Ronnie

Transferuri in vara 2011

367 posts in this topic

Il reprovileaza fundas dreapta :D

Parca am o presimtire ca va veni Pedrazzini...

Am vazut ca se scrie si de Bajenaru. Dumnezeule , daca si ala mai are fata de Steaua , mor.

A driblat si el 5 jucatori in Ghencea si gata , mare fotbalist.

Al 7-lea transfer : Andrei Prepelita.

Exclusiv! U. Cluj ni l-a furat pe Bajenaru! Ce tragedie? Da, da cu "?".

Cu aceste transferuri minunate sigur va fi inca o reconstructie reusita.Iar ne batem sa luam campionatul pana in etapa 4 , dupa aia ne batem iar la locuri de Europa League.

De ce ma " transferuri minunate " ? Eu zic ca Prepelita,Costea,G.Matei si Moraes sunt printre cele mai reusite transferuri ale noastre din ultimii ani.

Nu inteleg de ce a fost adus Tatu.

Dorinel Popa are de demonstrat , dar este si el un jucator bun. Rusescu e in aceeasi situatie.

Steaua pardon becali l-a lasat pe Szekely liber de contract si acesta ar putea ajunge la Otelul Galati. Bravo lui Janos ca a scapat din cloaca asta de prosti. :D

Steaua pardon becali l-a lasat pe Szekely liber de contract si acesta ar putea ajunge la Otelul Galati. Bravo lui Janos ca a scapat din cloaca asta de prosti. :D

Bun. Sa ramana Banel pe viata la Jiji.

Si uite ca Szekely poate sa ajunga in Sampion Lig,iar Jiji mai are de asteptat!

Poate da Szekely vreo 4 goluri in UCL si dupa aia il vrea vreo echipa din Rusia sau Ucraina si iau astia de la Galati vreo 3 milioane pe el...ce mi-ar place.Asa sa se zgaraie oierul pe ochi...

Daca ar elucida cineva cateva mistere, as fi foarte fericit:

1. Moraes cum a ajuns la noi?... Sa-l felicitam pe Meme?

2. Satana analfabeta nu mai e nici zgarcita? 1.4 milioane pentru Mihai Costea asta? Extraordinar... sa te zgarcesti la salarii, la oameni buni, dar sa risipesti banii pe nimic

3. Marinescu de ce a fost aruncat in felul asta? Il vom regreta.

4. Cu Pandurii si Victoria Branesti se puteau scoate preturi mai bune , dar asa stim noi negocia. Risipa. Iar sa dai banii luati pe Stancu cu atata usurinta la un garoi ospatar gen Mititelu, nu mai am cuvinte( niciun jucator de la Craiova nu va confirma).

5. Szekely e dat in ziare in lotul 23. Poate , cine stie, chiar pleaca Banel?...

Asta e Steaua lui Becali: Bani dati aproape pe NIMIC.

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/asta-e-sup...012-243611.html

3.6 milioane. Incredibil. IN CRE DI BIL.

Dar-ar bunul Dumnezeu sa nu prindem UEFA la anul, poate in sfarsit pleaca el ciobadante. Numai sa nu vina nepotii

Daca ar elucida cineva cateva mistere, as fi foarte fericit:

2. Satana analfabeta nu mai e nici zgarcita? 1.4 milioane pentru Mihai Costea asta? Extraordinar... sa te zgarcesti la salarii, la oameni buni, dar sa risipesti banii pe nimic

3.6 milioane. Incredibil. IN CRE DI BIL.

Asta ma tot intreb si eu de vreo 3 ani cum naiba se face de cheltuim banii asa prosteste, transferuri mai penibile si mai costisitoare ca la noi nu am vazut. Steaua cred ca a cheltuit peste 20 de milioane de euro pe niste obositi care nu cred ca au impreuna 100 de meciuri si 20 de goluri pentru echipa.

Eu nu inteleg de ce se mai transfera de la Timisoara, jucatorii de acolo sunt jalnici, niciunul nu a confirma, de la Craiova la fel numai unul si unul, numai rebuturi, asta ca sa nu mai vorbesc de anonimi veniti de pe plantatii si te miri unde care in cele mai fericite cazuri au fost rezerve.

Oricum asta confirma pentru a miliarda oara conducerea amatoristica si lipsa oricarei viziuni asupra finatelor echipei.

Nu mai este nimic de comentat , asta nu este "Steaua" si punct , restul... VPM !

-sa zicem ms daca prindem iarasi EL la mustata .

am impresia ca e vorba de spalare de bani.

Costea pana la urma nu a jucat la nationala sau in cupele europene.

Noi tinte pentru Ronni si MM :

Lior Rafaelov , Haris Medunjanin , Amit Ben Shushan , Eran Zahavi , Tot Tamuz .

Sunt piese de jucatori , asa ca nu imi fac sperante ca va ajunge vreunul in curtea Ciobanului , cu toate ca au salarii destul de mici din ce am inteles.

De un coordonator ca Medunjanin si de un varf ca Tamuz am avea nevoie urgenta.

De unde sti ca sunt piesa de jucatori? mai nou urmaresti si campinatul israelului?

Eu zic ca Prepelita,Costea,G.Matei si Moraes sunt printre cele mai reusite transferuri ale noastre din ultimii ani.

johnny, la gente esta muy loca!

Prepelita - in 3-4 ani de cand este la Craiova nu cred ca a prins nici macar un meci la nationala. Teapa!

M.Costea - atacant cu o medie de 1 gol la 10 meciuri. Bun transfer!

Matei - tanar, vine de la Pandurii, de unde atat optimism?

Moraes - genul de jucator venit de pe plaja.

Iar vorbesti mult si degeaba?!

Si de unde stii tu ca israelienii aia-s mari valori? Si spune-ne si noua ce salarii au, vrem sa stim si noi!

I-am vazut in niste video-uri , se misca senzational. Sunt foarte tehnici , rapizi , cu executii frumoase.

In plus , l-ati vazut si voi pe Medunjanin la nationala Bosniei , e creierul la jumatea terenului. A jucat si in nationala de tineret a Olandei , trecand pe la AZ Alkmaar sau Valldolid . Tamuz a marcat peste 20 de goluri in fiecare sezon din ultimele 3 in Israel.

Eran Zahavi e jucatorul lui Palermo.

Daca nici astia nu sunt valori , inseamna ca Messi nu are fata de Liga 1.

Bai Ronnie , tocmai tu ziceai ca Mihai Costea si nu mai stiu cine , sunt singurii atacanti din Romania care iti plac. Aaa , si de Alexe ai spus cred.

Acum o dai la intors ? Daca a dat un singur gol inseamna ca nu e jucator bun ?

Edited by bogdinho'

Toto Tamuz ala e prea bun ca sa vina in Romania.Pe langa asta nu cred ca plateste Jiji salariul pentru niciunul din cei care ar urma sa fie adusi din Israel.Nu cred ca au salarii chiar mici.

Am spus despre Mihai Costea ca este cu un potential imens, dar asta e doar o opinie personala. Pana la a spune ca e cel mai bun transfer al Stelei din ultimii ani e cale lunga. Cifrele arata ca e un ratat momentan, 1 gol la 10 meciuri e foarte putin.

PS: In concluzie n-ai habar de niciun jucator din acea lista. Ca ai citit 5 randuri despre el pe wikipedia nu inseamna nimic.

Voi vorbiti de nu stiu ce jucatori din Israel,eu inca astept bombele alea promise de ne-a Jiji,ca mai are mult pana la cele 15 milioane pentru transferuri. :D

dintre jucatorii mentionati din Israel, Haris Medunjanin este cam singurul care cred ca ar avea valoare de Steaua, restul find mediocri sau slabi, de genul celor care avem destui in lot ... bosniacul insa e cotat la vreo 2 mil de euro pe piata si cum nu e liber de contract nu cred ca au rost dictutiile mai departe ...

despre noii veniti Costea cel mic si Prepelita, e clar ca ei sunt jucatori de echipa retrogradata, nu te poti bate cu astia la titlu sau ce sa mai, macar la primele 3 locuri, ei ar putea fi utili prazariilor in Liga a doua sau a treia(unde or evolua si astia la anul ca nu stiu), acolo puteau sa faca diferenta, nu in Liga 1, fie si ea cat de slaba

Edited by Stryker

Nicoliță si Szekely sunt si ei trecuti la capitolul "plecari", insă se asteaptă oferte pentru ei, caz in care vor fi imediat acceptate propunerile.

În privinta lui Nicoliță, s-a stabilit că dacă pe numele sau va veni o ofertă din strainatate si el va fi multumit cu salariul care i se va propune, atunci va fi vindut.

Asa sa dea allh, budha, moise, confucius, lenin, trotki, stalin, janos sa fie, sa scapam o data de porumbelul asta. Oricum si la noi ca la nimeni, pleaca un tigan vine un evreu, din mocirla in namol.

PS: In concluzie n-ai habar de niciun jucator din acea lista. Ca ai citit 5 randuri despre el pe wikipedia nu inseamna nimic.

Eu zic ca tu nu ai habar ba baiatule. Daca nu marchezi goluri , inseamna ca nu esti jucator bun ? Nu cred ca mai ai mintea unuia de 10 ani care sa ramana fascinat numai de goluri. Fotbalul nu inseamna numai goluri. Uita-te la Drogba , in ultima vreme nu prea a inscris , insa a pus umarul la aproape fiecare gol marcat de Chelsea.

Sau gadeste-te cum era Oprita la Steaua ??? Marca un gol pe sezon , dar contribuia la alte 10-15 goluri.

Asa ca te rog eu , nu mai vorbi aiurea , faptul ca esti moderator aici nu iti permite sa ai o minte prea bogata. Eu as zice ca e destul de scurta la ce posturi faci , din pacate.

Edited by bogdinho'

nu inteleg de ce il vrem pe Sepsi.