Sign in to follow this  
Followers 0
Maye

Europa League , Editia 2011-12

82 posts in this topic

Echipe probabile pentru Finala Europa League:

Athletic Bilbao: Gorka Iraizoz - Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe - Iturraspe, De Marcos, Ander Herrera - Susaeta, Llorente, Muniain.

Antrenor: Marcelo Bielsa.

Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Gabi - Arda Turan, Adrian Lopez, Diego - Falcao.

Antrenor: Diego Simeone.

Arbitrul germanul Wolfgang Stark va conduce la centru finala Ligii Europa. Stark, in varsta de 42 de ani, este arbitru FIFA din 1999 si a condus trei meciuri la Cupa Mondiala din 2010.

Stark va fi ajutat de asistentii Jan-Hendrik Salver si Mike Pickel si de asistentii suplimentari Florian Meyer si Deniz Aytekin, toti din Germania. Arbitru de rezerva pentru central va fi francezul Stephane Lannoy, in timp ce germanul Mark Borsch va fi rezerva pentru asistenti.

Onlinesport

Astia au ''finisat'' stadionul?! Au pus randul acela de geamuri sau era?

Arata mult mai bine cu exteriorul ''acoperit''.

National_Arena1336496874f7.jpg

Edited by blindica

Chiar se anunta un meci interesant, ofensiv. Ramane de vazut daca asa va si fi.

As vrea sa castige Athletic, dar cred ca prima sansa o are Atletico.

Cum mai spunea cineva , chiar imi pare rau ca nu mi-am luam bilet.

1336559145banner-spanioli.jpg

sursa foto: onlinesport

Edited by gio_stgloria

Azi tin cu bozgorii din Bilbao. :D

Spre bucuria mea am gasit o posibilitate de a merge la meci. :D

@blindica

Geamurile acelea sunt de cand s-a facut stadionul, dar sunt numai la intrarea din fata.

Schimbarea e doar in jurul stadionului unde e curat cum nu va mai fi niciodata in Bucuresti (doar la o alta eventuala finala). Sunt jandarmi din 50 in 50 de metri, s-au amplasat toalete ecologice la intrarea dinspre Bd. Basarabia. Suporterii sunt adusi cu autocarul la stadion si sunt transportati in centrul orasului cu niste autobuze care duc in "Fanzone Bilbao" , respectiv "Fanzone Madrid", probabil prin centru. La intrare s-a facut un shop cu produse mult prea scumpe pentru buzunarul meu. Bisnitarii infecti (scuzati pleonasmul) nu lipsesc.

Aseara a fost un prieten de-al meu in centrul vechi si mi-a spus ca i s-a facut pielea de gaina cand i-a auzit pe spanioli strigand in cor "Bucharest, Bucharest!". Spaniolii au fost placuti surprinsi de ce au gasit in Bucuresti. Un alt prieten mi-a spus ca nu a putut lua un taxi din centrul vechi deoarece taximetristii (majoritatea tuciurii) nu luau decat spanioli.

Edited by ebonyc

Eu stiu cel putin doua persoane care cu siguranta imi vor strica placerea vizionarii acestui meci: cei doi frati papagali ,Mocanu si Mironica!...

sper sa castie Bibao astazi. oamenii aia chiar au principii si la ei munca este pretuita si incurajata. nu sunt bascii sfinti, nici pe departe, dar parca m-am saturat ca vad cum castiga aia cu mai multi bani!

Spre bucuria mea am gasit o posibilitate de a merge la meci. :D

@blindica

Geamurile acelea sunt de cand s-a facut stadionul, dar sunt numai la intrarea din fata.

O posibilitate pentru tot staff-ul nu ai fi gasit... :gathering:

Merci pentru informatia privitoare la geamuri. Sincer sa fiu, am mers de 2x acolo ( Larnaca si Uruguay ), dar niciodata trecand prin partea cu geamurile.

Ar fi o idee sa-l lase cu bannere in permanenta, ar parea mai... terminat.

Daca castiga Bilbao o sa il vedem pe fecali cum o sa isi doreasca IAR o echipa doar de romani care sa eclipseze prin "uluitoare evolutii" celelalte participante la sindrofia ligii 1, o echipa facuta dupa pohta lui, dupa revelatii divine( vezi cazul costea brothers) si bineinteles tiki-taka....

Hai sa-l dam in ghena pe fecali, ca pocim competitia.

Vad ca e un trend pro-Bilbao, cam cum era pe la inceputul perioadei recente de succes a catalanilor. Si eu ''sustin'' Bilbao deseara, mai mult fiindca astia de la ''Leti'' sunt antimadridista ( suna ciudat ).

Dar cel mai mult m-ar bucura sa vedem un mega spectacol, chiar daca ar castiga Atletico.

Eu stiu cel putin doua persoane care cu siguranta imi vor strica placerea vizionarii acestui meci: cei doi frati papagali ,Mocanu si Mironica!...

Traiasca Dolce Sport. O sa comenteze Emil Gradinescu, old times baby ^^.

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar i-am jucat la pariuri pe Madrid asa ca o sa tin cu ei. :beer2:

Avem si echipele de start :

Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Godin, Joao Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Gabi - Diego, Adrian, Arda Turan - Falcao.

Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe - Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta, Muniain - Llorente.

1336578709stad5.jpg

Ce gol a dat Falcao !!!

Si Falcao asta, a ucis finala asa repede....Sper sa ma insel...

Hai Llorente!!!

Tocmai s-a auzit ''Mitica la puscarie'' in Finala Europa League!

:))

M-a inselat auzu', sau s-a auzit si Romania, Romania ?

Mi-a placut meciul.

Imi pare rau de Bilbao, chiar daca n-au prins o zi buna, am fost impresionat in multe randuri de circulatia balonului in jocul lor, precizie si viteza.

Atletico a fructificat mai bine sansele ivite, s-a aparat foarte bine si in plus l-au avut pe Falcao. Sunt curios cu cat i-a crescut cota dupa meciul din seara asta.

Ca o concluzie, in seara asta nici o echipa nu merita sa piarda, ori ambele meritau sa castige...

Chiar ca! Curios cat o costa Falcao si cam ce profit ar urmari Atletico de Madrid, avand in vedere ca suma data pe el era deja considerabila...

Eu sunt de parere ca madrilenii au meritat clar victoria, am uitat repede ca vroiam sa castige Bilbao, pana la urma spectacolul a tinut steagul sus.

Sunt dezamagit de ce-am vazut la TV din partea suporterilor lui Bilbao. Inteleg ca le-a taiat craca Falcao destul de repede, dar chiar sa stai asa?! Esti in finala Europa League, nu poti sa zici ca ai o traditie in a ajunge acolo, jucatorii lor aveau nevoie de sustinere, nu poti sa stai acolo ca pleasca.

Parca mai mult s-au manifestat prin Bucuresti si au uitat pe stadion...

Ai cobit, mogarule! :no:

Nu am cobit ,Lari ,ei mereu strica meciurile pe care le comenteaza.

Mai ales cand incep sa faca comparatii intre suporterii straini civilizati si cei romani vagabonzi... :puke:

Am glumit, fratioare, fii pe pace!

Sper doar ca imaginea extraordinara pe care ne-a facut-o finala asta sa puna punct denigrarii "prostilor si bagabonzilor de romani" in primul rand din partea imbecililor supraplatiti din presa romaneasca.

S-a auzit misto "Mitica la puscarie" la televizor?

Per ansamblu a fost un eveniment reusit si o experienta de neuitat.

@blindica

Inainte si un pic dupa ce a inceput meciul suporterii lui Bilbao alaturi de cei romani (majoritatea "bilbanezi") pareau ca sunt peste madrileni, dar din pacate au (am) ramas cu falcaoa umflata dupa golul rapid si frumos pe deasupra.

Edited by ebonyc