Daniel-Ionut

Mihai Costea

104 posts in this topic

24866mihai-costea-1.jpg

Nume complet: Mihai Alexandru Costea

Data nasterii: 29 mai 1988

Locul nasterii: Dragasani, Valcea, Romania

Inaltime: 179 cm

Greutate: 74 kg

Porecla: Nila

A mai jucat la:

• 2005-2011 - Universitatea Craiova - 77 de meciuri, 13 goluri
  • 2009 - Romania U21 - 10 meciuri, 1 gol
Bine ai venit Mihai, succes ! :oleole: Edited by blindica

Sper sa nu fie alta teapa marca Jiji...

un fel de Oprita anorexic. un atacant serios nu aducem si noi?

Porecla: Nila

Ai uitat sa-i pui semnalmentele!...:)

Acu serios,vorba lui Mihail_86 ,daca in 77 de meciuri marchezi 13 goluri ca atacant,cred ca e momentul sa incerci altceva...

Sau poate ma pripesc, la Craiova nu avea in spate jocul tiki-taka a lui Banel si Dodel...

Mihai Costea, atacant, 23 de ani

- Preț: 1,4 milioane de euro

- A marcat 3 goluri in 27 de partide in sezonul trecut

Cum il caracterizează Aurel Țicleanu:

*** "E un jucator de contraatac, are viteza pleacă bine de la nivelul ultimului fundaș"

*** "E un tip foarte sensibil, are nevoie de un anumit climat pentru a da randament bun. Cei de la Steaua trebuie să aibă mare grijă la latura lui sentimentală"

*** "La Craiova era rasfățatul tuturor, era Prislea, toti il proteajau, il bibileau, la Steaua va trebui să facă si faza defensiva deoarece toti jucatorii din lot vor primi aceleasi sanse"

*** "La Craiova era rasfățatul tuturor, era Prislea, toti il proteajau, il bibileau, la Steaua va trebui să facă si faza defensiva deoarece toti jucatorii din lot vor primi aceleasi sanse"

Hahahaha, buna asta cu "la Steaua toti vor primi aceleasi sanse". Pai si sifoanele lui BecaIi de la echipa ce fac? :( Trebuie si ei sa se lupte pentru un loc de titular? La dracu :( Se anunta vremuri grele pentru Nicolita, Baciu si altii.

Intr-un singur meci mi-a sarit in ochi Costea asta. Cand impreuna cu frac'su i-au batut pe chefere cu 3-1 acum vreo 2-3 ani. In rest, numai stiri despre el si fratiorul mai mare cat de sensibili sunt ei daca nu sunt pusi sa joace titulari.

Edited by SuperstaR18

Nicolita si Baciu, parca plecau ... sau raman sa "ajute" echipe si in sezonul urmator?

serios vorbind acum, Baciu oricum nu ne "deranja" cu nimic ... cat despre Banel, sper sa duca sa alerge pe la altii ...

revenind la subiectul topicului, Costea cel mic asa de sensibil cum o fi, cel mai probabil o sa fie impus titular de behaitor, ca deh, s-au dat bani grei pe el si va face un cuplu de atac "extraordinar" cu Bilasco, deja toti portarii din Liga 1 au inceput sa tremure

Edited by Stryker

Costea cel mic asa de sensibil cum o fi, cel mai probabil o sa fie impus titular de behaitor, ca deh, s-au dat bani grei pe el...

Asa va fi...

un fel de Oprita anorexic. un atacant serios nu aducem si noi?

Un atacant sa faca precum Neaga in semnatura ta.

- Mihai, ai discutat cu Ciobanul de cind ai semnat contractul cu Steaua?

- Da, normal, am vorbit de citeva ori, chiar, cu patronul. Mi-a zis: "Ai grija acum faci totul pentru Steaua! Mă astept de la tine să dai goluri multe!". Și mi-a urat să am noroc.

- El a anuntat si suma de transfer, 1,4 milioane de euro, una mare pentru Romania. Ce simti cind citesti cit s-a platit pentru tine?

- Responsabilitate, asta simt cind vad cifrele. Voi arata că n-au fost bani aruncati pe fereastra Ciobanul n-a cheltuit degeaba atit de mult, simt că pot să justific banii ăștia.

- De ce oltenii mai au succes doar in Bucuresti? Au fost Radoi, Danciulescu, Trica Niculescu, acum tu esti la Steaua.

- Cluburile mari din Bucuresti se bat an de an la titlu. Și asta se intimplă de multă vreme. Or, la Craiova n-a fost posibil asa ceva. Și-atunci ai de suferit si ca jucator! Trebuie să fii intr-o formatie capabilă să facă performanță.

- Bine, dar si acolo erati tu cu Florin, fratele tau, Dorel Stoica, Prepeliță. Ce v-a oprit să aveti rezultate?

- Scandalurile interne, probleme din staff. Lumea ne-a aratat cu degetul că a picat Universitatea. OK, noi am jucat, e normal să fim criticati. Dar s-a exagerat, pentru că nu fotbalistii au fost principalii vinovati!

- În ce relatii ai ramas cu Adrian Mititelu?

- Bune. (Începe să ridă). Nu foarte bune, nu te gindi că sintem prieteni. Relatii bune, normale.

- Ce calitate principală simti că ai?

- Îmi place să-mi depășesc adversarii in viteza să profit de faptul că alerg bine. Ce nu fac foarte bine? Faza de aparare. Mi s-a mai reprosat asta.

"Îmi place să stau"

- Imediat după ce ai semnat cu Steaua au aparut poze cu noua ta masina un Mercedes de peste 100.000 de euro. Te-a deranjat?

- Deloc, să stii. Adevarul e că nu-mi pasă ce se scrie despre mine.

- S-a interpretat că "gata, Costea a semnat cu Steaua si si-a luat masină scumpă imediat".

- Aaa, asta, da! Da' a fost o timpenie. Eu comandasem masina de mai multă vreme, s-a intimplat să-mi vină chiar atunci, după transfer. Ce era să fac? Să le zic s-o trimită mai tirziu?

- A devenit un subiect si pentru că pretul ei era mare.

- Bine, da' nu e ca si cum aia ar fi prima masină pe care mi-o cumpar. Mai am două! Mai am vorba vine, că nu-s ale mele. Nici Mercedesul asta nu-i al meu, toate-s ale familiei. Le-am cumparat impreună cu Florin. Dacă aș avea un milion de euro azi, i-aș da pe toti familiei!

- Cum te relaxezi?

- Stau.

- Nu doar in cantonament, in general. Acasa spre exemplu, asculti muzica te uiti la filme...

- Aaa, nu, nu sunt cu filmele. Stau. Nu fac nimic deosebit.

"Nu m-au «bibilit» nici la Craiova"

- S-a povestit că tu si Florin tineati cu Steaua de mici. E adevarat?

- Da, simpatizam cu roș-albastrii. Sentimentele pentru Steaua au disparut cind am semnat cu Universitatea. Am facut tot ce-am putut pentru Știinta si eu, si fratele meu. Acum eu sunt stelist iar!

- Dar el?

- Asteapta

- Nu si-a rezolvat nimic?

- Nimic clar. Mă rog la Dumnezeu să-și gasească ceva si să plece si el de la Craiova!

- Apropo de Craiova, prietenii de acolo nu te-au certat că ai semnat tocmai cu Steaua?

- Să stii că n-am nici un prieten in Craiova, deci n-avea cine să se supere pe mine! Singurii prieteni erau din echipa jucatorii.

- Prepeliță, spre exemplu?

- Îl astept aici, la Steaua, si pe el. Credeam că totul e rezolvat, dar vad că au aparut problemele astea cu banii de la Universitatea. Sper să rezolve repede si să vina E jucator bun Prepeliță!

- Țicleanu a zis că esti bun, dar te-ai invățat să fii "bibilit" la Craiova. Asa e?

- Cine m-a "bibilit"? Nu am simtit niciodată că aș fi fost vreo vedetă la Craiova. Mi se pare că aveam exact acelasi statut pe care-l am si acum la Steaua. Adică un jucator din echipa Nu sunt dat peste cap că aș beneficia de mai putină atentie acum decit aveam acolo. Nu e adevarat.

- Și Piturcă te-a criticat, a zis că s-au dat prea multi bani pe tine, că n-ai talentul lui Florin. Te-a surprins?

- Nu m-a deranjat absolut deloc. E liber să comenteze orice.

- Te intreb si pentru că ti-a fost antrenor, dar si pentru că acum e selectioner.

- Repet: să zică ce crede. Are voie.

"Doar cu rezultate rezisti la Steaua"

- Ce ti-a sarit in ochi de cind esti la Steaua?

- Disciplina. Simt atmosfera de echipă mare.

- La Craiova nu era asa?

- Erau probleme mari acolo.

- Ultimul meci pe care l-ai jucat pe Ghencea a fost unul dintre cele mai bune ale tale din ultima vreme. Ce ti-a ramas in minte?

- Atmosfera. Senzatională!

- A fost ultima oară cind s-a umplut stadionul.

- Da? Ce am vazut atunci a fost principalul motiv pentru care am semnat cu Steaua. Asa mi-aș dori să joc si eu, cu stadionul plin, cu 25.000 in tribune. Și lumea va veni, sigur! Doar de noi depinde, să cîștigam meciuri, să-i facem pe oameni să nu lipsească de la stadion. Mi-ar parea chiar rau ca echipa să nu joace pe Ghencea. Ar fi un mare dezavantaj.

- Levy e diferit de alti antrenori pe care i-ai avut?

- Se vede că se pricepe, stie meserie. Asta e prima impresie despre el. Acum mai trebuie să aibă si rezultate, că la Steaua, dacă nu cîștigi...

- Asta e valabil si pentru voi, jucatorii, nu numai pentru el.

- Da, corect! Și asa e normal, pină la urma E Steaua, e obligatoriu să cîștigi meciuri, trofee! Lumea n-are rabdare. Patronul, suporterii, presa, toti sunt cu ochii pe echipa

"Știti de ce nu mă vor afecta niciodată criticile? Fiindcă eu imi stiu valoarea. sunt Mihai Costea, stiu ce pot si o voi demonstra!"

Mihai Costea, atacant Steaua

"Am jucat in atac pe mai multe pozitii, dar in stinga mă simt cel mai bine. Adică pe postul care-i place cel mai mult si fratelui meu, Florin"

Mihai Costea, atacant Steaua

Imi place ca-i sincer. Tinea cu Steaua, n-a mai tinut cu Steaua cat a fost la Craiova si acum tine iar cu Steaua.

mi-a placut cum a jucat in primul meci...da a fost un doar un joc cu dacia mioveni, sa vedem in europa si in meciurile mai tari din campionat cum o sa se descurce. Cred ca o sa fie unu dintre jucatorii decisivi pt Steaua anul acesta

Si el si fratisu` sunt stelisti ma , a spus-o chiar Rusescu care a copilarit cu ei in Valcea , inainte sa ajunga si Florin la Steaua.

ia fati bagajele si dute de unde ai venit.

P.S.

daca ai loc i-al si pe fratitu

PS: Si un manual de limba romana pentru tine.

Ce se intampla cu golul marcat de el din penalty? Ramane valabil sau se anuleaza daca castigam cu 3-0 la masa verde?

Se anuleaza. Nu-i problema, mai da in 2-3 luni altul.

PS: Si un manual de limba romana pentru tine.

p.s si un drum pentru tine sa iti vezi de drumul tau

"Mihai o să fie cel mai bun jucator din Liga I. Eu m-am luat de ei pentru că eram nervos. Am incredere si in Florin si Mihai că vor fi cei mai buni jucatori, o să vedeti in primavara Am vazut că toti il vor pe Florin Costea, uite că acum nu il mai dau eu. I-am taiat coarnele de tot lui Florin. Gata, o să fie cei mai buni jucatori din Liga I fratii Costea".

Mai vorbim dupa prima infrangere cu cei doi in teren...

S-o fi milogit redondo de nea Gigi sa-i mai tina pe cei doi superfotbalisti. Pentru asta il apreciez. Cifrele cu cei doi pe teren sunt imbucuratoare pentru viitoarea situatie financiara a lui nea Gigi.