Sign in to follow this  
Followers 0
misulikca

article_22797

32 posts in this topic

CITAT
snoWman_st3:

CITAT
aquilla:

nu prea le ai cu gluma, nu?

dimpotriva, daca ar fi fost o gluma cred ca ma prindeam, dar peste tot vad ca lumea scrie asa si cand am vazut si in titlu aici, am zis ca e prea de tot.

ce ti se pare de ras cand zici ne-a Gigi?

Citeste titlul cu glas de oaie si ai sa intelegi si gluma ;)) (beeeee Gigi) =)))

CITAT
leoc980:

CITAT
snoWman_st3:

cine v-a mintit, oameni buni, ca NEA Gigi se scrie "NE-A Gigi". daca e un fel de ironie, sa moara Gigi daca inteleg.

peste tot vad numai "ne-a Gigi"

"nea" vine de la "nenea" si este o prescurtare. exemplu: Nea Gigi are parbrizul spart. Se mai poate scrie si 'Nea...

"ne-a" se foloseste cand vrei sa exprimi o actiune. Exemplu: (Noua) Ne-a adus o ciocolata.

Citeste asta si ingrijoreaza-te! http://www.trombon.ro/sci-tech/oamenii-car...-bolnavi-psihic

intodeauna expertii in astfel de descoperiri sunt americani sau engleJJi !! Terminati cu prostiile

Cata umilinta am indurat din pricina ta ciobane ar fi culmea sa te iert vreodata.Muwie presa romana !!!!

" piei satana " strang bani de luneta,nu-mi tremura mana deloc,am luat numai FB-uri in Armata la trageri,lunetist inascut,vreau sa declansez cea mai mare bucurie in Ghencea de la 7 mai 86 incoace

Trebuia sa mai adaugati inca o greseala gramaticala ca sa ne dam seama ca e ironie. Am vazut de prea multe ori "ne-a" ca sa stiu cine mai vorbeste serios sau cine ironizeaza pe cei ce vorbesc serios.

Frumos pamflet oricum :)

Sign in to follow this  
Followers 0