Posted September 10, 2011 · Report post @stockon, n-ai de ce sa intri in polemica cu cineva care prefera sarcasmul si ironia cand discuta despre echipa iubita, chiar si atunci cand ea este condusa de un limitat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Gazul a dovedit ca e echipa tare...asta nu e scuza pentru Steaua. Parca ziceai ca daca ai fi mod ai pedepsi pe cei care jignesc jucatorii....deh, nu se pune intre amici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post @12stefy La culcare fiule,a trecut vremea copiilor! Lasa desteptii de romani in pace. Titlu de gazeta.sp:Steaua,Gazata la Medias! Steaua gazată la Mediaș cu antrenor jidan ?! =)))))))))))))) Hitler ar fi așa de mandru... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Gazul a dovedit ca e echipa tare...asta nu e scuza pentru Steaua. Parca ziceai ca daca ai fi mod ai pedepsi pe cei care jignesc jucatorii....deh, nu se pune intre amici. Fix eu am zis asta? Eu, adica persoana care il injura pe Banel meci de meci? De antrenori nu mai zic nimic. Dupa Gaz Metan - Steaua 3-0, eu zic ca nu suporterii ii jignesc pe jucatori. Poate invers. Chiar, a observat lumea cum isi bate joc levy de suporteri? "Nimeni nu imi face echipa" - ii scoate din echipa pe oamenii care nu-i plac ciobanului "Sa nu primesc telefoane pe banca" - il scoate pe martinovic si-l baga pe emeghara. Gardos stiti de ce e pastrat? Ca sa nu se plictiseasca Chiriches in retur, singur pe banca de rezerve. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Schimbarea lui Martinovic a avut miros de branza,fara doar si poate. Prin minutul 80,daca nu ma-nsel si la 3-0 pentru Medias,ce sens avea aceasta schimbare? O sa auzim maine ca de fapt era accidentat si nu mai ducea pana la sfarsit! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Emeghara a fost motivul schimbarii lui Martinovici. A redebutat in perspectiva titularizarii in meciurile urmatoare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post "Daca s-ar fi intamplat vreodata in lumea asta sa zica cineva "Cacatush" in loc de Lacatus, postarea nu numai ca era stearsa dar primea si respectivul ban pe vecie."...cine oare a zis asta Adita? Oricum acum nu mai conteaza...lasa sa fie Fl. Costea cocalar, cu siguranta danimarcu e "cineva"...nivelul scade si tot scade.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 (edited) · Report post Emeghara a fost motivul schimbarii lui Martinovici. A redebutat in perspectiva titularizarii in meciurile urmatoare. Edited September 10, 2011 by chodi do piÄ�e Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Importante sunt cele 3 pct cu Schalke. Trebuie sa uitam acest meci cat mai repede. Campionatul e lung si se joaca. Mingea e rotunda. In fotbal orice se poate intampla. Martinovic a resimtit cateva contracturi musculare si a fost schimbat. Baietii au acumulat o oboseala dupa partida cu CS Tunari. Sunt sigur ca la meciul de joi vom arata un alt fotbal. Ne batem pe 3 fronturi. E normal ca patronul sa fie suparat cand pierdem si ii mai dascaleste pe jucatori. It was bad game for us. Next game hope win. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post "Daca s-ar fi intamplat vreodata in lumea asta sa zica cineva "Cacatush" in loc de Lacatus, postarea nu numai ca era stearsa dar primea si respectivul ban pe vecie."...cine oare a zis asta Adita? Oricum acum nu mai conteaza...lasa sa fie Fl. Costea cocalar, cu siguranta danimarcu e "cineva"...nivelul scade si tot scade.... In mintea lui omul pune semnul egal intre Mirel Radoi si un baiat care inca nu a jucat un meci intreg pentru Steaua. Ce sa ii mai zici?! Un cunoscator adevarat al fenomenului! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Cand pierdem: Ce, eu sunt timpit să leșin din cauza la fotbal? E doar o distracție, dau bani și mă distrez, cand batem: "Tiki-takaaaa barceelona", iar prostii inca sufera si dau vina pe altii, inclusiv pe extraterestrii si pe stelisti care isi iau la misto echipa(!?). Acesta este tabloul complet al vremurilor noastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 · Report post Cum am mai spus, cel mult un loc de Europa League daca prindem si sezonul asta... Dar nu, ca unii debiteaza ca vor castiga Europa League! Nu-i asa Jiji? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Echipa de handbal a gazului+Alexandru Tudor au meritat victoria aseara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post rosalbastru2003 Unde ti-e entuziasmul, ©oaie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Echipa de handbal a gazului+Alexandru Tudor au meritat victoria aseara. Tudor este de vina,el a ingropat aseara Steaua! Steaua o ingroapa astia de-al de tine care nu vad nici cand lucrurile sunt mai clare ca lumina zilei. A bagat-o Steaua de 4 ori in ate si nu a fost de acord arbitrul,au stat atacantii Stelei calare pe apararea medieseana creind sumedenii de ocazii,una mai clara decat cealalta? Tine minte un lucru:Steaua(nu vorbim despre actuala echipa)avea 1-0 de la cabine,inainte de primul fluier al arbitrului.Asta iti spune ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Echipa de handbal a gazului+Alexandru Tudor au meritat victoria aseara. Si de asta suntem unde suntem... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Echipa de handbal a gazului+Alexandru Tudor au meritat victoria aseara. Tu nu vezi ma , ca ala zice ca noi nu ne permitem sa avem o echipa de fotbal sa ne distram ? Ca el are , si se distreaza pe cinste ? Tu nu vezi ca Bourceanu zice ca daca vom juca asa rupem tot ? Ce handbal ? Ce Tudor ? Asta conteaza ?!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Viitoarea finalista a Europa League (asa a zis n-ea Jiji !) s-a facut de kkt la Medias. Da' e normal, la Medias pana si Barcelona ia de la 3 in sus, mai ales daca-i ajuta arbitrii ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Si daca abea a debutat merita sa fie numit "cocalar"? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post haide-ti sa trechem cu vederea infringerea asta,se poate intanpla si la Barcelona care a-ti vazut ieri ca s-a inpiedicat dupa ce a avut 2-0.hade-ti sa sustinem bajetii cu shalche ca ne-a Gigi si ashea a pierdut 500 de mii de euro care baniii el ii baga in echipa ce se pregateste de finala ieuropeana pe stadionul natzional.l-am vazut si pe ne-a MM suparat ca orice stelist adevaraciune care se pune in genunchiii in fatza la suporterii deci clar ca ne-a furat arbitrajul.haide-ti la Cluj sa facem shou ca suporterii adevaratii Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Deci, sa ma bucur ca am preferat sa ies cu o fata la un restaurant la o cina romantica in dauna meciului? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Deci, sa ma bucur ca am preferat sa ies cu o fata la un restaurant la o cina romantica in dauna meciului? Clar ! Mai ales ca Steaua actuala e straina romantismului si se lasa cam usor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 · Report post Si daca abea a debutat merita sa fie numit "cocalar"? L-ai vazut macar pe viu? Eu da, si pot confirma ca nu stie sa lege doua fraze. Si da, e si foarte c0ca pe deasupra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2011 (edited) · Report post Si de unde stii tu ca nu sunt si altii care au jucat ani buni pentru Steaua in situatia asta? Radoi se-mbata prin Severin in cluburi, lua oameni la pumni si apoi ii ameninta...dar e Radoi, nu... Lacatus e cumva mare ciripoi? Hagi e? Sunt fotbalisti, nu scriitori. Jignirea nu are ce cauta mai ales ca acel baiat n-a gresit cu nimic fata de suporteri sau alte chestii de genul asta. Edited September 11, 2011 by stockton Share this post Link to post Share on other sites