Daniel-Ionut

Andrei Prepelita

34 posts in this topic

1692963_w2.jpg

Nume complet: Andrei Prepelita

Data nasterii: 8 decembrie 1985

Locul nasterii: Slatina, Romania

Inaltime: 1.78 cm

Valoare conform transfermarkt: 1.500.000 E

Pozitie in teren: mijlocas central / dreapta

 

Mittelfeld.png

 

A mai jucat la:

  • 2002-2007 - FC Arges - 112 meciuri jucate, a marcat 11 goluri
  • 2007-2011 - Universitatea Craiova - 120 de meciuri jucate, 7 goluri marcate
Pentru nationala de tineret a Romaniei a evoluat de 18 ori, si a marcat un gol. Edited by blindica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multi jucatori au venit valori si s-au pierdut pe drum in Ghencea. Exemple sunt multe : Tanase , Szekely , chiar si Surdu la vremea lui , Bicfalvi , Cosmin Matei si lista poate continua.

 

Sa speram ca Prepe se va impune. Este un jucator foarte bun.

 

O linie de mijloc cu : Tanase,Radut,D.Popa,Prepelita suna frumos. Eu il vad pe Prepelita mai mult mijlocas dreapta , postul pe care a fost folosit cel mai des la Craiova.

Edited by bogdinho'

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Ce mari valori erau Tanase, Szekely, Bicfalvi etc inainte sa vina la Steaua?

2. La mijloc echipele profesioniste joace si cu un mijlocas defensiv, dar deh, la fifa suna bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1. Ce mari valori erau Tanase, Szekely, Bicfalvi etc inainte sa vina la Steaua?

 

Pai nu erau ma C.Matei noul " Hagi " , Tanase noul " Mutu " , nu era Szekely noul Cristiano Ronaldo din Liga 1 si Bicfalvi noul Poulsen ? Pacat ca s-au stins treptat in tarcul Ciobanului...

Edited by bogdinho'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta erau pentru tine si cei dopati cu prosport, gsp si alte siteuri porno-sportive. In fine, avem criterii diferite de a cataloga un jucator de valoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prepelita acesta vine cam din postura de expirat,parerea mea. Daca,sa zicem,cei de mai sus erau ridicati pe nedrept la rang de valori,Prepelita a pus umarul la doua retrogradari: Arges si Craiova. O sa dispara in maxim 1 an.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda,daca vrei Liga Campionilor,nu prea aduci jucatori gen Prepelita...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai nu le scot eu ma , presa si oamenii gen MM Stoica le-au scos pe toate :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bicfalvi inainte sa vina la Steaua era mijlocas ofensiv/atacant. Nu mai abera, nu s-a scris nicaieri ca ar fi noul... Poulsen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ba baiatule , a spus-o MM Stoica intr-o emisiune la Sport.ro chiar dupa ce a plecat de la Steaua. Se lauda ca el i-ar fi adus pe Golanski si pe noul " Poulsen " , Eric Bicfalvi.

 

Vorbeste in cunostinta de cauza. Nu doar ca sa te aflii in treaba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De la o simpla comparatie fizic-post cu Poulsen pana la "noul" Poulsen e cale lunga.

Ca asa pot sa zic si eu de Prepelita ca e noul Deco sau etc, sa fim seriosi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bicfalvi a fost adus de Hagi. Dar tu continua sa crezi ca ai dreptate. Eventual mai da si un report si baga o plangere ca rad de tine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce aiurea mi se par expresiile astea de genul cutare e noul x sau y...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Expresiile astea sunt date de oamenii de fotbal de la noi.

 

Si inca ceva bai Ronnie. Pe Bicfalvi l-a adus chiar curva de MM Stoica , nu Hagi. Era acontat din timpul campionatului , iar la sfarsit a venit in Ghencea. Abia apoi a semnat Hagi cu Steaua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Articol despre Andrei Prepelita

 

Andrei Prepeliță Noua achizitie a Stelei, Andrei Prepeliță, spune că si-ar dori să mai vină jucatori de la Craiova in Ghencea, deoarece acestia sunt valorosi, in ciuda retrogradarii echipei. Totodata desi a pozat in tricoul lui Dinamo, pitesteanul neagă că are vreo simpatie pentru clubul din Ștefan cel Mare. >> Cititi aici mai multe detalii!

 

"Țineam legatura cu baietii de la Urziceni cind antrena Levy acolo si toti aveau numai cuvinte de laudă pentru el. Eu tin la fostii mei coechipieri de la Craiova, pentru că am trecut prin multe cu ei si ii astept in Ghencea, pentru că sunt jucatori buni, chiar dacă s-a ajuns unde s-a ajuns", a spus Prepeliță, care apoi a comentat articolul publicat de GSP, care il prezenta pe mijlocaș in tricoul lui Dinamo.

 

"Nu se pune problema să fiu dinamovist, pentru că la Craiova acesta a fost dusmanul nostru de moarte, Dinamo. Am fost aproape de un transfer acolo, la 18 ani si de aceea am imbracat acel tricou atunci, mi se ceruse o prezentare a tricoului lui Dinamo. Eram un copil, eu stiam că negocierile sunt finalizate", explică Prepeliță.

 

Referitor la ofertele primite inainte de a semna cu Steaua, Prepeliță a spus:

 

"De-a lungul timpului am negociat cu mai multe echipe, chiar si aseară am fost sunat de niste impresari, care spuneau că au oferte din strainatate, dar asta după ce am semnat. Numai după ce am semnat au aparut ofertele . Pe mine nu m-a contactat nimeni".

 

Sursa : GeSePe.

 

 

Sa il credem pe Prepe ?

Edited by bogdinho'

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prepuț expirat adus in baza prieteniei dintre doi interlopi. A fost candva promițător la FC Arges pană s-a aflat că faceau aia blaturi cu el pe teren. A retrogradat cu două echipe !!! N-a facut nimic deosebit la Craiova,ce nu este clar ? Edited by blindica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are suflet bun! =))

 

Edited by pytycrys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrei Prepeliță, mijlocaș central, 25 de ani

- Preț: 700.000 de euro

- A inscris un singur gol in 25 de jocuri din stagiunea trecută

 

Cum il caracterizează Aurel Țicleanu:

*** "Fotbalist complet. Se apară bine, participă la constructie, apare si la finalizare. Și-a schimbat in ultima parte zona de actiune, a trecut din dreapta in centru si e si logic că s-a intimplat asa, din moment ce a avansat in virstă si a capatat experiență mare"

*** "Cred că are incă o mare marjă de progres, asta si fiindcă in ultima vreme a cam batut pasul pe loc la Craiova, a intrat in conservare"

*** "E o achizitie fantastică pentru Steaua, au facut o afacere extraordinara El va prinde imediat la public, deoarece pentru el nu există minge pierduta nu există duel necîștigat. E ca elevul care de fiecare dată cind e scos la tablă de profesor are intotdeauna temele facute"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu s-a urcat in avionul cu care Steaua a ajuns in cantonamentul din Austria. A ramas in tara a depus memoriu impotriva Universității Craiova si asteaptă ca Mititelu să dea un semn de viață si să-i achite restantele salariale in valoare de 60.000 de euro. Andrei Prepeliță a acceptat un dialog pe marginea transferului sau in Ghencea.

 

- Andrei, care mai e situatia ta?

- Eu m-am inteles cu Steaua, Steaua s-a inteles cu Universitatea, insă transferul nu va fi activat pină cind eu nu primesc ce am de primit de la fostul meu club.

 

- E vorba despre 60.000 de euro?

- Nu contează suma, contează că eu nu mi-am mai primit salariul de luni bune si, pe deasupra, am avut o intelegere cu domnul Mititelu că imi va achita datoria la primul transfer pe care Universitatea il va face. S-a nimerit să fiu exact eu cel vindut, iar domnul Mititelu mi-a propus să-mi dea o altă suma mult mai mica iar eu n-am fost de acord, mai ales că am si renuntat la salariul pe ultima lună la Universitatea.

 

"Regret că nu sunt deja in cantonament"

- Bun, dar nu risti să se tergiverseze cazul tau si să pierzi pregatirea cu Steaua?

- Eu mă pregatesc după un program anume, asa ca..

 

- După un program al antrenorului Stelei?

- Nu contează al cui, contează că mă pregatesc si că atunci cind voi ajunge in cantonamentul roș-albastrilor nu voi fi in urmă din punct de vedere fizic. Regret că nu sunt in Austria, alaturi de baietii de la Steaua, dar eu la banii mei nu renunt să fie clar!

 

- Becali a spus că vei fi jucatorul Stelei indiferent de situatie.

- Îi multumesc domnului Becali pentru incredere! Eu am depus memoriu, cazul se va judeca la FRF si sper ca verdictul să fie dat cit mai repede.

 

- Cu Adrian Mititelu ai mai discutat zilele astea?

- Eu nu, a facut-o tata. Eu nu sunt in conflict cu dinsul, de fapt, chiar ne-am inteles foarte bine cit timp eu am jucat la Universitatea, iar dacă miine sau poimiine imi achită datoria, cazul imediat se rezolva N-avem nimic de impartit, cu atit mai mult cu cit eu n-am procedat ca altii, să plec, să-mi depun memoriu, desi n-am fost platit de mult. Am zis că trebuie să fiu corect față de Universitatea si iată că se ajunsese ca si clubul să incaseze o sumă bună de pe urma mea. Eram chiar bucuros că pot să ajut si eu fostul club.

 

Multumiri lui Gica Balaci, Țicleanu si Cami

- Te-a surprins că Hagi i-a spus lui Gigi să te transfere neaparat deoarece esti un fotbalist de calitate?

- Aaaa, bine că m-ai intrebat. Am fost magulit, onorat, mindru să aud că Gică Hagi vorbeste asa despre mine. Îi multumesc foarte mult, ca de altfel si altor mari fotbalisti care m-au apreciat in mod public, domnii Camataru, Balaci, Țicleanu!

 

- Afirmatia lui Hagi te-a onorat, dar nu pune, intr-un fel, si presiune pe tine?

- Nu, asta nu. Nu mai am 19-20 de ani, poate atunci aș fi simtit presiune, dar acum sunt un fotbalist matur. Cu toate astea, imi doresc enorm să nu-l dezamagesc pe Gică Hagi și chiar il asigur că voi da totul pentru Steaua si voi confirma spusele lui despre mine.

 

 

"Astept decizia FRF in cazul memoriului pe care l-am depus să devin liber si să-mi incasez datoria. Mircea Sandu a spus că se va judeca repede"

Andrei Prepeliță

 

"Eu nu vreau să-i fac rau Craiovei si să plec gratis de acolo, vreau doar să-mi iau salariul pentru perioada in care am jucat, atit. Dacă Mititelu imi achită banii, cazul se incheie imediat"

Adrei Prepeliță

 

232 de meciuri are Prepeliță in Liga 1 de cind a debutat, mai 2003, de unde rezultă o medie de 29 de partide de campionat bifate in ultimii 8 ani

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca va fi cea mai mare dezamagire a lui Gigi. L-a tot prezentat ca fiind zeul zeilor si va avea o mare surpriza.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jun 10 2011

 

Ce bine Daniele ca nu arunci imediat articolele astea la gunoi,nu stii cand sare iepurele!...:))))))

 

Grija mare, Prepe ,ca te mananca Gigi la rotisor dupa doua greseli!...

Edited by danimarcu

Share this post


Link to post
Share on other sites