Sign in to follow this  
Followers 0
Ronnie

Discutii despre Steaua si echipele romanesti in cupele europene

98 posts in this topic

Dinamo cu. ... aia .

Min 43. 2-0 pentru catei.

La pauza? 2-2. :D

Edited by David

Dinamo e mai praf decat credeam, Gaz Metan ne salveaza onoarea in Europa, un meci bun in Germania, 1-1 in minutul 90.

Gaz Metan ne salveaza onoarea in Europa, un meci bun in Germania, 1-1 in minutul 90.

Probabil se vor inneca la mal, doar sunt romani...

Cred ca este in gena noastra sa jucam fricos, timorati...Mediesenii au pierdut o gramada de mingi prea usor,parca le e frica de succes!Era momentul sa scoata un rezultat bun azi,la Medias va fi altceva,sunt sigur ca nemtii vor marca...

S-a teminat 1-1. Poate daca erau mai atenti mai bagau o boaba pe final de meci... asta e.

Facem 0-0 acasa si aia suntem.

Rezultat bun pentru Gaz Metan,dar mi-e ca nu se vor califica...

S-a vazut clar ca daca Vasluiul ar fi avut o mentalitate non romaneasca, ar fi scos un rezultat cel putin egal asta seara.

Asa... tipic.

:)

Culmea e ca au pierdut in nota romaneasca astia de la Vaslui,dar au o gramada de straini.Acum s-a vazut ce gena de brazilian are Wesley.Totusi,desi e sfert-finalista de Europa league + grupe Champions in sezonul trecut,Twente chiar nu mi s-a parut o forta.

Egalul lui Medias de la Mainz este cel putin neasteptat.Sper sa aiba stadion zgomotos in Romania si chiar vreau sa se califice.

Dinamo = cum ne-am obisnuit :D! Daca le intra galeria pe teren prin minutul 60,poate aveau o sansa la retur :))

Ce ne-am face noi fara dinam0... nu ne-au dezamagit nici anul asta.

Dinamo e o echipa de desculti...se bate Steaua, Rapid, CFR Cluj si alte echipe sa faca puncte pentru Romania si apoi sa vina amatorii astia sa-si bata joc...o rusine de echipa

O spun inca o daca , pe mine Gaz Metan m-a impresionat sezonul trecut si uitati ce face acum.Daca nu ma insel aduce in Romania pe Tottenham pentru meciul decisiv pentru grupe. Cinste lor , am tot respectul pentru baietii de la Medias.

RESPECT MEDIAS ! RESPECT Plesca si numai pentru cele 2 penalty-uri aparate , ci pentru tot meciul , a fost fantastic !

O spun inca o daca , pe mine Gaz Metan m-a impresionat sezonul trecut si uitati ce face acum.Daca nu ma insel aduce in Romania pe Tottenham pentru meciul decisiv pentru grupe. Cinste lor , am tot respectul pentru baietii de la Medias.

Te inseli. Maine e tragerea.

Tottenham isi doresc unii jucatori.

Incredibil Gaz Metan Medias! Cand vezi asemenea reusite,te gandesti ca mai exista si oameni seriosi in fotbalul romanesc. Am vazut un rezumat bundesliga pe eurosport 2 si spuneau ca Mainz n-a cazut sub locul 5 in sezonul precedent. Fantastica reusita!

Probabil se vor inneca la mal, doar sunt romani...

la Medias va fi altceva,sunt sigur ca nemtii vor marca...

Iata ca nu s-au innecat!

Felicitari,Medias! steagro

da frumoasa calificarea celor de la Medias...maine e tragerea la sorti...sa vedem...as vrea un Dinamo - Hannover 96 si un Steaua - Ekranas asa sa moara javrele ca avem bulan :D......

Felicitari Gaz Metan . Si felicitari Plesca ! A facut un meci mare !

Trebuie sa facem puncte fratilor... momentan suntem pe locul 22 in clasamentul coeficientilor, asta inseamna 1 echipa in prel. Champions League si 3 in prel UEFA... daca am strange inca 10 puncte de coeficient , undeva la 20 de victorii la general (nu doar Steaua, toate la un loc) am urca pana pe locul 14 unde ne aflam acum... 2 in Cl si 4 in UEFA.. Tot ce conteaza este sa ne calificam cu toate echipele in grupe. 6 meciuri x 6 echipe = 36 de meciuri + 5 x 2 = 10 meciurile din playoff, din 46 de meciuri sa castigam macar 20... daca se califica doar Steaua ca anul trecut cadem pe 30-40 cred ...

Edited by Daniel-Ionut
FARA reclama la site !

Felicitari Gaz Metan . Si felicitari Plesca ! A facut un meci mare !

Mai tineau prelungirile 5 minute si cadeau din picioare, erau morti de oboseala. Mama masii, frumoasa echipa dar ce fel s-au pregatit in vara asta??? Iar de Litu......praf frate......atacant inexistent.

Posibili adversari ai echipelor romanesti in Play-Off-ul Europa League :

Steaua : Dnipro , Cska Sofia , Spartak Trnava , Maribor, Nordjaelland

Dinamo : Bursaspor, Vorskla Poltava, Olympiacos Volou, Slovan Bratislava sau AEK Larnaca

Rapid : Nacional, FC Sion, Litex Lovech, SV Ried, Rabotnicki sau ÅšlĂ…sk WrocÅ‚aw

Vaslui : Sevilla, AZ Alkmaar, Club Brugge, Sparta Praha, FC Salzburg sau Stoke City

Gaz Metan SC Braga, Schalke 04, Standard Liège , AEK Athens, Stade Rennais sau Austria Wien

Sansele sunt in urmatorul fel dupa parerea mea. Steaua se poate califica fara prea mari probleme , mai ales daca evitam pe Dnipro.

Javrele sper sa pice cu Bursaspor si sa le dea cu terenul in cap turcii.

Rapid are cei mai slabi adversari dintre toate.

Vasluiul daca ii evita pe Sevilla si Stoke City se poate , iar Gazul se poate bate de la egal cu adevsarii sai , evitand Braga si Schalke !

Felicitari Mediasului. Aproape la fel de surprinzatoare calificarea lor ca cea a spurcatilor.

Eu sper sa pice toate greu, sa se califice numai o echipa, maxim 2. Sa se termine odata cu circul asta cu echipe in grupele CL si sa ajunga campionatul nostru unde ii e locul: la coada Europei.

Posibili adversari ai echipelor romanesti in Play-Off-ul Europa League :

Rapid : [/b] Nacional, FC Sion, Litex Lovech, SV Ried, Rabotnicki sau ÅšlĂ…sk WrocÅ‚aw

Rapid are cei mai slabi adversari dintre toate.

De-ar pica cu Sion, sa-i scoata George!

Eu sper sa picam cu cele mai proaste, si sa se califice toate echipele romanesti in grupe.

Edited by Daniel-Ionut