Sign in to follow this  
Followers 0
misulikca

article_22797

32 posts in this topic

cine v-a mintit, oameni buni, ca NEA Gigi se scrie "NE-A Gigi". daca e un fel de ironie, sa moara Gigi daca inteleg.

peste tot vad numai "ne-a Gigi"

"nea" vine de la "nenea" si este o prescurtare. exemplu: Nea Gigi are parbrizul spart. Se mai poate scrie si 'Nea...

"ne-a" se foloseste cand vrei sa exprimi o actiune. Exemplu: (Noua) Ne-a adus o ciocolata.

Edited by snoWman123

CITAT
snoWman_st3:

cine v-a mintit, oameni buni, ca NEA Gigi se scrie "NE-A Gigi". daca e un fel de ironie, sa moara Gigi daca inteleg.

"nea" vine de la "nenea" si este o prescurtare. exemplu: Nea Gigi are parbrizul spart. Se mai poate scrie si 'Nea...

"ne-a" se foloseste cand vrei sa exprimi o actiune. Exemplu: (Noua) Ne-a adus o ciocolata. ("ne"

nu prea le ai cu gluma, nu?

"ne-a" se foloseste cand vrei sa exprimi o actiune. Exemplu: (Noua) Ne-a adus o ciocolata. ("ne"

sau el ne-a Gigi :))) de la verbul "a Gigi" ;)

Edited by john_86

CITAT
aquilla:

dimpotriva, daca ar fi fost o gluma cred ca ma prindeam, dar peste tot vad ca lumea scrie asa si cand am vazut si in titlu aici, am zis ca e prea de tot.

ce ti se pare de ras cand zici ne-a Gigi?

Daca articolul asta ia o nota mai mica de 5... cel care o da e un IDIOT!

Ciobane, tu n-ai voie sa votezi!

CITAT
snoWman_st3:

"ne-a" se foloseste cand vrei sa exprimi o actiune. Exemplu: (Noua) Ne-a adus o ciocolata.

Citeste asta si ingrijoreaza-te! http://www.trombon.ro/sci-tech/oamenii-car...-bolnavi-psihic

snowman,

Asta ne f... pe noi grija acum, de ce e Ne-a Gigi si de ce nu Nea Gigi.

Sa ma f... in el cioban si in tot neamul sau.

Savureaza un articol cum n-am vazut de mult pe site-ul asta si pastreaza parerile tale despre lexic si gramatica pentru maine, azi ma minunez la bunaciunea asta de articol :)

Demential. Migi stiu ca poti sa ne suji putza la toti:D

Brehehe iarta-ne!!

Edited by h.loyal

Dacă vor istoria aia nebună a lor, ce visează ei, cai verzi pe pereti, ii las acolo. Să stea, să se ducă duminica si să plangă la morminte parasite. Totul va fi degradat, cu nocturnă cu tot. Și să ramană aia de la Sud cu peluza lor.

Chiar de rog ciobane pleaca din Ghencea si lasa baza sportiva degradata, in paragina, lasa totul in ruina, distrus, prabusit dar numai pleaca.

Voi avea grija eu ca arhitect sa reconstruiesc totul de la zero, sa redau din nou maretia si frumusetea Templului, sa recladesc totul chiar mai grandios decat era inainte sa strici tu totul, voi reda stralucirea si splendoarea Templului nostru pe care tu l-ai distrus si din care iti faci aurelora de martir.

Nu am nevoie de nimic pentru a reface Ghencea, ma pot sacrifica precum Dedal muncind intreaga viata pentru a recladi ceea ce tu ai distrus pentru ca stiu ca opera mea va danui de-a puri si va fi simbolul gloriei, al libertatii, al bucuriei, al demnitatii si onoarei.

Pleaca ciobane, poti distruge totul, poti sa lasi cum vrei, sa iti iei ce vrei, dar dragostea si spiritul Stelei nu-l vei putea distruge sau lua NICIODATA din Ghencea, el va ramane vesnic acolo cum vesnic va fi in sufletul nostru, ori tocmai aceasta traire, acest simtamant ros-albastru va inspira si calauzii reconstructia a tot ceea ce tu ai distrus.

Eu nu te rog sa ramai, pe pancarda mea scrie PLEACA si asta vreau sa faci sa pleci si sa ne lasi Steaua, nu te framanta tu pentru cine va recladi echipa si casa Stelei, o pot face si singur si mai mult de cat atat o fac cu sufletul, cu sentimentul ca am sansa de a lucra pentru Steaua.

Iar in final sa vezi ca sunt baiat cu bun simt iti si propun un serviu, iti promit ca daca lasi Steaua si Ghencea (chiar si in ruina) iti fac eu planurile si tot proiectul pentru baza ta sportiva, ti le fac gratuit, fara niciun ban asist chiar si pe santier la constructii dar numai tine-te de cuvant si pleaca de la Steaua.

ma baieti...pana la urma cum e corect?

casa lu nea Gigi a luat foc si ne-a Gigi a ars ca oaia....

sau....

florile de pe mormantul lu n-ea Gigi sunt frumoase?

GENIAL articolul!!!

@leoc

de cand asteptai tu sa arati linkul asta la cineva.pacat ca nu isi are rostul aici.

@andyq

nu zic nimic de articol, impartasesc aceleasi sentimente ca si tine :P. dar sincer astazi, dupa doua ore de internet si citit commenturi pe ici pe colo, am vazut la "ne-a"-uri de mi-a iesit pe urechi.. am zis ca o data, de doua ori, hai ca mai glumeste omul, dar nici chiar asa

Exceptional articol!

Ne-a Gigi, scuza-ma, dar pe romaneste iti spun ca ai belit-o, cam toata lumea s-a saturat de matale, doar pupincuristii din presa te mai baga in seama....

Edited by Tupac Amaru

CITAT
snoWman_st3:

CITAT
aquilla:

dimpotriva, daca ar fi fost o gluma cred ca ma prindeam, dar peste tot vad ca lumea scrie asa si cand am vazut si in titlu aici, am zis ca e prea de tot.

ce ti se pare de ras cand zici ne-a Gigi?

Te asigur ca utilizatorii acestui site stiu ca forma corecta este "nea Gigi".Noi insa ii spunem "ne-a Gigi" ca o ironie fata de "freegigistii" care obisnuiesc sa scrie incorect ...De fapt trebuia sa iti dai seama ca este o ironie,nici un suporter cu scaun la cap nu-i zice ciobanului "nea"!...

On-topic :excelent articol,ca de fiecare data.Felicitari!

Superb articol! Felicitari!

In rest,pleaca naibii odata Jiji !

Foarte frumos articol!

Se strange lantul Fecali ai grija la pietre data viitoare :)))

Foarte tare!=) :D

Trebuie ca noi suporterii sa fim uni%u021Bi, ca sa lu%u0103m Steaua de le cioban.

Numai a%u0219a ne putem trezi diminea%u021Ba num%u0103rând clipele r%u0103mase pâna la startul meciurilor.

Eu ma reg%u0103sisem în proiectul lui Pi%u021Bi, din vara 2010, însa ciobanul tot cioban r%u0103mâne!

Sign in to follow this  
Followers 0