Sign in to follow this  
Followers 0
Daniel-Ionut

Campionatul European U19

17 posts in this topic

6c393ee5c59-Logo.jpg-120x150.jpg

Turneul final al Campionatului European U 19 debutează miercuri si va fi gazduit de stadioanele din Chiajna, Buftea, Mogosoaia si Berceni.

Competitia va fi televizată de Eurosport si sport.ro

Iată programul turneului final:

20 iulie

Grupa B: Spania - Belgia, ora 19:00, Mogosoaia (Eurosport 1)

B: Serbia - Turcia, ora 19:00, Berceni

A: Romania - Cehia, ora 21:00, Chiajna (Eurosport 2 si sport.ro)

A: Grecia - Irlanda, ora 21:00, Buftea

23 iulie

A: Cehia - Irlanda, ora 19:00, Mogosoaia (Eurosport 1)

B: Turcia - Belgia, ora 19:00, Buftea

A: Romania - Grecia, ora 21:00, Berceni (sport.ro)

B: Serbia - Spania, ora 21:00, Chiajna (Eurosport 1)

26 iulie

A: Irlanda - Romania, ora 19:00, Berceni

A: Cehia - Grecia, ora 19:00, Mogosoaia (Eurosport 1)

B: Turcia - Spania, ora 21:00, Chiajna (Eurosport 1)

B: Belgia - Serbia, ora 21:00, Buftea

După incheierea jocurilor din grupe va fi efectuată tragerea la sorti a locurilor de disputare a semifinalelor, imperecherea fiind A1-B2 si A2-B1.

29 iulie

Semifinala 1: ora 18:45, Mogosoaia (Eurosport 1)

Semifinala 2: ora 20:45, Chiajna (Eurosport 1)

1 august

Finala: ora 20:00, Chiajna (Eurosport)

Stadioane:

Buftea

Capacitate: 800 de locuri

Chiajna

Capacitate: 3.700 de locuri

Mogosoaia

Capacitate: 1.000 de locuri

Berceni

Capacitate: 2.600 de locuri

Lotul Romaniei pentru CE U19

Portari: Laurentiu Branescu (Juventus Torino) si Radu Chiriță (CSM Ramnicu Valcea)

Fundasi: Lucian Murgoci (FC Otelul Galati), Sebastian Remeș (Honved Budapesta), Adrian Avramia (ACSMU Politehnica Iasi), Andrei Peteleu (FC Delta Tulcea), Ionuț Cristinel Gugu (FC U Craiova) si Florin Ilie (FC Timisoara)

Mijlocasi: Romario Benzar, Alin Carstocea (ambii, FC Viitorul Constanta), Nicolae Stanciu (FC Unirea Alba Iulia), Patrick Walleth (FC Ingolstadt) si Enghin Amet (FC Juventus Bucuresti)

Atacanti: Ionuț Nastasie (FC Steaua Bucuresti), Mihai Roman (FC U Craiova), Tiberiu Serediuc (CS Otopeni), Sebastian Chitoscă (FC Ceahlaul Piatra Neamț) si Cristian Gavra (FC Viitorul Constanta)

UEFA a anuntat că suporterii vor avea accesul gratuit la partidele din cadrul turneului final EURO 2011 de la Bucuresti. Cu toate acestea, intrarea fanilor pe stadion se va face pe baza unor bilete pe care acestia le pot ridica inaintea fiecarui meci de la casele special amenajate la arenele din Chiajna, Berceni, Mogosoaia si Buftea.

HAI Romania ! steagro

Sper sa nu jucam la fel de timid ca la cel de U-17 ! Suntem pe teren propriu , echipele nu sunt de speriat , e posibil orice !

Stie cineva vreun site specializat unde pot vedea preturile biletelor pentru toate meciurile?

Aici :

UEFA a anuntat că suporterii vor avea accesul gratuit la partidele din cadrul turneului final EURO 2011 de la Bucuresti. Cu toate acestea, intrarea fanilor pe stadion se va face pe baza unor bilete pe care acestia le pot ridica inaintea fiecarui meci de la casele special amenajate la arenele din Chiajna, Berceni, Mogosoaia si Buftea.

Sper sa facem ceva... dar ma indoiesc.

Nu prea mai am incredere in acesti copii. Mai ales ca toti vin la meci din vacanta.

Cu gandul la mare si fete in bikini, nu cred ca vor realiza ei prea multe.

N-am ssa inteleg niciodata de ce nu s-a ales si stadionul din Cotroceni, ca tot nu-l mai foloseste nimeni, dar in schimb tinem neaparat sa ne facem de ras cu stadioane gen mogosoaia, berceni sau buftea.

UEFA a preferat stadioane mici.

Si cred ca stadionul din Cotroceni este in paragina, nu s-a mai jucat un meci pe el de ani buni.

Ce atmosfera senzationala a fost la campionatul mondial U17 , sa vedeti ce atmosfera de rahat va fi la U19 in Romania.

Faptul ca Sergiu Bus a fost lasat acasa , arata ca selectiile la nationale de copii si juniori se fac pe " pile " . Pacat , era un atacant care ne-ar fi putut ajuta mult !

Variante de transport pana la stadioanele pe care se vor disputa meciurile Campionatului European:

Suporterii pot ajunge la Chiajna cu autocarul sau microbuzul. sunt curse la fiecare jumatate de oră cu statia de plecare din Militari, durează aproximativ 25 de minute. Costul unui bilet este de numai 2 RON. De asemenea, fanii au la dispozitie varianta trenului, care va pleca din gara Bucuresti Basarab. Cursa durează aproximativ 20 de minute si costă 3 RON.

Fanii pot ajunge la stadionul din Berceni cu microbuzul. sunt curse la fiecare jumatate de ora cu statia de plecare de la Piata Sudului, si durează aproximativ 25 de minute. Pretul unui bilet este de numai 2 RON.

Suporterii pot ajunge la baza de la Mogosoaia cu microbuzul, cursele plecind de la IDM Basarab la fiecare 10 minute. Pretul unui bilet este de numai 3 RON iar cursa durează aproximativ 20 de minute.

Fanii pot ajunge la baza de la Buftea cu microbuzul, cursele plecind de la IDM Basarab la fiecare 10 minute. Pretul unui bilet este de numai 4 RON iar cursa durează aproximativ 45 de minute. De asemenea, suporterii au varianta trenurilor care vor pleca din Gara de Nord. Preturile variază intre 3 si 7 RON, in functie de tipul trenului.

Meciul cu Cehia a lasat impresia ca putem mai mult. Oricum , au fost mult mai curajosi ca cei de la U-17. Felicitari si celor din Chiajna , au un stadion foarte frumos , modern , chiar daca e mic.

Acum sa vedem sambata cu Grecia , dar trebuie sa avem mai mult tupeu ca sa putem invinge !

Edited by bogdinho'

Eu sper, dar nu ma astept sa bata pe cineva. Organizarea si tactica sunt zero, antrenorul n-are incredere in ei si o si arata (vezi declaratia in care a spus ca daca nu eram organizatori nu ne calificam), defensiva e decimata de accidentari. Singurii care au miscat au fost Stanciu, Nastasie si Benzar. Portarul a fost trompeta meciului. Poate ca e prea tanar pentru nivelul asta, dar are lacune mari la nivel de portar.

Edited by ebonyc

Ai dreptate , nu stiu ce a vazut Juventus la plavanul ala de Branescu. Mie mi s-a parut cel mai tupeist si curajos in actiuni , Ionut Nastasie. Ar fi o solutie chiar si pentru atacul nostru de la Steaua , oricum nu avem multe solutii.

Nu inteleg de ce nu e si el in lot , iar unul ca Rosu care se misca ca un melc a fost luat in cantonamente.

La pauza Romania - Grecia 0-1 . N-am reusit sa vad decat putin din prima repriza. Au ratat ai nostri inexplicabil de 2 ori in aceeasi faza pe finalul reprizei. Cehia a batut pe irlanda cu 2-1 dupa ce au fost condusi cu 0-1. Daca nu reusim sa intoarcem scorul (foarte probabil) ne-am facut din nou de rahat, fiind elimininati din grupe.

Mai avem o sansa , dar nu cred ca Cehia va invinge Grecia. Elenii mi s-au parut mai buni ca cehii.

Noi oricum nu o sa batem Irlanda , asa ca nu imi fac griji.

In afara de Stanciu , Nastasie sau Benzar , nu vad niciun fotbalist in echipa Romaniei. In plus apararea si portarul sunt varza !

Edited by bogdinho'