Sign in to follow this  
Followers 0
sorin_777

Rapid - STEAUA 1-1

Incercam un pronostic?   285 members have voted

1. 1.

• Victorie Rapid
      20
    • Egal
      26
    • VICTORIE STEAUA
      239

Please sign in or register to vote in this poll.

621 posts in this topic

Mah voi nu realizati ca e IMPOSIBIL sa ne dati 3 goluri ?? rapid a primit in TOT sezonul 2 goluri si nu a pierdut niciodata ! (inclusiv cu Steaua)....asa ca nu prea sunt sanse sa ne bateti.....dar totul e posibil...oricum sunt increzator in rapid ......ar trebui sa realizati si voi ca nu sunteti Barcelona..

Mike,e adevarat ca nu suntem Barca.Dar a fost un an in care am fost mai mult decat ea.Si poate vor mai fi.Parerea mea de Stelist e ca in acest moment Steaua e un pic mai valoroasa decat Rapid si sper ca acest lucru sa se dovedeasca prima data joia ce vine.Apoi inca de doua ori pe "Lia".Asa ne-a fost sortit,noi sa fim stele iar voi un tren rapid.

Imi aduc aminte de cateva vorbe spuse de bietul Mincea la microfon inaintea unui meci Rapid - Dinamo in Giulesti : "Lasati-i stimati spectatori sa ne faca ciori.Niciodata cainii nu vor urca atat de sus ca ciorile."

Asa si eu acum : niciodata Rapidul nu va fi atat de sus ca Steaua.

@mike

Se pare ca ai si uitat infrangerea administrata de caini in groapa... Gata si voi sunteti pe cai mari... Aveti si voi coroana regala ca Poli... lasa ca va cadea ea jos inca de joi..

R

Baieti sa joace Rapid ca si Poli , deschis ca de nu va fi scoru in ambele meciuri 0-0 si riscam sa pierdem la penaltiuri insa de joaca ca Poli , sa inceapa spectacolul . Si eu cred ca va fi Rapid 1-3 Steaua insa marcatorii eu cred ca o sa fie : Niculae / Goian , Dica si Nicolita

sa nu ne mai bazam ca astia joaca deschis, oricand putem primi gol dintr-o lovitura libera sau o faza fixa si doamne fereste spun, cred ca in cazul asta jigodia aia de Lucescu isi baga toata echipa in poarta si nu vor mai conta decat pe contraatacuri.Totusi sa nu uitam ca au un jucator care paseaza si centreaza bine(badoi) un fotbalist de viteza niculae si un atacant cu simtul porti(buga).Eu totusi in giulesti as miza pe un 1-2 scor care s-a cam tot repetat in ultimii ani.Sa nu uitam ca jucam fara Iacob si Bostina.

eu am fost in giulesti sambata si mi-am luat bilet la peluza 1 cu mult risc dar miam luat.si acum sa aflu ca galeria sta la tribuna 1 si probabil jandarmii nu ne vor lasa..ma edifica si pe mine cineva??subliniez ca numai eu personal mai cunosc 10 cazuri de acest fel si sunt cateva sute in aceasi situatie.

Nu sunt pui de zmei, eu sunt sigura ca vom invinge dar,am oarece emotii. E un meci foarte important pentru noi si trebuie tratat cu toata seriozitatea.FORZA Steaua

@Gabi

Sunt multi in situatia ta probabil. Nu cred ca cineva de pe acest site iti poate oferi vreo garantie ca intri pe stadion sau nu. Este pur si simplu o chestiune de risc, pe care ti-l asumi sau nu. Ori intri, ori nu intri.

fratilor eu zic ca le dam 3 goluri la cioroii astea :twisted: :x ?? Noi avem boala pe milogi

Ne pisam pe ei la infinit

****lu Rapid!!!!!!!!!

Avertisment pentru limbaj cu tenta rasista. MODERATORII

@mike

Se pare ca ai si uitat infrangerea administrata de caini in groapa... Gata si voi sunteti pe cai mari... Aveti si voi coroana regala ca Poli... lasa ca va cadea ea jos inca de joi..

R

Frate , fara nici o suparare , dar voi astia de pe forum sunteti pur si simplu PROSTI.....eu am spus ACASA , nu si in deplasare..oricum abea astept sa va vad dezamagiti dupa ce o sa fiti umiliti de rromii astia pe care voi ii urati atat...

Suuuper bai mike...si te crezi interesant nu?....zi mersi ca aici se vorbeste civilizat si sunt oameni cu bun simt,fatza de alte forumuri,unde ti se da ban dupa ce zici ca esti stelist,si incerci sa porti o discutie normala,asta nu inainte de a te injura f frumos vreo 3-4 tucuiurii...sa te vad pe 7 martie dak mai intrii tu pe forumu' asta,hai noroc

eu am fost in giulesti sambata si mi-am luat bilet la peluza 1 cu mult risc dar miam luat.si acum sa aflu  k galeria sta la tribuna 1 si probabil jandarmii nu ne vor lasa..ma edifica si pe mine cineva??subliniez k numai eu personal mai cunosc 10 cazuri de acest fel si sunt cateva sute in aceasi situatie.

Cu aceasta ocazie vei cunoaste 11 cazuri! Si eu sunt in aceeasi situatie! Am bilet la Peluza 1C! Si de asemenea mai cunosc alte situatie! Totusi, galeria noastra sta la tribuna 1??? Asta e chiar o noutate tare interesanta...

@Gabi

Sunt multi in situatia ta probabil. Nu cred ca cineva de pe acest site iti poate oferi vreo garantie ca intri pe stadion sau nu. Este pur si simplu o chestiune de risc, pe care ti-l asumi sau nu. Ori intri, ori nu intri.

ms de raspuns. intre timp se pare ca parerile sunt impartite si inclusiv in anuntul jandarmeriei galeria fiqureaza la peluza 1.sa vedem ce o sa fie poate va aparea cineva mai luminat p-aici pe forum care stie ceva mai sigur de soarta noastra

Pacat ca nu pot sa merg la meci...dar totusi o sa sustin echipa din fata micului ecran si doresc din tot sufletul, ca toti stelistii adevarati sa ne calificam in semifinale.

Garda se va purta frumos pentru ca nu vor incidente, daca vom fi destui vor face cordon special de jandarmi si ne vor da un sector doua.

Ideea e ce facem daca nu intram ... protestam sau plecam ?

nu cred ca o sa conteze prea mult unde o sa stea galeria, ci sa-si faca simtita prezenta din toate punctele de vedere.sunt convins ca vor reusi, asa putini cum vor fi...forza Steaua

Garda se va purta frumos pentru ca nu vor incidente, daca vom fi destui vor face cordon special de jandarmi si ne vor da un sector doua.

Ideea e ce facem daca nu intram ... protestam sau plecam ?

Sa inteleg ca si tu ai bilet separat la peluza 1? Intr-adevar e o idee buna ca daca nu reusim sa intram cu ai nostri, sa mergem grupati ca ne vor baga probabil langa gardul de la tarc...

Sau s-ar putea sa fie mai nasoala situatia decat mi-am putut imagina :(! In orice caz, speranta moare ultima...

Da am dat 250 pe bilet nu mi-ar conveni sa plec asa acsa fara sa vad meciu, dar daca se doreste sa nu fie nici un fel de probleme vom vedea...raman cu experienta

eu am dat 400 pe bilet la peluza 1 si mai am ramas si cu 2 in plus.nu cred ca nu vom intra in peluza cel putin.sigur nu vom intra la trib 1dar in peluza nu vad dc sa nu intram

Am vazut pe gsp un articol in care zicea ca Nicolita este incert pentru meciul tur. Stie cineva mai multe informatii?Imi poate spune si mie cineva daca Goian joaca?unii zic ca este accidentat alti zic ca joaca,numai inteleg.Eu personal nu cred ca pot fi joi la meci deoarece nu am achizitionat nici un bilet in locurile rezervate Stelei.Dar cred ca daca ne am strange vreo 500 sa zicem si am merge in grup ca simpli spectatori la tribuna a2a si odata intrati pe stadion ne am manifesta simpatia fata de Steaua nu cred ca nici o cioara nu ar indrazni sa zica ceva.

Ps: Este cineva care vinde bilete? de ex la meciul din groapa de anul trecut am gasit baieti care vindeau bilete.

cu steua pana la moarte nu lasati cainii sa se infiltreze in galeria noastra.

asa se aude prin targ ca caini spurcati................

vor sa se infiltreze in galeria si sa strige de rasism si xenofobi

Sign in to follow this  
Followers 0