca Brandan la mijloc sau nu, etc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Daca ti se "falfaie" poti fi confundat cu o zburatoare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Stelistii au epuizat deja cele 25.000 de bilete scoase la vinzare initial pentru derby-ul cu Rapid, iar de azi se comercializează si restul de 30.000 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2011 · Report post Dap, macar sa fie egal, ca daca luam bataie ne ducem rau si in clasament dar si cu moralul. Sigur daca pierdem cu Rapidul la o diferenta mai mare de 2-3 goluri adio Ilie Stan, pot sa fac pariu! Share this post Link to post Share on other sites