bogdinho'

Cine vreti sa conduca echipa din vara ?

57 members have voted

1. 1. Ce antrenor credeti ca este potrivit sa antreneze Steaua din vara ?

• Toni Conceicao
      1
    • Cosmin Olaroiu
      12
    • Victor Piturca
      10
    • Oleg Protasov
      12
    • Petre Grigoras
      9
    • Dan Petrescu
      13

Please sign in or register to vote in this poll.

59 posts in this topic

Eu zic ca cei mai potriviti ar fi Oleg Protasov sau Petre Grigoras. De ce ?

Oleg Protasov cat a antrenat in Ghencea , adica 6 luni , a imprimat stilul de joc ofensiv echipei si iti era drag sa te uiti la fiecare meci.

Am spulberat Lens cu 4-0 in Ghencea , o echipa de top la acea vreme din Franta si nu numai , rezultatele obitnute au fost foarte bune , iar jocul a fost superb.

Petre Grigoras a antrenat pana acum numai echipe " mici " , insa le-a facut " mari " ! A dus Farul in Cupa UEFA desi se bateau la retrogradare cand i-a preluat , acelasi lucru l-a reusit si la Galati.

Chir daca a antrenat echipe de mana a doua a avut curajul sa joace ofensiv indiferent de adversar :)

Eu zic ca ar trebui sa i se acorde o sansa si la o echipa cu pretenti , iar tinand cont ca este stelist declarat , Steaua i s-ar potrivi destul de bine !

Voi ce pareri aveti ?!?!?

Sa vinda/plece/moara ciobanul si pe urma discutam. Asa n-are rost .

Ionut Popa ! :D

Prea putin ma intereseaza cine mai antreneaza la noi,atat timp cat va fi antrenor secund ciobanului...Asa,daca ar fi sa aleg dintre cei enumerati,as zice Protasov,dar sunt sigur ca daca ar veni n-ar mai juca echipa precum altadata,nu cred ca ar reusi si acum...

bogdinho sa conduca echipa, ca face sageti misto pe diagramele tactice din FM.

Pana nu pleaca ciobanul numai este nici un proiect de lunga durata.Am si eu o intrebare:de ce ciobanul mereu minte la TV si spune ca cei de la nord sunt baieti buni :| ?

Acestei echipe ii trebuie un antrenor cu personalitate care sa nu se ude la fitele jucatorilor sau la gandurile de mare tactician ale ciobanului.

Asta mi-as dori daca as mai avea vreun pic de sentiment pentru echipa asta de rahat.

De fapt ce ma sperie din ce in ce mai mult este ca am inceput sa o urasc pe zi ce trece. Sufletul meu ros-albastru nu mai inghite panaramele care fac parte din acest club si ii ingroapa onoarea si tot ce are mai de pret.

Sa dispareti cu totii ratatilor!!! Duceti-va in Pipera sau Baneasa, plecati cu scaune si cu tot ce vreti.

Ghencea arata mai bine goala decat cu voi in ea!!!

Mache !! In cateva minute de antrenorat sigur se va vedea mana lui la Steaua.Isi va pune foarte usor amprenta asupra jocului :)) .

Piturca??????....aveti grija.Caracterul acestui om e ....0(zero). As vota pentru GRIGORAS cu sugestia de a schimba 70% din echipa (si fara straini) sau sa-si ia cacareaza catrafusele si sa se refaca tot ceace a

fost Steaua cu un patron gen Niculaie sau Valter.

Eu cred ca Steaua ar arata foarte bine cu Dan Petrescu...de ce?

Pai acest om a luat o echipa de mana a 3-a din Liga a 2-a si a duso pana in UCL unde a obtinut 8 puncte,fiind la un pas de promovare.

Acum la Kuban este in primele 3 clasate in rusia si la fel si aici a inceput din Liga a 2-a.

Stie cum sa motiveze jucatorii,cum sa aleaga tactica si stie ca fara munca si daruire nu ai cum sa faci performanta!

@ Dan Petrescu a ajuns antrenor la Urziceni cand echipa era deja in prima divizie.

E deja,doar ca nu-i place sa stea pe banca de rezerve fiindca vede mai bine jocul de la oficiala :)).

Personal mi-ar placea sa revina Piti, dar ma indoiesc profund de acest lucru avand in vedere ultimul "CONTACT" dintre el si cioban :)

Cel mai bine "Gigi ANTRNEOR!" sigur vom lua UCL si SUPER CUPA EUROPEI! :))

si eu cred ca urmatorul antrenor va fi ionut popa. prea l-a gadilat pe behaila in trecut.

grigoras merita sa antreneze si el la Steaua pentru ca este un antrenor bun, si pentru ca merita si el sa castige 100-200.000 euro pentru cateva luni, cat va rezista presiunii ciobanului. imi place ca oriunde antreneaza, nu conteaza cat de mica e echipa lui, el se bate de la egal la egal cu oricine. si de multe ori ii cam bate...

totusi, ne paste deja-vu: Lacatus !

Grigoras si Pustai sunt antrenori care imi plac si care au demonstrat de multi ani ca sunt antrenori buni. Cu toate astea, niciodata n-am auzit sa intre in calculele echipelor care emit pretentii la titlu.

Iar raspunsul cred ca este faptul ca nu fac parte din sistem si nu se preteaza la anumite lucruri murdare.

Vettel conduce bine. Dupa cum se desfasoara evenimentele cred ca va veni Sumudica.

Eu sper ca din vara, dupa ce Cartu isi va yermina intelegerea cu Ciobanelul, sa nu vina absolut niciun antrenor la echipa. Sa ramana cu Strizinho sau sa-i antreneze el ca si asa se pricepe la toate.

Edited by ebonyc

Care e faza cu ''X-ulescu merita si el sa antreneze Steaua'' ? Parca Steaua ar fi o curva si tot apare cate unu care 'ar merita' si el sa-i traga carje.

Cel mai bine n-ar mai veni nici un antrenor, si-asa nu poate sa faca nimic.

Faze e ca daca nu ramane Oli e jale , poate doar Protasov sa mai ridice Steaua ! E strain , nu intelege romana si nu va stii ce comenteaza patronul.

In plus , e renumit pentru jocul sau ofensiv , iar de la plecare lui , nu stiu daca Steaua a mai avut constanta in a castiga cu 3,4-0 pe teren propriu indiferent de adversar.

As vrea s-o conduca Hagi. A aratat la Constanta ca e in stare sa conduca o echipa, sa impuna un management profesionist.

Ce sa conduca ma Hagi ? Tot respectul pentru el ca jucator , dar ca antrenor e praf. A antrenat echipe cu renume si nu s-a facut remarcat prin nimic , ba mai mult a avut numai esecuri.

La nationala Romaniei a ratat calificare la Campionatul Mondial din 2002 , desi in acea vreme mergeam constant la turneele finale , apoi a semnat cu Bursuspor pe care a fost la un pas sa ii retrogradeze. A venit in Romania la Timisoara si a plecat dupa cateva luni. Galatasaray i-a intins o mana si intr-un an si jumate , parca , cat a stat acolo a luat doar o SuperCupa.

In Ghencea nu s-a facut remarcat prin nimic. Poate doar prin chinurile pe care le-am indurat la meciurile din preliminarii cu niste echipe de nimic gen Zaglebie Lubin sau BATE Borisov.

Si nu in ultimul rand , revenit la Galatasaray , cu toate ca i-au fost facute toate pofetele de catre bashcanii turcaleti , el a dus echipa in jos , e adevarat ca echipa nu mergea tocmai bine , dar el a facut-o sa mearga si mai prost.

In concluzie , niciun jucator mare nu a ajuns vreodata sa fie si vreun antrenor mare sau cel putin sunt putine exceptii.Exemple gen Hagi mai sunt si Maradona, Mattheus sau Ilie Dumitrescu :)

Parerea mea e ca Oleg Protasov ar fii cel mai potrivit in momentul asta la Steaua , dar mi-e greu sa cred ca lepra de MM-ul se va gandi la el.

P.S. : Pentru ce a facut la Academie poate fi numit ca un bun director sportiv , dar nu si un bun antrenor.

Si in plus , ce mari jucatori au rasarit de acolo pana in momentul asta ca sa spunem ca a facut treaba buna ? sa asteptam pe viitor...

Edited by bogdinho'

Guest
This topic is now closed to further replies.