Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Steaua - CS Mioveni 4-0 (1-0)

164 posts in this topic

steauafc_mic.gifVS dacia_mioveni_mic.gif

FC Steaua Bucuresti - CS Mioveni

Romania Liga 1, etapa 2, duminica 31 iulie 2011, ora 20:15, stadion "pe unde apucam", probabil Farul din Constanta.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Gardos, Galamaz, Latovlevic - Nicolita, Brandan, Bicfalvi, Tanase - Tatu, Rusescu

Mioveni: Haisan - Voicu, Miulescu, Olteanu, Craciun - Enache, Margaritescu, Sandulescu, Neaga - Dica, Tanasa

Ultimul rezultat din Liga 1:

Sibiu - Steaua 1 - 1

Mioveni - U Cluj 0 - 1

Golgeteri:

Steaua: Tatu - 1 gol

Mioveni: -

Clasament complet Liga 1:

-

HAI Steaua ! :oleole:

Edited by Daniel-Ionut

la cat de bine a jucat aseara daciia ..nu avem nici-o sansa.. ne batem la retrogadare cu bajanerau bejan radut Nicolita ronalcostea etc

Ce-as rade sa dea Dica/Neaga amandoi dubla , si dupa sa zica Becali , ca-i vrea inapoi . =]]]

Cei 4 fundasi de la Mioveni sunt extrem de slabi. Dar cand m-am uitat la CS vs ''U'',nu-mi venea sa cred ca la o proaspat promovata au reusit sa adune asa mijloc + atac ( aici ma refer la Tanasa,jucator experimentat). Bineinteles ca nu rup ei gura targului,dar,cu tristete spun,s-ar putea sa fie peste ce poate oferi Steaua acum.Nici nu stiam ca-i I. Popa antrenor.

Steaua se confrunta cu mari probleme de lot,inca o dovada maxima de neprofesionalism,de parca nu vazusem deja destule. M-as bucura pentru Dica sa marcheze decisiv. Nu vreau sa fiu eu acuzat ca ma bucur la infrangerile astora,dimpotriva, e trist sa vad clubul distrus de acesti ordinari,dar Dica merita sa-si ia o revansa pentru cum a fost inlaturat.

Sper sa ne dea boabe si Dica si Neaga.

Si eu.

Nu-mi vine sa cred in ce situatie am ajuns...Sa comentam ce sanse avem cu Dacia Mioveni ca ce atac si mijloc au aia...Satenii aia inca cara apa de la fantana cred si am ajuns sa ne fie frica de echipa lor de fotbal. Cred ca anul asta e cel mai jos punct in care Steaua a ajuns.

Anul asta nu ne i-a nimeni locul 6 sau 7! Tot asa,tot mai "SUS" .

ON: Cred ca de data asta s-ar puea sa batem si noi la cum au jucat cu "U" insa frumos ar fi sa dea macar Dica sau Neaga gol,numa ca-si faca sange rau ciobanul. :)

Daca 'am' pierde cu 1-0 prin golul lui Dica m-as strica de ras :) Ar fi cea mai mare umilinta pentru oier.

Cred ca anul asta e cel mai jos punct in care Steaua a ajuns.

Asta pana la anul. De la o vreme, in fiecare an parca suntem mai rau decat am fost in anul precedent...

Acum e momentul sa se darame Farul peste stadion...

@Ionutzalexx

Mdea , mai ai de zis " GUIE Steaua " si esti perfect. Eu chiar nu va inteleg , va comportati ca niste rivali ( rapidisti si dinamovisti ) , voi nu sunteti stelisti.

Pe Cioban sa il ia tacsu` langa el ca tot il invoca tot timpul , nici nu ar trebui sa ne intereseze de el , pe mine unul m-a plictisit. E bagat de mult la ignore ! Steaua trebuie sustinuta in momentele grele ca acestea cu toate ca nu prea mai e tragere de inima printre noi sa facem asta !

Edited by bogdinho'

Spune-mi si mie: care mai este legatura dintre echipa de azi si Steaua adevarata? Conducerea, jucatorii, stadionul?

La momentul actual Steaua mai traieste doar prin suporteri. In momentul in care toti suporterii vor accepta mizeria actuala pentru niste rezultate care nu vor fi decat mediocre (becali si performanta nu sunt compatibili), se poate considera ca Steaua a murit intr-adevar.

Ok , daca asa este nu mai comentati despre jucatorii Stelei , despre meciurile Stelei , despre antrenori etc. Daca nu va mai pasa la ce mai criticati ? Cu ce va ajuta criticile ?

P.S :

Stam ne certam intre noi , Ciobanul rade pentru ca a reusit sa bage raca intre suporteri si pana la urma nu se intampla nimic.

De ani de zile , tot comentam , comentam si nu facem nimic. Cel mai bine e sa il ignoram si sa incurajam echipa !

Edited by bogdinho'

Oricat de mult ignori un rahat in mijlocul camerei, acesta tot o sa imputa toata camera.

In momentul in care toti suporterii vor accepta mizeria pentru...(nici eu nu stiu pentru ce, ca de performante nu poate fi cazul in contextul in care Jiji e la conducere, de o echipa curata din toate punctele de vedere nici atat), in acel moment, o sa putem spune ca Steaua a murit intr-adevar. Atunci o sa putem spune ca Steaua adevarata a fost inlocuita de o copie manelizata, cocalarizata, oglinda societatii contemporane. Trist este ca prea putini isi dau seama de asta. Si o sa regrete candva...

sa incurajam echipa !

Ce sa incurajez? Amatorismul?

@Ionutzalexx

Mdea , mai ai de zis " GUIE Steaua " si esti perfect. Eu chiar nu va inteleg , va comportati ca niste rivali ( rapidisti si dinamovisti ) , voi nu sunteti stelisti.

Pe Cioban sa il ia tacsu` langa el ca tot il invoca tot timpul , nici nu ar trebui sa ne intereseze de el , pe mine unul m-a plictisit. E bagat de mult la ignore ! Steaua trebuie sustinuta in momentele grele ca acestea cu toate ca nu prea mai e tragere de inima printre noi sa facem asta !

Legale?!

PS : luam bataie.

Garantez , daca era Victor Piturca antrenor si s-ar fi intamplat sa faca 1-1 cu Vointa Sibiu sau hai sa dam un exemplu real , la inceputul sezonului trecut 1-1 cu U Cluj , desi a castigat cu 2-1 , nu ar fi comentat nimeni nimic din ce se comenteaza acum . Aveam prea buna echipa atunci ? Nu era cine stie ce , dar aveai acolo un Tanase , un Geraldo , Radut , Stancu , jucatori care pot face diferenta.

Vorba lui Nea` Emi , Ciobanul critica pe singurul jucator care poate face tiki-taka si anume pe Radut. El trebuie sa joace ca sa ajunga la forma pe care a aratat-o la International si sa realizeze in sfarsit ceva bun , pentru ca toata lumea are asteptari mari de la el. Calitati are !

Tanase e unul jucatorii cei mai slabi din lotul actual al Stelei. Ca mijlocas ofensiv are vreo 5 goluri in peste 100 de meciuri in divizia A. Este umflat artificial de presa.

Da ma , dar asa slab cum e se vede cand nu e el pe teren. Bajenaru da exterioare cand poate da frumos cu latul in poarta. Ce sa facem , ne credem Messi , Xavi , Iniesta , tiki-taka !

Edited by bogdinho'

Tanase e unul jucatorii cei mai slabi din lotul actual al Stelei. Ca mijlocas ofensiv are vreo 5 goluri in peste 100 de meciuri in divizia A.

Exista fundasi care au marcat mai mult...

Tanase,Moraes sau Bourceanu sunt salvatorii Stelei doar in inchipuirile presei!

Niciunul dintre acesti 3 jucatori nu ar face fata la o echipa decenta din strainatate.

Acum se vorbeste de Bourceanu,de parca vine vreunul care a facut ceva in cariera lui...

Daca vine,ca am mari rezerve ca o va face,va fi doar inca un fotbalist care se pierde in mediocritatea de la Steaua...

Da bine ma , adu-i tu pe Messi si pe Ronaldo daca nu iti convine !

Crezi ca vom lua campionatul cu Bourceanu,Moraes,eventual si Prepelita?Sa fim seriosi...

Nu-mi vine sa cred in ce situatie am ajuns...Sa comentam ce sanse avem cu Dacia Mioveni ca ce atac si mijloc au aia...Satenii aia inca cara apa de la fantana cred si am ajuns sa ne fie frica de echipa lor de fotbal. Cred ca anul asta e cel mai jos punct in care Steaua a ajuns.

Pot sa care apa de la fantana si sa aiba WC-ul in curte. Nu vad ce relevanta au treburile astea. La fotbal pot sa ne bata la cat de prost jucam.

Sper ca Dica si Rica sa dea cate o boaba, ciobanul sa faca criza de nervi, Mita bipolara sa se incuie in casa de carton, Levy sa plece si sa vina sclavul suprem, Pedrazzini.

Echipa lui Gigi ii bate pe blatistii astia de la Mioveni. Si uite asa, la sfarsitul sezonului, ca prin minune apare un jucator de la Mioveni in lotul Stelei.

M-as bucura pentru Dica sa marcheze decisiv. Nu vreau sa fiu eu acuzat ca ma bucur la infrangerile astora,dimpotriva, e trist sa vad clubul distrus de acesti ordinari,dar Dica merita sa-si ia o revansa pentru cum a fost inlaturat.

Neaga si Dica au "cojones" cat o Armata de banei nicoliti si alte presuri d-astea. Nu pot sa uit cum au fost inlaturati amandoi pentru faptul ca au avut curajul (nebun) sa ia pozitie in fata ciobanului drogat. Cel putin cum a fost indepartat Neaga a 2a oara a fost absolut MISELESC.

Mai tineti minte faza cu Neaga, cand a aratat "ceasul" catre oficiala? Ca le promisese becaIi. Cati jucatori de fotbal romani ar avea tupeul si educatia necesara ca sa ia la p.la un patron mafiot din Liga lui mitica?

Ehehehe... astia fac Steaua... nu machedonii aia care au pus labele pe echipa si nu mai pleaca de acolo pana cand nu au supt tot.

PS: "31 Aug 2007 “ "Ai dat si tu un gol si acum imi ceri mie ceasuri?", sustin surse din interiorul echipei ca Ciobanul i-ar fi spus lui Neaga." Ciobane, pentru cate meciuri ne-au tinut Neaga si Dica in spate, trebuia sa le faci cadou o fabrica de ceasuri elvetiene.

Edited by *Alecs*

Sign in to follow this  
Followers 0