Ronnie

Transferuri in vara 2011

367 posts in this topic

Ma axez strict pe jucatori , antrenori , jocul echipei .

Nu stiu cum reusesti , mie nu-mi iese ...

Cica vine si Stancu. Imprumut. Daca mai vine si Moraes deja o sa fie 7 atacanti la Steaua : Tatu , Florin Costea , Mihai Costea , Nikolici,Rusescu,Stancu,Moraes.De cand nu am mai avut atatia atacanti ? :)) Daca nici din astia 7 nu alege si Levy 2 sau 3 buni,inseamna ca .... In fine , sper sa vina Motanu'.

Eu nu cred ca vine . In primul rand , pentru ca are un salariu mare ( 1 milion de euro parca ) si in al doilea rand pentru ca el isi doreste sa ramana in strainatate.

Mi-aduc aminte de o declaratie de-a lui in care a spus ca e scarbit de ceea ce se intampla in Liga 1 .

Din ce minte gesepeu, Steaua ar urma sa plateasca doar 10% din salariul de 100.000 de euro pe luna.

In momentu' asta Steaua are cam cel mai bun lot din Romania...Pacat ca avem cea mai proasta conducere :)

In momentu' asta Steaua are cam cel mai bun lot din Romania...Pacat ca avem cea mai proasta conducere :)

Mai mereu am avut cel mai bun lor/loturi :). Insa nu avem echipa.

Traiasca ne-a Gigi ca nea luat lot. Acum cu siguranta o sa lom campionatul si no sa mai conteze arogantele facute de ne-a Gigi dea lungul timpului.

Forzza Tanase! Forzza Banel! MM e unul dintre noi :X:X:X

Eu incerc sa-mi dau seama ce fel de jucator e Damir ala de isi doreste cu atata ardoare sa vina la Steaua. Cred ca are mai multe ore de feisbuc decat meciuri.

Acum cu siguranta o sa lom campionatul

Se scrie loam ,vagabondule! :spank: Pe paula in brate... :D

Acum serios, vad din nou multi exaltati care chiar cred ca suntem in stare sa luam campionatul!

Reveniti-va ,fratilor!Nu e prima oara cand boul satului aduce gramezi de jucatori si dupa aia ii face praf pe rand pana la ultimul si termina pe 6...

Bine,nu mai aduc in discutie ca indiferent pe cine ar aduce si indiferent pe ce loc s-ar clasa Steaua,scopul nostru ar trebui sa fie altul...

Ca nume nu poti sa spui ca cei adusi nu sunt fotbalisti ... sper sa se integreze toti si sa fie Steaua o adevarata echipa , tre sa ne obisnuim cu ideea , ala pana nu moare(si sa speram ca nu prinde 53) nu lasa Steaua, macar jumatate din astia sa se integreze si sa nu fie dezamagiri ca tot lotul Urziceni (Ramane de vazut cu Rusescu , dar pare in acest moment ultima solutie ca atacant)

Se pare ca Sepsi va veni imprumut la Steaua. Chiar nu inteleg acest transfer , chiar nu e nimeni in club care sa ii dea peste gura Ciobanului . Latovlevici e un fundas foarte valoros , el ar trebui sa fie unicul titular.

Tibi Balan isi doreste un salariu de 250 de mii de euro pe sezon si un bonus la instalare de 200 de mii de euro. In acest caz, Balan ar deveni cel mai bine platit jucator de la Steaua.

"Ma intereseaza performanta si banii. La Sportul am jucat numai pe gratis, mai aveam putin si aduceam bani de acasa. Cam atat ma intereseaza. Domnul Becali mi se pare o persoana foarte sincera. Pentru mine e important ca ma doreste, inseamna mult.

Balan, care inainte de a negocia cu Steaua spera sa devina liber de contract, si-a facut singur publicitate, sustinand ca are toate calitatile necesare pentru a juca la gruparea ros-albastra.

"Am ajuns la echipa nationala cu trei antrenori diferiti, iar asta spune multe. Ca nu am avut o echipa in spate m-a tras mult in jos. Pot sa joc oriunde de la mijloc in sus, dar depinde de ce zi prind. In 4-3-3 de la Steaua, m-as vedea undeva la mijloc, pe acelasi loc cu Iniesta si Xavi, dar pastrand mult proportiile. Mi-a placut Steaua in startul acestui sezon, se vede ca echipa este motivata. Joaca bine si au fotbalisti de calitate", a adaugat Balan.

Sursa Onlinesport !

Altul care se crede extraterestru. Eu zic ca Steaua are jucatori mai buni ca el la mijlocul terenului !

Vlad Chiriches a iesit accidentat in meciul Pandurii-Astra si a fost transportat direct la spital.

Vlad Chiriches a iesit accidentat in meciul Pandurii-Astra si a fost transportat direct la spital.

Ce noroc... daca o sa fie si asta la fel de apt de joc ca Matei, e bine.