Sign in to follow this  
Followers 0
Maye

Europa League , Editia 2011-12

82 posts in this topic

Astazi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti pentru primele doua tururi preliminare ale Europa League. Acestea sunt :

Primul tur si cel secund :

uel2011_12tur1.JPG

uel2011_12tur2.JPG

Edited by Maye

Play off :

uel2011_12playoff.JPG

Edited by Maye

Ce frumos canta polonezii desi Rapid conduce cu 2 - 1 in minutul 75.

Ce frumos a jucat Tottenham ieri cu Hearts, la unele goluri nu stiu daca exagerez, dar zici ca au jucat tiki-taka adevarat.

Altfel, golul lui Breeveld de la Medias cred ca a fost cel mai frumos al serii, insa din pacate pe ardelenii nu-i ajuta acest aspect deloc.

Grupe :

UEL11_12.JPG

Succes Steaua!

Nu inteleg mesajul tau, succes unde ? cine ?

Apropo de echipele englezesti care nu trag tare in Europa League.

Va ajung degetele de la o mana ca sa numarati jucatorii de care ati auzit la Tottenham.

Tottenham: Cudicini, Bassong, Corluka, Walker, Livermore, Townsend, Carroll, Pavlyuchenko, Giovani, Falque, Kane. Subs: Gomes, Fredericks, Nicholson, Pritchard, Parrett, Stewart, Barthram.

Redknapp are meci in weekend cu Liverpool. Ce-l intereseaza pe el de PAOK :) )

Stoke mai ok, dar nici ei nu sunt cu toti titularii. Doar apararea e beton.

Stoke: Sorensen, Huth, Shawcross, Upson, Wilkinson, Shotton, Whelan, Diao, Palacios, Jones, Jerome. Subs: Nash, Pennant, Whitehead, Walters, Arismendi.

Edited by *Alecs*

Stoke

Doar apararea e beton

Stoke

apararea

Stoke

apararea

Stoke

apararea

:cursing:

Kellerman

Nu te enerva ca stii si tu ca Shawcross e super bun. :D

In alta ordine de idei, daca echipelor englezesti li se brehane de cupele europene, atunci de ce au spus unii pe aici ca a crescut nivelul ligii campionilor?

Ultimele meciuri au demonstrat fix invers.

Stoke mai ok, dar nici ei nu sunt cu toti titularii. Doar apararea e beton.

Daca pe Tottenham ii mai inteleg, astia de la Stoke sunt pur si simplu cretini. Este o ocazie rarisima pentru ei sa joace in Europa si aleg sa foloseasca echipa a doua a, dupa ce in ultimele doua sezoane au jucat fantastic in Cupa Angliei.

Si acum il regret pe Shawcross, trebuia sa vina la Liverpool. :D

Atacul lui Stoke e ok. :)

LE : A dat Jerome gol :D

Edited by Maye

hap0el 0-1 Rapid;

lazi0 2-2 Vaslui;

Invatati sa apreciati si celelalte echipe romanesti, nu de alta, dar deja suntem mai praf decat praf si avem nevoie de puncte de coeficient!

Bravo lor, dar partea cu coeficientul nu prea ne face bine. Doar sa avem echipe acolo, sa luam cascavalul din UCL, nu mai conteaza ca ne-am facut de ras.

CAPI DE SERIE

PAOK Salonic

Standard Liege

PSV Eindhoven

Sporting Lisabona

Besiktas Istanbul

Athletic Bilbao

Metalist Kharkiv

Club Brugge

Atletico Madrid

Schalke

Twente

Anderlecht

Man United

Man City

Olympiacos

Valencia

NECAPI DE SERIE

Rubin Kazan

Hannover

Legia Varsovia

Lazio

Stoke City

Salzburg

AZ Alkmaar

Braga

Udinese

Steaua

Wisla Cracovia

Lokomotiv Moscova

Porto

Ajax

Trabzonspor

Viktoria Plzen

Cu cine vreti sa picam? De ce?

Ce echipe vedeti in finala?

Eu zic ca mergem la Bruxelles, asa, ca o comparatie intre ce am fost si ce suntem.

Finala: Stoke City - Valencia

In opinia mea, posibilii adversari ot fi impartiti in trei categorii:

1. adversari inaccesibili (sanse de calificare 0,1%): Manchester City, Manchester United, Valencia (nu se mai repeta minunea!), Atletico Madrid;

2. adversari foarte puternici pentru actuala Steaua (sanse de calificare sub 10%): PSV Eindhoven, Twente Enschede, Sporting Lisabona, Olimpiakos Pireu;

3. adversari puternici, care pot fi depasiti cu evolutii foarte bune si cu o mare doza de noroc (sanse de calificare sub 25%):Besiktas, Atletic Bilbao, Andrelecht Bruxelles (in revenire evidenta dupa cateva sezoane slabe!);

4. adversari apropiati valoric de Steaua (un pic mai buni, totusi) (sanse de calificare intre 30 si 50%): Metalist Harkov, FC Bruges, PAOK Salonic, Standard Liege.

Cu oricine vom pica va fi dificil sa trecem mai departe. Mai exact, nu cred sa trecem mai departe...

Cu o echipa din Spania ar fi frumos. Mereu am avut meciuri spectaculoase cu ei.

PAOK Salonic

Standard Liege

Metalist Kharkiv

Club Brugge

Anderlecht

La tragerea la sorti de peste cateva minute mi-as dori ca Steaua sa joace cu una din echipele de mai sus.Momentan,campionatul Belgiei mi se pare cel mai accesibil,dar trebuie tratat cu seriozitate din partea lui Stan si a jucatorilor.

Dupa 17 etape disputate la momentul de fata,Anderlecht este lider la 2 puncte diferenta fata de principala urmaritoare,Club Brugge. Standard Liege,o abonaata mai veche a infrangerilor impotriva Stelei,este pe locul 6 la 6 puncte de Anderlecht.De asemenea,Liege nu au mai pierdut de 5 meciuri.

Problema romanilor este ca nici belgienii nu fac pauza competitionala.Acestia vor juca atat de Craciun,dar si in Ianuarie si Februarie 2012.

Metalist este pe locul 3 in Ucraina,intr-un campionat in care Kiev si Sahtior au uitat sa piarda.Din fericire,ucrainienii ar avea pauza pana in martie 2012.

PAOK,locul 5 in Grecia.Boloni ataca o pozitie de Cupe Europene in acest an. Un meci cu PAOK ar fi ceva echivalent cu un meci impotriva lui Metalist.Ma refer aici la o crestere usoara de valoare in ultimul timp.Problema acolo este Boloni.Nu este nevoie sa le cunoastem jucatorii stiind deja ca-i antreneaza acest mare stelist,cu rezultate apreciate pe la multe echipe pe unde a trecut. Nu luam in calcul Lens.Istoria sa il indeamna pe Boloni sa joace la victorie.

Nici grecii nu fac pauza competitionala.

Finala? E greu de spus avand in vedere ca nici macar nu s-a extras urmatoarea faza.In mod normal,echipe precum cele din Manchester,Valencia sau Atletico,ar trebui sa fie favorite. Cred insa ca United va trage cat va putea pentru Premier League iar City va face asemenea.

Merg pe o finala care contine Valencia. Valencia v Schalke (daca este posibil) ori Valencia v Lazio.

daca evitam Manchester Utd.,Manchester City,Valencia si Atletico Madrid,restul sunt "accesibile" la prima vedere;

* mi-ar place un Steaua-PAOK in 16-zecimi , ar fi interesant un joc contra lui Boloni.

Edited by Mem0

Mi se face scarba cand il aud pe cioban.

As fi preferat sa picam cu United sau City, decat sa ne facem de ras cu alta echipa.