Sign in to follow this  
Followers 0
Ronnie

Preliminariile Campionatului Mondial 2014 - BRAZILIA

134 posts in this topic

Santo Cristobal Colon, da' pe evrei nu-i iubeste nimeni, decat mama lor Cybele, care a preacurvit cu Baphomet?

Trebuia sa-i intrebi p-aia de la Ajax, umbla vorba ca... :rolleyes:

Mingea nu vrea sa intre-n poarta.

Piturca zici ca-i Waldo din "where's Waldo" cu fesul ala.

GOOOOOL, 1-1 baaaaaa. Oh, wait, e 2-1 pentru ei. :gathering:

Stancu lemn, Grozav lemn, Goian se vede ca nu mai poate, Piturca a facut prost rau echipa.

Stancu, probabil cel mai prost meci al carierei - 93 de minute pe teren

Goian, jucator de Serie B, meci extrem de prost - titular si 93 de minute pe teren

Torje, meci execrabil - 70 de minute pe teren ( sau cate or fi fost )

Adi Popa, Chipciu, rezerve. Gardos - rezerva. Latovlevici neconvocat, Radu Stefan a fost in plus, daca jucam fara fundas dreapta, tot aia era ! (app. n-am dat numele astea pentru ca sunt stelist, ci pentru ca asta e adevarul )

La 2-1 pentru unguri, noi dadeam pase laterale la mijlocul terenului si nu ne grabeam deloc, parca mai aveam inca 60 de minute de jucat. Piturca este unul dintre cei mai dezastruosi selectioneri pe care i-am avut ( da,stiu, ne-am calificat la doua turnee cu el, dar in ce hal? - si aici ma refer la joc - ), un om care pune orgoliul personal mai presus de tara. Bine dracu' ca a renuntat la fetisurile cu Cocis si Florescu, ca eram de mult iesiti din calcule.

La Euro 2008 ne invitau olandezii sa-i batem, iar noi ne aparam de parca aveam 2-0. Dar Grande Piti spera ca iese un rezultat bun la Franta - Italia, el nu vedea si nu vroia sa accepte faptul ca olandezii isi doreau foarte mult...infrangerea. La selectie este ZERO, la tactica este ZERO, noroc cu bulanu' pe care-l are. Da domne', CA-LI-FI-CA-RE !

Nu zice nimeni de hentul lui Grozav la faza penalty-ului pentru noi sau de faultul in atac facut de Maxim la ultimul gol?

Nu de alta dar daca dadeau ungurii asa goluri vuia forumul si era plin de carne frigiderul arbitrului...

Edited by LDS

Minim cinci ne dau olandezii!

Cum sa il tii pe Stancu 90 minute?! Il scoteam la pauza dupa ratarea aceea...

Goian se vede ca o arde chill la Spezia, el era prea superstar sa joace la cea mai mare echipa din Scotia, chiar si in Liga a 4 a din Scotia cred ca e miza mai mare ca la Spezia.

Doua goluri din mare pomana dupa o pasa marca Torres a lui Grozav si, probabil, fault in atac al lui Maxim. Noroc cu Mutu, cel mai periculos roman de pe teren.

Dracului, Tamas nu are nici o treaba la WBA, nici sa care bagajele nu il cheama aia! Grozav nu e titular nici in saracia asta de Liga 1, totusi e bun sa fie titular peste Chipciu, care ii pisa in viteza, cu mingea la picior, pe jucatorii lui Ajax!

Torje cred ca merge la Internazionale sau Barcelona dupa meciul asta, nu zic ca nu a fost printre cei mai buni romani in ultimele meciuri, dar aici a fost praf, cu mentiunea ca daca Stancu ar fi marcat, poate nu il mai criticam pe ex-dinamovist.

Prost a mizat Piturca, ciudat, el ar trebui sa stie cum e cu mizele, ca doar are antecedente! Si cand te gandesti ca Piturca e ultimul selectioner care ne-a dus la turnee finale in ultimii 14 ani!

E jenant sa traga Mutu echipa dupa el la anii lui, unii din tinerii astia nu au pic de demnitate ca sportivi.

Nu zice nimeni de henti-ul lui Grozav la faza penalty-ului pentru noi sau de faultul in atac facut de Maxim la ultimul gol?

Nu de alta dar daca dadeau ungurii asa goluri vuia forumul si era plin de carne frigiderul arbitrului...

Hai sa fim seriosi, arbitrul a tras cu ei tot meciul cand a fost vorba de dueluri fizice si faulturi. Penalty-ul lor a fost dintr-o simulare, iar la Maxim nu a fost fault, pur si simplu s-a bagat ungurul in fata lui, s-au incurcat unul pe altul, dupa care s-au impiedicat bozgorii intre ei. Cat despre hent-ul lui Grozav, nu stiu ce sa zic, eu n-am urmarit atent faza, si nici n-am de gand sa ma mai uit acum la reluari. Si chiar daca este cum zici tu, tot echilibrat poate fi numit arbitrajul.

Ungaria-Romania 2-2, un rezultat destul de bun, insa daca ar fi sa ne luam dupa joc, niciuna din cele 2 echipe nu ar merita calificarea la un turneu final.

A fost o partida jenanta, un "derby" mai mult prin presa si declaratii pe forumuri, decat pe teren sau in tribuna. Punctul obtinut este mai mult decat folositor, dar maniera in care a fost castigat lasa mult de dorit.

Principalul vinovat? Domnul Pizdi. Punct. Pana la urma el a facut selectia. Si cam asta a fost singurul lucru pe care l-a facut, deoarece eu nu am vazut nicio tactica de joc aseara. Defapt, stilul nationalei se aseamana cu cel al Stelei din urma cu un an-doi, stilul acela fricos, cand jucatorii se ascund dupa adversari pentru a nu primi mingea si se feresc sa iasa la pase. Cu un joc cu mingi bubuite pe atacanti anemici sa nu ne miram ca nu ne vom califica... Inca de la inceputul preliminariilor, jocul Romaniei nu a avut nimic bun, nimic entuziast. Am facut un meci prost cu estonienii, ne-am chinuit cu Andorra, am avut bulan cu Turcia si la singurul meci adevarat, cel cu Olanda, am dat-o in bara.

Vina nu ar trebui data pe Stancu, Torje, Grozav, ci pe cel care nu a fost in stare sa le transmita o idee de joc. Sa nu uitam ca mijlocul stelist Bourceanu-Pintilii a fost de nerecunoscut aseara, fata de meciurile Stelei, in care practic coordonau jocul ros-albastrilor. Mie mi-ar conveni sa nu ne calificam, sa plece Pizdi si sa vina un antrenor adevarat la nationala, dar sa nu uitam ca el are in calcul calificarea la turneul urmator...

Rusine, Piturca!

Edited by LDS

Mihai Nesu i-a vizitat, luni, pe componentii echipei nationale a Romaniei, aflati in cantonament la Amsterdam in vederea partidei cu selectionata Olandei, programata marti, in cadrul Grupei D a preliminariilor CM 2014.

Nesu a primit un tricou cu numarul 30, reprezentand anii impliniti de acesta la 19 februarie, inscriptionat cu autografele tuturor jucatorilor primei reprezentative.

Atacantul Adrian Mutu a scris, luni, pe contul sau de Facebook: "Mihai Nesu, alaturi de noi in cantonament! Hai Romania!" si a postat o fotografie impreună cu fostul fotbalist al echipei olandeze Utrecht.

Fotbalistul Mihai Nesu, imobilizat intr-un scaun cu rotile după accidentul suferit la coloană in 10 mai 2011, are in palmares opt selectii in echipa natională de seniori a Romaniei si 12 in selectionata de tineret.

nesu_mutu.jpg

"Nationala" in cifre, la meciul cu Olanda, de pe Amsterdam ArenA (0-4):

- 38% posesie

- am pierdut 26 de baloane in propria jumatate, iar olandezii doar 19

- la deposedari reusite avem un procent de 45%, față de 82%, in cazul batavilor

- 8 suturi pe poartă a primit Pantilimon, a incasat 4 goluri

- 4 pase ale lui Tamaș au ajuns la Popa: fundasul dreapta batav a trimis 11 spre Lens

- 5 prelurari nereusit a avut Gardos lider pe ArenA

- 1 e numarul deposedarilor reusite de Chiricheș: cel mai slab fundaș de pe teren

- 8 baloane a pierdut Raț: cei 4 fundasi olandezi, impreuna doar 5!

- 0 deposedari i-au iesit lui Bourceanu, ultimul de pe teren la acest parametru

- 1 e numarul paselor lui Pintilii pentru Grozav, omul din spatele virfului

- 2 pase scurte a reusit Popa, cel mai slab de pe teren la acest capitol

- 23 de baloane a atins Grozav, față de 60 in cazul lui Van der Vaart

- 1 e numarul paselor lungi reusite de Tanase intr-o oră de joc

- 4 dueluri a cîștigat Stancu in 94 de minute cu Olanda

Schimbarile

- 0 dueluri a cîștigat Torje in cele 30 de minute cu Olanda

- 0 driblinguri a incercat! Mutu in 24 de minute pe teren

- 0 driblinguri a reusit Chipciu in 32 de minute cu batavii

gsp

Minim cinci ne dau olandezii!

Hahaha, tocmai asta vroiam sa remarc si eu, nu ne-au dat 5 dar au fost aproape!

Exceptind partida cu Andorra, 4-0, care nu va conta nici intr-un clasament al locurilor secunde din fiecare grupă a preliminariilor, cifrele InStat ale "tricolorilor" din duelurile cu Estonia, Turcia, Ungaria si "dubla" cu Olanda developează conturul neromantat al jocului "nationalei" cu Piturcă pe banca În medie, Romania arată asa:

- expediază 4 suturi pe poartă intr-un meci dintr-un total de 10 spre poartă

- comite un fault la fiecare 6 minute, un total de 16 faulturi intr-o partidă

- beneficiază de numai 3 cornere pe durata a 90 de minute

- jucatorii ei cîștigă 51% din dueluri si mentin un procentaj al posesiei de 46%

- reuseste 11 driblinguri pe meci, unul la fiecare 8 minute

- pierde 111 baloane in 90 de minute, mai mult de unul pe minut, si deposedează o dată la 4 minute

Cei mai folositi 11 jucatori ai lui Piturcă

Tatarusanu, Goian, Chiriches Rat Bourceanu, Pintilii, Lazar, Torje, Stancu, Tanase, Marica

Jucatori folositi Debutanti Portari Fundasi Mijlocasi Atacanti

58 23 5 16 33 10

gsp

565859_untitled.jpg

Portugalia e 99% sigur la baraj dupa egalul cu Israelul. Ar trebui sa castige la o diferenta enorma cu Luxemburg si Rusia sa fie batuta fara drept de apel de catre Azerbaidjan. Imposibil.

sintem penibili de-a dreptul!!!!! 1-0 cu Estonia la pauza.

Cine e dementul ala care tot urla in loc sa comenteze? Comentariul meciului e la fel de penibil ca meciul si ca nationala. Totul se potriveste perfect.

...sau tradus pe intelesul tuturor: daca nici suedezii de nationala nu il pot tine ,cum ar putea s-o faca stelistii?....Deci Reghe e totusi mare,MM la fel, echipa joaca stralucit, dar are ghinion sa joace contra unor super-jucatori pe care nimeni nu ii poate tine!... fularsteaua2

stau si ma gandesc acum, judecand la rece, dupa finalul preliminariilor si inainte de baraj, daca un alt antrenor ar fi facut mai mult cu jucatorii pe care ii avem acum la dispozitie.

poate selectia ar fi fost alta, dar chiar si asa, ar fi fost mai bine?

va provoc sa`mi spuneti voi un prim 11 mai puternic decat ce a aliniat barbugiul in ultimele meciuri, fara sa fiti subiectivi si sa "construiti pe scheletul Stelei"

cei mai in forma jucatori romani, care si joaca meci de meci...

eu ma gandesc doar ca am fi putut avea o defensiva mai sanatoasa: Radu Stefan - Goian - Chiriches - Sapunaru.

in rest, doar Maxim aduce ceva plus in fata. la mijloc nu cred ca avem altceva mai bun decat bourceanu-pintilii...iar in atac, nici atat.

Edited by Dj

Daca vom avea mult-mult-mult bulan vom ajunge la mondiale...dar nici de Piturca nu vom mai scapa vreodata. Asta este, voi lasa antipatia la o parte pentru ca asta e un mondial cu totul si cu totul special...se joaca in Brazilia, ci nu in Africa, Rusia sau Dubai.

PS Ce film superb am vazut! "Heleno" din 2011, legat de un mare fotbalist brazilian Heleno De Freitas din anii 40.

stau si ma gandesc acum, judecand la rece, dupa finalul preliminariilor si inainte de baraj, daca un alt antrenor ar fi facut mai mult cu jucatorii pe care ii avem acum la dispozitie.

poate selectia ar fi fost alta, dar chiar si asa, ar fi fost mai bine?

va provoc sa`mi spuneti voi un prim 11 mai puternic decat ce a aliniat barbugiul in ultimele meciuri, fara sa fiti subiectivi si sa "construiti pe scheletul Stelei"

cei mai in forma jucatori romani, care si joaca meci de meci...

eu ma gandesc doar ca am fi putut avea o defensiva mai sanatoasa: Radu Stefan - Goian - Chiriches - Sapunaru.

in rest, doar Maxim aduce ceva plus in fata. la mijloc nu cred ca avem altceva mai bun decat bourceanu-pintilii...iar in atac, nici atat.

Nu asa se pune problema. Piturca nu e solutia, el e parte din problema.

Romania are un fotbal bolnav, fara tineret, fara viitor. Mircea Sandu, Dragomir, Piturca, etc. - astia sunt vinovatii. Ii stiti pe toti, nu are rost sa ii insir. Ei intretin acest fotbal bolnav, ei au grija ca el nici sa nu se faca bine dar nici sa nu moara.

Calificarea la baraj e scuza perfecta pentru domnul nea Piti. "Mai mult nu se putea!"

Da' de ce sa nu se poata mai mult? De ce nu am fi putut si noi sa ne punem fotbalul pe picioare?

De ce a putut Bosnia sa se califice direct la Mondiale? De ce a putut Islanda sa se califice la baraj desi nu le dadea nimeni nici o sansa sa faca macar 5 puncte?

Islanda creste jucatori. Uitati-va la Sigurdsson de la Tottenhan, Sightorsson de la Ajax, acel baiat Finbogasson de la AZ, care are 34 de goluri in 37 de meciuri pentru echipa sa. Si sunt toti tineri. Deci se poate.

Bosnia la fel. Pai putem noi sa ne comparam cu aia? Au trecut peste noi razboaie in ultimii 20 de ani, ca peste aia? NU!

Cand vom avea si noi un atacant ca Dzeko? Niciodata. Pentru ca noi nu crestem asa ceva. Noi il aducem pe Keseru debutant la nationala la 27 de ani! Si ii invatam pe tineri sa se poarte cu echipa nationala de parca e o curva, te duci daca vrei, te distrezi, nu dai 2 bani pe ea.

Pai Stanciu si Iancu ar trebui suspendati pe viata de la nationala pentru acel refuz. Gata. Nu vrei sa vii la tineret, pa! Nu te mai chemam niciodata. Asa se face treaba. Pe mine nu ma intereseaza ca Iancu a stat 5 minute cu curva in fata hotelului sau 5 ore. Nu trebuia sa stea deloc. Nu de aia mergi in cantonament la nationala, ca sa te vezi cu curve. Ca e si vina antrenorilor, intr-adevar. Dar e si vina jucatorilor.

Noi am inceput sa ne multumim cu putin, cu ultima firmitura pe care ne-o arunca nenorocitii aia.

De ce sa fac asta? De ce sa sustin o nationala fara viitor? De ce sa sustin o nationala facuta doar ca sa castige Piturca tone de bani aiurea?

Ce selectie face ala? Explicati-mi. Ca pe Ogararu nu il aducea cand era rezerva la Ajax dar il aducea pe Marica cand nu avea echipa. Ah, diferenta e ca Ogararu nu i-a cumparat lu' Piti o masina, asa cum a facut Marica pe vremea cand era la Stuttgart. Foarte frumos si foarte corect.

Si hai sa discutam acum despre cazul tamas. De cate ori a fost readus asta la nationala? Nenorocitul asta!!! E o rusine la fel de mare ca Mutu. Doi alcoolisti si drogati jegosi, niste cocalari care nu meritau sa imbrace tricoul ala. Mi-e rusine si imi lasa un gust amar in gura de fiecare data cand ii vad in galben.

Sa ma bucur ca nationala se califica la mondiale ca sa ii vad pe ratatii aia doi cum fac scandal in Brazilia?!

Victor Piturca e in primii 5 antrenor din istoria fotbalului all time. Nu multi reuseau sa prinda locul 2 facand o selectie bazata pe pile si impresari. Chiar sunt mandru cand vad ca nationala Romaniei a terminat cu Stancu pe teren in fata Turciei.

V-ati gandit ca aveam sanse chiar la locul 1 daca jucam cu cei mai in forma fotbalisti?

@Dj

Tatarusanu - Sapunaru, Chivu, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Maxim, Mutu - Marica. Sa nu uitam de Radoi, Rusescu, Radu Stefan, Alexe etc.

Din cate stiu eu toti sunt jucatori romani si toti sunt in activitate. Jucatori avem, sunt prea multe interese la mijloc insa in fotbalul nostru.

Victor Piturca e in primii 5 antrenor din istoria fotbalului all time. Nu multi reuseau sa prinda locul 2 facand o selectie bazata pe pile si impresari.

Asa e, Fergie e locul 1 all time in lume. Mai nou aud zvonuri că și autobiografia sa sucks.

Dacă turcii și ungurii ar fi fost mai buni, ar fi fost peste noi. Grecii n-au fost in stare să termine pe primul loc intr-o grupă super ușoara Mergem la Mondiale. Niciodată nu ne-am facut de ras la un turneu final și nici acum nu o vom face, mai ales la un CM, cand poți să pici intr-o grupă cu naționale care habar nu au de fotbal.

Chiar propun să vedem cand nu a trecut mai exact naționala de grupe (adica mai exact, cand s-a facut de ras):

CM 1930 - am fost in aceeași grupă cu Uruguay, care urma să devină campioana mondiala dar am terminat pe 2, in fața lui Peru (pe atunci mergea mai departe doar locul 1);

CM 1970 - am fost in grupă cu Brazilia (au câștigat turneul), Anglia (campioana mondială en-titre) și Cehoslovacia - chiar și așa am invins Cehoslovacia și am terminat pe 3;

Euro 1984 - grupa morții: Spania (urma să joace finala, pierdută cu Franța), Portugalia (urma să joace semifinala, pierdută tot in fața Franței), Germania de Vest;

Euro 1996 - probabil numai aici am putea să spunem că se putea mai mult, avand in vedere că nu am facut niciun punct și că la Mondiale am realizat cea mai mare performanță din istorie in 1994 - totuși, grupa a fost destul de dificilă: Franța (urma să joace semifinala), Spania (urma să piardă in fața Angliei la penalty-uri - deci avea șanse mari să ajungă in semifinale) și Bulgaria lui Stoichkov - foarte incomodă;

Nici la Euro 2008 nu am ieșit deloc șifonați din grupa morții... am facut egal cu campioana și vicecampioana mondială și am pierdut in meciul decisiv cu Olanda care era in formă de zile mari (la fel ca și acum). Chiar și așa am terminat deasupra Franței, ceea ce nu a fost deloc rau.

În rest, atunci cand ne-am calificat la turnee finale, am trecut de grupe.