Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Steaua - Rapid 0-0 (0-0)

132 posts in this topic

steauafc_mic.gifVS rapid_mic.gif

FC Steaua Bucuresti - FC Rapid Bucuresti

Romania Liga 1, etapa 11, luni 24 octombrie 2011, ora 20:00, stadionul "National Arena"

Nu-i avion dar zboara, nici liliac e... CIOARA, da ati ghicit, jucam cu echipa de sub podul Giulesti, Rapid.

Primul derby pe Mall Arena, aaa asta, National Arena din capitala.

Meciul va fi transmis de Dolce TV.

Echipe probabile:

Steaua: Stanca - Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - M.Costea, Tatu

Rapid: Coman - Cretu, M.Antonio, Burca, Ezequias - Apostol, Alexa, Herea - Roman, Pancu, Deac

Cel mai bun marcator:

Steaua: M.Costea / Rusescu - 3 goluri

Rapid: Herea / Pancu - 4 goluri

Ultimul rezultat din Liga 1:

Vaslui - Steaua 0-0

Rapid - Mioveni 4-0

Bilete:

• Peluza I (1) - 10 lei
  • Peluza II (1) - 10 lei
  • Peluza II (2) - 5 lei
  • Tribuna II (1) - 20 lei
  • Tribuna II (2) - 15 lei
  • Tribuna I (1) - 25 lei
  • VIP 1 - 60 lei
  • VIP 2 - 40 lei
  • VIP 3 - 30 lei
  • Loja - 430 lei (caterning inclus)
Biletele se vor vinde doar la casele de bilete de la Stadionul National Arena.

Programul caselor este urmatorul:

• Vineri - 12:00 - 19:00
  • Sambata - 10:00 - 16:00
  • Duminica - 10:00 - 16:00
  • Luni - 10:00 - 16:00
Clasament:

8. Steaua - 10m, 4v, 3e, 3i, 10-13g - 15p

2. Rapid - 10m, 6v, 3e, 1i, 15-5g - 21p

Clasament complet Liga 1:

unledvex.png

HAI Steaua ! :oleole:

Edited by Daniel-Ionut

Nu-i bine deloc pe National Arena. Or sa vina toti tiganii,te amesteci cu ei pe la tribuna daca n-alegi sa stai in Peluza dedicata stelistilor.Pretul biletelor e accesibil si datorita rezultatelor din ultimul timp. Sezonul trecut am pierdut in ambele meciuri daca nu ma insel,la fel si cu Dinamo.

Parca de data aceasta ''subpodarii'' au prima sansa mai mult ca oricand. Nici la ei nu-i stabilitate dar au un antrenor de club dovedit (nu si de selectionata nationala). Au lotul bunicel,nu prea au accidentati. Cel mai bun lucru pentru ei este ca vin super montati sa castige si simt ca trebuie sa bata Steaua,pe cand la Steaua nu stiu daca multi simt la fel,ca trebuie sa invinga neaparat Rapidul.

Desi nu ma asteptam sa zic asta vreodata,pentru Steaua e bine ca revine Brandan in centru,alaturi de Bourceanu.

Cuplul Geraldo-Iliev a fost ultra falimentar cu Maccabi si m-astept ca Iliev sa nu mai joace in meciul asta,desi,sa recunoastem,Geraldo a cam fost prins pe picior gresit la niste goluri de prin Israel ( cel putin asa mi s-a parut mie).

Astia ii au pe Herea si Pancu,astia gandesc visiniu.Surdu,Apostol,astia vor manca pamantul impotriva Stelei.Ar fi dureros sa dea Surdu gol acum.Deac cred ca nici nu mai stie alte culori.La noi cine mai gandeste rosu-albastru? Poate Tatarusanu. E vreo sansa sa revina Tatarusanu in meciul cu Rapid?

Un sfat pentru vesnicii optimisti incurabili ar fi sa nu isi mai faca planuri de victorie pentru acest meci.

La ce peluza se sta?Banuiesc ca Peluza 2,vad ca sunt ambele inele inchiriate.

Fotografie cu Pancu. :photo:

Steaua_UTA_2_1_23.03.2008.jpg

Da,vor fi,in jur 10 mii.Plus ca vremea se anunta a fi urata.Cui ii mai pasa de campionatul asta de kkt?

P.S.Propun sa transforme National Arena in muzeu.Ca fotbal nu are cine sa joace pe acest stadion. ;)

Edited by DelPiero10

doar 10000,ar trebuie sa fie mai multi,ca doar e meci de foc,dar dupa ce au luat bataie amandoua aseara ce sa mai vi la stadion

La prima vedere, la un meci pe un stadion neutru sansele ar trebui sa fie egale. Nu sunt insa pentru ca Rapid continua cu antrenorul pe care-l are din prima etapa, spre deosebire de Ilie Stan care nu e de nici o luna la Steaua si inca nu a reusit sa evalueze corect valoarea echipei.

R. Lucescu e un antrenor precaut, care mai degraba face un 0-0, decat sa ia bataie cu 5-0. I. Stan a demonstrat ca la el nu conteaza cine-i sta in fata, cuvantul de ordine e jocul ultra ofensiv, chiar cu 4 atacanti.

Nu stiu daca Ilie a invatat ceva din lectia primita la Haifa, cineva insa trebuie sa-i spuna ca fotbalul de azi se joaca exclusiv in pase, individualistii nu mai sunt la moda.

Vorbind strict de jucatori, fratii Costea si chiar Tatu, pacatuiesc prin tinerea indelungata a balonului la picior, Bicfalvi nu a fost niciodata jucator de Steaua, iar fundasii centrali trebuie sa-si pazeasca mai bine zonele. Cum sa faultezi de doua ori in careu cand golurile erau iminente? Numai niste oameni fara cap puteau face asta. Bicfalvi e unul dintre ei.

Daca Ilie Stan a invatat ceva din meciul de care si-a batut joc la Haifa , Steaua va avea sansa unui rezultat de egalitate. Daca se vor buluci toti in atac, Rapidul va exploata din plin culoarele ramase libere si probabil va si marca.

Pronostic Steaua-Rapid: x, 2 si Ilie Stan va fi probabil urmatorul antrenor demis. Chiar ar merita-o pentru ca intr-un singur meci si-a aratat pe deplin incompetenta.

Edited by Virgil

Derby-ul suferinzilor din EL ! Cu toate ca la Steaua e colaps total , la Rapid mai exista o raza de speranta , desi cred ca Mucescu cel Mic va pleca si el dupa Dinu Gheorghe cat de curand.

O sa fie un meci la fel de urat ca si cel de anul trecut din Ghencea. Pronostic : X pauza X final !

@Blindica :

Anul trecut am facut 0-0 in Giulesti , nu ne-au batut de 2 ori in campionat. Incepi sa imbatranesti , nu te mai tine memoria.

Derby-ul suferinzilor din EL ! Cu toate ca la Steaua e colaps total , la Rapid mai exista o raza de speranta , desi cred ca Mucescu cel Mic va pleca si el dupa Dinu Gheorghe cat de curand.

Derby-ul suferinzilor....Nu mai pot eu de Rapid...

Derby-ul suferinzilor....Nu mai pot eu de Rapid...

corect

sa nu o luam rau numai. e suficienta o infrangere grea cum a fost anul trecut, basca asta cu haiffa de ieri

Acasa.

Ambele echipe vin dupa infrangeri, cine e experta in a-i scoate pe ceilalti din criza? Steaua, bineinteles.

P.S. Si totusi, despre ce derby vorbiti?

Ma, daca bate Steaua cu vreo 2-3 - 0 sa vezi atunci pe la televizor ce buna este Steaua si ca datorita faptului ca este in constructie are meciuri bune si meciuri naspa!

Este greu sa bati rapidul, dar nu uitati ca pe la ei tocmai a inceput un cutremur si se vorbeste chiar si de plecarea lui Razvan Lucescu!!!

Poate, poate dam de ea! :)

Pai daca meciul cu rapid este derby, inseamna ca si meciurile cu UTA, Petrolul, FC Arges, Universitatea Craiova sunt derby-uri.

Stau si ma intreb ce e mai rau, sa pierzi in depalsare cu 0-5 sau sa pierzi acasa cu 0-1, in ambele cazuri in fata principalelor contracandidate intr-o grupa de cupa europeana ?

Stelistii, cei care au jucat in meciul maccabru de aseara, sunt cu moralul la pamant, poate cei care o sa intre cu rapizii, ma refer la Dodel, Prepe si Brandan sa aiba moralul un pic mai bun.

Rapizii sunt mai motivati decat stelistii in acest meci, ura de partea lor este mai mare, pentru ei meciurile cu Steaua sunt cele mai importante meciuri dintr-un campionat, asa ca este de asteptat sa dea totul in aceasta partida.

Niciun meci nu seamana cu altul si Steaua va avea o echipa schimbata teoretic, fata de meciul cu Maccabi, cel putin la mijloc acolo unde nu vor mai juca fratii Prostea pe postul de mijlocasi de banda.

Prepe si Dodel nu sunt niste super-jucatori, dar macar e mai bine, ca ei macar joaca pe niste posturi cu care sunt obisnuiti, ei macar mai reusesc niste pase si niste centrari. Apoi Brandan la mijloc cred ca este mai util decat Bicfalvi, argentineanul este om de baza la Steaua si absenta lui cred ca s-a simtit aseara in meciul cu evreii.

Pronosticuri, te doare si capul sa mai dai la un meci al Stelei, macar un egal sa fie, sa nu se faca de ras si cu "coloratii", ca doar nu au un barem, sa se faca de rahat in fiecare saptamana.

Edited by Stryker

A fost un dezastru total aseara. Insa ma asteptam. Chiar ii spuneam unui prieten inaintea meciului ca ne dau cinci israelienii. Am avut gura aurita...

On topic: Am inteles ca biletele se vand la gramada orice ai fi rapidist sau stelist... Nordul unde va merge? Ma gandesc ca va fi un infern vor iesi scandaluri mari daca nu se delimiteaza concret sectoarele pentru fiecare din cele doua tabere.... Mi-as lua si eu bilet la meci desi ma doare sufletul ca dau banii unui cioban....

@DelPiero10 : e de la un meci cu UTA,de prin 2008.Cel putin asa arata in arhiva mea de poze,23.03.2008.Parca Pancu avea la un moment dat 1+9 sau 9+1.

@Bogdinho : mai uita lumea,apar fel si fel de probleme in viata de care inca nu te-ai lovit. Oricum,cred ca sigur de vreo 2 sezoane nu am mai castigat ''acasa''.

Pentru mine meciul cu Rapid e derby.Nici pe departe la fel de important ca unul cu Dinamo,dar tot e derby si respecta si standardul : doua echipe cu traditie din acelasi oras. Iar mie nu prea imi plac tzi. de prost gust.Cand zic ''nu prea imi plac'' ma gandesc mult mai departe. Multi veneau si pe Ghencea,multi sunt si stelisti,dar este mult mai simplu sa-i asociezi cu Rapidul si acolo chiar sunt in numar mare.

proletari_5824_1304507849.jpg

iar e Ilie stan la TV,ce i mai place si astuia sa se vada peste tot

Sign in to follow this  
Followers 0