Sign in to follow this  
Followers 0
sorin_777

Rapid - STEAUA 1-1

Incercam un pronostic?   285 members have voted

1. 1.

• Victorie Rapid
      20
    • Egal
      26
    • VICTORIE STEAUA
      239

Please sign in or register to vote in this poll.

621 posts in this topic

Sortii ne-au harazit sa intalnim Rapidul, cealalta echipa romaneasca calificata in sferturi.

Comentarii inainte si dupa meci aici...

meciul tur va avea loc pe 30 martie pe stadionul din Giulesti.

Invingatoarea dintre Steaua si Rapid va intalni invingatoarea dintre FC Basel si Middlesbrough.

Later edit:

Se pare ca meciul tur va fi transmis de Realitatea TV.

cu ce echipa nu vroiam sa ne intalnim (nu in sferturi) cu aia ne-am intalnit macar bine ca o sa avem o echipa romaneasca in semifinale si sper din tot sufletul sa fie Steaua aia FORZA Steaua

Doamne ajuta, oricum ii capiem pe astia cu bataia, sa speram ca picam mai departe cu englezoii ca aia nu prea fac fata la stilul nostru de joc. Hai Steaua si sa fie intr-un ceas bun !!!!

o sa fie cel mai greu meci. sper sa fie fotbal pe teren si nu altceva. imi aduc aminte de ultimul meci rapid-Steaua si nu imi face placere. placerea mai mare este cand te lupti si invingi o echipa din europa nu din tara ta. nu sunt de acord cu sistemul de extragere. TREBUIE SA-I FACEM VARZA PE VISINII - LUPTA Steaua

Fiti siguri ca UEFA este cu ochii pe noi si potrivit noilor reguli privind rasismul pe stadioane aprobate chiar astazi am risca si o excludere din competitie... Va fi un meci extrem de greu... extrem, extrem de greu....

Fiti siguri ca UEFA este cu ochii pe noi si potrivit noilor reguli privind rasismul pe stadioane aprobate chiar astazi am risca si o excludere din competitie... Va fi un meci extrem de greu... extrem, extrem de greu....

Da frate ai dreptate si eu zic la fel trebuie sa avem grija ce strigam pe stadion eu zic fara aia suspendati-ne uram ciorile :D

La cum joaca Steaua acum ..eu zic calificarea se joaca pe giulesti ..sa sper ca vom continua jocul bun din deplasare si sa inscriem de cate ori vom avea ocazia ...Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cat mai departe.

Preluat din PROSPORT...

"FIFA a stabilit noi sanctiuni pentru rasism

FIFA a decis sã aducã îmbunãtãtiri codului sãu disciplinar, astfel încât acesta sã prevadã "sanctiuni foarte severe pentru cazurile de rasism sau discriminare"

Sancțiunile prevãzute în aceste cazuri sunt suspendarea, depunctarea (trei puncte pentru o primã penalizare, sase pentru a doua penalizare si retrogradarea în cazul în care faptele se repetã) sau descalificarea echipei", a anuntat FIFA, al cãrei Comitet Executiv s-a reunit, ieri, la Zurich.

Forul mondial a precizat cã fiecare confederatie si federatie membrã a FIFA va trebui sã includã aceste mãsuri în propriul regulament. "Federatiile care încalcã aceste prevederi ar putea fi private de participarea la competitiile internationale timp de doi ani", a mentionat FIFA.

Invitat sã îsi exprime opina în fata Comitetului Executiv, internationalul francez Lilian Thuram a sustinut initiativa FIFA. "Acum, când cluburile si federațiile sunt obligate sã gãseascã o solutie, ele vor gãsi metode pentru a pune capãt acestui flagel", a afirmat Thuram.

În urmã cu câteva sãptãmâni, atacantul camerunez al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, a fost tinta manifestãrilor rasiste ale suporterilor formatiei Real Zaragoza si a vrut sã pãrãseascã terenul, însã a fost convins sã nu o facã. Un alt fotbalist vizat de manifestãrile rasiste ale spectatorilor este ivorianul Marc Zoro (Messina), care a vrut, de asemenea, sã iasã de pe teren la un meci din campionatul Italiei, cu Internazionale Milano."

ce-i drept aceste sanctiuni sunt date de FIFA... noi jucam in UEFA dar eu zic ca suntem luati si noi in vizor... Asa ca grija mare...

nu cred ca UEFA stie ce inseamna ,,cioara''...asta o sa faca UEFA...o sa stea sa traduca ce scandeaza stelistii...sa fim seriosi

o sa fie cel mai greu meci. sper sa fie fotbal pe teren si nu altceva. imi aduc aminte de ultimul meci Rapid-Steaua si nu imi face placere. placerea mai mare este cand te lupti si invingi o echipa din europa nu din tara ta. nu sunt de acord cu sistemul de extragere. TREBUIE SA-I FACEM VARZA PE VISINII - LUPTA Steaua

Nene, gunoierii i-au surprins pe Hamburg acasa, dar nemtalaii aia de kkt cat s-au vazut in pericol i-au lesinat cu bataia...3-1 eu cred ca e un scor...pai ce au facut gunoierii? Au bagat curu`n poarta si au facut aparare zonala...si tot au luat 3...sa moara cici de nu-i descaltam... [...]

Modificat de MODERATORI

nu stie UEFA ce inseamna "cioara" dar se mai gaseste cate un dobitoc de la nu stiu ce uniune minoritara din Europa care trimite sesizari, face un dosar aiurea si sa vezi atunci... ai uitat ce s-a intamplat in toamna cand practic informatia si dosarul respectiv era o mare minciuna si o mare dezinformare...??? dar uite ca se gasesc dobitoci...

Domnu' Bebeto, imi face impresia ca nu prea pricepi ce scrie acolo sus, presupun ca sti ca exista la fiecare meci cate un oficial insarcinat cu supravegherea, ca lucrurile sa decurga perfect normal. Nu am chef ca din cauza catorva ca tine sa avem probleme mai tarziu, priveste meciul la TV si striga ce vrei tu dar nu face greseala sa mergi la stadion cu asemenea idei.

nici nu imi pot imagina ce are sa fie pe stadion - cred ca se vor repara multe scaune dupa aceasta dubla. ce a gandit UEFA: nu putem accepta o finala romaneasca (s-ar intoarce europa cu kuru'n sus), sa-i aranjem sa se bata intre ei acolo -- repet: nu este corect sistemul de extragere.

Oameni seriosi nu sunt pe aici ? in fond e doar un sport de ce se rezuma de fiecare data totul la ofense si chestii de genul asta , rezultatele o sa vorbeasca , sunt convins ca suntem mai buni ca ei si ca o sa-i invingem si fara urlete sau injurii. Iar referitor la rapidistul asta de pe aici, io zic sa mergi la tine pe fanclub, sau nu aveti asa ceva ?

o sa fie cel mai greu meci. sper sa fie fotbal pe teren si nu altceva. imi aduc aminte de ultimul meci Rapid-Steaua si nu imi face placere. placerea mai mare este cand te lupti si invingi o echipa din europa nu din tara ta. nu sunt de acord cu sistemul de extragere. TREBUIE SA-I FACEM VARZA PE VISINII - LUPTA Steaua

Nene, gunoierii i-au surprins pe Hamburg acasa, dar nemtalaii aia de rahat cat s-au vazut in pericol i-au lesinat cu bataia...3-1 eu cred ca e un scor...pai ce au facut gunoierii? Au bagat curu`n poarta si au facut aparare zonala...si tot au luat 3...sa moara cici de nu-i descaltam... [...]

Modificat de MODERATORI

lolz da..pleaca gunoierii aia o sa ia o bataie zdravana de la stelistii...asta iti garantez eu

si cum puteti vorbi ba de ciori cu alba-ca-zapada ala de Nicolitsa, ca se intuneca oglinda cand se uita in ea.

Forza Rapid!

e suficient sa ne uitam la Maftei, Rada sau la orice suporter rapidist ca sa observam apoi ca Banel e alba-ca-zapada pe langa ei...

Iar culoarea pielii in cazul rapidistilor nu este cauzata numai de aspecte genetice...

ce ar fi si mai interesant si nu prea greu de realizat: ambele echipe romaneshti suspendate pe motiv de scandaluri rasisite sau nu, o lectie ca sa se vada ca nu glumesc cu regulamentul. eu nu am sa merg pe stadion, dar cred ca ar trebui sa aveti grija.

cu siguranta rapid va fi cel mai dificil adversar!trebuie sa dea tot din ei sa se califice nu sa lase tiganii sa mearga mai departe!!mori tigane mori tigane he he!

Din prima va spun,in semifinala prefer Basel-ul.

Ma bucur mult ca Rapidul a invins Hamburgul.Daca nu-l invingea,acum ne-ar fi fost infinit mai greu sa depasim faza sferturilor.

Sunt sigur ca oficialii de la Eindhoven nu au tras sforile.Daca nu ne intalneam acum,era posibil sa ne intalnim in semifinala.Desi nu cred ca Rapidul ar fi reusit sa ajunga acolo.In nici un caz in finala.Pentru ca partea de tablou pe care suntem,ar fi facut acest lucru imposibil.

Un singur lucru ne dezavantajeaza.Ei vor juca acasa in Giulesti,iar noi pe un teren neutru.

Sugerez Conducatorului iubit sa nu se bucure ca va avea incasari duble pe Lia,si sa joace meciul retur in TFR.Asta bineinteles daca nu au inceput lucrarile.

In rest bafta si sa fim cu ochii pe Basel - Midllesbrough.

In fine :

FORZA

exact ce nu vroiam ! sa-mi bag picioru...

dar ii batem noi pe astia...

Sper sa nu-si dea in petec de acum incolo UEFA,in meciul asta nu exista alta solutie decat victoria!! Nu avem voie sa nu ne calificam...nu se poate ca rapidul sa ne opreasca...ar fi prea urat pentru munca de pana acum.

E momentul adevarului!!!Cea mai grea incercare pentru ambele echipe chiar dak afirmam si credem ca o sa ne fie usor,mai ales pentru ca ambii tehnicieni cunosc jocul adverarului si vor pregatii acest meci ca pe o finala.

Sper sa fie bine,am spernate mai mari decat am avut cu Betis.

Va rog foarte mult,noi cei care vom merge la urmatoarele meciuri,cu nationalul si cu Poli,sa nu mai creem presiune asupra ucatorilor,sa ii lasam sa isi faca jocul indiferent de rezultatele pe care le vom obtine in meciurile din campionat.ACUM E NEVOIE DE SPRIJINUL NOSTRU MAI MULT CA ORICAND,trebuie sa fim alaturi de echipa,si nu uitati ca le suntem datori dupa ce nu i-am acordat deplina incredere lui Olaroiu si am criticat jocul slab al lui Banel(pana la meciul de ieri).

Vreau sa veniti la meciul cu National si mai ales la cel cu Poli(chiar si voi astia care nu sunteti atat de fanatici..veniti macar acum cand mergeti cu fruntea sus datorita Stelei) sa cantam si sa aratam cat de mult iubim Steaua si cat de mult le multumim pentru noaptea trecuta.

IUBESC Steaua!!!

[Oare cei care l-au cerut pe Oprita in locul lui Banel au inteles ceva din tot ce s-a intamplat?]

Sign in to follow this  
Followers 0